czekajacaa
05.07.05, 14:15
Cześć kochane dawno mnie tu nie było. Jeśli ktoś mnie pamięta i mój problem to nadal jest, ale walczę i jest coraz lepiej. Moja przyjaciółka zaszła w ciąże choć tego nie chciała i od tamtego czasu coś we mnie pękło. Cieszę się z jej ciąży, ale tak bardzo sama bym chciała...
Moje pytanie dotyczy Luteiny. Wcześniej brałam doustnie przez 7 dni po 1 tabletce od 15-21 dc. @ przyszła po 48 dniach. Pojechałam do zielarza, dał mi zioła:
Jasnota biała, zele stokrotki polnej, korzeń mniszka, ziele mniszka, przywrotnika, rdest ptasi, macierzankę,melisę i coś jeszcze. Piję je dwa razy dziennie, jem korzeń imbiru...i to ma pomóc.
Ostatnio jak byłam u gina dała mi znowu Lteinę. Tyle, że teraz 2globulki dopochwowo od 15-26 dnia cyklu na uregulowanie. Czytałam kiedyś na tym forum, że Luteina działa jak się ją przyjmuje, pod odstawieniu wszystko wraca do normy.
Z mężem postanowiliśmy, że najpierw popiję zioła i zobaczymy co będzie dalej, tylko nie wiem czy to dobra decyzja. Aha zielarz mi powiedział, że okres powinnam po tym mieć co miesiąć. Nie wiem co robić. Co mi radzicie kochane??