annalalik 30.05.05, 07:17 Dzieńdoberek Jagoda - zastepstwo bo tak ładnie posprzątałaś na wątku wice dyżurna Cieszę się, że fotki Ci się podobały. Podeślij też te z chrzcin A wczoraj jednak sie nie udalo potentego z mężem bo jakoś zasnęłam... pewnie przez ten upał Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tola79 Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 07:56 Cześć kochane! Wróciłam do Was, stęskniłam się Kiedy ja nadrobię zaległości i przeczytam wszystko? Odpowiedz Link
annalalik TOLA 30.05.05, 08:04 czesc - jak zdrówko? Ja tez wczoraj weekend długi nadrabiałam (nie bylo tego znow tak duzo) bo sobie wyjechałam Fotki masz na skrzynce Odpowiedz Link
tola79 Re: TOLA 30.05.05, 08:11 Dzięki za zdjątka i w ogóle )) Zdrówko tak sobie jeszcze. Jż myślałam, że do dziś wydobrzeję, ale siedzę z chusteczką przy nosie. Dosłownie ścięło mnie z nóg w ubiegła niedzielę wieczorem. W dzień jeszcze ok, nawet sie trochę poopalałam, a potem fik i już, gotowa... W ogóle nie jestem w temacie, co u Was słychać. Odpowiedz Link
annalalik Re: TOLA 30.05.05, 08:18 Jakoś leci Toluś. Ja dzis jestem zmeczona bardzo i sie nie wyspalam Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 08:25 sześć))))) Pszczoła nadaje z pracy))))))) witam, witam)))))) Odpowiedz Link
sabi35 Znowu praca 30.05.05, 09:01 Witajcie. Ja też znowu w pracy, ale nie jest źle. Ania, trzeba było wczoraj z kostkami lodu Upał zelżał, zanosi się na burzę albo deszcz. Ale przyjechałam do pracy na rowerze. Tak myślę teraz, za co by się zabrać. życzę wszystkim miłego dnia. Odpowiedz Link
annalalik Re: Znowu praca 30.05.05, 09:06 Sabi no fakt ale mowie Ci - głowa do poduszki i spie... nawet nie wiem kiedy maz sie polozyl (ponoc 10 minut po mnie). Co do upału to u mnie na termometrze 32 st (a dodam ze moj termometr jest w miejscy zacienionym przez caly dzien). Nie wiem jak przezyje ten dzien błe... a jeszcze na zakupy musze isc... Odpowiedz Link
pszczolaasia a u nas dzisiaj na Pomorzu jest 30.05.05, 09:18 całkiem przyjemnie)))))))) jest tak ekstra chłodnawo))) sześć Sabi, ja tam wczoraj na seksior jakos ochoty nie miałam... ale spróbuje kiedyś)))) Odpowiedz Link
bania79 we Wrocku upalnie 30.05.05, 09:25 ale jakoś z klimką dojechałam do pracy... oczywiście mam zaległości w pracy związane z długim weekendem. Poopalałam się i w ogóle fajnie było! Odpowiedz Link
sabi35 Re: a u nas dzisiaj na Pomorzu jest 30.05.05, 09:29 To jest tylko przyjemne jak jest naprawdę bardzo ciepło )). No, ale ja jestem twarda kobita, przejechałam wczoraj 25km na rolkach i jestem opalona na jasną mulatkę. Cieszę się, że tak naprawdę wracam już do formy, teraz czekam aż się mi ureguluje cykl. A co u ciebie? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a u nas dzisiaj na Pomorzu jest 30.05.05, 09:52 opalona jestem, do formy wróciłam chyba.. bo wczoraj z mężem zrobiliśmy sobie taki spacer, ze na czworakach prawie do domciu wróciliśmy, potem jeszcze na 2- godziny z pieskiem , także wczorajszy dzien cały w ruchu był i czuję się super)) jeśli chodzi o "te" rejony, to ciągle plamię, ale jutro idę do przystojniaka i wyduszę z niego info... jakieś, cokolwiek...ale jeśli beta ma spadać, to niech se leci ta lkrew, jak musi, a co mi tam...chyba to przezyję, co nie???? brzuch już mnie tak nie boli, więc jest generalnie prawie super...czekam na całkowite super... ciekawam ile czasu mi zejdzie.... Odpowiedz Link
sabi35 Re: a u nas dzisiaj na Pomorzu jest 30.05.05, 09:56 Przejdzie ci wszystko, ja plamiłam ostatnio 3 tygodnie i wg gina też było to normalne (tylko że mój wcale nie jest przystojny ;-(, raczej taki śmieszny. Lubię ciągle coś robić bo nie mam czasu na przykre myśli a i czas szybciej leci. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a u nas dzisiaj na Pomorzu jest 30.05.05, 10:03 mój jest przystojniak i letkim jadem podszyty) dlatego, też Sabi cieszę się, że poszłam do pracy, nie ma czasu na myslenie o głupotach a w domu, wiesz... za dużo go jest bo Tomek pracuje, a obok mojego domu mieszka siora, ktora jest już w 4, albo 5 m-cu ciąży, sama nie wiem i wiesz....troche mnie ...jakby to ująć denerwuje... wiesz codzienne kawki, herbatki, pogadanki, jak się czuje , że ma mdłości, że jest już gruba, że czuje ruchy.....takie tam....ale traktuje to jako terapię szokową))ja na razie dzici jakoś nie chcę...znaczy chcę , ale nie chcę..wiesz o co chodzi? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a u nas dzisiaj na Pomorzu jest 30.05.05, 10:03 znaczy chciałabym, ale boję się... Odpowiedz Link
sabi35 Re: a u nas dzisiaj na Pomorzu jest 30.05.05, 10:10 Wiem, ja mam łatwiej bo jedno już mam, które bardzo kocham, ale czasem chciałabym udusić. Ale z drugiej strony lata lecą, a mój K dzieci nie ma a bardzo by chciał. Więc ja też chciałabym a boję się, no i ja obawiam się też utraty wolności i domowego zniewolenia przez pieluchy, kupki, zupki itp. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a u nas dzisiaj na Pomorzu jest 30.05.05, 10:19 ja bym chyba się tej niewoli chętnie poddała... wiesz my jesteśmy 9 lat po ślubie i się trochę wyszaleliśmy... taaaa....no nic do roboty cza sie wziąć... Odpowiedz Link
sabi35 Mądrości z internetu 30.05.05, 09:37 Wiecie co kochane moje, napiszę wam co wczoraj wyczytałam z internetu, ale nie piszcie proszę, że jestem monotematyczna )))) Otóż, nasienie i zarodek są dla kobiety zwykle obcym ciałem, które system immunologiczny stara się zwalczyć. Prawda? I dlatego wiele kobiet nie może zajść w ciążę. Jacyś badacze australijscy przebadali dwie grupy kobiet i wysnuli hipotezę, że można ominąć albo zmniejszyć ten problem poprzez częstszy seks z partnerem, bo wtedy następuje naturalne szczepienie i organizm przestaje traktować obce białko jako wroga (dzikie białko???. Kto chce niech wierzy. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Mądrości z internetu 30.05.05, 09:53 swoją drogą "dzikie białko" to ekstra książka))) jesli chodzi o częstszy seks, to kto wie może to i prawda))) warto próbować)))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Mądrości z internetu 30.05.05, 09:54 będę walczyć do późnej starośći, żeby mój organizm zaakceptował nasienie Pana Mensza))))))) póki mi i jemu sił starczy))))))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Mądrości z internetu 30.05.05, 10:11 I ochoty )))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
swaihwe Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 10:37 Witam Słonka W Wawie jeszcze straszny upał i ani jednej chmurki na niebie. I znów w pracy,ale ze względu na upał to nawet dobrze - tu jest klimka! Niestety @ przyszła - spóźniona, ale jest. Trudno - nowy cykl i owe wyzwania Wczoraj byłam na filmie - Zupełnie jak miłość)) z moją przyjaciółka, która w kinie nie była od roku - no bo ma maluszka i cały czas się nim zamuje.Ale wczoraj sie wyrwałyśmy i było bardzo miło. I nawet zobaczylam to jej dziecko. I powiem WAm, ze było super, bo powiedzała, że pójdzie ze mną do swojego gina, podobno b. dobrego i da mi na trochę na spacer swoje dziecko, abym mogła się odblokować. I nie będzie patrzyła na moje reakcje - mam się im poddać i już! Powiedziała, że moggę ryczeć, tupać nogami i w ogóle robić wszystko tylko dziecka nie bić. A filmik - fajny - lekki i przyjemny - w sam raz na upaly. No i muzyka dobra. Odpowiedz Link
p.magdalenka nowy cykl nowa szansa 30.05.05, 10:47 to ja lece do sasiadki dziecko pozyczyc i moze sie odblokuje co? chyba przynioslo by to przeciwny efekt od zamierzonego ale co tam zawsze warto sprobowac. u mnie 1 dc i 2 cykl staran po poronieniu - super ale cykle chyba od poronienia wszytsie bezowulacyjne. no nic trza przywzyczajac to białeczko i może sie wkoncu uda. Odpowiedz Link
ktat Re: nowy cykl nowa szansa 30.05.05, 10:52 witam, i popieram ta puente ale ja zawieszam swoja działalnośc staraniowa nie mam sily myslec i szukac objawow jest lato ciepło i słonecznie i trzeba sie bawic a nie wyliczac itd u mnie 30dc @ jeszcze niet ,test 27dc negatywny wic zapewne sie nie udało no cóż trudno przecież sie nie powiesze cykle rozwalnoe po odstawieniu tabletek 35,27,32 i teraz... sluz 24,26,28 dc brunatny z krwia , w miedzyczasie brak nic nie boli i jest ok tempke mierze wyrywkowo od kilku dni wiec nie moge sie na niej wzorowac i nawet apetytu brak a w zeszlym cyklu zarłam jak oszalała i na przeciwbolowych bylam juz od 27dc dopoki @ nie przyjdzie pomimo testu zawsze jest nadzieja bo moze za wczesnie trzymam za nas kciuki kiedys sie uda Odpowiedz Link
p.magdalenka Re: nowy cykl nowa szansa 30.05.05, 10:59 ktat to tak jak ja. u mnie przysła @ dzisiaj jak planowany przyjazd pociagu i nie mysle o tym co bedzie w nastepnym mc. zyje chwila i tyle, maz to nie automat do produkcji żołnierzyków tylko zywa istota z uczuciami (wiekszymi ode mnie) i zal mi go. przytulac sie bedziemy kiedy nas najdzie na to ochota. (to jest wersja na dzis bo głupia cipa ze mnie i nie utrzymam w sobie siły zeby nie myslec o ovu i bzyku) Odpowiedz Link
ktat Re: nowy cykl nowa szansa 30.05.05, 11:02 ja tez mam taki plan a jak bedzie w teorii mam nadzieje ze wytrzymam i nam sie uda... predzej czy poźniej choć nie ukrywam wolałabym ta pierwsza wersje a co masz w planach zeby o tym nie myslec bo ja jeszcze nie wiem Odpowiedz Link
sabi35 Re: nowy cykl nowa szansa 30.05.05, 11:05 Nie martw się i zdaj na naturę, mój facet np. podobno wyczuwa ten inny stan Wtedy nie trzeba nawet myśleć! Odpowiedz Link
p.magdalenka Re: nowy cykl nowa szansa 30.05.05, 11:08 dupa tam z zabobonami, to sie wyscig szczurów nazywa nie ublizajc oczywiscie nikomu ide do urzedu wyrobic nowy dowod bo od 2 mc nowe nazwisko posiadam i jakos tego nie czuje i zawsze sie posluguje starym panienskim a maz sie wkurza hihihi Odpowiedz Link
ktat Re: nowy cykl nowa szansa 30.05.05, 11:11 tez mi sie wydaje ze to zabobon ja mam duzo stycznosci z dziecmi i rybka o moj tez sie denerwuje a jeszcze bardziej jak mowie ze to moja rodzina dowod wymienilam 3 miesiace po slubie a teraz zaczynamy 10 miesiac a ja nadal prawko i paszport stare Odpowiedz Link
sabi35 Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 10:55 To stary afrykański sposób na zajście w ciążę. Pożycza się niemowlę na 1 dzień. Podobno bardzo skutkuje. Odpowiedz Link
swaihwe Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 10:59 I przez zapatrzenie No nic - trza iść na spacer z maleństwem i jopić się, jopić i jeszcze raz jopić. No i przytulić podobno. Cholera - poddam się eksperymentowi chyba Odpowiedz Link
asiulka1976 alo alo 30.05.05, 11:03 ja juz...... wstalam dawno ale komp mi szaleje wrrrr pszczola praca najwazniejsza- wiem !!! ja jak zaszlam w ciaze stracilm prace i po poronieniu nie mialam gdzie wrocic doslownie zwariowalam w domu gdyby nie znajomi zalatwili mi prace-projekt szybko,szybko trzeba bylo zrobic tyralam po nockach aby zdazyc z terminem i kurna co jak go oddalam okazalo sie ze jeszcze 3 tyg do konca terminu zostalo hiihihih jak sie dowiedzialam to ukochalam moich przyjaciol bo wiedzieli co robia wyszlam z doła przez prace ) prawda jest ze przyjaciol poznaje sie w biedzie. Odpowiedz Link
annalalik Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 11:06 ja cały dlugi weekend z dzieciakiem spedzilam wiec jesli nie poskutkuje to... znaczy ze kolejny zabobon ;P Odpowiedz Link
sabi35 Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 11:07 Podobno nie, czytałam o tym w wywiadzie z żoną Davida Bowie, która urodziła dziecko w wieku 45 lat. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 11:07 mnie tam dzieci jakoś denerwują...fajne są , ale mnie drażnią... no może nie do końca to jest tak...ale wiecie, przez cały czas nigdy nie stosowalam terapi, wzięcia dzieciaka na ręce celem obudzenia instynktu macierzyńskiego. co to to nie. ale teraz ewidentnie nie chcę na nie nawet patrzeć... minie mi. Odpowiedz Link
asiulka1976 czy a tak mam beznadziejnie ?? 30.05.05, 11:12 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=24415038 ja dobrze sie czuje w moim małym domku ale inni tak nie mysla ( Odpowiedz Link
sabi35 Re: czy a tak mam beznadziejnie ?? 30.05.05, 11:17 Nie, tylko każdy ma jakiś tam swój gust i jedni lubią jasno i oszczędnie, inni ciepło i swojsko. Najważniejsze, żebyście się sami dobrze czuli. Mieszkanie jest do mieszkania. Odpowiedz Link
tola79 Re: czy a tak mam beznadziejnie ?? 30.05.05, 11:24 Ja też lubię żeby w domu było po mojemu Może nie każdy się zachwyci, ale ja czuję się U SIEBIE Dziewczyny, siedze w tej robocie i nie moge sie na niczym skupić, katar mnie męczy, robota nie idzie, znacie może jakiś sprawdzony sposób na wyleczenie? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czy a tak mam beznadziejnie ?? 30.05.05, 11:25 ja lubię ciepło, ciemno czerwono, dlatego twoja łazienka baaaaardzo mi się podobywuje))) a u mnie też każdy pokój jest inny, no i co z tego??? Asia jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził i tyla)) tobie się podoba, mężowi sie podoba i wsio!!! Odpowiedz Link
bania79 Re: czy a tak mam beznadziejnie ?? 30.05.05, 11:43 ja zarobiona jestem, ale będę wpadać... Co do mieszkanka Asiulki, to tez przechodziłam martwienie się, że się komuś może nie podobać, ale teraz olewka... co do zabobonu z trzymaniem niemowlaka, to u mnie chyba się nie sprawdza, bo jeszcze 2 m-ce temu moja siostra mnieszkała obok i codziennie nosiłam, tuliłam i bawiłam się z jej córeczką i nic!! co do starn w ogóle, to postanowiłam, że tempkę pomierzę jeszcze w tym cyklu, ale jakoś tak entuzjazm staraniowy opadł u mnie... Odpowiedz Link
zuzia36 Re: czy a tak mam beznadziejnie ?? 30.05.05, 11:44 Hej dziewczyny!!!!!!!!! Mnie tam się bardzo Wasze mieszkanko podba !!!!! Zwłaszcza ten stolik w pokoju Chyba poprosze męża o coś takiego (wkońcu stolarz meblowy). U mnie remont trwa pełną parą. We środe dostaniemy nową sofę i "niby-fotele", a do tej pory spimy w gościnnym pokoju. Ale po dzisiejszej nocy chyba namiot na podwórku rozbijemy - strasznie źle się tam śpi. Dobra nie zanudzam!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: czy a tak mam beznadziejnie ?? 30.05.05, 12:03 kochaniunia stolik z Ikea ;o) jak mebelki i wiekszosc dodoatków hiihihih gdybym miala autko to bym była codziennie w tym sklepie hihhihi jako przedstawiciel jezdzilam w tamta strone to kierownica sama skrecla do tego sklepu ;o) i pół pensji zostawało ) Teraz mezus wie ze jak mam doła to daje mi karte auto i juz wie z jakiego sklepu przyjade z reklamoweczka ) Odpowiedz Link
netka76 Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 12:11 przepraszam,że sie wypowiem na temat tego wzięcia sobie na trochę dziecka.Proszę przemyśl to jeszcze raz. Ja proponuję Ci,żebyś jednak inaczej odwróciła swoja uwagę od starania sie o dziecko.Piszę to naprawdę z dobrego serca, przemyśl to czy to jest rozwiązanie na Twoja blokadę oby to nie miało wpływu odwrotnego i abyś nie popadła we własne sidła i moze się to nie zaciekawie skończyć.pozdrawiam Odpowiedz Link
p.magdalenka Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 12:15 nie wiem do kogo to było ale jesli o mnie chodzi to był zart bo ze mnie mały lekkoduch i nie wierze w zabobony. ktat jeszcze nic straconego poki @ nie ma. chyba ze działa na ciebie aura pogodowa i sie przesowa od upału. glowa do gory!!! (nawet dwie hihii Odpowiedz Link
netka76 do SWAIHWE 30.05.05, 12:18 przepraszam,że sie wypowiem na temat tego wzięcia sobie na trochę dziecka.Proszę przemyśl to jeszcze raz. Ja proponuję Ci,żebyś jednak inaczej odwróciła swoja uwagę od starania sie o dziecko.Piszę to naprawdę z dobrego serca, przemyśl to czy to jest rozwiązanie na Twoja blokadę oby to nie miało wpływu odwrotnego i abyś nie popadła we własne sidła i moze się to nie zaciekawie skończyć.pozdrawiam Odpowiedz Link
swaihwe Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 16:36 Ej - chyba nie da bardziej. Bo ja już nie odwiedzam znajomych z dziećmi i nie spotykam się, jeśli koleżanka jest w ciąży. No a to dobrze raczej nie jest. Więc chyba powinnam coś z tym zrobić. Ale - oczywiście, że przemyślę Odpowiedz Link
ktat Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 11:42 uuu 30dc i nic mnie nie boalało a teraz zaczał brzucho więc @ przyjdzie niedługo zapewne ciekawe swoja droga ze jak siedziałam w domciu ostatnie 4 dni to nic mnie nie bolało a w pracy odrazu.... ciekawe dlaczego Odpowiedz Link
tola79 Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 12:07 Popatrz, mnie w pracy też się zaraz pogorszyło, a jeszcze wczoraj szalałam na rowerze szczęśliwa, że ten wstrętny katar mam już za sobą tak mi dobrze było! Naprawdę nikt nie zna czarodziejskiego domowego sposobu na cudowne ozdrowienie? Odpowiedz Link
tola79 Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 12:23 Buuuuuu nikt mnie nie lubi, nikt nie chce mnie leczyć, buuu Odpowiedz Link
asiulka1976 oj tola,tola 30.05.05, 12:30 katar trwa 7 dni a leczony tydzien ;o) sa tabletki na katar w aptece moj M je zachwala ale katar ma i tak tydzien najmniaj w domku mozesz zrobic sobie "parówke" na wrzatku wlac kilka kropel amolu i powdychac pod recznikiem ale uwazaj nie za goraca ta para abyc sie nie poparzyła !!!! Odpowiedz Link
tola79 Re: oj tola,tola 30.05.05, 12:31 Asiunia, dzięki Chyba tak zrobię, bo już zdesperowana jestem, choć zasadę 7 dni znam Odpowiedz Link
bania79 Re: oj tola,tola 30.05.05, 12:34 Toluś ja cię wyleczę! ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: oj tola,tola 30.05.05, 12:35 na noc mozesz sobie i zatoki nasmarowac amolem bedzie Ci sie lepiej w nocy oddychac ale własnie to tylko łagodzace objawy kataru Odpowiedz Link
zuzia36 Re: oj tola,tola 30.05.05, 12:35 a Olbas (taki olejek, nie wiem jak się dokłądnie nazywa) próbowałaś. Tak na husteczkę kilka kropelek i wąchać. Przynosi ulge.. Odpowiedz Link
tola79 Re: oj tola,tola 30.05.05, 12:40 Olbas, kupię po drodze do domciu, to jest własnie najgorsze, że mam nos zapchany... Dzięki za wszystkie rady i już Was nie męczę )) Odpowiedz Link
zuzia36 wysłałam Wam moją nową sofę 30.05.05, 12:34 oczywiście po zaciętej walce z komputerem. Jak kogoś pominęłam to przepraszam i prosze o adresik to się poprawię A Jagoda żaby fajowe. Ja tez mam takie na działce. Jak się tam wybiorę (a pewnie będzie to dopiero w weekend) to tez im sesję zrobię jak je mój pies łapie Odpowiedz Link
zuzia36 Re: wysłałam Wam moją nową sofę 30.05.05, 12:59 o kurcze!!!! spróbuje jeszcze raz Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: a teraz??????? 30.05.05, 13:39 fajowa !! pokaz pokoj jak juz bedzie stac. Odpowiedz Link
tola79 Asiulka! 30.05.05, 12:43 Mnie się Twoje mieszkanko podoba, szczerze Ci mówię, żeby nie było. A najbardziej kuchnia, bo nawet mamy cosik podobnego Wiadć, że dbasz o każdy szczegół, a tego kwiatka wiszącego w oknie kuchennym to przyznaję się, że mam zamiar sobie ściagnąc I salonik, my też mamy właśnie zielone kanapy, a na ścianie kanarkowy żółty - nie każdemu to się podoba, wiem, bo słyszałam, ALE NAM SIĘ PODOBA! i o to chodzi, tylko o to, więc się nie przejmuj czyjąś tam krytyką. To wasze mieszkanie i WY macie się w nim dobrze czuć, koniec, kropka. ) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulka! 30.05.05, 13:00 dzieki WAm !!!!!!! toluś wieszak na kwiatek tez z ikea hihihihii Odpowiedz Link
asiulka1976 ANIA 30.05.05, 13:03 tykofana u nas nie upalnu lje jak scebra na moj nowy chodniczek na balkonie z ...... ikea ;o) mialam go na deszcz zciagac ale zobaczymy co sie stanie jak nie sciagne troszku go zabespieczylam -parasolke polozylam nad nim hiihihhi a krolik stoi przed balkonem i patrzy przez szybe z zastanowieniem czemu wyjsc nie moze hiihih i juz tak z 20 minut stoi hiihihihi hhmmm albo na deszcz patrzy marzyciel ;o) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ANIA 30.05.05, 13:04 to sie usmialam teraz i wytłumacze co znaczy to zdanie "tykofana u nas nie upalnu lje jak scebra " ty moja kochana u nas w gdansku nie jest upalnie a leje deszcz strasznie !!! Odpowiedz Link
zuzia36 .. 30.05.05, 13:34 a burza była???? bo ja niedaleko (tzn. jakieś 2-3 godz jazdy samochodem) mieszkam i jest czyściutkie niebo.. Odpowiedz Link
sabi35 Re: ANIA 30.05.05, 13:30 Ja mam też katalog Ikei live w domu. Jak posprzątam, wyślę ci zdjęcia. Możemy porównać Odpowiedz Link
sabi35 Re: ANIA 30.05.05, 13:48 Jak posprzątam i wyprasuję Mont Blanc (zanim nie zamieni się w Mont Everest)! A mieszkanie masz ładne, najbardziej podoba mi się kuchnia i salon. Odpowiedz Link
annalalik ufff 30.05.05, 14:03 a u mnie nadal upał - bylam z psiakiem na spacerze - rodzice maja termometr w słońcu.... 42 st pies ledwo zywy po spacerze. Zuzia dzieki za fotke - śliczna sofa Mój brat tez ma pomarańczową ale taką rażącą... odblaskową hehe Jagoda Odpowiedz Link
jedna_chwilka dzień dobry 30.05.05, 14:05 dziewczynki coś mnie się tu w pracy porobiło, ze ni mam czasu ale witam witam serdecznie mi sie dzis chce zamknac w malym pomieszczeniu z kasiazka i kotem na kolanach a tak to mi sie nic nie chce... fajna ta sofka Zuzka ja kurde nie mam wyobrazni wiec jak nie jestem w jakims pomieszczeniu to nie wiem co bym i z czym polaczyla, ale sofka fajna Odpowiedz Link
zuzia36 Re: dzień dobry 30.05.05, 14:28 ciesze się, że Wam się podba. Trochę się bałam czy nie jest zbyt taka "kółkowata", ale mąz mnie przekonał. A jak pokój bedzie gotowy to tez fotki porobię, choć odrazu mówię ze nic niezwykłego nie robimy. Remont jest gównie robiony pod kątem nowego lokatora ;D Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Jagoda 30.05.05, 14:20 ja mam najcudowniejszą szefową pod słońcem, poważka. Pracuję tak ciężko bo ją szanuję a i też dla siebie, bo wiele się od niej uczę. o nie znaczy że nie narzekam na brak kasy i inne typu układy pracowe.. ale szefowej to można mi zazdrościć a balam się dziś, bo po dlugiej przerwie rozne rzeczy sie w jej glowie rodzą i balam sie że nie dam temu rady ale jest spoko Odpowiedz Link
annalalik Re: a przypiekłaś sobie ramionka? 30.05.05, 14:25 na zdjeciach chyba widzialas ze na ramionkach tetrówkę nosiłam... wiesz ja sie nie opalałam ale po drodze na działkę (20 minut sie szlo) nie bylo ani trosiu cienia Ale juz tak bardzo nie pieka... Odpowiedz Link
annalalik Re: a przypiekłaś sobie ramionka? 30.05.05, 14:27 no i jak z wiatrowki strzelałam to tez troche podpiekło mnie Odpowiedz Link
pszczolaasia nie mam czasu Was czytać:)))))))))))))) 30.05.05, 14:48 ale ekstra)))))))) nie mam czasu na nic))))))))) w domu poczytam, ale Asia nie daj sobie wmówic, że masz brzydkie mieszkanko!!!!!!!!!!!! bzdura))))))) cześć Jagodo))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: nie mam czasu Was czytać:)))))))))))))) 30.05.05, 14:55 Hello wszystkim !!!!! Ania, strzelałaś z wiatrówki.... ale zrobiłaś na mnie wrażenie Odpowiedz Link
ata76 Re: Ata 30.05.05, 15:04 ja kiedyś tez strzelałam z wiatrówki i bardzo mi się podobało, z celnością było chyba "poprawnie". ostatnio zaś miałam mozliwośc postrzelania z aeg-a (na kulki), ale niestety tylko w domu, więć tudno mi ocenić jak mi szło, ale zabawa była przednia Odpowiedz Link
bania79 Re: Ata 30.05.05, 15:15 Cześć Atko, Ciebie jeszcze tutaj dzisiaj nie widziałam... też nie mam czasu na poczytanie. Wiadomo co z Nitusią? bo ja nie na bieżąco jestem Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 30.05.05, 15:28 nitka miala wrocic wczoraj i napisac jakim cudem jednak przyszła do niej @ skoro M mowil ze to ciaza na 100% Odpowiedz Link
annalalik Re: 30.05.05, 15:34 Nitka wczoraj nie mogla wejsc na neta bo cos z siecia bylo. Rozmawialam z nia chwilke. Odezwie sie Odpowiedz Link
asiulka1976 Pozdrowienia od Romki !!!! 30.05.05, 15:29 prosila do przekazuje, nie moze doczekac sie chata jakby co prosi o info na GG Odpowiedz Link
cytrusowa pozdrowienia od Cytrusowej 30.05.05, 15:34 witam was kochane! wszystkie juz sie zameldowaly, wiec i moja kolej. a kiedy nitka sie zamelduje??? Odpowiedz Link
bania79 Re: pozdrowienia od Cytrusowej 30.05.05, 15:35 no wlasnie Nitusi niet! ja sie wygrzebalam z papierow ale jeszcze mam roboty troche noo Odpowiedz Link
cytrusowa Re: pozdrowienia od Cytrusowej 30.05.05, 15:37 no dobra, widze ze sie pusto zrobilo, to ja w koncu pojde do skelpu. no a najpierw siku - ciagle sikam i sikam, jak sikawka jakas Odpowiedz Link
bania79 wątki z piątku 30.05.05, 15:37 czytam poprzednie wątki. A propos forum 4 kątów, to ja też tam często zaglądam. Narazue nie wrzuciłam moich zdjątek, bo mam mebelków mało, ale z czasem może się odważe. Tylko prawda jest taka, że ja bym chciała, żeby mnie tylko chwalili he he Odpowiedz Link
annalalik Taka prośba 30.05.05, 15:48 Zamieściłam sukienkę na forum ślub i wesele. Jesli znacie kogoś kto chciałby kupić... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39&w=24519225 Odpowiedz Link
annalalik zaraz sie rozpuszcze :( 30.05.05, 15:52 Asiulko weź no podmuchaj na te chmurki i niech do mnie przyjdą... Odpowiedz Link
bania79 Re: zaraz sie rozpuszcze :( 30.05.05, 16:24 Ania, ja też muszę swoją sprzedać, ale jakoś nie mam czasu się za to zabrać... Odpowiedz Link
annalalik Re: zaraz sie rozpuszcze :( 30.05.05, 16:34 moja była 3 miesiace w komisie Classy ale niestety nikt nie chciał kupic... czyzby sie nie podobala? Cena tam byla dosc fajna (800zł) wiec sama nie wiem. Teraz sama musze szukać kogoś albo zostanie mi pamiątka... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: zaraz sie rozpuszcze :( 30.05.05, 16:38 dmucham dmucham bo tu duszno ale zero słoneczka i pada co chwilka :o( Poszlam na solarium ale wlasciciel był z kumplem wiec zapytalam o cene i wyszłam do chorerki !! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: W ten upalny dzień witam Kochaneczki :) 30.05.05, 16:35 a ja swoją wypożyczyłam 5 lat temu za 1000 pln miałam ją jako 2 osoba, dostałam do niej 2 halki, drugą sukienkę do tańca, jakbym się uparla to mogłabym ją i na sam ślub przyodziać a dotego w tej cenie były, rękawiczki i taka poduszeczka na obrączki oddałam w poniedział po ślubie brudną jak święta noc i w tyłku Odpowiedz Link
annalalik No tak Jagoda 30.05.05, 16:36 też chciałam wypożyczyć... ale w żadnej wypożyczalni nie mieli sukienek na osobę która ma 180 cm wzrostu.... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: No tak Jagoda 30.05.05, 16:42 no wlasnie moja kumpela doszla do porozumienia z wypozyczalnia ze uszyja na 185 cm a potem odsprzeda im bo oni sobie juz skroca po swojemu pamietam gorset tylko wypozyczyła ) Ja tez swoja mam w szafir , raz ubralam na wesele do kumpeli tylko ze moja koscielna nie była i co znów wisi eehhhh w gorsecie fizbin poszedl i wchodzi w zebra i szelka na szyi ma taki material ze wbija sie w szyje - do d... aniu zawsze mozesz baldachim nad lózkiem zrobic ;o) moja ciotka tak zrobila i wisi juz tak 25 lat hiihhihiihi Odpowiedz Link
asiulka1976 choroba umalowac sie nie potrafie :o( 30.05.05, 16:45 Tak mnie cos podkorcilo zrobic sobie makijaz próbny przed tym weselem i dupa okropnosc !!! jak ja mam ładnie cos zrobic z jednym zamknietym okiem ??? no chyba kumpelke ze szkoly poprosze bo inaczej sie nie da hhmm Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: No tak Jagoda 30.05.05, 16:43 no tak...a ja konusowego wzrostu to dla mnie byly az dwie Ania Odpowiedz Link
annalalik Re: No tak Jagoda 30.05.05, 16:51 w najgorszym razie tak jak Asiulka mowi - baldacfhim hehe albo becik dla dziecka Odpowiedz Link
ata76 Re: Jagoda 30.05.05, 17:58 ja też miałam ecru.... i też wisi w szafie, bo miałam wizję, że będęnosić gorset, co się oczywiście jeszcze nie zdarzyło Odpowiedz Link
annalalik Asiulka 30.05.05, 17:32 Ja te zdjęcia już widziałam gdzieś... chyba na jakieś stronie Odpowiedz Link
tuptuch to ja to ja 30.05.05, 17:59 czesc Kochane, bylismy u moich rodzicow więc znów mnie nie było, ale za to mam pytanie do was: tydzień temu, albo troszkę lepiej robiłam test i wyszedł negatywny, a teraz spóźnia mi się @ i nie wiem co jest grane. miala być 27 a nie ma. wiem, że t2o dopiero trzy dni, ale co wy na to? czy jest jakaś nadzieja? czy ja znowu się wkręcam? Odpowiedz Link
annalalik Czesć Magda 30.05.05, 18:00 Jest nadzieja najlepiej zrob bete to bedziesz wiedziala co i jak Odpowiedz Link
ata76 Re: to ja to ja 30.05.05, 18:01 Cześć Magda!!! jak na mój gust jest nadzieja, bo poprzednio robiłas test przed spodziewaną @, a to było ciut wcześnie!!!! Także szybciutko do testowania!!!!!! Odpowiedz Link
tuptuch Re: to ja to ja 30.05.05, 18:07 Jezu, dziewczyny, ja chyba już się wkręciłam, bo cały czas o tym myślę. dziękuję!!!!!! jest nadzieja!!!! zawsze trzeba mieć nadzieję!!!! nawet jak się nie uda, no to trudno! zrobię test, ale poczekam do pierwszego czerwca. dam sobie jeszcze chwilkę. jak myślicie? Odpowiedz Link
ata76 Re: to ja to ja 30.05.05, 18:23 Magda, jesli tylko masz na tyle silną wolę żeby czekać do pierwszego, to czemu nie...poczekaj...przynajmniej test będzie bardziej wiarygodny!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 jak znalesc cos w kompie ????? 30.05.05, 18:08 sluchajcie posialam gdzies zdjecia w kompie przeszukalma wszystko co mogłam i wsiakły nie ma jakies wyszukiwarki komputerowej ??? Tak Aniu napewno czesc z nich widzialas na stronie ;o) dlatego prosze aby dalej ich nie pokazywac !!! tak tylko cywilny. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: jak znalesc cos w kompie ????? 30.05.05, 18:13 jeste przecież w menu szukaj - ale wiesz to przecież Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: jak znalesc cos w kompie ????? 30.05.05, 18:14 jagoda w moim kompie na pulpicie choroba jasna mam tyle tych folderów i jak cos potrzebuje to nie mam !!! przeszukalam wszystkie moje i ni ma :o( najgorsze ze dziele kompa teraz z mezem i moglam gdzies do niego wcisnac ale gdzie ?? wwrrr Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: jak znalesc cos w kompie ????? 30.05.05, 18:23 nie na pulpicie w folderach tylko w start i tam masz taka opcje wyszukaj jak pamietasz nazwę, to wpisujesz i Ci przeczestuje caly komp Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: jak znalesc cos w kompie ????? 30.05.05, 18:34 jagoda **** tyle az tych buziakow !!!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: jak znalesc cos w kompie ????? 30.05.05, 18:28 Asiulka, spokojnie...wiesz jak to jest, jak czlowiek czegoś szuka to akurat tego znaleźć nie mozna! Ale zrób tak jak Jagoda mówi poprzez "wyszukaj" w menu start!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: jak znalesc cos w kompie ????? 30.05.05, 18:37 Dzieki teraz bede wymyslac nazwy jakie moglam nadac tym zdjeciom wwrrr a jeszcze wszystko w wersji angielskiej a ja tylko tak i nie w tym jezyku ;o) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: aaa to juz insza inszość :) 30.05.05, 18:45 hhhmm najgorsze ze nie wiem czy nagralam je na płyte i skasowalam ze nie zdazylam skasowac hhmmm bo wole aby ich w kompie nie było Odpowiedz Link
annalalik Re: aaa to juz insza inszość :) 30.05.05, 18:46 wolisz by nie bylo... coż to musiały byc za fotki hihi Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: aaa to juz insza inszość :) 30.05.05, 18:50 chyba przeszperałam wszystko NIE ma ich uufff a szukam cały dzien prawie !!! Odpowiedz Link
annalalik Re: świruski! 30.05.05, 18:51 Asiulko no no no wole nie wiedziec co to za fotki hihi ale pewnie mężuś byłby ciekawy hihi Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: świruski! 30.05.05, 18:51 a ja tam bym chciała wiedzieć Asiulka dawaj nam tu te fotki raz raz Odpowiedz Link
annalalik Re: świruski! 30.05.05, 18:56 Jagoda ja tez ciekawska jestem ale juz nie bede jej męczyć hihi apropo zdjec - fotki z chrzcin podeślesz jakieś? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: świruski! 30.05.05, 18:57 po pierwsze mezus sam je robił a po drugie nie pokazywuje sie takich rzeczy woel nie miec ich w kompie a w tym tyg mezus bedzie szkolil na naszym kompie kogos tam i na wszelki wypadek wole aby ich nie było !! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: świruski! 30.05.05, 18:59 Asia - nie daj sie prosić Ania - jeśli dane mi będzie dosiąść dziś (buhaha) kompa, to jak zmniejszę podeślę a co Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: świruski! 30.05.05, 19:01 ta a potem poślecie w świat i jak moj M mowi zarobi sie na nich troche kasy Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: świruski! 30.05.05, 19:02 jak nie ma na czym zarobić to dobre i takie zdjątka - dawaj Asia, dawaj Odpowiedz Link
ata76 Re:do śmiacia 30.05.05, 19:01 Autentyczne ogłoszenia parafialne z polskich kościołów 1. Cała wspólnota dziękuje chórowi młodzieżowemu, który na okres wakacji zaprzestał swojej działalności. 2. Za tydzień Wielkanoc. Bardzo proszę wszystkie panie składać jajka w przedsionku. 3. W każdą środę spotykają się młode mamy. Na te panie, które pragną do nich dołączyć, czekamy w zakrystii w czwartki wieczorem. 4. Pan Kowalski został wybrany na urząd kustosza naszego kościoła i zaakceptował ten wybór. Nie mogliśmy znaleźć nikogo lepszego. 5. W niedzielę ksiądz rektor przewodniczył swej pożegnalnej mszy. Chór odśpiewał hymn "klaskajmy wszyscy w dłonie". 6. Na wspólnej wieczerzy było jak w niebie - brakowało wielu z tych, których się spodziewaliśmy. 7. Z tablicy ogłoszeń: "Dzisiejszy temat: Czy wiesz jak jest w piekle? Przyjdź i posłuchaj naszego organisty". 8. Po południu w północnym i południowym końcu kościoła odbędą się chrzty Dzieci będą chrzczone z obu stron. 9. W czwartek o 16.00 wspólne lody. Panie dające mleko prosimy przyjść wcześniej. 10. W środę spotkanie żeńskiego kręgu literackiego. Pani Kowalska zaśpiewa Połóż mnie do łóżeczka" razem z wikarym. 11. W podziemiu panie zrzuciły wszelkiego rodzaju ubrania. Można je oglądać w każdy piatek po południu. ******************************************************************************** ********************************************************************** Odpowiedz Link
jedna_chwilka to ja poszłam już se 30.05.05, 19:03 z roboty, ale ni chce mi się jechać do tamtego domu, brrr Odpowiedz Link
cytrusowa laski 30.05.05, 19:18 wiem, ze to glupie pytanie, ale kiedy moge zrobic test? moge po 8-9 dniach od "tego" przytulania? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: laski 30.05.05, 19:24 za wcześnie Aniele złoty)))) za wcześnie, po co się masz stresować?????? ale zrobisz jak kcesz))) Ata- to była PETRDA!!!!!! panie dające mleko, nie wierzę)) Asia nie bądź taka, obiecujemy nikomu tych zdjatek nie pokarzemy)))))) serio, serrio, nam możesz wierzyć))))))))) Jagoda, dosiądź się do tego kompa)) my kcemy foto z chrzcin!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: laski 30.05.05, 19:41 cytrus 10 dpo najwczenisej a i tak niepewny wynik Pszczolko tak, tak oczywiscie ze Wam mozna wierzyc ale kurna przed chwilka mialm płytke ze zdjeciami i gdzies tak wcisnelam ze ni ma ;P Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pszczolko jak po pracy ?????? 30.05.05, 19:50 no))))))) ekstra było))))))) nie wiem kiedy czas zleciał)))))))))) i z Atą sobie pogadałam trochę))))))))))) normalnie, chyba jedyna się cieszyłam dzisiaj w budynku terminalowym))))))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pszczolko jak po pracy ?????? 30.05.05, 20:04 no to super ze super ;o) Odpowiedz Link
swaihwe Hej, właśnie wróciłam z pracy ;-) 30.05.05, 20:07 Czołem po pracy. Boże - ugotuję się. Cholercia - mam kupę roboty, a tak bym chciała częściej coś skrobnąć. Ale, ale ... jeszcze 1 miesiąc i tydzień i urlopik. Jak dostanę... A dostanę, jak zrobię to co mam do zrobienia. Czyli wiecie -praca na akord. Układ jest taki, ze mój mąż ma urlop w lipcu. Tylko i wyłącznie więc jak ja nie dostanę wtedy, to urlop spędzimy oddzielnie... Taaaaa. No ale może się uda. A jak Wasze plany urlopowe? Atko i Aniu - dzięki za pocztę. Fotki - super (obiecuję nadrobić swoje zaległości i przesłać Wam jakieś swe zdjęcia). Atka - poprawiacze nastroju zawsze ile widziane Biegnę na MjM Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Hej, właśnie wróciłam z pracy ;-) 30.05.05, 20:21 Ja jestem sekretarka mezusia wiec urlopik mam za kazdym razem jak poprosze ;o) szkoda ze stałej pensji nie mam,podwyzek no i wczasy pod grusza ho ho Odpowiedz Link
swaihwe Re: Hej, właśnie wróciłam z pracy ;-) 30.05.05, 20:24 Haha, ale za to jakie relacje. Romans z szefem? No nie wiem, co na to powiedzieć, hihiihi Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Hej, właśnie wróciłam z pracy ;-) 30.05.05, 20:27 no,no romans sekretarki i szefa hihiii czasem do mnie dzwoni i nie mowi "zapisz cos tam " tylko "Pani sekretarko prosze zapisac w terminarzu ze..." a jak mamy miłosne dni to mówi "dzis nadgodziny, prosze załozyc strój słuzbowy" hihhiihiih Odpowiedz Link
swaihwe Re: Hej, właśnie wróciłam z pracy ;-) 30.05.05, 20:32 Hihihii, no to nieźle się zabawiacie w godzinach pracy. A tu kraj w ciężkiej sytuacji gospodarczej... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Hej, właśnie wróciłam z pracy ;-) 30.05.05, 20:28 wiesz co Magdo, nigdy na to nie paczałam w ten sposób...Asiulka ma romans z szefem)))))))))) Asia a fe......))) asz mnie wstrząsneło na myśl o moim błeeeeeeeee.... jesli chodzi o wakacje, to sama nie wiem chcieliśmy zawsze do Zakopca jechać, lub w góry stołowe...ale chyba na Dębkach się skończy i dobrze, bo lubię)))) chyba, wiecie p[ójdę sobie do fryca....tak mnie jakoś naszło)))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Asia a jaki macie strój służbowy?????? 30.05.05, 20:29 szatany jedne))))))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asia a jaki macie strój służbowy?????? 30.05.05, 20:30 mini ponczochy i bez majtek hiihihhihi Odpowiedz Link
pszczolaasia Asia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.05, 20:33 nic mnie już nie zdziwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taka cicha i spokojna obaczcie, a tu bez majtek,...nie wierzę))))))))))))))))))))))))))))))))) gratulacje dla Pana))))))))))))))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.05, 20:38 no co , no co kazdy w pracy ma jakis regulamin w ubiorze a mi szef bez gatków kaze chodzic to chodze ;o) Losie ktos to przeczyta to se pomysli hiihihhihihiihih Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Asia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.05, 20:43 nie no jak ci za to płaci to pewno, że tak)))))))))))))))) ło matko, jestem ciekawa bardzo, coby mój Pan powiedział, jakbym mu rzekła, że mój szef bez gaci kazał do pracy przyjść.... chyba by rosczelał mojego szefa... mój mąż to pikuś, coby Krzysiu Aty zrobił... łał..... a niech se czytają )) tosz my nie ukrywamy, żeśmy letko czaśnięte)))) aco!!!! nie wolno nam???????? Odpowiedz Link
swaihwe Re: Hej, właśnie wróciłam z pracy ;-) 30.05.05, 20:37 Widzisz Pszczoła - człowiek się nie spodziewa a tu... bach - taki nius. Mój szef... uhm - całkiem, całkiem . Ja wakacje - Chałupy i dalsza droga wtajemniczenia na deseczce. Ach! Doczekać się nie mogę Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Hej, właśnie wróciłam z pracy ;-) 30.05.05, 20:45 Chałupy łelkam tu... bachama mama blus...afryka dzika...dawnoo odkryta...chałupy łelkam tu))))alesz mnie czaska dzisaj w głowe))))) a jesteś naturystką Magdo moja droga? bo ja tak, ale tylko jak sami jeździmy...w towarzystwie się nie rozbieram.... niesmiała jestem od malenkości))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Hej, właśnie wróciłam z pracy ;-) 30.05.05, 20:46 jutro do lekarza ide i się denderwuje... to dlatego...musicie mi wybaczyć, a poza tym się dzisiaj coś strasznie cieszę... może dlatego, że chłodniej u nas trochę... Odpowiedz Link
swaihwe Re: Hej, właśnie wróciłam z pracy ;-) 30.05.05, 21:17 Jakbym Teścia swojego słyszała. On to cały czas podśpiewuje jak jedziemy z Mężem do Chałup. Ale wiesz - ja ... kompleksy. Gdzie ja naturystka... No ale może jak tak się na Forum z Wami rozbucham to... nie wiadomo co do głowy strzeli. Asia tu takie rzezcy opowiada.... A wiecie, kto z kim przystaje ... Odpowiedz Link
swaihwe Do Cytrusowej 30.05.05, 20:20 Hej Cytruś, Poczekaj jeszcze chwilę, jeszcze trochę wytrzymaj. Bo wiesz jak jest. Jak będzie jedna to nastepnychkilka dni będzie do bani, a tak naprawdę może być różnie - bo za wcześnie. Jak II - no sama wiesz, że lepiej poczekać. Co tu pisać. Cierpliowści. Hahahaha - i kto to mówi? Ta, która testowałaby już najchętniej dzień po owu Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: I ja witam w ten niemniej upalny wieczór :-) 30.05.05, 20:31 a tu pada choroba mam nadzieje ze w sobote nie bedzie bo ide na wesele w sandałkach !!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 oho szef przyszedl 30.05.05, 20:32 trza zmienic sie w zone i obiad zrobic i filmik zaraz do jutra papapappa Odpowiedz Link
annalalik A u nas jak lunął deszcz i wicher jakiś 30.05.05, 20:56 a wiecie czemu?????????? bo ja do sklepu jechałam.... mnie troche schłodziło i superowo Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: A u nas jak lunął deszcz i wicher jakiś 30.05.05, 21:01 znaczy się zmokłaś?????? ej przebierz się zara, bo - przeziębisz się... szkoda byloby Cię... - szczujesz Pana jak taka zmoknięta chodzisz i przeswitująca (to przez Asiulka wszystko...sprowokowala mnie do brzydkich myśli tymi podwiązkami))) ) i się chłop może nieopanowac i rzuci się na ciebie ))) sama wybierz, ktora wersja ci się bardziej podoba...ja tam bym optował za punkem nr 2))))) ale wybór nalezy do Ciebie))) Odpowiedz Link
annalalik a punkt 3??? 30.05.05, 21:06 zmoknięta to się przebrałam i teraz biegfał goluśka po domu (to tylko taka propozycja bo tak naprawde to nie zmoklam bardzo i juz przebrałam sie) )))))))))))))))) mam nadzieje ze dzis nie zasne tylko wykorzystam meza Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a punkt 3??? 30.05.05, 21:15 szacuneczek...moja wyobraźnia widać nie działa jak należy.... jeszczem nie wspięła się na wyżyny...no to nie przeszkadzam)))) ide przed Panem swoim pochaać)) no może nie nago, bo zimno u nas, ale coś mu tam dam oglądnąć.... zobaczymy jak zareaguje))))))ciau!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Czy to znaczy ze znow nikogo nie ma juz ?? 30.05.05, 21:19 wszystkie poszły zaczepiać mężów i tylko ja tu samotna zostałam? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Laseczki zdjątka z krzcin posłane 30.05.05, 21:50 o wy zbereźnice jedne! Asiulka czy Lidek to nie ma nam za złe, że Jej tak na forumie piszemy sprośnie Mam nadzieje, że czasem się uśmieje Lidek - buziale serdeczne Odpowiedz Link
annalalik Re: Laseczki zdjątka z krzcin posłane 30.05.05, 21:53 już myślałam ze sama tu siedze... smutno bez Was. Przegladałam inne fora i tam tez nudno Odpowiedz Link
jedna_chwilka Anusiu 30.05.05, 21:56 ale wiesz Ty co, ja chwileczkę na GG jeszcze mogę, bo chciałam tę książkę przeczytać, chociaż 2 rozdziały... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Laseczki zdjątka z krzcin posłane 30.05.05, 22:06 jakby co zastepca pilnuje (cicho to ja) ;o) Odpowiedz Link
asiulka1976 hihihiihhiihii 30.05.05, 22:18 wiecie ze łamiemy regulamin i netykietę forum !!!!!!!!! -Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum. -Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną wymianę poglądów, kontynuuj ją poza forum. HHmmm a ja wspoladminem jestem - no ładnie, piknie kochaniutkie jutro o glutach gadamy o bimbałach i o tym jak zolnierzyki sie maja ;o) Odpowiedz Link
nitka111 Cześć dziewczynki !!! 30.05.05, 22:22 Witam Was gorąco ( hihih), zaraz się rozpłynę, melduję siebo widzę że się już o mnie martwicie - jak miło. Wracam czytać . Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Cześć dziewczynki !!! 30.05.05, 22:25 Ty nie czytaj tylko pisz jak to z ta @ było !!!!!! Odpowiedz Link
nitka111 Re: Cześć dziewczynki !!! 30.05.05, 22:32 isać. W niedzielę trochę plamienia, w poniedziałek zalała mnie krew ( sic!), we wtorek jeszcze trochę i koniec. Odpowiedz Link
cytrusowa witaj niteczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.05, 22:35 no nareszcie jestes z nami, zaczynasz nowy tydzien no i nowy cykl!!! masz duzo zaleglosci do nadrobienia, hihih, wiec poczytaj poki dziewczyny nic nie dopisują! a one sie rozwijają miedzy 8 rano a 14. jak wracam ze szkoly, to dobre pol godziny zajmuje mi szybkie czytanie bazgrolkow naszych kochanych swirusek Asiulka - alez mozemy pogadac o stopmniu nasilenia objawow przed @, przedowulacyjnych, owulacyjnych a i poowualcyjnych. nikt nam nie wpoei, ze to niezgodne, hihihihih Odpowiedz Link
nitka111 Re: witaj niteczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.05, 22:39 Witaj!!! Hmmm, może z tego bociana coś będzie....... A i byłam dzisiaj u ginki, która niestety nie może ani potwierdzić ciąży, ani wykluczyć ( wrrrrr), mam przyjść za dwa tygodnie. Wtedy już wykluczy i skieruje mnie na badania. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: witaj niteczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.05, 22:44 To dziwne niby po @ i co nic nie stwierdzila hhmmm Odpowiedz Link
nitka111 Re: witaj niteczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.05, 22:47 Ale szyjka twarda, tak mówiła więc...........sama rozumiesz. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: witaj niteczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.05.05, 22:50 nastepna no !! plaga jakas ?? same znaki zapytania eehhh Odpowiedz Link
nitka111 A swoją drogą....... 30.05.05, 22:53 an tak krążył i krążył cały tydzień. Szwargier mówił potem, że też go widział, ale ugryzł się w język, bo wiedzą ( on i siostra R.), że bardzo chcemy i nie możemy. Odpowiedz Link