Dodaj do ulubionych

Ile jeszcze poczekać?

18.08.05, 12:12
Kochane, pigułki odstawiłam na początku kwietnia, ale to dopiero mój drugi
cykl starań. Czekam na @, pobolewał mnie brzuch, później przechodził. Piersi
mam bardzo drażliwe, nie mogę nawet lekko ich dotknąć, bolą nawet przy myciu.
Nie wiem ile poczekać z testem jeśli @ nie będzie. Napiszę Wam ile czasu
trwały moje cykle od odstawienia. Każdy inaczej, więc sama nie wiem kiedy
zrobić testsad
I cykl 34 dni
II cykl 36 dni
III cykl 33 dni
IV cykl Ostatnią @ miałam 15.07., więc dzisiaj jest 35 dc.
Obserwuj wątek
    • azalea1 Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 12:24
      Myśle ze jutro możesz juz zrobic test! powodzenia!smile i koniecznie daj znac!
    • ktat Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 12:25
      ja odstawilam 18.01
      i tak
      cykle 35,27,32,47,23,23
      w tym 47 wariowalam wszelkie objawy ciazy itd testy 3 negatywne
      juz sie nie dam zwariowac
      od 40dc bylam na luteinie i teraz tez biore
      w tym cyklu ziolka
      ja pierwszy wstrzemiezliwosc mialam
      a teraz spontan ale jakos malo celny

dodam ze strasznie przechodzilam pierwsze 3 cykle bole mdlosci wymioty
      • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 12:29
        Ja się trochę bojęcryingRaz już miałam fasolkęsadZaszłam w ciążę w październiku
        ubiuegłego roku podczas brania pierwszego opakowaniasad(((Nie miałam wtedy
        żadnych objawów. Mimo wszystko jak pomyślę, że znowu może tak być to bardzo się
        boję.
    • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 12:27
      Myślałam, żeby zrobić pop weekendzie, np. w poniedziałek 22.08. Jak sobie
      pomyślę, że to jednak może być "TO" to zaczynam się bać. Ale tak naprawdę w to
      nie wierzę. Po pierwsze za krótko się staramy, po drugie miałam już bóle
      brzucha wczoraj jak na @. Wprawdzie minęły, ale były. Wydaje mi się, że to może
      zmiana klimatu. Byłam w górach przez 10 dni, zupełnie inne życie.wink
      • beettinna Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 12:30
        nie sugeruj się tym że masz bóle @ ja takie miałam a byłam w ciąży,zrób rano
        test,a jeśli masz na tyle cierpliwości to nawet po weekendzie,ale nie wolno ci
        zapomnieć o jednym:NAPISAĆ NAM CO I JAAAAAAAAAAAAAAAAAKsmile)))))))

pozdrawiam
        • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 12:33
          Oczywiście, że napiszę.winkAle i tak już czekam na @winkPrzez ten październik mam w
          sobie tyle obaw, że sama nie wiem czasami czego chcę.sadMimo wszystko na pewno
          się odezwę. Czekam również na znak od Was.
          • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 12:36
            kasik ja tez mam podobny problem, niby dzis powinna byc @ a tempka wysoka jak
            nigdy. I nie wiem co zrobic czy jeszcze czekac czy dac czadu z testem...

Jednak trzymam za Ciebie kciuki mocnosmile)
            • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 12:44
              A jaką masz temperaturę? Ja nie mierzyłam na wyjeździe. Zaczęłam mierzyć od
              razu po powrocie i od 12.08. mam 36,8. Tak jest dzień w dzieńwink
              • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 12:50
                ja mam 37,1 i wacha mi sie tylko o jedną kreske. I czekam...
                • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 12:53
                  Kattrin1, a może poćwiczymy siłę woli i zrobimy test w poniedziałek rano?winkCo
                  Ty na to?winkJa nie nastawiam się na dzidziusia, nie wydaje mi się to możliwe.
                  Czekam na @ i ciągle wydaje mi się, że to wpływ klimatu. Brzuch leciutko mnie
                  pobolewa, ale tak lekko jakby nie mógł się zdecydować, a za chwilę znów
                  przestaje. Masz może jakieś objawy?
                  • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 13:03
                    u mnie to dziwna sprawa bo ja mam II faze 13 dniowa i dzis wypada mi @, co do
                    objawów to zaczeły sie dopiero 11 dpo, troche piersi zaczeły bolec, tak przy
                    dotyku, 12 dpo mdłoci i uderzenia goraca, a dzis lekkie bóle podbrzusza ale
                    inne niz @, i dalej mdłosci, jesc nie za bardzo moge przez nie. A tak poza tym
                    to nic...tylko ta tempka wysoka...
                    • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 18:58
                      W takim razie trzymam kciuki. Ja nie mam żadnych objawów. Ten ból brzucha już
                      mnie śmieszy, jest mniejszy niż przed @, ale czasem się pojawia. Bolą mnie
                      sutki. To, że szybko się męczę przypisuję temu, że jest gorąco. Dzisiaj
                      pojawiło się u mnie sporo śluzu, ale ciągle czuję, że ta @ przyjdzie. Czekam
                      tylko kiedy.
            • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 12:45
              Ja również mocno trzymam kciuki za Ciebie!!!
              • ktat Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 12:52
                ja tez czytałam ze objawy @ to tez ciazy a niektorzy wogole ich nie maja

katrina testuj albo poczekaj bo najgorszy widok 1 krecha

wiecie moze to glupie ale my sie nie zabezpieczamy 6 miesiecy i nic
                boje sie ze moze cos jest nie tak
                • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 12:57
                  Ktat, nie martw się, nie ma na to reguły. Spójrz, ja brałam pigułki i byłam w
                  ciąży, a teraz też się staramy, wprawdzie niedługo, ale od razu nie wyszło.
                  Rozumiem Twoje obawy, bo sama czasem się zastanawiam czy mnie się uda. Jednak
                  nie można tak myśleć. Lekarze mówią, że po roku, czy dwóch regularnego
                  współżycia można dopiero się zastanawiać. Powiedział mi, że jak będę się
                  przytulać raz w ciągu tych dni płodnych, to nawet taki cykl może nie być
                  liczony, bo to nie jest regularnie. Pół roczku to naprawdę niedługo. Wiesz,
                  trzeba sobie znaleźć jakiś cel, jakieś antidotum. Ja sobie pomyślałam, że
                  jeżeli nie będzie dzidziusia to spokojnie się obronię, a w przyszłe wakacje
                  pojadę za granicę i w góry.winkTak więc na razie nie myślę o tym obsesyjnie,
                  będzie co ma być.winkGłowa na góry, na pewno się uda!!!Mocno trzymam kciuki!!!A
                  który to Twój dzień cyklu? Daleko jeszcze do @?
                • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 13:05
                  ktat nie bój sie... my sie staramy od stycznia 2003 roku wiec mam troche za
                  sobąsmile
                  • ktat Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 14:24
                    dzieki za wsparcie
                    ja wiem
                    mi gin powiedzial ze wsio jest ok
                    ale ja nawet nie bylam w ciazy nigdy stad moje obawy
                    moj maz po chemii (4 razy) w 2003
                    i narazie nam wlasnie lekarz kazal sie nie martwic

w maju mialam regularnie przytulanko od 8 do 20dc co 2 dzien
                    teraz 9,10,14 a moj 17 zobaczymy
                    wiem ze ludzie maja gorsze problemy dluzej sie staraja
                    ale jakos taka pesymistka ze mnie
                    i juz chce i znow sie nakrecam nic z tego nie wychodzi i znow mam dosc
                    i tak wkolo macieju
                    • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 14:28
                      i moze o to tutaj chodzi, wiesz to tez nastawienie, nie chodzi mi o zadne
                      wyluzowanie ale o pozytywne myslenie, ja kiedys tez byłam straszna pesymistka,
                      az pomyslałam ze taki smutas ze mnie ze wszyscy mnie znienawidzą i moze tez
                      dzidzia i wiesz wzięłam sie w karby, i zaczełam myslec ze uda sie jak nie teraz
                      to troche później ale sie uda i tak powoli powoli i juz od kilku miesięcy
                      jestem przeszczęsliwa i spokojna i cierpliwa i ... by nie zapeszac wkońcu sie
                      udałosmile)))))
                      ja mysle ze to taka malusia recepta, usmiech naucdzyc sie cierpliwosci i
                      wierzyc mocno i myslec pozytywnie nie o czasie ale o samym fakcie i jestem
                      pewna ze przyniesie rezultatysmile)))
                      Życzę Ci tego z calego serduszka smile)))
              • beettinna Re: kasik1982 18.08.05, 12:52
                zdaje mi się że to Ty miałaś obawy co do ciąży a koniec studiów?
                ja w pszyszłym roku bronię się z magistra.mam nadzieję że nie miałaś żadnych
                przejść wcześniej z ciążami,ja poroniłam,uwierz mi że po takim przeżyciu żadne
                studia nie mają znaczenia,rób swoje,dzidziuś przyjdzie tak żeby ci z niczym nie
                kolidować....udane życie rodzinne jest naprawdę więcej warte niż jakiś papierek-
                ja wiem co mówię-nie ucz się na własnych błędach ale na naszych...serce Ci samo
                podpowie, gdy kiedyś mały bąbel kopnie cię w brzucho w żebro.smile)))))0mam
                nadzieję że i ja nie będę mieć żadnych rozterek wtedy...

Pozdrawiam Cię serdecznie
                • kasik1982r Re: kasik1982 18.08.05, 13:01
                  Wiem co to za ból, bo sama to przeżywałam w listopadzie.sadByłam w ciąży w
                  ubiegłym roku nawet o tym nie wiedząc. Dopiero kiedy zaczęłam się źle czuć i
                  poszłam do lekarza, to powiedział mi co się stało.sad(((To był początek ciąży,
                  ale do tej pory czuję się winna. Wiem, że na papierek zawsze można poczekać.
                  Mam trochę obaw, bo wiadomo, że jeżeli to kwestia roku to najlepiej już mieć to
                  za sobą. No ale jeśli dowiedziałabym się o ciąży to byłabym najszczęśliwszą
                  osobą na świecie... o ile wspomnienia o listopadzie by mnie znowu nie dopadły.sad
                  • kasik1982r Re: kasik1982 18.08.05, 13:03
                    Kochane, jadę teraz na miasto. Odezwę się jeszcze jakoś wieczorkiem do Was.
                    Cieszę się, że jest takie forum, a na nim są tak wspaniałe osoby. Ściskam Was
                    wszystkie mocno i trzymam kciuki. Do usłyszenia.
                    • p.magdalenka Re: kasik1982 18.08.05, 13:33
                      ja wlasnie w gorach zaszlam w ciaze!!! smile
                      • beettinna Re: kasik1982 18.08.05, 14:19
                        jakiś pechowy ten listopad-ja miałam termin na 7 tego roku.sad((
                        też jakoś mnie dół dopada jak o tym pomyślę a co dopiero jak ten dzień
                        nadejdzie.......
                        Pozdrawiam
                        • kasik1982r Re: kasik1982 18.08.05, 18:56
                          Ja urodziłabym ok. 25 lipca. Kilka dni po rocznicy naszego ślubu.sadStaram się o
                          tym nie myśleć, bo to bardzo przykre wspomnienia. Najgorzej jak już się zacznie
                          przypominaćsadŻycie bywa okrutne, ale musimy wierzyć w to, co będzie.
    • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 19:40
      Kochane, a powiedzcie mi jeszcze jak to jest ze śluzem na początku ciąży.
      Interesuje mnie ta kwestia z tego powodu, że spotkałam się z rozbieżnymi
      informacjami. Jedna dziewczyna na forum pisała, że jak miała sporo śluzu to już
      wiedziała, że jest w ciąży, a inna pisała, że to normalne, że dużo śluzu
      pojawia się tuż przed @. I bądź tu mądra!!!winkCzy to jeden z tych objawów, które
      można zarazem przypisać ciąży jak i zbliżającej się @?wink
      • beettinna Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 19:47
        ja miałam taki wodnisty białawy śluz w ciąży, czułam się mokra.nie wiem czy to
        reguła
        pozdrawiam
        • kalan Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 20:17
          A czy miałaś przy tym takie wyraźne uczucie ciepła w intymnych okolicach?
          • beettinna Re: Ile jeszcze poczekać? 18.08.05, 20:33
            oj tego to już nie pamiętam.latałam tylko non stop siku,no i to wilgotno no i
            niestety plamienia potem...
    • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 19.08.05, 07:59
      u mnie dzis 2 dzien po terminie i tempka nadal 37,1. Czekam nadal ale juz
      bardziej na zrobienie testu, trzymajcie kciukismile
      • kalan Re: Ile jeszcze poczekać? 19.08.05, 08:10
        Ja 2 dzień po, ale temperatura niestety spada codziennie o 0,1, także
        spodziewam się @. Tak myślę, choć z tą moją temp. działy się w ogóle dziwne
        rzeczy. Czekam.
        Trzymam kciuki z Ciebie, mam nadzieję, że choć Tobie się uda...
      • ktat ale cierpliowść 19.08.05, 11:16
      • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 19.08.05, 11:43
        U mnie dziś 36 dc, też jakoś dzień lub dwa po terminie. Chociaż miałam raz taki
        długi cykl po odstawieniu, więc może jeszcze przyjdzie. Myślałam, że już w nocy
        mnie dopadnie, bo brzuch bolał typowo i dość mocno, ale obudziłam się
        rano "zdrowa" i ból tez przeszedł. Jak na razie czekam, czekam, czekam i jestem
        właściwie prawie na 100% pewna, że to zmiana klimatu. Kiedyś nie dostałam
        jednej @ po powrocie z Mazur, a w górach, w których byłam też jest wyjątkowy
        klimat i zupełnie inne życie.winkTemperatura od ośmiu dni taka sama - 36,8. No
        nic dziewczynki, zobaczymy. Trzymam kciuki za Was, ja pewnie wkrótce "odpadnę",
        tylko z jakimś opóźnieniem.wink
        • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 19.08.05, 11:47
          Kasik a nie chcesz zatestowac???
          • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 19.08.05, 11:52
            Myślałam o tym. Nawet woczraj przechodziłam obok apteki i się zastanawiałam,
            ale jednak stwierdziłam, że jednak nie kupię testu. To wszystko przez to, że
            się boję zobaczyć dwie kreski, przez ten listopad tyle we mnie obaw, że jeżeli
            kiedykolwiek będę w ciąży to na pewno będę to bardzo przeżywać i bać się czy
            się uda. Nie wiem sama ile czekać z tym testem. Myślałam, żeby zrobić po
            weekendzie, ale naprawdę czuję, że @ przyjdzie tylko z opóźnieniem. Może już na
            dniach,a może znowu ominie mnie jedna.winkZa dużo we mnie strachu jak na razie,
            zastanawiam się też czy nie byłoby za wcześnie. Kattrin1, a Ty kiedy chcesz
            testować?
            • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 19.08.05, 11:56
              chce zrobic dla pewnosci za dwa dni, to bedzie akurat 17 dpo, wiec juz powinno
              wszystko byc ładnie widac...
              • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 19.08.05, 12:08
                No tak, to też pod koniec weekendu.smileW sumie to powinno się liczyć ile jest dni
                po owu, prawda? A nie jak długie były inne cykle, bo wtedy owulacja też była
                zapewne w innym terminie. Ja miałam chyba ok. 3 sierpnia, chociaż nie wiem
                dokładnie, bo w tym miesiącu byłam na wyjeździe i dałam sobie spokój z
                mierzeniem temperatury.wink Jednak tak mi się wydaje po obserwacji organizmu. To
                już dzisiaj byłby 16 dzień po, w najgorszym wypadku 14. Mimo wszystko czekam aż
                coś się wyjaśni.
                • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 19.08.05, 12:11
                  tak liczy sie dni po owu. Ja sprawdzam tempkami i sluzem i sprawdzam owulacje,
                  i wiem ze była 14 dni temu, a ze znam swoją ilosc dni II fazy która jest stała,
                  to wiem ze jestem spóźniona i odczekam jeszcze troszke i zatestujesmile)) choc juz
                  powinnam miec niską tempke a wogóle zaczynac nowy cykl, a jest odwrotnie.
                  • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 19.08.05, 15:12
                    Jak na razie informuj mnie dzień po dniu co u Ciebie, jak tam czekanie. Czy
                    pojawiło się coś nowego itp.winkJa już przestałam ufać swojemu brzuchowi. Wczoraj
                    wieczorem mocno bolał, nastawiłam się i nic. Dzisiaj było to samo i znowu mi
                    przeszło. Już na nic nie czekam.winkŚmiać mi się chce.wink
                  • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 20.08.05, 08:42
                    Hej, jak Twoja temperaturka? Nadal wysoka? U mnie podskoczyła z 36,8 na 37,2.
                    Czy nie jest tak przypadkiem, że temperatura przed okresem rośnie na chwilę, a
                    później nagle spada?Czy jeżeli okres się spóźnia, a nie ma ciąży to temperatura
                    też jest wysoka do dnia okresu?
    • majjcia Re: Ile jeszcze poczekać? 19.08.05, 17:21
      Witam

Mam podobny problemsmile))Tyle, że ja nie wytrzymałam nerwowo i zrobiłam dzis test
      (mój 30 dc przy 26-28 dniowych cyklach czyli 2-3 dni po terminie)Niestety dalej
      nic nie wiem bo wyszła mi bledziusieńka druga kreseczka, ledwie widoczna a
      widocznasmile)) Teraz to juz nic nie wiem smile))i co gorsza boję się robić drugi
      test np.jutro z rannego moczu.Mąż mnie namawia bo w niedziele o świcie mamy
      wyruszyć nad morze i on chce wiedzieć przed podróżąsmile)
      Test przy pierwszej ciązy zrobiłam dopiero 8 dni po terminie, z rannego moczu.W
      tedy to było od pierwszej próby więc nawet sie nie nastawiałam na sukces.Teraz
      to nasz 8 cykl starań.
      Może Wy dziewczyny wiecie czy jak sie nie jest w ciązy to na teście może wyjśc
      słaba druga kreska?
      Teraz bylismy kilka dni w górach więc może to spóxnienie to znama klimatu choć
      przejachanie z Krakowa do Zakopanaego to mała zmianasmile))

pozdrawiam serdecznie
      • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 19.08.05, 17:27
        Ja jeszcze troche poczekam. Boje się wyniku testu.sad Na razie brzuch strasznie
        mnie zwodzi, ale wydaje mi się, że w końcu przyjdzie @, może jakoś w weekend.
        Chciałabym poczekać do 1 września.wink
      • as2008 Re: Ile jeszcze poczekać? 19.08.05, 17:44
        ja piguly odstawilam w styczniu
        po nich cykle byly krotkie po 22 dni
        od czerwca zaczelismy starania no i cykle zaczely sie wydluzac 24albo 26 dni
        w niedziele byl 26 dc i test negatywny
        @ dalej nie ma
        no i wczoraj 2 krechy wylazly jak nic
        cieszymy sie z m bardzo
        bo nastepne starania to dopiero bylyby w nastepnym roku luty/ w ta niedziele
        wyjezdza /
    • lidek0 Re: Ile jeszcze poczekać? 19.08.05, 18:10
      Tabletki anty potrafią pięknie rozregulować hormony stą te nieregularne cykle,
      bolące piersi to może podwyższona prolaktyna. A gin po odstawieniu antyków
      przed staraniami badań Ci nei zlecił???
    • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 08:02
      Kasik i jak dzis u Ciebie? U mnie tempka wysoka ale zaczelam plamic wiec pewnie
      juz po wszystkim...
      mam nadzieje ze u Ciebie lepsze wiesci i poprzesyłasz nam troszke fluidków
      ciążowychsmile)Pozdrawiam cieplutkosmile)
      • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 11:41
        Kochana, u mnie na razie nic. Ciagle bola mnie sutki i od czasu do czasu
        brzuch, ale później ból znów mija. Poza tym jest sporo wilgoci. Sama nie wiem
        co o tym myśleć. Na razie nie zrobiłam testu. Brzuch bolał mnie też po
        przytulaniu, może to jednak nadchodząca @?? Jak myślisz? Ja już zgłupiałam, nic
        nie wiem. Może kupię dzisiaj test, ale jeszcze zobaczę. Trzy lata temu nie
        dostałam jednej @ właśnie z powodu zmiany klimatu. Wydaje mi się, że tak samo
        jest w tym przypadku. Chociaż wtedy nie mogłam zajść.
        Nie martw się Katrrin, to na razie plamienie. Może jeszcze nie @.
        • ktat Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 11:43
          a mi sie wydaje ze to fasolindka ale nie zapeszam
          • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 11:45
            Ktat, dlaczego tak myślisz? Ktoś mi gdzieś napisał, że przed @ jest sporo
            wilgoci. Ja czuję się tak bardzo często. Nawet przed przytulaniem nie
            potrzebuję żadnej gry wstępnej. Już mnie to zaczyna śmieszyć, nie nastawiam się
            na nic.wink
            • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 11:50
              ja zaczełam nowy cykl... tak bywasmile
              ja tez uwazam,ze to fasolka i radziłabym juz zrobic testsmile))bede trzymac za
              Ciebie olbrzymiaste kciukismile))
              • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 11:56
                Co Wy się tak uparłyście z tą fasolką? Dlaczego tak myślicie? W takim razie co
                z objawami świadczącymi o nadchodzącej @? Np. bolesność sutków ( czasem
                miałam), czy też powiększony brzuch. Zawsze w trakcie @ mam powiększony.
                Głupieję.wink
                • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 12:00
                  to taka kobieca intuicjasmile)) a test warto zrobic nawet gdyby wyszedł
                  negatywnie, wtedy trzeba udac sie do gina i sprawdzic dlaczego nie ma @, bo to
                  tez niedobrze.
                  objawy ciąży sa takie same jak @, ale pozytywne myslenie kaze stawiac na
                  fasolke, przeciez juz dawno jestes po terminie @, a to najlepszy objaw
                  ciazysmile)))
                  ja trzymam kciuki za pozytywny test, jak sie oczywiscie zdecydujeszsmile)
                  • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 12:02
                    Powinnam mieć ok. 17-18, więc to raptem 4-5 dni po terminiewinkCiągle wydaje mi
                    się, że to klimat, ale na pewno dam znać co i jak.
    • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 11:49
      Wiecie, wydaje mi się, że jednak @ powinna przyjść. Od tygodnia wywaliło mi
      bruszek i nawet za bardzo nie mogę go wciągać. Z reguły przecież ma się taki
      powiększony przed @, dlatego też czekam.
      • ktat Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 12:14
        no to trzymamy kciukaski

no fakt klimat moze miec wplyw stres pogoda itd

ja tez czekam na @ na dniach sie pojawi
        • beettinna Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 12:18
          zrób test bo czekamy z niecierpliwościąsmile)))))))))
          ja też miałam wilgotno a byłam w ciaży-bolał brzuch jak na @@@ i był wydęty-
          zawsze taki jest w ciąży-tak jakby się wzdęcia miało-często tak jest na
          początku!także-kciuki zaciśnięte-jeśli to nie ciąża to my będziemy zawiedzione
          bardziej niż Tysmile)))))))))))))

Pozdrawiam serdecznie
          Ps.mi 4 dni po spodziewanej@@@ wyszedł test w południe....
          • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 12:21
            Beettina, jesteś niemożliwa z tą wskazówką dla bocianawink))Ale się uśmiałamwink
            Namówiłaś mnie, kupię dzisiaj test. Jutro rano dam Wam znać co i jak. W końcu
            po co się ciągle zastanawiać, prawda? Nie nastawiam się na ciążę, będzie co ma
            być. Jak na razie jeszcze wiele rzeczy przede mną, więc jak się nie uda to nie
            będę płakać.wink
            • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 12:23
              Trzymam za Was kciuki. Mocno, mocno!!!! Bądźmy w kontakcie, tak miło się z Wami
              rozmawia. Koniecznie piszcie. Ściskam mocno i życzę aby cudowne, małe fasolki
              pojawiły się wkrótce.
              • beettinna Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 12:26
                wogóle się nie stresuj-wyjdzie co ma wyjść-pomyśl że robisz to aby sprawdzić co
                jest grane wogóle.......będzie co ma być!
                pozdrawiam
                • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 12:28
                  Właśnie po to robię.winkNie stresuję się. Chcę po prostu wiedzieć co i jak, bo
                  bez sensu myśleć o tym każdego dnia.wink
                  • ktat Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 12:39
                    a pewnie ze tak
                    bo i my czekamy...
                    trzymamy kciukaski i czekamy na info

ja tez sie nie moge doczekac @ a objawy typowe na @ brzuch syfy i cos czego
                    wczesniej nie było bol piersi ale to po ziolkach
                    i czekam jak ma przyjsc to moglaby juz
                    • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 22.08.05, 12:47
                      Ja też kochane trzymam kciuki jak tylko mogę najmocniej. Będziemy w kontakcie.
                      Miłego dnia i do usłyszenia.
    • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:09
      Hej, wczoraj po południu zrobiłam test. Czy to normalne, że najpierw pojawiła
      się czerwona kreska, a zaraz potem niebieska? Wydaje mi się, że może za dużo
      kropelek wcisnęłam, sama nie wiem. Wczoraj dopadły mnie mdłości, dzisiaj też
      czuję się niewyraźnie. Nadal nie chce mi się wierzyć, że to może być TO.
      • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:09
        Czy test może się mylić? Zrobiłam Quick vue blue test.
        • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:12
          Kasik GRATULUJE!!smile)))))))) Jestes w ciazysmile))) II kreski to II kreski nie
          waznie ile kropelsmile)))))))
          Bardzo sie ciesze i życze zdrówka dla Waszej juz dwójkismile)))
          • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:20
            Przesyłam tysiące fluidków, śmiertelnie się boję.sad((
            • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:26
              nic sie nie bój, tylko cieszsmile)) a za jakies 1,5-2 tyg, do gina na wizyte by
              zobaczyc serduszko pukające do Ciebiesmile))))
              Bedzie dobrze, zobaczyszsmile) Gratuluje jeszcze razsmile
              • ktat Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:33
                pierwszy watek na jaki zajrzalam to ten i na dzien dobry taka informacja

gratuluje ogromniascie!!!!!!!

łapie fluidki aby sie zarazic
                a wiec katrin miałyśmy nochalka
                • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:35
                  no miałysmy teraz fajnie by było bysmy na siebie cos wywachały co??smile)
                  ktat bede trzymac za Ciebie kciukismile))
                  • ktat Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:38
                    hihihi
                    a tak sie nas nie słuchała a tu proszę
                    u mnie 22dc poboleaja piersi, napuchłam wczoraj zakuły jajniki syfów na twarzy
                    setki jak nie 1000 chyba czas odstawic luteine bo to chyba przez nia lub ziola
                    zawsze przed @ bolały jajniki pojawil sie syfek a teraz porazka

kasik bedzie dobrze zobaczysz i za niecałe 9 miesiecy bedziesz smigala 4 lub 3
                    kołowcem wink
                    jeszcze raz gratuluje i ogromniascie pozytywnie zazdroszcze

• kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:36
                  Wiecie, ciągle to do mnie nie dociera. Mój lekarz dziś nie pracuje, więc
                  dopiero jutro się dowiem co i jak. Ciągle mam wrażenie, że to jakaś pomyłka.
                  • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:36
                    Dziewczynki, trzymam za Was kciuki!!!!!I przesyłam mnóstwo fluidków, ile tylko
                    zechcecie. Informujcie mnie koniecznie o tym co u Was.
                    • ktat Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:40
                      niunia bedzie dobrze zobaczysz nie martw sie bo to zle szkodzi malenstwu ( wiem
                      łatwo gadac ciekawe co ja zrobie)

a pewnie ze my jako forumowe wrozace pozytywne testy wrozki musimy teraz sobie
                      cos wyklepac hihii
                      • ktat Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:41
                        a wiec nastepny cykl nasz katrinn a co tam nam szkodzi

mialo byc zle dziala lub szkodzi a z emocji namieszalam
                        a jak polowka zareagowala ??
                        • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:42
                          Do połówki też to nie dotarło. Strasznie biło Mu serce i sam jeszcze w to nie
                          wierzy. Podobnie jak ja, nie wiem sama co czuje.
                        • kattrin1 Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:45
                          ja jestem za, choc juz tak powiem szczerze sobie odpusciłam, chyba musze sobie
                          odpoczac,ale za Tobie kibicuje nadal i bede mocno trzymac kciuki albo za ten
                          cykl, bo przeciez @ jeszcze nie ma, a jak nie to wyniuchamy cos na przyszły
                          cykl, co Ty na to?smile))))))))))
                          • ktat Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 08:54
                            wiesz mi tez zaczyna przechodzic postanowilam zaczac cwiczyc odchudzic sie bo
                            widze ze napuchlam jakos wink
                            a ja tak nie chce moje marzenie to 52 a teraz to pewnie z 56 albo i lepiej
                            ja czuje ze tym razem znow nic a jak zauwazyłyscie moje przeczucie sie
                            sprawdziło ....
                            no moze byc nastepny aby do swiat sie udało ... a uda sie

a jak kasik mu o tym powiedzialas bo to chyba moment na ktory ja sie juz
                            szykuje od stycznia
                            • kasik1982r Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 09:17
                              Miało być pięknie. Miałam zrobić kolację ze świecami, a co się okazało? Test
                              zrobiłam u przyjaciółki i pojechałam do Niego zapłakana. Ech...życie!!!
                              • ktat Re: Ile jeszcze poczekać? 23.08.05, 09:22
                                ja pewnie jak kiedys juz wyjdzie bede sie cieszyc a jak jego zobacze to sie
                                poplacze
                                tez tak mam

jak mi drzewo zwalilo sie na samochod trzeslam sie z nerwow ale luzik
                                a jak do niego zadzwonilam to w placz tez tak reaguje w sumie to osoba z ktora
                                sie dzieli wszelkie uczucia
                                • beettinna Kasik!!!!!!!!!!!!!!!! 23.08.05, 11:01
                                  a co ja Ci mówiłam?????????? no co?????????? a nie mówiłam!!!!!!!!!!!
                                  wiedziałam-nie bój się tylko się ciesz! jeśli ci wyszła 1sza czerwona to znaczy
                                  że jest wysoki poziom HCG i o pomyłce mowy nie ma!!!!!!!!!!!
                                  Buziaczki-Pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka