iwi252 Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.11.06, 07:25 Kriobank - prof Kuczyński, dr Wasilewski. Miałam 5 ICSI w Novum i AM Białystok. Dokładne monitorowanie hormonów, usg. 6 ICSI w Kriobanku udane. Prof Kuczyński ma wieloletnie doświadczenie. Moje leczenie wyglądało trochę inaczej niż w innych klinikach. Gorąco polecam. Odpowiedz Link
Gość: miłka Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 14:54 miałam w kriobanku dwa podejści i jestem bardzo zawiedziona.Drugi transfer zrobili mi tydzień przed planową miesiączką.Oczywiście nic z tego nie wyszło,a kasy biorą sporo. Odpowiedz Link
Gość: b3 Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.eranet.pl 05.03.07, 18:30 drugi transfer był z mrozakow ? Odpowiedz Link
Gość: gaga Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 24.11.07, 20:12 Zgadzam się całkowicie. Kriobank jest przereklamowany. Byłyśmy trzy koleżanki w tym samym czasie na in vitro. Po 10 dniach od punkcji okazało się, że zżadna z nas nie jest w ciąży. Problemy z dokładną informacją na temat konkretnych badań i oczekiwań pacjentek. A pieniędzy birą bardzo dużo. Koszt jednego zabiegu +/- 16.000 zł. To wcale nie mało, zwłaszcza, że próbowałyśmy już po 4 razy w różnych klinikach (Kraków, Warszawa, Bydgoszcz). Ponadto doba hotelowa (miernej jakości) ok. 100 zł, a pobyt przewidziany nawet do 3 tygodni. Odpowiedz Link
Gość: A Rokicki w Invimed rządzi i wymiata!!! IP: *.aster.pl 31.12.06, 13:29 Jako dość skomplikowany przypadek, leczyłam się w Novum bezskutecznie przez ponad 3 lata (u różnych lekarzy) - kupę kasy wydałam (m.in. na kilka nieudanych in-vitro), problemy z bakteriami, wysokie FSH itp. itd. Zniechęcona zmieniłam w końcu na Invimed (dr Rokicki). Rokicki zmienił mi kurację na bezantybiotykową - bakterie zniknęły po tygodniu (a w Novum rozstroiłam sobie wątrobę notorycznym braniem antybiotyków). Kolejne podejście do in-vitro (Rokicki zmienił zupełnie moje przygotowania) i de facto po 3 tygodniach od zmiany kliniki zaszłam w ciążę..... ROKICKI MA NIECO INNE PODEJŚCIE DO PROBLEMU NIEPŁODNOŚCI, NIŻ W NOVUM, W ZWIĄZKU Z CZYM PACJENTKI NIE MOGĄCE ZAJŚĆ W CIĄŻĘ W NOVUM ZMIENIAJĄ NA INVIMED. A poza tym, tak jak ktoś tu już wspomniał wcześniej - w Invimedzie nie zdzierają tak kasy jak w Novum (w Novum wszystkie badania do invitro są płatne, a w Invimedzie wiele z nich wchodzi już w cenę in-vitro). Łatwiej u nich też z czasem i opieka nad ciężarnymi niemal całodobowo Pozdrawiam, Odpowiedz Link
Gość: saldali Re: Rokicki w Invimed rządzi i wymiata!!! IP: *.aster.pl 16.01.07, 22:00 Zgadzam się! Zdecydowanie najlepszy specjalista od in vitro. Trafiłam pod jego opiekę po nieudalnym in vitro w Novum. Drugi raz już nie ryzykowałam tylko zmieniłam klinikę na Invimed idąc za radą dr Zająca. Podczas transferu dr bardzo się bał podać mi trzy zarodki ja jednak bardzo się uparłam wtedy powiedział: "Chyba razem będziemy całą trójkę wychowywać, to i tak będzie ciąża mnoga". Nic się nie pomylił mamy bliźniaki dwóch chłopców, skończyli już 20 miesięcy.Dr Karwacka prowdziła mnie przez cały proces do invitro i prowadziła całą ciążę, aż do 38 tyg. Polecam obydwu lekarzy. Odpowiedz Link
Gość: o.n.a. Re: Rokicki w Invimed rządzi i wymiata!!! IP: *.chello.pl 18.01.07, 15:43 polecam dr Rokickiego w 100% - w moim przypadku pierwsze podejście i strzał w 10 !!! mam 5 miesięczną córeczkę Odpowiedz Link
madek30 Re: Rokicki w Invimed rządzi i wymiata!!! 27.01.07, 00:22 Dr Rokicki górą!!!!! On i tylko on.... Dzięki niemu możemy się cieszyć każdą chwilą spędzoną z naszą 5-miesięczną córcią..... Odpowiedz Link
paula005 Re: Rokicki w Invimed rządzi i wymiata!!! 01.02.07, 21:29 Nigdy nie zwątpiłam w jego doświadczenie. Teraz prowadzi moją ciążę )) Pozdrawiam. Paula Odpowiedz Link
batutka Dr Dworniak w Invimed rządzi i wymiata!!! 02.04.07, 12:22 bardzo skuteczny - mnie pomogl za pierszwym razem (pierwsze podejscie do invitro) Odpowiedz Link
Gość: G.G. Re: Dr Dworniak w Invimed rządzi i wymiata!!! IP: *.pronet.lublin.pl 11.10.08, 12:51 Pierwsze podejście do in vitro- czekamy na efekt Dziękujemy Doktorze Odpowiedz Link
buba1443 Re: Dr Dworniak w Invimed rządzi i wymiata!!! 21.09.09, 19:00 Witam serdecznie Ja jestem zaiteresowana metoda icsi .prosze o adres .e-mein itelefon przyjedz. Odpowiedz Link
passja2006 Re: Rokicki w Invimed rządzi i wymiata!!! 01.05.07, 12:01 czesc .....czy mozesz mi napisac jak przebiega in vitro....czytalam troche ,ale nie wiem czy robi sie to przez brzuch czy dopochwowo.bardzo zalezy mi na odpowiedzi ,bo jeden jajnik mam niesprawny,i jezeli robi sie to dopochwowo to moge dzialac co 2 miesiac.dziekuje a odp.pozdrawiam Odpowiedz Link
gosc-10 Re: Rokicki w Invimed rządzi i wymiata!!! 13.11.09, 12:13 mozesz dac namiary na invimed i doktora rokickiego? napisz tez prosze ile placilas za zabieg in vitro wraz z wszystkimi badaniami? w cenie jest tylko jeden zabieg? a jesli sie nie uda? przeciez to tylko 30 % , to co dalej? za kolejny zabieg placi sie kolejny raz tyle samo?bardzo prosze o odpowiedz, dzieki Odpowiedz Link
Gość: Agnieszka Re: W Poznaniu dr Derwich!!! IP: *.43.107.207.dyn.user.ono.com 25.02.09, 23:09 W Gdansku dr Lukaszuk. Podobno teraz przyjmuje tez w jakies dni w Warszawie. Dla mnie bardzo wazne przy wyborze lekarza bylo jego podejscie do pacjenta. Dlugo poszukiwalismy takiego co bedzie potrafil odpowiedziec na kazde pytanie przy czym nie patrzac na zegarek ze zaraz ma kolejna pacjentke. Z czystym sumieniem moge polecic. Leczenie zakonczone sukcesem, jestem mama 4 miesiecznej Dominiki. Odpowiedz Link
Gość: Kurlandia Re: W Poznaniu dr Derwich!!! IP: 84.38.21.* 27.02.09, 23:05 Potwierdzam, że w warszawskiej Invicie były i są bezplatne konsultacje dla par borykających się z niepłodnością. Byliśmy w Walentynki na takim spotkani z prof. Łukaszukiem. Bardzo pozytywnie oceniam tą wizytę. W bieżącym tygodniu byłam też w laboratorium celem zrobienia zleconych badań. Nareszcie nikt się nie dziwił, że proszę, aby pobierać mi krew na leżąco. Poza tym mogłam zrobić wszytkie badania w jednym miesjcu, nawet te genetyczne. W rejsreacji Panie mówiły, że w ostatni weekend lutego akcja bezłatnych konsultacji będzie kontynuowana. Dodatkowo szykują jakąś promocję z okazji dnia kobiet. Odpowiedz Link
rasmusek Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.05.07, 22:30 ja polecam nOvum -o innych klinikach się nie wypowiadam bo nie byłam Odpowiedz Link
2005a5 Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.07, 21:53 slonko powiedzcie mi gdzie jest invimed ja mieszkam w hamburgu i jestem bardzo zawiedziona tutejszymi lekarzami tutaj jest bardzo drogo i lekarze bardzo czesto naciagaja tylko zeby kase zarobic .Jezeli mozecie to poradzcie mi jakie kliniki leczenia nieplodnosci w Polsce sa w miare dobre. Odpowiedz Link
Gość: Polka Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ftl.fdn.com 16.05.07, 23:50 Hello, leczylam sie u Dr Rokickiego InviMed Warszawa, ale niestety nic z tego nie wyszlo. Powod: stwierdzono wczesne wygasniecie jajnikow (w wieku 24 lat), maz jest OK. Za invitro zaplacilismy jakies 3 lata temu 7 200.00 za tabletki trzeba bylo placic dodatkowo. 7 200 bylo tylko za same komorki od dawczyni i zabieg. Leki i inne badania we wlasnym zakresie za ktore trzeba bylo zaplacic. Odpowiedz Link
Gość: Tina Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spray.net.pl 30.01.08, 01:00 Co powiedzieli lekarze na temat przyczyny Twojej choroby? Miałaś robiona laparoskopię? ja mam ten sam problem co Ty, moje jajniki rownież wcześnie wygasły.Jestem po dwoch nieudanych probach in vitro w Novum. Szczerze nie polecam tej kliniki. Opieszałosc, złe podejscie do pacjentow, jednym słowem masowka. Zawiedli moje zaufanie.W tym roku mamy zamiar ponownie sprobowac, pewnie zdecydujemy sie na inna klinike. Chyba, ze naszym przypadkiem zajmie sie sam Dr. Lewandowski. Mysle, ze nie jestesmy bardzo skomplikowanym prypadkiem, poniewaz w naszej sytuacji wystarczy dobra komorka dawczyni( tylko dlaczego jeszcze nie jestem w ciąży ) hmmmmmm. pozdrawiam ciepło. Tina Odpowiedz Link
szarak20 Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.08, 23:30 Tino,ale Dr. Lewandowski jest właścicielem Kliniki Novum , a Ty ich krytykujesz.Zdecyduj się.Oni są naprawdę bardzo dobrzy. Odpowiedz Link
Gość: ana Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 15:51 polecam gorąco MEDART w Poznaniu, dr Tomasz Żak. 618203051 Mam syneczka z in vitro ma 7 lat drugi sam się zrobił (tak się zdarza). Wcześniej leczyłam się 5 lat u różnych super pseudo profesorów i słyszałam już takie diagnozy, że powinnam się powiesić. Byłam w głębokiej depresji. Nie czekajcie tak długo, powodzenia Odpowiedz Link
Gość: gość wiolka Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 17:10 Ja po pierwszym IVF u dr. DWORNIAKA w INVIMEDZIE po 7 latach i do tego parka,więc sami oceńcie. Odpowiedz Link
batutka Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.05.07, 19:23 2005a5 napisała: > slonko > powiedzcie mi gdzie jest invimed ja mieszkam w hamburgu i jestem bardzo > zawiedziona tutejszymi lekarzami tutaj jest bardzo drogo i lekarze bardzo czest > o > naciagaja tylko zeby kase zarobic .Jezeli mozecie to poradzcie mi jakie kliniki > leczenia nieplodnosci w Polsce sa w miare dobre. ja polecam wlasnie invimed w Warszawie - ul. Rakowiecka 36 u mnie prawie 6 lat leczenia i nic z tego, jak tylko sie udalam do invimedu to w przeciagu 3 miesiecy zaszlam w ciaze (invitro u dr Dworniaka) Odpowiedz Link
Gość: kaaaatia Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.177.1.* 28.07.08, 17:19 invimed w warszawie dr Tomasz riokicki Odpowiedz Link
Gość: anabelka Dr Kiecka Provita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 08:47 mogę polecić z czystym sumieniem Odpowiedz Link
Gość: Tenia Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.07, 10:56 dr Sobkiewicz z Salve-Łódź. I ICSI udane. Gorąco polecam. Odpowiedz Link
mika324 Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.07, 16:21 Dr Dworniak- ICSI skutecznośc za pierwszym razem.Jestem w 20 tyg. ciąży z blizniakami Odpowiedz Link
Gość: pacjentka Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.06.07, 21:17 Polecam dr Dworniaka. Jestem bardzo szczesliwą mamą 9 mies. córeczki. Dodam, że kiedy sr Dworniak był na urlopie, bardzo fachowo zajął się mną dr Rokicki. Ogólnie polecam Invimed Odpowiedz Link
Gość: ewka Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:32 dr Kiecka ma szczęśliwą rękę! Odpowiedz Link
olenka-13-13 dr n. med. ROBERT JAREMA 22.04.09, 10:39 Witam, Czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat dr n. med. ROBERT JAREMA w Invimedzie? Jestem z mężem do niego umówiona na 29.04.2009 r. i nie wiem czy jest on godny polecenia. Odpowiedz Link
olenka-13-13 dr n. med. ROBERT JAREMA 22.04.09, 10:40 Witam, Czy ktoś może mi coś powiedzieć na temat androloga dr n. med. ROBERT JAREMA w Invimedzie? Jestem z mężem do niego umówiona na 29.04.2009 r. i nie wiem czy jest on godny polecenia. Odpowiedz Link
zuzka787 Re: dr n. med. Robert Jarema 29.04.09, 10:38 Witam Ja z mężem przenieśliśmy się właśnie z Novum do Invimedu i trafiliśmy do dr.Jaremy.(wcześniej ten sam lekarz przeprowadzał zabieg usunięcia żylaków w szpitalu MSWiA)i jego podejście do pacjenta w prywatnej przychodni jest zupełnie inne niż państwowo. W odróźnieniu od kliniki Novum on nie spisał nas od razu "na straty" i nie zalecił in vitro tylko przynajmniej stara się znaleźć przyczynę (mała ilość plemniczków po zabiegu)i ją wyeliminować.To mi się u niego podobało. Odpowiedz Link
olenka-13-13 Re: dr n. med. Robert Jarema 14.05.09, 15:02 Dziękuję za informację. Nam też zalecił dużo badań i musimy teraz je wykonać i spowrotem do niego na wizytę. mam nadzieję że pomoże Odpowiedz Link
Gość: wiolka Re: dr n. med. Robert Jarema IP: *.chello.pl 17.10.10, 21:30 czy dobry jest lekarz Robert Jarema? Czy dobry jest do spraw męskich. Właśnie chcemy z mężem do niego pojechać. Jesteśmy z Krakowa. Bardzo proszę o informacje na jego temat? Odpowiedz Link
Gość: syla Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 193.19.142.* 12.07.07, 13:47 ja również polecam dr.Dworniaka dzięki niemu mamy śliczną 2 letnią Sandrę. Udało się za pierwszym razem. Odpowiedz Link
Gość: priwet Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 00:14 doktor krzysztof derwich poznań Odpowiedz Link
Gość: etna Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 21:47 Witaj,podaj jakies namiary na tego dr,derwicha z poznania z gory bardzo dziekuje Odpowiedz Link
gusia_78 dr Dworniak Invimed 07.01.08, 19:07 I ICSI II transfer - już po USG, ale jeszcze za wcześnie na ekscytację...Jesteśmy pełni nadziei. Dziękujemy doktorze Odpowiedz Link
Gość: nadzieja Re: dr Dworniak Invimed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 21:46 ja uważam, ze dr Dworniakto rewelacyjny lekarz. z resztą tak samo jak dr Rokicki. Naprawdę wiele przeszłam i tylko tu czułam, że naprawdę chcą mi pomóc polecam jeśli zależy Wam na bezpieczeństwie i komforcie w końcu tu o nowe życie chodzi. Odpowiedz Link
Gość: asia dr. Piotr Pierzynski z kriobanku IP: 129.230.248.* 07.08.07, 09:36 Dr. Piotr Pierzynsk, Dr. Redzko i oczywiscie prof. Kuczynski - to najwyzszej klasy specjalisci w Polsce. Nam sie udalo za pierwszym razem - ICSI. Pozdrowienia Aska z krakowa Odpowiedz Link
Gość: maja Re: dr. Piotr Pierzynski z kriobanku IP: 80.50.33.* 24.08.07, 21:07 Asiu napisz mi proszę jak wygląda to zapłodnienie.Ja mam niedrożne oba jajowody,mąż jest zdrowy.nie mam doświadczenia w twej kwestii, gdyż o niepłodności dowiedziałam się 2 dni temu.Jestem załamana, dla mnie to tragedia.Nie wiem ile to zapłodnienie kosztuje i czy klinika pobiera pieniądze za każdą próbę,czy płaci się raz i oni działają aż uzyskają pożądany efekt, czyli ciążę. DZIĘKI Odpowiedz Link
Gość: asia Re: dr. Piotr Pierzynski z kriobanku IP: 129.230.248.* 29.08.07, 10:59 Przepraszam bardzo ale dlugo nie wchodzilam na to forum (teraz czesciej jestem na forum ciaza). Droga Maju, u nas problemem byla moja endometrioza z ktora walczylam od lat i bardzo, bardzo slabe wyniki meza. Dostalam od Piotrusia tzw. dlugi protokol czyli antykoncepcja, potem gonalF i troche menopuru. Stymulowalam sie bardzo wolno, "wyprodukowalam" tylko 4 jajeczka klasy A. Dziewczyny z kliniki mialy po 10, 13 i to mnie martwilo, ze mam tak malo. punkcje przeprowadzil dr. Redzko ponoc najlepszy od punkcji, ale punkcje znioslam fatalnie. Wszystko mnie bolalo, zazylam tone lekow przeciwbolowych. I po 5!!! dniach czyli juz w formie blastocysty prof. kuczynski zrobil transfer. Maju bylismy calkiem zrezygnowani, wogole nie wiezylismy ze sie uda, nawet w zwiazku z tym zapalilam papieroska juz po godzinie po transferze (silly me). I po 14 dniach test i pelne zdziwienie - ciaza. Od razu pobieglam z mezem na USG i oczom nie wierzylismy. Jest jeden dzidzius. I tak dzis jestem w 18 tc, wszystko w porzadku i oby tak dalej. Wybieramy sie juz 1-go wrzesnia z podziekowaniami do Piotrusia do Bialego. A jesli chodzi o koszta to tez nie bylo az tak szokujaco drogo - wszystko kosztowalo nas 8000 zl plus mieszkanie , nie wiecej niz 1500 zl za 2 tyg. Droga Maju warto zaryzykowac , to sa naprawde dobrzy lekarze . Zycze Ci duzo szczecia i powodzenia. Dodam tylko ze leczylismy sie od 9 lat (glownie ten nieszczesny Krakow). Mamy po 33 lata. Powodzenia Odpowiedz Link
lusiasia slabo sie stymuluje do IVF 07.11.07, 06:49 Kogo byscie polecily? nie wazne gdzie Odpowiedz Link
Gość: agnieszka Re: dr. Piotr Pierzynski z kriobanku IP: *.zeblach.com.pl 20.01.08, 15:55 asiu z Krakowa napisz mi gdzie robilas in vitro? Odpowiedz Link
Gość: maja Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.50.33.* 23.08.07, 21:47 miałam przeprowadzane badanie drożności jajowodów, niestety okazały się niedrożne, mąż ma prawidłowe parametry nasienia. Mama pytanie czy ktoś był w podobnej sytuacji i przeprowadził zapłodnienie in vitro z dobrym skutkiem? Odpowiedz Link
edak Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.08.07, 17:09 ja też mam obydwa jajowody niedrożne, mąż osłabione parametry nasienia - podchodzimy do icsi i wierzymy, że się uda Odpowiedz Link
adzienia Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.08.07, 21:47 Miesiąc temu moja koleżanka urodziła dziewczynke po icsi w Białymstoku. Bardzo poleca dr Domitrza i Wołczyńskiego. W tym miesiącu zaczynam przygotowania do in vitro właśnie tam. Odpowiedz Link
Gość: kari Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.piaseczno.robbo.pl 27.08.07, 16:17 Mam niedrożne jajowody,jestem po dwóch próbach in vitro niestety bez skutku, ale nadal jestem pełna nadziei, że się uda... Odpowiedz Link
rogers1 Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.07, 02:30 Radzę od razu zdecydować się na in vitro. Szkoda czasu i pieniędzy na zabiegi pośrednie. Polecam Salve w Lodzi. Odpowiedz Link
rogers1 Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.09.07, 02:25 Moim zdaniem Sobkiewicz z Salve w Lodzi. 44% prawdopodobieństa zajścia w ciąże. U mnie bingo za pierwszym razem. Moj syn ma już pięć miesięcy. Odpowiedz Link
Gość: Magda 32 Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 17:24 Cześć. Leczyłam się w klinice Vital Medica w Poznaniu u dra Maciejewskiego. Jestem chyba chodzącą reklamą tego ośrodka, ponieważ po pierwszej próbie zapłodnienia in vitro (mam oba niedrożne jajowody)udało mi się zajść w ciążę. Obecnie jestem w 16 tygodniu i spodziewam się bliźniąt. Myślę, że to nie tylko zasługa mojego organiuzmu, ale również personelu pracującego w klinice. Na 12 dojrzałych do zapłodnienia komórek jajowych udało się uzyskać aż 10 zarodków. Dokonano transferu trzech z nich, a 7 zamrożono. Jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie. Polecam ci tę klinikę. Personel fantastyczny, zwłaszcza pani Madzia - położna. Atmosfera jak w domu. To nic, że nie w Warszawie. Wiem, że na miejscu byłoby taniej i wygodniej, ale ja do Poznania też musiałam dojeżdżać aż z Drawska Pomorskiego (ok. 200 km). Powodzenia Odpowiedz Link
malediwy2007 Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.07, 18:28 ja jestem chodzącą reklamą dr Karwackiej z invimedu (udane pierwsze ICSI) Odpowiedz Link
aska976 dr Rokicki 05.12.07, 22:51 Moim zdaniem jest super specjalistą. Pomógł nam i po kilku wizytach jestem w ciąży po ivm. Żałuję, że wcześniej nie trafiłam do niego. Polecam Odpowiedz Link
Gość: etna Re: dr Rokicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 21:51 asiu napisz cos blizej.moze jakis namiar i gdzie dziala ten doktor? Odpowiedz Link
aska976 Re: dr Rokicki 08.01.08, 11:22 Przpraszam, ze dopiero teraz odpisuję. Dr Rokicki przyjmuje w Warszawskim Invimedzie, ul Rakowiecka chyba 36. Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: tomii Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.jpk.pl 26.12.07, 13:50 zdecydowanie Invikta, nam się udało dopiero za dwunastym razem ale pierwszym w tej klince. Pozdrawiam Odpowiedz Link
2ivvet Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.02.08, 09:44 Cześc dziewczyny,nie wiem skąd u was tyle krytyki - chodzi mi o klinike"Novum", musze zaznaczyć, że jestem po zabiegu in vitro i jestem szczęśliwą mamą.Problem nie leżał po mojej stronie tylko po stronie męża, dla mnie nie było żadnego problemu z tą klinkią udało się za pierwszym razem i wszystkim będe ja polecała zawsze i wszędzie ... Odpowiedz Link
karinabl-0 Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.02.08, 13:20 Jeśli chodzi o in vitro to właśnie powinnas je zrobić w Nowum sa różne opinie na temat tej kliniki ale w tym sa dobrzy i maja najlepszy sprzęt. W rankingu doruwnują klinikum zagranicznym. Dzięki Nowum mam dziś dziecko po 7 latach starania i spcerowania od lekarza do lekarz Odpowiedz Link
Gość: karolina Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 22:58 nie próbowałam nigdzie indziej,tylko w NOVUM i udało się za pierwszym razem. Odpowiedz Link
szarak20 Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.08, 23:19 MASZ RACJĘ W NOVUM RÓWNIEŻ UDAŁO SIĘ NAM ZA PIERWSZYM RAZEM ,ROKICKIEGO TEŻ ZNAM ŚWIETNY ALE OD USG Odpowiedz Link
Gość: Ania Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.08, 16:29 Jasne, że najlepszy bez dwóch zdań Odpowiedz Link
eda.3 Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.03.08, 08:16 WITAM WSZYSTKICH I POLECAM DR. ROKICKIEGO Z KLINIKI "INVIMED" NIKT INNY TYLKO ON!!!!!!!!! NOVUM TO COŚ OKROPNEGO - BŁAGAM LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NACIĄGAĆ Odpowiedz Link
Gość: sina Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.08, 14:53 Cześć czy masz na myśli Poznań bo ja tam się leczę? Odpowiedz Link
Gość: jadwinia Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 14:26 Każdy lekarz jest dobry. W klinikach wszyscy potrafią juz przeprowadzać procedury in vitro. To i tak sa procenty udanych prób udanych lub nie. Odpowiedz Link
Gość: kopa Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 28.04.08, 21:29 najlepszy jest kuczynski Odpowiedz Link
ke-si Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.05.08, 15:23 Provita w Katowicach i dr Grettka!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
stewardessy Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.08, 10:43 Wydaje mi się, że w poszukiwaniu specjalistów warto zajrzeć tu: www.invimed.pl W najbliższą sobotę organizują dni otwarte, może spotkanie twarzą w twarz ze specjalistami pomoże się oswoić z tematem i rozwiać różne wątpliwości. Odpowiedz Link
Gość: szczęśliwa dr Grzegorz Mrugacz. Białystok. Klinika BOCIAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 18:03 Odpowiedz Link
Gość: ebi Re: dr Grzegorz Mrugacz. Białystok. Klinika BOCIA IP: *.chello.pl 28.08.08, 08:58 my z zona caly cykl in vitro plus wszystkie mrozaki łacznie 20 tys poszlo w kanał, robimy wszystko u doktor Kerwckiej w invimwedzie, mimo nie powodzenia szrzecze wam polecam, u nas koniec skonczyly sie pieniazki Odpowiedz Link
marysiaz2 Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.08, 10:24 witam a słyszałas o zielonej żywności sa dobre wyniki i są już pierwszse w polsce dzieci po używaniu zielonej żywności POzdrawiam Odpowiedz Link
Gość: Iwona Re: Najlepszy spec od IN VITRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gprs.plus.pl 09.09.08, 08:40 Witaj. Ja również przeszłam przez program in vitro i dzięki temu mam wspaniałego 3letniego synka. Zapłodnieniu in vitro poddałam się w Białymstoku u profesora Wołczyńskiego, cudowny człowiek. Udało się za pierwszym razem i polecam właśnie jego, bardzo dużo małżeństw przyjeżdża właśnie do niego nawet z Anglii ma duże sukcesy na swoim koncie a poza tym nie jest tam tak drogo jak w W-wie, ja płaciłam ok 3000zł. Teraz myślimy z mężem żeby postarać się o rodzeństwo dla naszego synka i też w Białymstoku, 100% zaufania. Odpowiedz Link