kasia285 01.07.05, 22:15 Dziewczyny oglaszam ze wlasnie przed chwilka wykonalam test ciazowy nie taki zwykly, ale elektroniczny i na 99,9 proc. wiem ze to ciaza i jak pieknie wyglada slowo Pregnant)wiec rozsylam wszystkim z was fluidki ciazowe... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: Oglaszam ze 01.07.05, 22:23 NO WIEDZIAŁAM ))) Łapie fluidki (szczegolnie ze mialam plamienie dzis takie do implantacyjnego podobne) Kasiu powiedz gdzie i za ile dostałaś ten test?? Odpowiedz Link
kasia285 Re: Oglaszam ze 01.07.05, 22:42 Dziekuje Bogu za fasolke i prosze o szczesliwe 9 miesiecy. Zgodnie z moimi wyliczeniami dzidza ma sie pojawic na swiecie ok 10.03.2006. Aniu ja plamienia nie zauwazylam u siebie. Tak jak Ty mialam pierwszy cykl na clo. Nie monitorowalam owu nie mialam mozliwosci tylko testami owu ale one nie za dobrze wychodzily. W owu przytulalam sie prawie codziennie. Maz mial dosyc)Za to teraz zateskni za przytulaniem)Duzo sie dowiedzialam od was wszystkich wiec dziekuje za to ze jestescie takie kochane... Pierwsze wiecie o mojej ciazy mez jest w pracy. Rodzinie nie powiem chyba do 4 miesiaca aby nie zapeszac... Test cyfrowy nie wiem czy mozna kupic w Polsce ja zakupilam w USA tu mieszkamy za ok 10$ za 2 szt. Jest on tutaj nowoscia wyglada jak termometr elektroniczny.Pozdrawiam Was Wszystkie )) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Oglaszam ze 02.07.05, 09:16 Hmm, Kasi gratuluję!!!!! A Ania może sobie zrobić test za 5 dni. Wygląda na to, że owu była jednak 14dc. Odpowiedz Link
danik1 Re: Oglaszam ze 01.07.05, 22:57 Kasia gratulacje!!!!!!!!!! Ja tez czekam co mi najblizsze dni przyniosa. W marcu mam urodzinki, dokladnie 11 marca , wiec jakbym byla marcowka to byloby cudnie!!! Pozdrawiam i zycze spokojnej ciazy!!! Odpowiedz Link
kasia285 Re: Oglaszam ze 01.07.05, 23:14 Dziekuje dziewczyny ale zrobie mezusiowi prezent)on jest rodzony wlasnie w marcu) Odpowiedz Link
dorota53 Re: Oglaszam ze 02.07.05, 10:38 Serdeczne gratulacje i oby wiecej bylo takich ogloszen na tym forumUwazajcie na siebie Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: Oglaszam ze 02.07.05, 14:50 Olbrzymiaste gratulacje!!! Bardzo się ciesze Spokojnych 9 miesięcy. Pozdrawiam,Ola 37 cykl = 3 lata i 1 miesiąc starań "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za póżno" Odpowiedz Link