Dodaj do ulubionych

Starania - czerwiec!!!!

• bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 16.06.05, 13:37
      u nnie też juz po teraz tylko dla przyjemności ogólnej jakieś przytulanko i
      zobaczymy co z tego wyniknie trzymamm kciuki iwonka
      • ivonne76 Re: Basiu 16.06.05, 14:42
        Ja za Ciebie i reszte dziewczyn z tego wątku trzymam kciuki. Ja za bardzo sie
        nie nastawiam optymistycznie, bo w sumie nie przyłozyłam się do tych
        czerwcowych starań jak do poprzednich. Po prostu dałam w tym miesiącu troche na
        luz. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
        Niedługo zobaczymy, komu się udało. Oby nas było jak najwiecej.
        Pozdrawiam
        Iwona
    • ktat Re: Starania - czerwiec!!!! 16.06.05, 14:28
      hej
      47 dc test zrobilam negatywny
      bardzo dobrzez sie czuje i czekam na @
      • martann Re: Starania - czerwiec!!!! 16.06.05, 14:58
        oj kobieto smile oby wszystko było dobrze...cokolwiek to znaczy..
        u mnie 17 dc a 7 dni po owulacji ale jakoś mój wykres w tym cyklu jest
        nieciekawy.. no ale zobaczymy co będzie.
        pozdrawiam
        • martann Re: Starania - czerwiec!!!! 16.06.05, 15:01
          a zapomniałam napisać że piersi mi się strasznie powiększyły ale bolą, nie może
          to być wina prl bo robiłam badanie kontrolne i wyszło w połowie normy ale na
          wszelki wypadek zwiększyłam dawkę o 1/4 tabletki, czy to przez wysoki
          progesteron i co ??? jak u was ?
          • ktat Re: Starania - czerwiec!!!! 17.06.05, 09:55
            martann
            pewnie sie udało

u mnie 48dc
            tempki juz nie mierzylam bo i po co
            czekam na @ poźniej zmieniam gina i robie badania

• marzenalep Do Martann 17.06.05, 12:49
              Kochana a może to ... oj trzymam kciuki za ciebie. Powodzenia, ty masz dosyć
              krótkie cykle chyba, co?
              • martann Re: Do Martann 17.06.05, 13:12
                Dzięki.... oj żeby to było to...
                tak moje cykle to 24-25 dni a dzisiaj 8 dni po owu..oj byłoby pięknie smile
                ten cykl różni się od poprzednich tym że piersi mi starsznie "urosły" ciekawe
                kiedy mogę testować ? smile
                trzymam kciuki za resztę kobietek smile
                • ktat Re: Do Martann 17.06.05, 16:31
                  witam 48dc zarazem 1
                  ciesze sie ze zalapie sie jeszcze na starania czerwcowe
                  cierpie niemilosiernie
                  ale po @ ide do lekarza

pozdrawiam.
    • ata76 Re: a co tu taka cisza???? 18.06.05, 22:28
      witam po urlopie!!

i jak nastroje???? Może któraś już ma jakieś przeczucia????

ja po urlopie trochę "zagubiona" jestem, bo dni cylku nie liczyłam, udalo mi
      się zapomnieć i nie myśleć o tych wszystkich cyferkach, póki co do kalendarza
      nie zaglądam i cieszę się słodką beztroską!
      • bach28 Re: a co tu taka cisza???? 19.06.05, 09:16
        ja po starankach też dałam na luz nie myśle nie obserwuje co mam być to będzie
        trza cierpliwość ćwiczyć na stare lata się przyda jak nic nie?
        • danik1 Re: a co tu taka cisza???? 19.06.05, 14:41
          Doskonale Was rozumiem, bo ja w tym cyklu tez nic nie mierze ani nie testuje. Z
          powodu choroby i brania antybiotykow nie bylo sensu sie starac. Tzn.
          przytulanka byly, ale na nie nie licze bo bylo ich malo i chyba za wczesnie,
          wiec mam luz!!! W nastepnym cyklu natomiast jedziemy na wakacje, wiec znowu
          bedzie luz blues i dopiero po wakacjach czyli w sierpniu zabierzemy sie znowu
          do dzialania!!!
          Trzymam kciuki za wszystkie starajace sie w tym cyklu, zeby zakonczyly sie
          fasolkami!!!
          • ata76 Re: a co tu taka cisza???? 19.06.05, 17:10
            no proszę, to nie jestem sama, jeśli chodzi o podejście smile))))

Bach, masz rację ćwiczenie cierpliwości się przyda, bo czym skorupka za młodu
            nasiąknie, tym na starość trąci wink
            • martann Re: a co tu taka cisza???? 19.06.05, 20:30
              ja to chyba też staram się ćwiczyć cierpliwość ale jak te moje wykresy tak
              świrują to juz sama nie wiem...
              albi mi się już kończy ten cykl albo co?..
              pozdrawiam serdecznie
          • girri Re: a co tu taka cisza???? 20.06.05, 17:51
            Hej, Moj Dani 12.07 skonczy 2 lata. A ja juz bym chciala, zeby mial rodzenstwo.
            Czekam na owu, powinna byc pod koniec tygodnia, ale jak sie troche przesunie to
            nic z tego, bo w niedziele wyjezdzam bez meza. Trudne te moje starania, bo mam
            dlugie i neiregularne cykle. Tez zycze jak tu mowicie "zafasolkowania"!
            • ata76 Re: a co tu taka cisza???? 20.06.05, 18:06
              Girri, i vice wersal jak mawia pewna moja koleżanka!!!!!!!
            • danik1 Re: a co tu taka cisza???? 20.06.05, 22:13
              Girri to w takim razie zycze Ci, zeby owulacja sie nie przesunela!!!
              Masz slicznego synka!!!
              Pozdrawiam!!!
              • martann Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 10:05
                wiem...wiem nie można się denerwować, trzeba być dobrej myśli...
                kurcze ale ja jakoś nie moge wyluzować, ciągle mam wrażenie że dostałam @ albo
                plamek czyli jak zawsze, stresuję się jak idę do toalety bo mam wrażenie że
                zobaczę tam ten wredny czerwony kolor sad ten mój cykl jest strasznie dziwny,
                tempki szaleją..piersi też szaleją..
                a tak w ogóle to jestem normalna smile

pozdrawiam wszystkich serdecznie i słoneczniesmile
                • marzenalep Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 10:14
                  Witam, u mnie jeszcze 6 dni do wyniku, tempki mam jak zamrożone, od owu czyli
                  16 dc. rośnie codziennie o jedną kreskę a od 19dc. do dzisiaj (22dc. ) na
                  poziomie 37.1 dlatego podejrzewam, ze gdyby coś miało się dziać to byłyby
                  jakieś skoki a tak to lipa. Znowu @ i dalsze próby i czekanie.
                  Oj nie chce nawet myśleć o kolejnej @. Ale pozdrawiam wszystkie czekające i
                  starające się.
                  Marzena
                  • bach28 Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 16:55
                    a u mnie nie wręcz odwrotnie nie nerwowo a bardzo spokojnie sobie czekam a
                    co... ćwiczę cierpliwość bo mi się kiedyś przyda pewnie, u mnie dziś 26 dc
                    cyklu się dzieje brzucho pobolewa ale nie będę sobie niczego wmawiać do testu
                    już nie daleko się okaże...
                    • ata76 Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 19:12
                      u mnie podobnie jak u Bach....tez ćwiczę cierpliwość i spokojnie czekam....już
                      niedługo bedzie wiadomo, bo też testowanie zbliża się wielkimi krokami...oby
                      wynik był taki jak tego sobie życzymy.....czego wszystkim "jeszcze" czekającym
                      życzę
                      • bach28 Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 19:13
                        indian powodzonka!
                        Atka do kiedy ćwiczysz cierpliwość bo ja do 27 i obaczym
                        • ata76 Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 19:18
                          ja do 25 smile)
                          • bach28 Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 20:04
                            no to już niewiele ci zostało a jakiesik zmiany czujesz takie których nie trza
                            podlądać z lupą bo mnie np brzucho pobolewa no i to czuje ale nie mysle
                            intesywnie chyba że mocniej zaboli o ...
                            • ata76 Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 22:21
                              no niestety w kwestii objawów, to jedynyn objawem może być u mnie brak
                              jakichkolwiek objawów, ale to chyba niestety nie objaw sad

no może lekko powiększone piersi, ale to skutek brania duphastonu......w każdym
                              razie to mój ostatni cykl z duphastonem...tak mnie właśnie refleksja naszla, że
                              4 miesięce minęly nawet nie wiem kiedy......ginek kazał mi się nie martwić,
                              jeśli nie uda się w pierwszym cyklu....no a teraz mija czwarty i jakoś tak
                              podświadomie czuję, że tym razem też się nie udało....póki co nie chcę
                              zastanawiać się co dalej, poczekam do 25 i wtedy pomyśle.....choć mam nadzieję,
                              że nie będę musiała.....co ma być to będzie
    • indian_margerine Re: Starania - czerwiec!!!! 21.06.05, 19:03
      hej
      Jestem tu nowa, ale często czytam Wasze posty.
      Zaczęłam z mężem starania - w czerwcu. Teraz jestem niestety na czterodniowej
      delegacji!!!! Wymuszona przerwa w staraniach :-<<<<
      Ale i tak owu będę mieć w weekend - wtedy może się uda.
      Dodam jeszcze, że to moje pierwsze starania
      pozdro indian
      • ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 21.06.05, 19:08
        Indiam, w takim układzie życzę, żeby to był pierwszy i ostatni miesiąc starań!
        A ta czterodniowa abstynencja dobrze rokuje, bo jak wrócisz do domu, to pewnie
        będzie się działo.......i kto wie może z tej radości ....no nie będę tu
        szczególowo pisać, ale powodzenia!!!
        • hermiona_77 Re: Starania - czerwiec!!!! 22.06.05, 10:29
          Witam wszystkie koleżanki,
          Ja też sobie już czekam. W piątek byłam u gina, byłam w trakcie owulacji
          (pierwszy raz podczas moich dziesięciomiesięcznych starań przekonałam się, że
          mam owu!). Z powodu nienajlepszych wyników mojego męża konieczna była
          inseminacja. Test robię 2 lipca...jeszcze tyle czasu! Ale jakaś wiara wielka we
          mnie i optymizm jakiś. Oby uzasadniony...
          • martann Re: juz po staraniach czerwcowych :( 22.06.05, 10:51
            To ja juz raczej odpadam z tego wątku sad właśnie zobaczyłam zabarwiony sluz a u
            mnie to znaczy tylko jedno ..@....

ale za Was oczywiście trzymam kciuki smile
            • marzenalep Re: juz po staraniach czerwcowych :( 22.06.05, 11:14
              przykro, ale to znaczy ze zaczynasz od nowa, głowa do góry,Ty masz dobrze,
              cykle krótkie więc cześciej sie możesz starać smile
              Pozdrawiam i wpisuj się na wątek lipcowy
              • martann Re: juz po staraniach czerwcowych :( 22.06.05, 11:29
                Już się wpisałam, a co smile
                Ale jak sobie policzyłam, że jeżeli jutro dostanę @ to jeszcze raz się załapię
                na czerwcowe staranka...smile ale to wszystko pokręcone..
                • marzenalep Re: juz po staraniach czerwcowych :( 22.06.05, 11:37
                  szczęściara wink
                • ata76 Re: juz po staraniach czerwcowych :( 22.06.05, 11:37
                  martann, kurczę przykro mi, że się nie udało, ale wiesz nowy cykl, nowe
                  wyzwania....powodzenia ciągle w czerwcu!
          • ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 22.06.05, 17:28
            Herminona, skora wiara i optymizm jest, to już połowa sukcesu....słyszałam
            teorie, że negatywne myślenie jest jak "samospełniające" się proroctwo....tak
            więc myślmy pozytywnie...a nóż pomoże...a na pewno nie zaszkodzi
            • bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 22.06.05, 18:56
              martann bardzo mi przykro ale teraz wakacje więc i wiećej szaleństwa w
              przytulankach może będzie co...........
    • ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 12:16
      witam się czwartkowo dziewczynki!!

u mnie dziś 24 dc....tak tak ,już zajrzałam do kalendarza i wiem ....objawów
      żadnych.....przeczuć żadnych....testuję 25, czili tylko dwa dni przede mną...i
      to chyba na tyle

a co u Was??? Może któraś ma już jakieś przeczucia, objawy????

I jak Wasze nastroje, bo u mnie dziś "dno", ale ze względu na prace niestety
      • marzenalep Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 12:39
        Cześć Wszystkim, u mnie też 24 dc. ale ja mam 29 dniowe cykle więc jeszcze
        trochę sobie poczekam z przeczuć to nie mam zadnych (choć oczywiście baaaaardzo
        bym chciała), brodawki bolesne jak już dawno nie były i brzuszek zaczyna się
        odzywać co jakiś czas. Z wykresu tempki nic nie wynika bo od 5 dni na poziomie
        37,1.Ale czekam dalej.
        Pozdrawiam
        • danik1 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 13:10
          No to ja jestem nastepna, ktora ma dzisiaj 24dc, ale ja juz tylko czekam na @.
          Trzymam za Was kciuki!!! smile))
          • ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 17:06
            Danik, nigdy nie mów nigdy, a może jednak będzie niespodzianka?????
            • bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 17:38
              No a moje ćwiczenia cierpliwości prysnęły jak baniucha mydlana w poniedziałek
              ma przyjść małpiszon i mam już wszędzie oczuwalną
              nnneeerrrwwwiiicccceeee!!!!!!!!!!!!
              Trzymam za Was kciuki babki
              • bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 17:42
                a z objawów u mnie śluz dosyć dosyć, bóle brzucha od tygodnia i nudności co
                jakiś czas ale ja sobie nic a nic nie wmawiam absolutnie....
                • ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 17:57
                  Bach, ale może ta nerwowość, to wcale nie na @???????

bo pozostałe objawy są chyba ok, jak na mój gust w każdym razie!
                  • bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 20:21
                    atuś ta nerwowość to chyba spowodowana bardziej niepewnością czy mi wyjszło co
                    w tym m-cu czy znowu d.... nie na małpiszona konkretnie
                  • bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 20:22
                    ze staranek oczywiźcie.................
                    • bach28 no i się powtarzam 24.06.05, 11:20
                      ale to tyż mój wątek ukochany więc do rzeczy z nerwów wczorajszych kupiłam se
                      Quicka i dziś baaardzo wcześnie rano sobie go zakropliłam nio i sobie
                      poczekałam i ukazała mi się bladziuchna kreseczka ku przypomnieniu Quicka
                      zrobiłam na 3 dni przed spodziewana małpą ale mam troszkie objawów oprócz
                      śluziku pobolewania brzucha to nudności rany julek mam takie (a nie pamiętam
                      cobym je miała tak wcześnie w poprzednich dwóch ciążach) że normarnie ble ble
                      ble więc może się ..... obaczym
                      • bach28 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 11:27
                        kreseczka że ciąża jest oczywiźcie o tą mi chodziło ale bladziuchna mam
                        nadzieję że tylko narazie
                        • martann Re: no i się powtarzam 24.06.05, 11:44
                          ojj oby ta kreseczka nabrała intensywniejszych kolorów, tego Ci życzę smile
                          niestety nie znam się co to znaczy bo ja nawet takiej bladziutkiej nigdy nie
                          widziałam...
                        • espressoo Re: no i się powtarzam 24.06.05, 11:58
                          Bach28, a ten twój ból brzucha to konkretnie brzuch czy niżej? Bo strasznie
                          jestem ciekawa i chce porównać do siebiesmile
                          • bach28 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 11:59
                            to jest takie pobolewanie bardziej na dole albo okolice jajników szczególnie
                            prawy
                            cmok cmok
                            • espressoo Re: no i się powtarzam 24.06.05, 12:06
                              oj to super tez tak mam, hi hi
                              tylko bez mdłosci i sluziku

ale nie nastawiam sie, nie nastawiam sie, wcale sie nie nastawiam...
                              • bach28 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 12:18
                                jasne ja też się nie nastawiałam a test robiłam dziś o 5.15 rano
                                • bach28 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 12:25
                                  dzięki Wam wszystkie kochane jezdeście i tyle! a co do mdłości to w dwóch
                                  pozostałych tak wcześnie ich nie miałam a teraz czasami to mnie normarnie paw z
                                  buzi ucieka dla przykładu jak jechałam dziś rano autobusem to myślałam że go
                                  puszcze czyli tego pawia na te wszystkie laski porozbierane co szkole jechały
                                  zegnać
                                  • bach28 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 12:26
                                    nie dlatego ze byly rozebrane prawie całe ale że duszno trzęsło i każdy
                                    inaczej wypierfumowany ble ble ble
                              • bach28 espressoo 24.06.05, 12:22
                                a keidy ewentualny teścik kuleżanka zamierza zrobić?
                          • ata76 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 12:00
                            Bach i ja się powtórzę, a co!!! dwóch grubaśnych kreseczek przy następnym
                            testowaniu życzę smile))))))))))))))))
                            • ata76 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 12:01
                              testowaniu w celu potwierdszenia, zeby nie było smile))))))))
                              • ivonne76 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 13:51
                                Basiu, te objawy Twoje to doby znak. Będzie dobrze !
                                Iwona
                                • bach28 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 14:13
                                  a ja na ciebe czekam
                                  • danik1 Re: no i się powtarzam 25.06.05, 19:39
                                    Bach zycze Ci, aby to byla fasolinka i jasna kreska zrobila sie ciemna i @ nie
                                    przychodzila przez nastepne 9 miesiecy i zazdroszcze Ci tego sluzu, ja go
                                    wygladam co miesiac i nic!!! Powodzenia i daj znac jak ponownie zatestujesz!!!
            • danik1 Re: Starania - czerwiec!!!! 25.06.05, 19:41
              ata76 napisała:

> Danik, nigdy nie mów nigdy, a może jednak będzie niespodzianka?????

Dziekuje za pocieszenie, ale nie sadze. Nie mam zadnego bialego sluzu i zaczyna
              mnie momentami cmic jak na @. Ale co tam. Niedlugo jade na wakacje!!! A po
              wakacjach znowu do roboty!!! Hihihi!!! smile
              Pozdrawiam!!!
              • martann Re: Starania - czerwiec!!!! 25.06.05, 20:32
                danik1 wakacje są od pracy bądź od szkoły a nie od staranek o fasolkę smile!!
                co to znaczy po wakacjach do roboty ???????przecież wakacje to świetny czas.....

trzymam kciuki za efekty czerwcowych starań smile
                • danik1 Re: Starania - czerwiec!!!! 25.06.05, 21:31
                  Tak mi sie napisalo!!! smile Bo wiadomo, ze na wakacjach nie bede miala czasu na
                  myslenie o owulacji, na kupowanie testow owulacyjnych, mierzenie tempki i tym
                  podobnych. A po wakacjach wroce do myslenia o tym, tym bardziej, ze w sierpniu
                  mam wizyte u lekarza!!!
                  Ja rowniez trzymam kciuki za wszystkie czerwcowki, bo to przeciez nie koniec
                  miesiaca i jeszcze wszystko moze sie wydarzyc!!!
                  Pozdrowka!!! smile))
                  • bach28 moje drogie 27.06.05, 06:02
                    kuleżanki jezdem w ciązy********************************************************
                    Dziś juz nie mam wątpliwości dwie grube krechy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • fifka123 Re: moje drogie 27.06.05, 07:43
                      Bach - GRATULACJE !!!!!prosze o więcej szczegółów, jaki wykresik temp. kiedy
                      starania i czy miałaś dopalacze ????
                      • bach28 Re: moje drogie 27.06.05, 07:49
                        A wieć słońce to moja 3 ciąża, 1 szczęśliwa moje dziecko ma 3 latka, 2 niestety
                        zakończona zabiegiem w grudniu zeszłego roku. Starania zaczęliśmy w kwietniu
                        ale tak na poważnie to od maja. Tempki nie mierzę z lenistwa więc wykresiku nie
                        posiadam, obserwowałam jedynie śluzik i wiem kiedy maiłam owu oznaki oprócz
                        śluzu to bóle brzucha dokładnie 13, 14 dc. Poza tym moje cykle były bardzo
                        regularne. Co do tebletek na razie żadnych obaczym po wizyccie u lekarza now
                        łasnie jak myślicie czy powinnam juz do niego biec?
                        • martann Re: moje drogie 27.06.05, 08:18
                          No to ogromne gratulacje...
                        • danik1 Re: moje drogie 27.06.05, 08:24
                          No to moja droga ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja lapie fluidki
                          juz na przyszly cykl, bo ten juz niedlugo sie zakonczy!!! @ zbliza sie do mnie
                          wielkimi krokami!!
                          Bardzo sie ciesze, ze czerwiec byl dla Ciebie szczesliwy!!! Dbaj o siebie i o
                          dzidzie i zycze szczesliwych 9 miesiecy!!!
                          A do lekarza mozesz sie wybrac juz teraz to bedziesz spokojniejsza!!!
                          Pozdrawiam!!!
                          • bach28 dzieki 27.06.05, 08:30
                            słonka Wy moje ogromne dzięki ale wiecie te II kreski dla mnie to radośc ale i
                            strach po straconej jakiś czas temu ciązy i sądze że tak naprawdę odetchnę z
                            ulgą i będe naprawdę szczęśliwa dopiero jak za 9 mcy dadzą mi przytulić mojego
                            maluszka.............

• bach28 Re: dzieki 27.06.05, 08:33
                              przesyłam Wam ich milony a co tam tryliony tych fluidów i wierzę że niedługo
                              wszystkim Wam przyniosą to upragnione szczęście!
                              • danik1 Re: dzieki 27.06.05, 08:33
                                Wiec lapie Twoje fluidki!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • danik1 Re: dzieki 27.06.05, 08:33
                              Dlatego moze bedzie lepiej jak od poczatku bedziesz pod opieka lekarska!!!
                              Bedziesz spokojniejsza!!!
                              Ja mysle, ze wszystko bedzie dobrze i Ty tez tak mysl. Nie powinnas sie teraz
                              zbytnio denerwowac!!!
                              • ata76 Re: dzieki 27.06.05, 09:01
                                Bach ogromne gratulacje!!! Dbaj o siebie i fasolkę i nie zamartwiaj się za
                                bardzo!!!! A do lekarza faktycznie idź, to będziesz spokojniejsza, tyle tylko,
                                że póki co chyba na usg nie bardzo będzie widać ciąży! Jeszcze raz wszystkiego
                                dobrego...spokoju i zdrowo rozwijającej się fasolki!!
                    • ivonne76 Re: moje drogie 27.06.05, 09:55
                      Hurrrrrraaaaaaaaaaa, wiedzialam, ze tak bedzie Basieńka wiedziałam. YEAH, YEAH
                      Buziaczki
                      iwona
    • ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 27.06.05, 09:04
      a jeśli chodzi o mnie, to jak zwykle jedna krecha......teraz czekam już na @ i
      póki co z lekka nie chce mi się nic....a nawet nie z lekka, a bardzo....ale to
      inna bajka
      • bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 27.06.05, 09:20
        atuś dzięki..co ja ci mogę powiedzieć że sorki ogromne i że lato przyjszło a
        latem wiesz hormony bardziej szaleją z przyjemności bardziej niz z rozsądku
        więc teraz jak amen w pacierzu to będzie dobrze. Ja w moja pierwszą ciąże
        zaszłam w lipcu własnie, a teraz w czerwcu to znak że latem chyba łatwiej....
        • ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 27.06.05, 10:15
          dzięki Basia....tak naprawdę to już sie przyzwyczaiłam do negatywnych
          testów ......no ale może faktycznie lato będzie bardziej łaskawe...trza myśleć
          pozytywnie
          • ivonne76 Starania - czerwiec!!!! 28.06.05, 08:32
            No niestety mi się i w tym miesiącu nie udało. Dziś termin spodziewanej @
            robiłam rano test i jedna krecha. Teraz tylko czekam na @ a potem jadę na
            wczasy.
            Dzięki za towarzystwo i życzę jak najwięcej fasolek.
            Pozdrowionka
            Iwona
            • hermiona_77 Re: Starania - czerwiec!!!! 28.06.05, 10:30
              Wielkie gratulacje dla Bach! A dla Ivonne - przykro mi...
              Ja testuję w sobotę, ale muszę powiedzieć, że coś zaczynam czuć. Bolą mnie
              sutki, w brzuchu jakoś dziwnie, a do łazienki latam częściej niz zwykle.
              Oczywiście wiem, że to może być zbieg okoliczności z tymi "objawami", ale
              naparwde mocno wierzę w sukces w tym miesiącu. Nawet czas mi się nie dłuży...
              • bach28 Iwonka 28.06.05, 11:10
                Iwonka już ci napisałam na naszym wątku ty wiesz prawda?
              • bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 28.06.05, 12:00
                a za Hermonie i resztę czekających trzymam kciuki mocno................
                • danik1 Re: Starania - czerwiec!!!! 28.06.05, 14:44
                  A ja juz nic nie rozumiem. Dzisiaj moj 29dc i powinna przyjsc @ a tu nic.
                  Pomyslalam, ze pewnie sie spoznia, ale zbadalam sobie szyjke i jest ona wysoko
                  i miekka i na dodatek jest tam sluz przezroczysty, miejscami kremowy i
                  ciapkowaty. Z tego co wyczytalam na forum to wychodzi mi, ze owulacja byla
                  calkiem nie dawno, ale ja bym dala sobie reke uciac, ze owulacje mialam 13-
                  16dc, bo byl sluz plodny, a pozniej wlasnie taki ciapkowaty poowulacyjny.
                  Jednak od kilku dni pobolewa mnie delikatnie brzuch, bylam pewna, ze na @, a
                  wczoraj bolal mnie jajnik, klul przez caly dzien a dzisiaj z rano bolal mnie
                  brzuch i bylam pewna, ze dostane @ a teraz spokoj no i ta szyjka. Jestem
                  totalnie zakrecona. Wczoraj maz chcial sie przytulac, ale ja kompletnie nie
                  mialam ochoty. Myslalam tylko o tym aby szybko dostac @ bo to oczekiwanie na
                  nia jest okropne. Dodam jeszcze, ze w tym cyklu bylam chora, bralam antybiotyk.
                  Moze to mi namieszalo? Slyszalam tez, ze mozna miec dwie owulacje w jednym
                  cyklu. No tak, ale teraz znowu zacznie sie czekanie na @ bo przytulanek nie
                  bylo a wiatropylna nie jestem. Dobrze, ze niedlugo jade na wakacje, bo musze
                  wypoczac!!!! Poradzcie mi cos z ta moja owulacja, bo ja nic nie rozumiem!!!
                  Pozdrowka!!! smile
                  • marzenalep Re: Starania - czerwiec!!!! 29.06.05, 12:11
                    Ja właśnie zakończyłam starania czerwcowe, @ przyszła jak zwykle o czasie, nie
                    dała najmniejszej nadziei na fasolke.
                    Cóż zaczynam od nowa w wątku lipcowym.
                    Pozdrawiam
    • ktat Re: Starania - czerwiec!!!! 29.06.05, 13:03
      u mnie 13dc (musialam policzyc bo mam brac luteine od 14 ale poczekam do sluzu
      na owu i zaczne brac gdzies kolo 17 ) staranka zawieszone sa przytulanka ale
      nie mysle czy sie udalo czy nie dosc wkrecania sie w ta machine
      mam dosc
      5 cykl po odstawieniu staran tak na serio z obserwacjami mierzeniem tempki
      poprzedni reszta luz i ten tez taki bedzie
      zreszta pojawila sie szansa ze wreszcie bede sama z mezem na swoim i zaczely
      mna szarpac watpliowsci czy chce dzidzie albo gruby brzuch boje sie ze
      przestane byc atrakcyjna dla meza chociaz zaprzecza i mowi ze on bardzo chce
      nie wiem co sie ze mna stalo ale tak mam od kilku dni]
      czy tez tak mialyscie lub takie obawy???
      a do tego wczoraj pochowlaismy ukochana babcie

buziam
      • bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 29.06.05, 18:01
        Wiecie co pobolewa mnie krzyz tzn jego okolice i mam upławy takie troche dziwny
        zapach mam nadzieje że mi odpowiecie że to nic złego?
        • bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 29.06.05, 18:03
          jezdem w ciązy w poniedziałek minął termin małpy i stąd moje pytanie?
          • ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 29.06.05, 21:17
            Bach, ja się za bradzo na tym nie znam, ale wydaję mi się, że czytałam, że inne
            dziewczyny też tak miały, jeśli chodzi o te uplawy, ale może jak to Ciebie
            bardzo męczy, to tak dla spokojności zapytaj ginka
            • hermiona_77 Re: Starania - czerwiec!!!! 01.07.05, 18:41
              Dziewczynki, juz nic sie nie dzieje na naszym wątku...wiem, wiem, juz lipiec i
              starania lipcowe u niektórych w toku, ale dopiero jutro robie test. Tym razem
              kupiłam Pre-Test, bo na Quicki nie moge juz patrzeć, tyle razy mnie zawiodły.
              Sutki nadal są bardzo wrażliwe na dotyk, w brzuchu dziwnie, ale nie cały czas.
              W zasadzie mam jakieś wewnętrzne przeświadczenie, że sie udało, po raz piewrszy
              to czuję. Napiszę oczywiście o wyniku, ale na pewno rano nie będę miała czasu.
              A od poniedziałku wyjedżam na pięciodniowe szkolenie 120 km od W-wy. Nie będę
              tam miała internetu. Nie zdziwdzie się, że mnie nie ma, że albo was porzuciłam
              od razu po zobaczeniu dwóch kresek albo że jestem totalnie załamana. Ja po
              prostu będę sie intensywnie szkolić! Trzymajcie za mnie kciuki jutro rano!
              • hermiona_77 Re: Starania - czerwiec!!!! 02.07.05, 18:38
                Zrobiłam i...jedna krechasad((, nie mogłam w to uwierzyć, zrobiłam od razu drugi
                test. To samo. Zmroziło mnie i nawet nie miałam serca by płakać. Teraz jest mi
                bardzo smutno, czekam na @ i na już 11. cykl naszych starań
                • danik1 Hermiona 02.07.05, 19:00
                  A moze to za wczesnie na test? @ jeszcze nie ma, a wiec i nadzieja jeszcze sie
                  tli. Rozumiem Cie bo ja tez juz nie moge patrzec na samotne kreski na testach
                  dlatego teraz wstrzymuje sie bardzo.
                  Pozdrawiam i zycze aby @ jednak nie przyszla a test sie mylil!!!
      • ata76 Re: Ktat 29.06.05, 21:25
        wątpliwości to chyba naturalna rzecz, w każdym razie mnie czasami też dopadają,
        ale gdyby nimi się kierować, to chyba nigdy byśmy się nie zdecydowaly, więc
        myślę, że tak po prawdzie nie nalezy się nimi aż tak bardzo przejmować, bo
        jednego dnia są a na drugi już nie....więc życzę Tobie jak najwięcej optymizmu
        i wiary, że wszystko będzie dobrze, bo chyba nie ma co martwić się na
        zapas......a poza tym tak mi się przypomniało, że dla niektórych mężczyzn
        kobiety w ciązy są bardzo atrakcyjne...zwłaszcza dla mężów tych kobiet, a więc
        głowa do gory i korzystaj z twgo, że będziecie już na swoim!!!!

i bardzo mi przykro z powodu Babci!!!!!!!wyrazy współczucia z powodu odejścia
        bliskiej osoby!!!!!
    • ktat czy zaczac brac luteine czy czekac 30.06.05, 10:54
      dzis 14dc powinnam wedlug zalecen lekarza zaczac brac luteine od 14 do 24 na
      uregulowanie i poprawe fazy lutealnej
      ale nie mialam jeszcze objawow owu ani sluzu ani bólu itd
      tempka wczoraj wieczorkiem 36,7 dzis rano 36,9 wiem ze nie powinnam sie tym
      sugerowac
      ale nie wiem co robic bo wydaje sie ze za wczesnie na luteine nie chce sama
      swiadomie blokowac sobie owu

co byscie zrobily na moim miejscu

• bach28 Re: czy zaczac brac luteine czy czekac 30.06.05, 15:57
        ktat co do luteiny to niezdety nie wiem może napisz na głównym? Tam większe
        szanse na odpowiedź, a co do Twoich obaw to jasne że je masz,ale uwierz mi ze
        dla mężczyzny który cię kocha jesteś wtedy najpiękniejszą kobietą na świecie...
        • ktat Re: czy zaczac brac luteine czy czekac 30.06.05, 16:13
          dzieki dziewuszki napewno macie racje co do meza ale obawy sa
          i checi tez i to sie strasznie miesza
          jakos damy rade kiedys sie uda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka