bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 16.06.05, 13:37 u nnie też juz po teraz tylko dla przyjemności ogólnej jakieś przytulanko i zobaczymy co z tego wyniknie trzymamm kciuki iwonka Odpowiedz Link
ivonne76 Re: Basiu 16.06.05, 14:42 Ja za Ciebie i reszte dziewczyn z tego wątku trzymam kciuki. Ja za bardzo sie nie nastawiam optymistycznie, bo w sumie nie przyłozyłam się do tych czerwcowych starań jak do poprzednich. Po prostu dałam w tym miesiącu troche na luz. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Niedługo zobaczymy, komu się udało. Oby nas było jak najwiecej. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
ktat Re: Starania - czerwiec!!!! 16.06.05, 14:28 hej 47 dc test zrobilam negatywny bardzo dobrzez sie czuje i czekam na @ Odpowiedz Link
martann Re: Starania - czerwiec!!!! 16.06.05, 14:58 oj kobieto oby wszystko było dobrze...cokolwiek to znaczy.. u mnie 17 dc a 7 dni po owulacji ale jakoś mój wykres w tym cyklu jest nieciekawy.. no ale zobaczymy co będzie. pozdrawiam Odpowiedz Link
martann Re: Starania - czerwiec!!!! 16.06.05, 15:01 a zapomniałam napisać że piersi mi się strasznie powiększyły ale bolą, nie może to być wina prl bo robiłam badanie kontrolne i wyszło w połowie normy ale na wszelki wypadek zwiększyłam dawkę o 1/4 tabletki, czy to przez wysoki progesteron i co ??? jak u was ? Odpowiedz Link
ktat Re: Starania - czerwiec!!!! 17.06.05, 09:55 martann pewnie sie udało u mnie 48dc tempki juz nie mierzylam bo i po co czekam na @ poźniej zmieniam gina i robie badania Odpowiedz Link
marzenalep Do Martann 17.06.05, 12:49 Kochana a może to ... oj trzymam kciuki za ciebie. Powodzenia, ty masz dosyć krótkie cykle chyba, co? Odpowiedz Link
martann Re: Do Martann 17.06.05, 13:12 Dzięki.... oj żeby to było to... tak moje cykle to 24-25 dni a dzisiaj 8 dni po owu..oj byłoby pięknie ten cykl różni się od poprzednich tym że piersi mi starsznie "urosły" ciekawe kiedy mogę testować ? trzymam kciuki za resztę kobietek Odpowiedz Link
ktat Re: Do Martann 17.06.05, 16:31 witam 48dc zarazem 1 ciesze sie ze zalapie sie jeszcze na starania czerwcowe cierpie niemilosiernie ale po @ ide do lekarza pozdrawiam. Odpowiedz Link
ata76 Re: a co tu taka cisza???? 18.06.05, 22:28 witam po urlopie!! i jak nastroje???? Może któraś już ma jakieś przeczucia???? ja po urlopie trochę "zagubiona" jestem, bo dni cylku nie liczyłam, udalo mi się zapomnieć i nie myśleć o tych wszystkich cyferkach, póki co do kalendarza nie zaglądam i cieszę się słodką beztroską! Odpowiedz Link
bach28 Re: a co tu taka cisza???? 19.06.05, 09:16 ja po starankach też dałam na luz nie myśle nie obserwuje co mam być to będzie trza cierpliwość ćwiczyć na stare lata się przyda jak nic nie? Odpowiedz Link
danik1 Re: a co tu taka cisza???? 19.06.05, 14:41 Doskonale Was rozumiem, bo ja w tym cyklu tez nic nie mierze ani nie testuje. Z powodu choroby i brania antybiotykow nie bylo sensu sie starac. Tzn. przytulanka byly, ale na nie nie licze bo bylo ich malo i chyba za wczesnie, wiec mam luz!!! W nastepnym cyklu natomiast jedziemy na wakacje, wiec znowu bedzie luz blues i dopiero po wakacjach czyli w sierpniu zabierzemy sie znowu do dzialania!!! Trzymam kciuki za wszystkie starajace sie w tym cyklu, zeby zakonczyly sie fasolkami!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: a co tu taka cisza???? 19.06.05, 17:10 no proszę, to nie jestem sama, jeśli chodzi o podejście )))) Bach, masz rację ćwiczenie cierpliwości się przyda, bo czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci Odpowiedz Link
martann Re: a co tu taka cisza???? 19.06.05, 20:30 ja to chyba też staram się ćwiczyć cierpliwość ale jak te moje wykresy tak świrują to juz sama nie wiem... albi mi się już kończy ten cykl albo co?.. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
girri Re: a co tu taka cisza???? 20.06.05, 17:51 Hej, Moj Dani 12.07 skonczy 2 lata. A ja juz bym chciala, zeby mial rodzenstwo. Czekam na owu, powinna byc pod koniec tygodnia, ale jak sie troche przesunie to nic z tego, bo w niedziele wyjezdzam bez meza. Trudne te moje starania, bo mam dlugie i neiregularne cykle. Tez zycze jak tu mowicie "zafasolkowania"! Odpowiedz Link
ata76 Re: a co tu taka cisza???? 20.06.05, 18:06 Girri, i vice wersal jak mawia pewna moja koleżanka!!!!!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: a co tu taka cisza???? 20.06.05, 22:13 Girri to w takim razie zycze Ci, zeby owulacja sie nie przesunela!!! Masz slicznego synka!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
martann Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 10:05 wiem...wiem nie można się denerwować, trzeba być dobrej myśli... kurcze ale ja jakoś nie moge wyluzować, ciągle mam wrażenie że dostałam @ albo plamek czyli jak zawsze, stresuję się jak idę do toalety bo mam wrażenie że zobaczę tam ten wredny czerwony kolor ten mój cykl jest strasznie dziwny, tempki szaleją..piersi też szaleją.. a tak w ogóle to jestem normalna pozdrawiam wszystkich serdecznie i słonecznie Odpowiedz Link
marzenalep Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 10:14 Witam, u mnie jeszcze 6 dni do wyniku, tempki mam jak zamrożone, od owu czyli 16 dc. rośnie codziennie o jedną kreskę a od 19dc. do dzisiaj (22dc. ) na poziomie 37.1 dlatego podejrzewam, ze gdyby coś miało się dziać to byłyby jakieś skoki a tak to lipa. Znowu @ i dalsze próby i czekanie. Oj nie chce nawet myśleć o kolejnej @. Ale pozdrawiam wszystkie czekające i starające się. Marzena Odpowiedz Link
bach28 Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 16:55 a u mnie nie wręcz odwrotnie nie nerwowo a bardzo spokojnie sobie czekam a co... ćwiczę cierpliwość bo mi się kiedyś przyda pewnie, u mnie dziś 26 dc cyklu się dzieje brzucho pobolewa ale nie będę sobie niczego wmawiać do testu już nie daleko się okaże... Odpowiedz Link
ata76 Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 19:12 u mnie podobnie jak u Bach....tez ćwiczę cierpliwość i spokojnie czekam....już niedługo bedzie wiadomo, bo też testowanie zbliża się wielkimi krokami...oby wynik był taki jak tego sobie życzymy.....czego wszystkim "jeszcze" czekającym życzę Odpowiedz Link
bach28 Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 19:13 indian powodzonka! Atka do kiedy ćwiczysz cierpliwość bo ja do 27 i obaczym Odpowiedz Link
bach28 Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 20:04 no to już niewiele ci zostało a jakiesik zmiany czujesz takie których nie trza podlądać z lupą bo mnie np brzucho pobolewa no i to czuje ale nie mysle intesywnie chyba że mocniej zaboli o ... Odpowiedz Link
ata76 Re: nerwowe czekanie... 21.06.05, 22:21 no niestety w kwestii objawów, to jedynyn objawem może być u mnie brak jakichkolwiek objawów, ale to chyba niestety nie objaw no może lekko powiększone piersi, ale to skutek brania duphastonu......w każdym razie to mój ostatni cykl z duphastonem...tak mnie właśnie refleksja naszla, że 4 miesięce minęly nawet nie wiem kiedy......ginek kazał mi się nie martwić, jeśli nie uda się w pierwszym cyklu....no a teraz mija czwarty i jakoś tak podświadomie czuję, że tym razem też się nie udało....póki co nie chcę zastanawiać się co dalej, poczekam do 25 i wtedy pomyśle.....choć mam nadzieję, że nie będę musiała.....co ma być to będzie Odpowiedz Link
indian_margerine Re: Starania - czerwiec!!!! 21.06.05, 19:03 hej Jestem tu nowa, ale często czytam Wasze posty. Zaczęłam z mężem starania - w czerwcu. Teraz jestem niestety na czterodniowej delegacji!!!! Wymuszona przerwa w staraniach :-<<<< Ale i tak owu będę mieć w weekend - wtedy może się uda. Dodam jeszcze, że to moje pierwsze starania pozdro indian Odpowiedz Link
ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 21.06.05, 19:08 Indiam, w takim układzie życzę, żeby to był pierwszy i ostatni miesiąc starań! A ta czterodniowa abstynencja dobrze rokuje, bo jak wrócisz do domu, to pewnie będzie się działo.......i kto wie może z tej radości ....no nie będę tu szczególowo pisać, ale powodzenia!!! Odpowiedz Link
hermiona_77 Re: Starania - czerwiec!!!! 22.06.05, 10:29 Witam wszystkie koleżanki, Ja też sobie już czekam. W piątek byłam u gina, byłam w trakcie owulacji (pierwszy raz podczas moich dziesięciomiesięcznych starań przekonałam się, że mam owu!). Z powodu nienajlepszych wyników mojego męża konieczna była inseminacja. Test robię 2 lipca...jeszcze tyle czasu! Ale jakaś wiara wielka we mnie i optymizm jakiś. Oby uzasadniony... Odpowiedz Link
martann Re: juz po staraniach czerwcowych :( 22.06.05, 10:51 To ja juz raczej odpadam z tego wątku właśnie zobaczyłam zabarwiony sluz a u mnie to znaczy tylko jedno ..@.... ale za Was oczywiście trzymam kciuki Odpowiedz Link
marzenalep Re: juz po staraniach czerwcowych :( 22.06.05, 11:14 przykro, ale to znaczy ze zaczynasz od nowa, głowa do góry,Ty masz dobrze, cykle krótkie więc cześciej sie możesz starać Pozdrawiam i wpisuj się na wątek lipcowy Odpowiedz Link
martann Re: juz po staraniach czerwcowych :( 22.06.05, 11:29 Już się wpisałam, a co Ale jak sobie policzyłam, że jeżeli jutro dostanę @ to jeszcze raz się załapię na czerwcowe staranka... ale to wszystko pokręcone.. Odpowiedz Link
ata76 Re: juz po staraniach czerwcowych :( 22.06.05, 11:37 martann, kurczę przykro mi, że się nie udało, ale wiesz nowy cykl, nowe wyzwania....powodzenia ciągle w czerwcu! Odpowiedz Link
ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 22.06.05, 17:28 Herminona, skora wiara i optymizm jest, to już połowa sukcesu....słyszałam teorie, że negatywne myślenie jest jak "samospełniające" się proroctwo....tak więc myślmy pozytywnie...a nóż pomoże...a na pewno nie zaszkodzi Odpowiedz Link
bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 22.06.05, 18:56 martann bardzo mi przykro ale teraz wakacje więc i wiećej szaleństwa w przytulankach może będzie co........... Odpowiedz Link
ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 12:16 witam się czwartkowo dziewczynki!! u mnie dziś 24 dc....tak tak ,już zajrzałam do kalendarza i wiem ....objawów żadnych.....przeczuć żadnych....testuję 25, czili tylko dwa dni przede mną...i to chyba na tyle a co u Was??? Może któraś ma już jakieś przeczucia, objawy???? I jak Wasze nastroje, bo u mnie dziś "dno", ale ze względu na prace niestety Odpowiedz Link
marzenalep Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 12:39 Cześć Wszystkim, u mnie też 24 dc. ale ja mam 29 dniowe cykle więc jeszcze trochę sobie poczekam z przeczuć to nie mam zadnych (choć oczywiście baaaaardzo bym chciała), brodawki bolesne jak już dawno nie były i brzuszek zaczyna się odzywać co jakiś czas. Z wykresu tempki nic nie wynika bo od 5 dni na poziomie 37,1.Ale czekam dalej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 13:10 No to ja jestem nastepna, ktora ma dzisiaj 24dc, ale ja juz tylko czekam na @. Trzymam za Was kciuki!!! )) Odpowiedz Link
ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 17:06 Danik, nigdy nie mów nigdy, a może jednak będzie niespodzianka????? Odpowiedz Link
bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 17:38 No a moje ćwiczenia cierpliwości prysnęły jak baniucha mydlana w poniedziałek ma przyjść małpiszon i mam już wszędzie oczuwalną nnneeerrrwwwiiicccceeee!!!!!!!!!!!! Trzymam za Was kciuki babki Odpowiedz Link
bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 17:42 a z objawów u mnie śluz dosyć dosyć, bóle brzucha od tygodnia i nudności co jakiś czas ale ja sobie nic a nic nie wmawiam absolutnie.... Odpowiedz Link
ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 17:57 Bach, ale może ta nerwowość, to wcale nie na @??????? bo pozostałe objawy są chyba ok, jak na mój gust w każdym razie! Odpowiedz Link
bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 20:21 atuś ta nerwowość to chyba spowodowana bardziej niepewnością czy mi wyjszło co w tym m-cu czy znowu d.... nie na małpiszona konkretnie Odpowiedz Link
bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 23.06.05, 20:22 ze staranek oczywiźcie................. Odpowiedz Link
bach28 no i się powtarzam 24.06.05, 11:20 ale to tyż mój wątek ukochany więc do rzeczy z nerwów wczorajszych kupiłam se Quicka i dziś baaardzo wcześnie rano sobie go zakropliłam nio i sobie poczekałam i ukazała mi się bladziuchna kreseczka ku przypomnieniu Quicka zrobiłam na 3 dni przed spodziewana małpą ale mam troszkie objawów oprócz śluziku pobolewania brzucha to nudności rany julek mam takie (a nie pamiętam cobym je miała tak wcześnie w poprzednich dwóch ciążach) że normarnie ble ble ble więc może się ..... obaczym Odpowiedz Link
bach28 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 11:27 kreseczka że ciąża jest oczywiźcie o tą mi chodziło ale bladziuchna mam nadzieję że tylko narazie Odpowiedz Link
martann Re: no i się powtarzam 24.06.05, 11:44 ojj oby ta kreseczka nabrała intensywniejszych kolorów, tego Ci życzę niestety nie znam się co to znaczy bo ja nawet takiej bladziutkiej nigdy nie widziałam... Odpowiedz Link
espressoo Re: no i się powtarzam 24.06.05, 11:58 Bach28, a ten twój ból brzucha to konkretnie brzuch czy niżej? Bo strasznie jestem ciekawa i chce porównać do siebie Odpowiedz Link
bach28 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 11:59 to jest takie pobolewanie bardziej na dole albo okolice jajników szczególnie prawy cmok cmok Odpowiedz Link
espressoo Re: no i się powtarzam 24.06.05, 12:06 oj to super tez tak mam, hi hi tylko bez mdłosci i sluziku ale nie nastawiam sie, nie nastawiam sie, wcale sie nie nastawiam... Odpowiedz Link
bach28 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 12:18 jasne ja też się nie nastawiałam a test robiłam dziś o 5.15 rano Odpowiedz Link
bach28 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 12:25 dzięki Wam wszystkie kochane jezdeście i tyle! a co do mdłości to w dwóch pozostałych tak wcześnie ich nie miałam a teraz czasami to mnie normarnie paw z buzi ucieka dla przykładu jak jechałam dziś rano autobusem to myślałam że go puszcze czyli tego pawia na te wszystkie laski porozbierane co szkole jechały zegnać Odpowiedz Link
bach28 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 12:26 nie dlatego ze byly rozebrane prawie całe ale że duszno trzęsło i każdy inaczej wypierfumowany ble ble ble Odpowiedz Link
ata76 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 12:00 Bach i ja się powtórzę, a co!!! dwóch grubaśnych kreseczek przy następnym testowaniu życzę )))))))))))))))) Odpowiedz Link
ata76 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 12:01 testowaniu w celu potwierdszenia, zeby nie było )))))))) Odpowiedz Link
ivonne76 Re: no i się powtarzam 24.06.05, 13:51 Basiu, te objawy Twoje to doby znak. Będzie dobrze ! Iwona Odpowiedz Link
danik1 Re: no i się powtarzam 25.06.05, 19:39 Bach zycze Ci, aby to byla fasolinka i jasna kreska zrobila sie ciemna i @ nie przychodzila przez nastepne 9 miesiecy i zazdroszcze Ci tego sluzu, ja go wygladam co miesiac i nic!!! Powodzenia i daj znac jak ponownie zatestujesz!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania - czerwiec!!!! 25.06.05, 19:41 ata76 napisała: > Danik, nigdy nie mów nigdy, a może jednak będzie niespodzianka????? Dziekuje za pocieszenie, ale nie sadze. Nie mam zadnego bialego sluzu i zaczyna mnie momentami cmic jak na @. Ale co tam. Niedlugo jade na wakacje!!! A po wakacjach znowu do roboty!!! Hihihi!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
martann Re: Starania - czerwiec!!!! 25.06.05, 20:32 danik1 wakacje są od pracy bądź od szkoły a nie od staranek o fasolkę !! co to znaczy po wakacjach do roboty ???????przecież wakacje to świetny czas..... trzymam kciuki za efekty czerwcowych starań Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania - czerwiec!!!! 25.06.05, 21:31 Tak mi sie napisalo!!! Bo wiadomo, ze na wakacjach nie bede miala czasu na myslenie o owulacji, na kupowanie testow owulacyjnych, mierzenie tempki i tym podobnych. A po wakacjach wroce do myslenia o tym, tym bardziej, ze w sierpniu mam wizyte u lekarza!!! Ja rowniez trzymam kciuki za wszystkie czerwcowki, bo to przeciez nie koniec miesiaca i jeszcze wszystko moze sie wydarzyc!!! Pozdrowka!!! )) Odpowiedz Link
bach28 moje drogie 27.06.05, 06:02 kuleżanki jezdem w ciązy******************************************************** Dziś juz nie mam wątpliwości dwie grube krechy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
fifka123 Re: moje drogie 27.06.05, 07:43 Bach - GRATULACJE !!!!!prosze o więcej szczegółów, jaki wykresik temp. kiedy starania i czy miałaś dopalacze ???? Odpowiedz Link
bach28 Re: moje drogie 27.06.05, 07:49 A wieć słońce to moja 3 ciąża, 1 szczęśliwa moje dziecko ma 3 latka, 2 niestety zakończona zabiegiem w grudniu zeszłego roku. Starania zaczęliśmy w kwietniu ale tak na poważnie to od maja. Tempki nie mierzę z lenistwa więc wykresiku nie posiadam, obserwowałam jedynie śluzik i wiem kiedy maiłam owu oznaki oprócz śluzu to bóle brzucha dokładnie 13, 14 dc. Poza tym moje cykle były bardzo regularne. Co do tebletek na razie żadnych obaczym po wizyccie u lekarza now łasnie jak myślicie czy powinnam juz do niego biec? Odpowiedz Link
danik1 Re: moje drogie 27.06.05, 08:24 No to moja droga ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja lapie fluidki juz na przyszly cykl, bo ten juz niedlugo sie zakonczy!!! @ zbliza sie do mnie wielkimi krokami!! Bardzo sie ciesze, ze czerwiec byl dla Ciebie szczesliwy!!! Dbaj o siebie i o dzidzie i zycze szczesliwych 9 miesiecy!!! A do lekarza mozesz sie wybrac juz teraz to bedziesz spokojniejsza!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
bach28 dzieki 27.06.05, 08:30 słonka Wy moje ogromne dzięki ale wiecie te II kreski dla mnie to radośc ale i strach po straconej jakiś czas temu ciązy i sądze że tak naprawdę odetchnę z ulgą i będe naprawdę szczęśliwa dopiero jak za 9 mcy dadzą mi przytulić mojego maluszka............. Odpowiedz Link
bach28 Re: dzieki 27.06.05, 08:33 przesyłam Wam ich milony a co tam tryliony tych fluidów i wierzę że niedługo wszystkim Wam przyniosą to upragnione szczęście! Odpowiedz Link
danik1 Re: dzieki 27.06.05, 08:33 Wiec lapie Twoje fluidki!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
danik1 Re: dzieki 27.06.05, 08:33 Dlatego moze bedzie lepiej jak od poczatku bedziesz pod opieka lekarska!!! Bedziesz spokojniejsza!!! Ja mysle, ze wszystko bedzie dobrze i Ty tez tak mysl. Nie powinnas sie teraz zbytnio denerwowac!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: dzieki 27.06.05, 09:01 Bach ogromne gratulacje!!! Dbaj o siebie i fasolkę i nie zamartwiaj się za bardzo!!!! A do lekarza faktycznie idź, to będziesz spokojniejsza, tyle tylko, że póki co chyba na usg nie bardzo będzie widać ciąży! Jeszcze raz wszystkiego dobrego...spokoju i zdrowo rozwijającej się fasolki!! Odpowiedz Link
ivonne76 Re: moje drogie 27.06.05, 09:55 Hurrrrrraaaaaaaaaaa, wiedzialam, ze tak bedzie Basieńka wiedziałam. YEAH, YEAH Buziaczki iwona Odpowiedz Link
ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 27.06.05, 09:04 a jeśli chodzi o mnie, to jak zwykle jedna krecha......teraz czekam już na @ i póki co z lekka nie chce mi się nic....a nawet nie z lekka, a bardzo....ale to inna bajka Odpowiedz Link
bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 27.06.05, 09:20 atuś dzięki..co ja ci mogę powiedzieć że sorki ogromne i że lato przyjszło a latem wiesz hormony bardziej szaleją z przyjemności bardziej niz z rozsądku więc teraz jak amen w pacierzu to będzie dobrze. Ja w moja pierwszą ciąże zaszłam w lipcu własnie, a teraz w czerwcu to znak że latem chyba łatwiej.... Odpowiedz Link
ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 27.06.05, 10:15 dzięki Basia....tak naprawdę to już sie przyzwyczaiłam do negatywnych testów ......no ale może faktycznie lato będzie bardziej łaskawe...trza myśleć pozytywnie Odpowiedz Link
ivonne76 Starania - czerwiec!!!! 28.06.05, 08:32 No niestety mi się i w tym miesiącu nie udało. Dziś termin spodziewanej @ robiłam rano test i jedna krecha. Teraz tylko czekam na @ a potem jadę na wczasy. Dzięki za towarzystwo i życzę jak najwięcej fasolek. Pozdrowionka Iwona Odpowiedz Link
hermiona_77 Re: Starania - czerwiec!!!! 28.06.05, 10:30 Wielkie gratulacje dla Bach! A dla Ivonne - przykro mi... Ja testuję w sobotę, ale muszę powiedzieć, że coś zaczynam czuć. Bolą mnie sutki, w brzuchu jakoś dziwnie, a do łazienki latam częściej niz zwykle. Oczywiście wiem, że to może być zbieg okoliczności z tymi "objawami", ale naparwde mocno wierzę w sukces w tym miesiącu. Nawet czas mi się nie dłuży... Odpowiedz Link
bach28 Iwonka 28.06.05, 11:10 Iwonka już ci napisałam na naszym wątku ty wiesz prawda? Odpowiedz Link
bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 28.06.05, 12:00 a za Hermonie i resztę czekających trzymam kciuki mocno................ Odpowiedz Link
danik1 Re: Starania - czerwiec!!!! 28.06.05, 14:44 A ja juz nic nie rozumiem. Dzisiaj moj 29dc i powinna przyjsc @ a tu nic. Pomyslalam, ze pewnie sie spoznia, ale zbadalam sobie szyjke i jest ona wysoko i miekka i na dodatek jest tam sluz przezroczysty, miejscami kremowy i ciapkowaty. Z tego co wyczytalam na forum to wychodzi mi, ze owulacja byla calkiem nie dawno, ale ja bym dala sobie reke uciac, ze owulacje mialam 13- 16dc, bo byl sluz plodny, a pozniej wlasnie taki ciapkowaty poowulacyjny. Jednak od kilku dni pobolewa mnie delikatnie brzuch, bylam pewna, ze na @, a wczoraj bolal mnie jajnik, klul przez caly dzien a dzisiaj z rano bolal mnie brzuch i bylam pewna, ze dostane @ a teraz spokoj no i ta szyjka. Jestem totalnie zakrecona. Wczoraj maz chcial sie przytulac, ale ja kompletnie nie mialam ochoty. Myslalam tylko o tym aby szybko dostac @ bo to oczekiwanie na nia jest okropne. Dodam jeszcze, ze w tym cyklu bylam chora, bralam antybiotyk. Moze to mi namieszalo? Slyszalam tez, ze mozna miec dwie owulacje w jednym cyklu. No tak, ale teraz znowu zacznie sie czekanie na @ bo przytulanek nie bylo a wiatropylna nie jestem. Dobrze, ze niedlugo jade na wakacje, bo musze wypoczac!!!! Poradzcie mi cos z ta moja owulacja, bo ja nic nie rozumiem!!! Pozdrowka!!! Odpowiedz Link
marzenalep Re: Starania - czerwiec!!!! 29.06.05, 12:11 Ja właśnie zakończyłam starania czerwcowe, @ przyszła jak zwykle o czasie, nie dała najmniejszej nadziei na fasolke. Cóż zaczynam od nowa w wątku lipcowym. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ktat Re: Starania - czerwiec!!!! 29.06.05, 13:03 u mnie 13dc (musialam policzyc bo mam brac luteine od 14 ale poczekam do sluzu na owu i zaczne brac gdzies kolo 17 ) staranka zawieszone sa przytulanka ale nie mysle czy sie udalo czy nie dosc wkrecania sie w ta machine mam dosc 5 cykl po odstawieniu staran tak na serio z obserwacjami mierzeniem tempki poprzedni reszta luz i ten tez taki bedzie zreszta pojawila sie szansa ze wreszcie bede sama z mezem na swoim i zaczely mna szarpac watpliowsci czy chce dzidzie albo gruby brzuch boje sie ze przestane byc atrakcyjna dla meza chociaz zaprzecza i mowi ze on bardzo chce nie wiem co sie ze mna stalo ale tak mam od kilku dni] czy tez tak mialyscie lub takie obawy??? a do tego wczoraj pochowlaismy ukochana babcie buziam Odpowiedz Link
bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 29.06.05, 18:01 Wiecie co pobolewa mnie krzyz tzn jego okolice i mam upławy takie troche dziwny zapach mam nadzieje że mi odpowiecie że to nic złego? Odpowiedz Link
bach28 Re: Starania - czerwiec!!!! 29.06.05, 18:03 jezdem w ciązy w poniedziałek minął termin małpy i stąd moje pytanie? Odpowiedz Link
ata76 Re: Starania - czerwiec!!!! 29.06.05, 21:17 Bach, ja się za bradzo na tym nie znam, ale wydaję mi się, że czytałam, że inne dziewczyny też tak miały, jeśli chodzi o te uplawy, ale może jak to Ciebie bardzo męczy, to tak dla spokojności zapytaj ginka Odpowiedz Link
hermiona_77 Re: Starania - czerwiec!!!! 01.07.05, 18:41 Dziewczynki, juz nic sie nie dzieje na naszym wątku...wiem, wiem, juz lipiec i starania lipcowe u niektórych w toku, ale dopiero jutro robie test. Tym razem kupiłam Pre-Test, bo na Quicki nie moge juz patrzeć, tyle razy mnie zawiodły. Sutki nadal są bardzo wrażliwe na dotyk, w brzuchu dziwnie, ale nie cały czas. W zasadzie mam jakieś wewnętrzne przeświadczenie, że sie udało, po raz piewrszy to czuję. Napiszę oczywiście o wyniku, ale na pewno rano nie będę miała czasu. A od poniedziałku wyjedżam na pięciodniowe szkolenie 120 km od W-wy. Nie będę tam miała internetu. Nie zdziwdzie się, że mnie nie ma, że albo was porzuciłam od razu po zobaczeniu dwóch kresek albo że jestem totalnie załamana. Ja po prostu będę sie intensywnie szkolić! Trzymajcie za mnie kciuki jutro rano! Odpowiedz Link
hermiona_77 Re: Starania - czerwiec!!!! 02.07.05, 18:38 Zrobiłam i...jedna krecha((, nie mogłam w to uwierzyć, zrobiłam od razu drugi test. To samo. Zmroziło mnie i nawet nie miałam serca by płakać. Teraz jest mi bardzo smutno, czekam na @ i na już 11. cykl naszych starań Odpowiedz Link
danik1 Hermiona 02.07.05, 19:00 A moze to za wczesnie na test? @ jeszcze nie ma, a wiec i nadzieja jeszcze sie tli. Rozumiem Cie bo ja tez juz nie moge patrzec na samotne kreski na testach dlatego teraz wstrzymuje sie bardzo. Pozdrawiam i zycze aby @ jednak nie przyszla a test sie mylil!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: Ktat 29.06.05, 21:25 wątpliwości to chyba naturalna rzecz, w każdym razie mnie czasami też dopadają, ale gdyby nimi się kierować, to chyba nigdy byśmy się nie zdecydowaly, więc myślę, że tak po prawdzie nie nalezy się nimi aż tak bardzo przejmować, bo jednego dnia są a na drugi już nie....więc życzę Tobie jak najwięcej optymizmu i wiary, że wszystko będzie dobrze, bo chyba nie ma co martwić się na zapas......a poza tym tak mi się przypomniało, że dla niektórych mężczyzn kobiety w ciązy są bardzo atrakcyjne...zwłaszcza dla mężów tych kobiet, a więc głowa do gory i korzystaj z twgo, że będziecie już na swoim!!!! i bardzo mi przykro z powodu Babci!!!!!!!wyrazy współczucia z powodu odejścia bliskiej osoby!!!!! Odpowiedz Link
ktat czy zaczac brac luteine czy czekac 30.06.05, 10:54 dzis 14dc powinnam wedlug zalecen lekarza zaczac brac luteine od 14 do 24 na uregulowanie i poprawe fazy lutealnej ale nie mialam jeszcze objawow owu ani sluzu ani bólu itd tempka wczoraj wieczorkiem 36,7 dzis rano 36,9 wiem ze nie powinnam sie tym sugerowac ale nie wiem co robic bo wydaje sie ze za wczesnie na luteine nie chce sama swiadomie blokowac sobie owu co byscie zrobily na moim miejscu Odpowiedz Link
bach28 Re: czy zaczac brac luteine czy czekac 30.06.05, 15:57 ktat co do luteiny to niezdety nie wiem może napisz na głównym? Tam większe szanse na odpowiedź, a co do Twoich obaw to jasne że je masz,ale uwierz mi ze dla mężczyzny który cię kocha jesteś wtedy najpiękniejszą kobietą na świecie... Odpowiedz Link
ktat Re: czy zaczac brac luteine czy czekac 30.06.05, 16:13 dzieki dziewuszki napewno macie racje co do meza ale obawy sa i checi tez i to sie strasznie miesza jakos damy rade kiedys sie uda Odpowiedz Link