Dodaj do ulubionych

POMÓZCIE proszę....

05.07.05, 14:15
Cześć kochane dawno mnie tu nie było. Jeśli ktoś mnie pamięta i mój problem to nadal jest, ale walczę i jest coraz lepiej. Moja przyjaciółka zaszła w ciąże choć tego nie chciała i od tamtego czasu coś we mnie pękło. Cieszę się z jej ciąży, ale tak bardzo sama bym chciała...
Moje pytanie dotyczy Luteiny. Wcześniej brałam doustnie przez 7 dni po 1 tabletce od 15-21 dc. @ przyszła po 48 dniach. Pojechałam do zielarza, dał mi zioła:
Jasnota biała, zele stokrotki polnej, korzeń mniszka, ziele mniszka, przywrotnika, rdest ptasi, macierzankę,melisę i coś jeszcze. Piję je dwa razy dziennie, jem korzeń imbiru...i to ma pomóc.
Ostatnio jak byłam u gina dała mi znowu Lteinę. Tyle, że teraz 2globulki dopochwowo od 15-26 dnia cyklu na uregulowanie. Czytałam kiedyś na tym forum, że Luteina działa jak się ją przyjmuje, pod odstawieniu wszystko wraca do normy.
Z mężem postanowiliśmy, że najpierw popiję zioła i zobaczymy co będzie dalej, tylko nie wiem czy to dobra decyzja. Aha zielarz mi powiedział, że okres powinnam po tym mieć co miesiąć. Nie wiem co robić. Co mi radzicie kochane??
Obserwuj wątek
    • czekajacaa Re: POMÓZCIE proszę.... 05.07.05, 14:25
      GRATULACJE DLA WSZYSTKIM KTÓRYM SIĘ UDAŁO. tRZYMAM KCIUKI ZA POZYTYWNY PRZEBIEG CIĄŻY.
    • magdulka26 Re: POMÓZCIE proszę.... 05.07.05, 15:16
      Ja nigdy ziółek nie piłam bo sam smak mnie zabijał.Ja brałam duphaston od 15-25
      dc i byłam z niego bardzo zadowolona.Ja cykle miałam jak w zegarku ,tyle że za
      niski prog.Skoro Ty brałas luteinę to teraz zobacz jak będzie po ziółkach.Życzę
      Ci II smile)
    • paula08 Re: POMÓZCIE proszę.... 05.07.05, 15:16
      A moze skonsultuj to z lekarzem? moze ziola nie kloca sie z lekami? ja tez
      popijam ziolka od czasu do czasu, troche inna mieszanke, ale nie rezygnuje z
      lekow (m.in. Luteina) Pozdrawiam!!!
    • ata76 Re: POMÓZCIE proszę.... 05.07.05, 15:50
      Czekajacaa, tak po prawdzie to trudno coś radzić, bo wszystko zalezy od
      Ciebie...z jednej strony 1 miesiąc to nie jest tak długo, więc można spróbować,
      z drugiej tabletki najlepiej działają jak bierze się regularnie, więc decyzja
      należy do Ciebie!!!Możesz też spróbować obu metod, bo jak któraś z dziewczyn
      pisala, ziola pewnie nie wykluczają leków i odwrotnie

powodzenia
      • czekajacaa Re: POMÓZCIE proszę.... 05.07.05, 16:39
        Dzięki wszystkim za odpowiedź. Sama nie wiem co robić. Zielarz u którego byłam powiedział mi, żebym nie brała żadnych leków, że zioła wszystko wyregulują. Waga znowu mi spadła, ale teraz zrobię wszystko żeby przytyć. Muszę dla siebie, męża i naszego marzenia o dzidzi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka