ata76 Re: słuchajcie, a może na niedzielę to nowy wątek 19.06.05, 00:35 o, nie zauważyłam nowego wątku!!! Dopiero przy wychodzeniu!! ale za to jestem druga )))) a teraz lecę już spać!!!!! Odpowiedz Link
swaihwe Re: słuchajcie, a może na niedzielę to nowy wątek 19.06.05, 00:45 No wreszcie ktoś zauważył, hihihihi. już myślałam, z eprzepadnę w forumowym oceanie . No to teraz mogęspokojnie położyć się spać . Dobrej nocki. Odpowiedz Link
jedna_chwilka no cześć 19.06.05, 07:53 wczoraj u teściów był dziki tłum ludzi no i troche w garach stałam zeby pomóc dziś też będzie dziki tłum, bo przychodzi na obiad ksiądz zaprzyjaźniony, będzie wesoło bo gość jest luzak (udzielał nam ślubu i siostrze Pana też i bratu mojej tesciowej i chrzcił dzieci, udzielał komuniii) Szystkie Was całuję na cały dzień - gdyby mi się nie udało tu zaglądnąć. Pszczoła = czosnek Ania - powtórzę tylko, masz bardzo twarzową fryzę i ładnie w niej wyglądasz - bez kręcenie noskiem mi tu Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: no cześć 19.06.05, 08:02 wymyta, wykąpana z jaśniejącym obliczem mogę witać nowy dzień)) dzisiaj ida na imprę..poważną -40-tka się u świagra wyszykowala..kurde...to już nie żarty))))) Jagoda ty wiesz Ata nie dostałam maila od Jarka!!!!!!!!!!!!!! tylko nie mow, ze chce się znowu spotkać!!!!!!!ja zdecydowanie do konca wakacji nie mam czasu!!!!! Odpowiedz Link
ot_kobieta Re: słuchajcie, a może na niedzielę to nowy wątek 19.06.05, 08:52 Cześć Kobietki! Mogę tak porannie? U nas piękne słonko, siedzę sama, córka jeszcze w internacie do czwartku, mąż w rozjazdach. A ja tu. Witam Was! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: słuchajcie, a może na niedzielę to nowy wątek 19.06.05, 09:04 Witam jak widzisz laski jeszcze spią, albo już nie śpią, ale gdzieś latają!!! u nas na Pomorzu też dziś o dziwo ładnie) a ty skąd jesteś, jeśli poczywiście mogę spytać? Odpowiedz Link
swaihwe Helllooooo 19.06.05, 09:22 Witam Was, Kochane. Meluję, ze wstałam, idę się kąpać, śniadanko (moje ulubione tosty) i frruu na działeczkę z psiurami. Będę sie opalać!!!Oby słońce tylko gdzieś się nie podziało.Wczoraj z mężem awatura była, więc chyba jadę sama nawet mu się nie "opowiadając" /. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Helllooooo 19.06.05, 09:24 ło matko!!!!!!! a czemuż to ach czemuż Pana swego okrzyczałaś????????? Odpowiedz Link
swaihwe Re: Helllooooo 19.06.05, 09:32 Pszczoła - ustalmy - nie ja jego, a on mnie . A! Historia stara jak świat - ja latam ze ścierką, on bałagani. Ja po nim sprzatam i proszę, by się z tym "rozrzucaniem" opamiętał - on że mu jęczę non-stop za uszami i jemu taki "porządeczek" do niczego potrzebny nie jest. No i tak słowo za słowem i bach! Wczoraj była noc muzeów w Wawie. I ja w końcu powiedziałam, ze z nim nie idę. No i poszłam sama i on sam (tzn. on ze znajomymi, z którymi wcześniej byliśmy umówieni). Oczywiście wrócił duużo później niż ja.Ech, mówię Ci Pszczółko, czasami z tym jego bałaganiarstwem nie daję już rady. Bo ile mozna mówić i prosić. w końcu nie chcę spędzić życia chodząc śladami męża po domu i "zmiatając" pozostałości po przejściu huraganu Odpowiedz Link
swaihwe Re: Helllooooo - dodatek dla Pszczoły ;-) 19.06.05, 09:34 A, jeszcze muszę dodać, Pszczółko, do poprzedniej wypowiedzi, że rozdrażniona jestem, piersi mnie napierniczają i pewnie już niedługo zawita nieproszony gość . Choć może im szybciej tym lepiej... Odpowiedz Link
cytrusowa Helllooooo 19.06.05, 09:40 witam serdecznie i ceplutko, bo juz jest 21 stopni, a ma byc 32, ble. spotkanko z sabi i jej menem suuuuper!!!! Wlasciwie nie wiem co napisac, bo tak fajnie bylo - posedzielismy przy Kelszach czyli piwach - sikaczach, poplotkowalismy, ubaw mieliśmy duzy i w ogole - bylo bosko. potem jeszcze, po sppotkaniu bylismy umowieniz innymi znajomymi, wiec po spotkanku z Sabi i Jej Towrzyszem życia popedzilismy na to drugie spotkanko, no i w domu wylądowalismy po 1. Odpowiedz Link
cytrusowa foto 19.06.05, 09:44 zapomnialam dopisac, ze będą pozniej - Marcin musi mi sformatowac, bo ja nie umniem Pszczola, przywoluje Cie do porządku - a gdzie powitanie???? Zamiast mnie witac z usmiechem na ustach, ty od razu pytasz o foty - brutalna jestes bejb Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: foto 19.06.05, 09:50 Cytrus priorytety są..kcę cię obaczyć...ale już się poprawiam!!!!!! Cytruś ma bella!!!!!!!!!!!!! witam)))))))))))))) ściskam!!!!!!!!sześć Aniele)))))))))))) to co w piątek i w sobote chlejem tak? Jagoda jak da radę to dojedzie w piatek, a jak nie to ją pojedziem z hotelu z łoża za nogi wyciągać tak? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: tak jest!!! 19.06.05, 09:57 no! ale to tak jest to do chlania, czy wyciągania Jagody z łoża? czy obie opcje ci pasują ma bella? mam dziś dobry nastrój... będzie pewno jakiś płacz potem)) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: tak jest!!! 19.06.05, 10:00 no piatek to na bank chlanie i czekanie na Jagode z Panem!, a sobote to leczenie kaca...chlaniem Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: tak jest!!! 19.06.05, 10:04 kilna klinem!!!!!!!!! ło matko.... cza se będzie tabletki 2kc kupić w dużych ilościach..i w sok z kiszonej kapusty się zaopaczyć))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Helllooooo 19.06.05, 09:36 o choroba...to u mnie jest dokładnie odwrotnie wiesz...to ja jestem bałaganiarz... aż mnie wstyd czasem..ja kumasz Magdo jestem stworzona do chaosu wokół mnie!!! a mój biedny tomasz usiłuje za mną sprzątać... kiedy on to robi lepiej niż ja!!! a ja się nie wtrącam tam gdzie nie umiem czegoś najlepiej- wygodne nie? a tak na poważnie, to nie jest tak, ze wogle nie sprzątam, sprzatam, ale moje królestwo- kuchnię! a resztą z rozpędu mąż się zajmuje ciężko jest życ z takim bałaganiarzem co? ja swojego Pana podziwiam... jestem nieznośna wiem..ale on mi powiedział kiedyś, że zycie byłoby nudne beze mnei, więc, ani chybi tofa mnie trochę z tymi szystkimi moimi wadami... Magda ukochaj swego Pana,. ja go tam rozumiem trochę, aczkolwiek wiem, ze porządeczek musi być!!!! jak staranka Aniele? Odpowiedz Link
swaihwe Pszczółko 19.06.05, 10:02 No tak - wiesz, może go zapytam czy chce jechać ze mną. Ale jak powie nie to nie! Zakapior ze mnie, co nie? Jak starania? Ha! Pisałam wcześniej, że w poniedziałek i wtorek zmierzyłam tempkę i była zaskakująco niska jak na poowulacyjną ;-(. Miałam nie mierzyć ale piersi bardzo bolały... W końcu do tego nowego gina swego dryndnęłam i krótko mówiąc okrzyczał mnie mówiąc, że mam termometr wyrzucić do kosza i widocznie już stygnę . Ale od środy tempka poszła w górę i jest tak mniej - więcej 36.9. Tyle, że to moje mierzenie to wiesz - do bani, bo raczej nieregularne. Wczoraj znów piersi zaczęły boleć bardzo. I niedobrze mi, ale to u mnie pzred @ normalne. I czuję się przedokresowo. @ powinna przyjść za 4 dni. We wtorek odbieram badania progesteronu, prolaktymy i tarczycy. Trochę się boję(. No ale nic. Nowy gin powiedzial, ze mam poprosić tych co robia badania o zapakowanie ich w kopertę i mocne zaklejenie. Mam je dostarczyć w tej kopercie (nienaruszonej oczywiście), tak by samemu nie bawić sie w lekarza. Tak więc tak wygląda Pszcólko kochana obraz sytuaci. Korci mni, by zrobic test. Ale nie dam się pokusom!!!! A jak Ty Kochana z psyche? Bo fizycznie wiem Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółko 19.06.05, 10:08 dzies ty takiego gina dorwała?????? dawaj namiary...)) żartuje!!!ja mojego przytstojnego do nieprzytomności pana D. nie opuszczę, choć wieść głosi, ze łon nas kce opuścić, znaczy naszą przychodnię więc się zastanawiam co dalej... Magduś u mnie dziś dobrze, idę zara Pana budzić..bo śpi wyobrażacie sobie... koniec świata.. i dziem na spacer, a potem do świagra..na urodziny psyche dziś zdecydowanie lepiej, @ wciąż nie ma, ale mam dzisiaj do tego taki stosunek, ze w poniedzielok powiem przystojniakowi i niech on się tym martwi nie ja i tyle!!!!!!!!! Odpowiedz Link
swaihwe Re: Pszczółko 19.06.05, 10:18 Oj jak się cieszę Pszczolasiu, ze już lepiej. Oby tak dalej!!! Fajnie z tym spacerem. Nad morze idziecie? ogę z Wami ? Ha! Za 2 tygodnie tez będę nad morzem, hihihhi Mój jescze też śpi. Ale poszłam go zapytać, czy jedzie ze mną. Powiedział, ze chce swoich rodziców odwiedzić.Ale też zapytał, kiedy chcę jechać. Tyle, ze jego rodzice mieszkają 2 przystanki od nas, wiec mozna tam by było wpaść po południu. Trudno.... Z tym powiedzeniem przystojniakowi - zrób tak. Będzie Ci lepiej, choć to też zależy jaki to człowiek. Ale zakładam, że skoro zadowolona jesteś z niego to musi być ok. Udanego spcerku! A ten mój nowy - wiesz, ja to się u niego po prostu wyryczałam jak głupia. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółko 19.06.05, 10:21 wiem pamietam, że ryczałas u niego...nie ma to jak zrobić dobre pierwsze wrażenie nie? ja tam ze swojego jestem zadowolona... w zasadzie nie wiem czemu... na psacerek idziem nad morze pewno!!!! Odpowiedz Link
swaihwe Re: Pszczółko 19.06.05, 10:23 Wiesz, facet przynajmniej już wie, że z wariatką ma do czyniene. Po co to aż tak ukrywać? w końcu i tak wyjdzie szydło z worka. Jezu, jak ja Ci tego morza zazdroszczę!!!! Choć powiem Ci, za mam koleżanke w Rumii, która tak nad morze często nie chadza. Raz na 2 miesiące na przykład. Mi się wydaje, ze gdybym nad morzem mieszkala - chodziłabym co weekend co najmniej. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółko 19.06.05, 10:30 nie chodzilabyś, ja ci to gwarantuje)))) na początku może i tak, ale potem...co jakiś czas tylko..wiesz wszystko co dobre powszednieje)) ja swojemu ginowi, jak pierwszy raz do niego poszłam, to prawie zwialam jak go zobaczyłam...kurde patrzę na niego, a łon normalnie boski... tylko trche niski tak mi się zdaje..ale normalnie pieknota taka i se myslę, spierdzielam ale nie uciekłam..ale paczałam się na niego z takim przestrachem w oczach, że coś mi tam powiedział, nie pamiętam już co.,..ale coś rzekł.. Odpowiedz Link
swaihwe Re: Pszczółko 19.06.05, 10:32 hihihihi. mój to tylko niezłe teksty puszcza sexualne. ale chyba taka uroda ginów, bo poprzedni też Odpowiedz Link
annalalik A ja pedze zaraz na spotkanie z Niteczka :))) 19.06.05, 09:36 Milego dnia dla Was wszystkich :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* dla WAS Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: A ja pedze zaraz na spotkanie z Niteczka :))) 19.06.05, 09:37 Ania!!!!! nie poznaje koleżanki i wice versal)))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: A ja pedze zaraz na spotkanie z Niteczka :))) 19.06.05, 09:39 a o tym ,że foto kcemy to wiesz pewno)) nie no..po prostu nie mogie wyjść z podziwu, tyle całusów...czyżby stało się wczoraj coś co powinnyśmy wiedzieć koleżanko???????? Odpowiedz Link
annalalik Re: A ja pedze zaraz na spotkanie z Niteczka :))) 19.06.05, 09:41 Fotki beda napewno Pewnie nawet dosc duzo A całusów tyle bo Was cholernie lubie i tak mi sie zebrało jakos Uciekam - papa Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: A ja pedze zaraz na spotkanie z Niteczka :))) 19.06.05, 09:44 a niech ci się zbiera jak najczęściej)))))))))) i wice versal Ania))) Odpowiedz Link
swaihwe Do Asiulki1976 19.06.05, 10:26 Asiu, toc Ty fortunę stracisz na testy. Kobito - ni eulegaj tak pokusom . Mnie też korci, ale powiedziałam sobie, że nie zrobię. Trzymasz ze mną w tej kwestii? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Do Asiulki1976 19.06.05, 10:27 ano fortune ) jak na razie razem z owulacyjnymi to 30 zl ) Odpowiedz Link
asiulka1976 moj skype !!!!!!! 19.06.05, 10:29 asiulka1976 (jakby kto mial to chetniepogadam ) Odpowiedz Link
swaihwe Re: Do Asiulki1976 19.06.05, 10:29 Dobra, dobra, przecież to nie koniec jeszcze Twojego szaleństwa. No nie? A przemnóż przez liczbę miesięcy. kochana!!! I co - jaki wynik? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Do Asiulki1976 19.06.05, 10:32 wole nie liczyc bo nieraz kupowalam w cyklu okolo 10szt quicka ) teraz wiecej jest tych od Ewy ale kurcze na koniec cyklu wole quicka jakos tym od Ewy nie wierze a jak bede juz w ciazy to poszukam dziewczyne z ktora bede testowac i gwarantuje testy gratis hiihhihi byle tylko wpatrywac sie w nie hiihhi Odpowiedz Link
swaihwe Re: Do Asiulki1976 19.06.05, 10:34 Asik, a Ty masz zapas testów, tak? Na ile testowań, co? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Do Asiulki1976 19.06.05, 10:38 Ja zapasik robie na poczatku cyklu 5 od Ewy i dwa quicki ) Odpowiedz Link
swaihwe Re: Do Asiulki1976 19.06.05, 10:43 SZalona!Ale wiesz co - ja niejestemlepsza, tyle, że kupuję nie hurtowo, a na sztuki, co kilka dni. Już w aptece pod domem boję się, że mnie rozpoznawać bedą więc czatuję na inne zmiany. To jak narkotyk wciąga. Ale w tym cylku - nie dam się nałogowi!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Do Asiulki1976 19.06.05, 10:58 he he znam to ) u mnie apteka na osiedlu JEDNA hihihiihi juz dziwnei sie patrzeli wiec kupuje u Ewci a jak gdzies jestem to w innej kupuje quicki na osiedlu tylko guajazyl ;o) i tez dziwnei sie patrza bo co miesiac dwie butle ) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: słuchajcie, a może na niedzielę to nowy wątek 19.06.05, 10:26 Dzieki pszczola ) nie zauwazylam ze jest nowy watek ) wiec skopiuje co w starym napisalam ) Witam ) Ledwo wczoraj zylam bozeszzzzzz i nawet w TV3 bylam )) To byly mistrzostwa okregu polnocnego z tanca nowoczesnego, byly dziewczyny ktore solo tanczyly w parach i w grupach i te ostatnie byly najgorsze bo trzeba bylo umalowac je tak samo wiec jak maszyna dzialalam hihiihih 3 godz stania w pozycji pochylonej bo siedzialy na krzeslach zwyklych potem postanowilysmy ze posadzimy je na szkolnych ławkach no i to byl strzal w 10-tke bo twarze byly nas vis a vis no i tak malowalysmy jeszcze okolo 4 godz a to naprawde masówka byla nawet nie bylo czasu aby wody sie napic eehhh Pozniej caly wieczor siedzialam przed TV i nogami w misce ) Dzis nie spie od 5 rano tylko przysypialam na pol goz i znow sie budzilam tak mnie cycki napier........ innego slowa nie znam!! nie biore duphastonu wiec to nie jego przyczyna hhmm wczoraj test negatyw dzis znow cien zobaczymy jutro ) Co ja zrobie jak ja w ciazy bede? no nalogowo juz te testy robie uwielbiam moga byc nawet owulacyjne aby mozna bylo patrzec jak wylaniaja sie kreseczki lub i nawet jedna hihhihi Odpowiedz Link
asiulka1976 Troszke slonca ......... 19.06.05, 10:56 ale UWAGA z ubiorem ))) dl.lustich.net/bilder/braeunung.jpg Odpowiedz Link
alejandra1 dzień dobry i fluidki:) 19.06.05, 11:23 przeczytałam, że Ani już w piątek przekazła wyniki mojej bety, bardzo dziekuję Aniu.Wszystko wskazuje na to, że się udało )) ślę cała masę fluidków i trzyamam za Was kciuki. Uda się Wam wszystkim. ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** Odpowiedz Link
pszczolaasia kto tam jarał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.06.05, 12:22 ty, Sabi, twój M, czy Sabiny K? gadć mi tu zarza...ło matko jak mi się kce!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia fotki śliczne....:))))) 19.06.05, 12:24 Sabi faktycznie drobina)) ło matko już się doczekać njei mogę...alesz ty masz włosy długie bejbe))))) Odpowiedz Link
alejandra1 pszczółko 19.06.05, 12:03 czuje się zupełnie normalnie, nie mam żadnych dolegliwości i może dlatego tak trudno mi cały czas jeszcze uwierzyć. Mój Pan mnie rozczulił jak mu powiedziałam, gada codziennie teraz z Groszkiem (tak nazwał nasze szczęście) i chyba jest szczęsliwy. Ja gdyby nie ta beta i nie to, że nie mam cały cza @ zaczęłabym wątpić czy to aby ciąża na pewno bo zupłnie nic nie czuje. W sumie to nawet mi z tym dobrze, bo mogę normalnie sobie życ jak dawniej A jak u Ciebie ? Odpowiedz Link
alejandra1 a poza tym 19.06.05, 12:09 to oczywiście wszystkim życzę wspaniałej, miłej, leniwej niedzieli. Ola Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: pszczółko 19.06.05, 12:27 no to gratulacje dla Pana) i niech gada z Groszkiem, a jakże) ciesz się, ze nic nie czujesz, jak zaczniesz to pewno z wielkiej rury))) u mnie dobrze wszystko się nie martw czyli teraz czekamy na wizytę u gina za 2 tygodnie tak? Odpowiedz Link
alejandra1 Re: pszczółko 19.06.05, 12:40 dokładnie tak czekamy 2 tygodnie. Zmykam robić obiadek. Miłej niedzieli. Odpowiedz Link
cytrusowa fajki 19.06.05, 12:57 to tylko dekoracja - zadne z nas nie pali! o! a wlosy mam dlugie??? patrz,a mnie sie wydaje, ze one wcale nie rosną sciski Odpowiedz Link
ewaq Re: dziewczyny, jakie Wy śliczne 19.06.05, 16:43 i radosne jesteście! Dzięki za fotki Odpowiedz Link
ata76 Re: dziewczyny, jakie Wy śliczne 19.06.05, 17:01 Witam!!! mnie również fotki się bardzo podobają!!!!!!!! Slicznie na nich wyglądacie drogie dziewczyny!!!!Sabi to faktycznie drobinka jak napisała Pszczoła, a Ty Magda, te looooooooki to masz fantastyczne!!!!Nie ścinaj ich, bo są boskie!!!!!!! Ania, po spotkaniu proszę natychmiast o dokumentację ))) i jaka rozświelgolona od rana...no no no !!! Asiulka, czy ja dobrze przeczytałam, że wyszedł Ci cień bez duphastonu????? Hmmmmm..........jezdem ciekawa .......co będzie dalej!!!! Magda Swaihwe, ależ Ty masz tego ginka ....normalnie pozazdrościć!!!!!! W kwestii bałaganu i sprzątania nie wypowiadam się, bo u mnie trafił swój na swego!!! Alejandra, jeszcze raz moje gratulacje!!!!!!A fluidki łapałam, ciekawe czy skutecznie Jagoda, dziś imprezuje....ojojoj jak fajnie!!!I na dodatek z księdzem...to mogą być niesamowitedoznania Pszczoła wysłałam Ci ponownie maila od Jarka zatytuowany "królewskie". On wysyłał też Tobie do pracy!!!!! Ewaq, a jak mąż wrócił już po paintballu?......hihihihihi......mój na szczęście dziś ma "wolne", bo nie poszedł na żadne spotkanie asg-maniaków!! a ja dziś leniuchuję, bo jak zwykle jestem jakaś taka senna.....a jutro do pracy...buuuuuuuuuu Odpowiedz Link
ewaq Re: dziewczyny, jakie Wy śliczne 19.06.05, 17:12 Atuś, mąż w końcu nie wylądował na paintballu, tylko w robocie, gdzie siedzi już 6 godzinę i nie wiadomo o której wróci. No ale taie życie admina z nienormowanym czasem pracy Za to ja dziś odpoczywam )) W końcu! Odpowiedz Link
ewaq Re: dziewczyny, jakie Wy śliczne 19.06.05, 17:16 A tak właściwie to smaze nalesniki (uwielbiam!). Będą z serkiem waniliowym. Tyle ze sama je będę jadła... Odpowiedz Link
alejandra1 ewaq - pytanie 19.06.05, 17:21 pewnie odpowiedź padła już setki razy na forum ale mi całkiem to umknęło. Jak to zrobiłas, ze nazwałaś swój suwaczek?) Ola Odpowiedz Link
ewaq Re: ewaq - pytanie 19.06.05, 17:29 No tak, to dopiero wytłumaczyłam! W takim razie inaczej: wpisałam: <a href="tutaj ten adres, który teraz masz w sygnaturce">nazwa suwaczka</a> Odpowiedz Link
ewaq Re: ewaq - pytanie 19.06.05, 17:30 nie wytrzymam! pod "tutaj" jest ha te te pe:// Odpowiedz Link
ata76 Re: ewaq - pytanie 19.06.05, 17:39 Ewaq, naleśników zazdroszczę, bo też uwielbiam.......męża co prawda nie zastąpie, ale mogę "wirtualnie" potowarzyszyć przy konsumpcji Odpowiedz Link
ewaq Re: No więc smacznego :-) 19.06.05, 17:43 Ciekawa jestem, która jeszcze stosuje ten patent z serkiem waniliowym Campiny abo Turka do naleśników zamiast ucieranego z cukrem i jajkiem twarogu..? Ja odkąd gdzieś zasłyszałam, to tylko w ten sposób (no, chyba że zawartościa nie ma być w ogóle ser) Odpowiedz Link
mama38 hej dziewczyny :) 19.06.05, 17:43 witam cieplutko i przede wszystkim jeszcze raz gratulacje dla oli . ata, dzięki za miłe przywitanie hej ewaq, uwielbiam nalesniki (jeść, robić mniej) Ania Odpowiedz Link
ewaq Re: hej dziewczyny :) 19.06.05, 17:45 no więc zapraszam również Ciebie do wirtualnej konsumpcji. A co do robienia, to mi to bardzo szybko idzie i za każdym razem dziękuję matce wynalazków za blender Odpowiedz Link
annalalik CZESC 19.06.05, 17:50 Fotki zaraz u Was beda - troche dużo ich jest ))) Ogolnie wrazenia superowe. Anitka i jej rodzinka są super. Świetnie się bawiłam ) Odpowiedz Link
mama38 Re: CZESC 19.06.05, 17:55 a bo zapomniałam napisać... bardzo mi się podobasz w nowej fryzurce Odpowiedz Link
annalalik Re: CZESC 19.06.05, 17:58 Dzieki Fotek sporo posłałam Wam. Czesc to same zwierzaki a czesc z nami Odpowiedz Link
ewaq Re: CZESC 19.06.05, 18:04 u mnie jeszcze nicziewo niet. i dlatego pójdę teraz i się położę, a jak wstanę to juz na pewno będę miała co oglądać Na razie Kobietki. Odpowiedz Link
mama38 będę musiała niestety sie pożegnać 19.06.05, 18:07 ale tylko na 4 dni.Od poniedziałku całymi dniami pracuję, więc jak mi starczy sił to wieczorkiem poczytam zaległości. FF każe mi testować w piątek, więc jeśli @ nie przyjdzie to zatestuje, chociaż nie mam specjalnych nadziei. A w ogóle ktoś tak ma że FF daje dodatkowe 5 dni wersji VIP? Mi się to zdażyło już 4 raz od czasu gdy wpisuję do niego tempki Odpowiedz Link
patka05 Wróciliśmy :) 19.06.05, 18:10 Własnie przed chwilą wróciliśmy ze Szczecina, randka się udała! Teraz czekamy na efekty )) Ale było ciężko, kicia po dlugiej podrózy straciła objawy rujki, zestresowała się zarówno nowym miejscem jak i obcym kotem. Kawaler zalotnie gruchał a ona tylko fukała i fukała na niego W pewnym momencie myśleliśmy że już nic z tego nie będzie bo wystraszony zachowaniem narzeczonej kocur, schował się za pralkę i nie chciał wyjść Zostawiliśmy ich samych na noc... Następnego dnia po śniadaniu zaglądamy do nich i proszę! Wielka kocia miłość! Całą sobotę się ze sobą zabawiali a dziś z rana rozdzieliliśmy parę (Ona jeszcze chciała a On już ledwo stał na nogach ) i wróciliśmy do domu Teraz tylko czekać na objawy ciąży! Jeśli wszystko pójdzie dobrze to za 65 dni urodzą mi się małe kotki w domku ))) Ania, bardzo Ci ładnie w ten nowej fryzurze! Asiulka- trzymam kciuki by "cień" tym razem oznaczał dzidzię Mogę prosić o forki ze spotkania Cytruś i Sabi? Odpowiedz Link
mama38 super fotki 19.06.05, 18:19 Zwiwerzaki to chyba jakos specjalnie pozowały do zdjęć A Wy wyszłyście świetnie i co za ...dobrana kolorystyka hihi Odpowiedz Link
annalalik Re: super fotki 19.06.05, 18:22 No Aniu wyobraź sobie ze nie umawiałyśmy się na ten róż - tak wyszło fajnie hihihi Odpowiedz Link
mama38 Re: Wróciliśmy :) 19.06.05, 18:13 Witaj patka fajnie, że kotom się udało. Zobaczymy co z tego wyniknie... akiedy to można sprawdzić najwcześniej? Wstyd mi trochę, ale tym tematem u kotów to akurat sie nie interesowałam Odpowiedz Link
patka05 Re: Wróciliśmy :) 19.06.05, 18:22 Za jakieś 3 tygodnie będzie już coś można zacząć podejrzewać po objawach - zarózowione sutki, większy apetey, większa senność idt. A za 4-5 tygodni pojedziemy na USG- musimy wiedzieć ile jest kociąt w razie komplikacji przy porodzie. Odpowiedz Link
annalalik Re: Wróciliśmy :) 19.06.05, 18:15 Patka jak tylko małe będą to ja Cię błagam o fotki ok???? Odpowiedz Link
patka05 Re: Wróciliśmy :) 19.06.05, 18:23 pewnie wszystkim się Wam pochwalę jak się urodzą )) Odpowiedz Link
nitka111 Witajcie moje kochane!!! 19.06.05, 20:04 Ania już opisywała wrażenia to dodam i ja. Ania i jej mąż super, świetnie się bawiliśmy, Bartuś też zachwycony, zwłaszcza Ani chomiczkiem . Odpowiedz Link
ewaq Re: Witajcie moje kochane!!! 19.06.05, 20:32 Dziąki Aniu za fotki. Osiołki najsłodsze )) A Tobie rewelacyjnie w tej fryzurce i wierz mi - grzywka wcale nie jest zła ani uciążliwa. Wiem to z autopsji Odpowiedz Link
annalalik Re: Witajcie moje kochane!!! 19.06.05, 20:46 Jeden osiołek wywalił jęzora zamiest zapozować ładnie - słodki moj "dzieciak" Odpowiedz Link
swaihwe Widziałam!!!!! 19.06.05, 20:46 Właśnie wróciłam z działeczki. Mąż dzielnie dojechał do mnie później . Słońca było tyle co na lekarstwo, więc się nie opaliłam, ale.... Widziałam pierwsze bociany w tym roku! Dwa w locie (i to bez soczewek je zauważyłam, bo coś nie mogęe ich ostatnio nosić - uwierają jak cholera, a okularów nie wzięłam), a później zobaczyłam jeszcze chodzącego po łące! Poprosiłam je, by mniie obdarowały prezencikiem. Myślicie, że wysłuchają mojej prośby ? A jak by tak mnie posłuchały, to ja wtedy będę mogła Wam przekazać bocianowe fluidki... Ach! Marzenia............ Odpowiedz Link
annalalik Re: Widziałam!!!!! 19.06.05, 20:47 To ja Ci na dokładkę też trochę bocianów na fotkach posłałam Wprawdzie to boćki z zoo (chore albo ranne) ale zawsze cos Odpowiedz Link
swaihwe Re: Widziałam!!!!! 19.06.05, 20:55 Wiem, widziałam właśnie, dzięki. Może tak zacząć figurki bocianie kolekcjonować? Może to jest sposób? Fajne zdjątka. Cieszę się, że miło czas spędziłyście. No i na bociany się napatrzyłyście! Odpowiedz Link
swaihwe Do Cytrusowej 19.06.05, 20:51 Cytruś, a ja zdjątek nie dostałam i przykro mi . Prześlesz? Odpowiedz Link
pszczolaasia helloł:)))))))))) ta cholera przyszła wreszcie!!!! 19.06.05, 22:14 laski jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!! @ przyszła!!!!!!!!! qrwa jak boli...ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laski mówię wam, jak się cieszę))))))))) Nituś i Ania wyglądacioe piknie w różach)))))))) Bartuś dajcie mi Bartusia, ja jestem bezgranicznie w nim zakochana...no nic na to nie poradzę..jak tylko go pierwszy raz obaczyłam to powiedziałam Niteczce naszej tofanej, że mi się ta jej pieknota podoba...zauwazyłyście jak on pięknie nosek marszczy jak się smieje?????? normalnie ciotka Pszoła wpadła...ode mnie pierwszej Nitka będzie się musiała odganiać jak się obaczymy w Białej Górze))))))) Ata mi się nie kce iść..... Patuś mówisz kotki będziem miały małe..no nic jak trza, to trza Mama ale zaglądaj do nas co? Magduś Swaihwe, a niech ci te bociany służą jak najlepiej)))))) i cieszę się, że z Panem już w porzo))))))) och jak ja się ciesze, że ta cholera przyszła!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobranoc!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Gratulacje! 19.06.05, 22:31 ja tam się dzisiaj bawiłam))))))) Greka Zorbe tańczyłam namiętnie) na 40- tce swagra byliśmy))) i wody nie piłam..może to pomogło, no i zastosowałam sposób Cytrusi na przywołanie @)))) Cytruś- dzięki bejb)) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Gratulacje! 19.06.05, 22:39 skąd wiesz......ło matko nic się nie ukryje... czarownica jakaś czy coś... poza tym to Cytruś kazała!!!!!!! ja się tyko grzecznie zastosowałam))))))) normalnie Sabi...mogę góry przenosić... jeszcze tylko beta i usg jutro i może będzie dobrze... a ludzie jak ja was tofam jakby jeszcze przystojniak dał zgode od razu na starania...to nie wiem co bym zrobiła...na razie się cieszę)))))))))))))))))))))) p.s. czy ja jestem monotematyczna?????? mam nadzieję, ze nie na Boga!!!!!!!! fajne foty)))))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Gratulacje! 19.06.05, 22:44 Nie nie jesteś! Miejmy nadzieję, że wszystko z ciebie teraz wylezie i będziesz zaraz mogła zabrać się za przyjemne starania! Spotkanie było super, poślę wam jutro nasze zdjęcia (ale w zasadzie są prawie takie same) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Gratulacje! 19.06.05, 22:46 oj czekamy- dawaj))))) idę spać, do jutra)))))) i ciesze się, ze nie jestem monotematyczna) ja też mam nadzieję, ze wszystko się szczyści... fajowo by było... pa)))) Odpowiedz Link
swaihwe Re: helloł:)))))))))) ta cholera przyszła wreszci 19.06.05, 22:21 Pszczoła, ale fajowo, cieszę się, ze jest tak dobrze już. Ale swoją drogą - nam to nikt nie dogodzi. @ jest - rozpacz, nie ma - też źle . Boże - jak mi się nie chce już jutro iść do pracy. Nie pamiętam kiedy tak bardzo mi się nei chciało! Nie odpoczęłam przez ten weekend. Chcę na urlop już!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: helloł:)))))))))) ta cholera przyszła wreszci 19.06.05, 22:32 Magduś jeszcze się taki nie urodził coby kobiecie dogodził, więc od @ cudów nie wymagajmy)))))) Odpowiedz Link
patka05 Re: helloł:)))))))))) ta cholera przyszła wreszci 19.06.05, 22:36 Gratuluję @ pszczółko Odpowiedz Link
patka05 Re: idę spać:)))))))))) 19.06.05, 22:45 i ja. Mam co odsypiać, weekend pełen wrażeń Do jutra! Odpowiedz Link
annalalik Re: idę spać:)))))))))) 19.06.05, 22:47 Dobranoc dziewczyny - ja jeszcze na meczyk patrze Odpowiedz Link