misia9944 11.10.05, 16:42 Witam Tak siedzę i myślę czy są tu kobiety które swoje starania o dzidziusia zaczynają w kwietniu 2006 roku ?? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź. P.S.Ja wlaśnie od kwietnia 2006 bede sie starać o maleństwo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olka9917 Re: Pytanie :) 11.10.05, 19:42 Hej ja sie juz staram teraz ale mam pytanko czemu akurat kwiecien?Pozdrawiam Odpowiedz Link
misia9944 Re: Pytanie :) 12.10.05, 14:22 Szczerze mówiąc to ja też najchętniej juz zaczęłabym starania ale niestety kiedyś jak siedziałam z moim facetem postanowiliśmy (bardziej On) ze jeszcze troszke poczekamy zaproponował starania od kwietnia a więc mi nie pozostaje nic innego jak czekanie na ten upragniony kwiecien Mam nadzieję ze ten czas szybko mi zleci. P.S.On uważa ze jeszcze teraz nie jest gotowy a wiec chyba od kwietnia będzie skoro czekamy. Pozdrawiam Cie olka9917 i zycze Ci zeby jak najszybciej Twoj brzuszek zapełnił sie malenstwem. Wszystkiego naj... Odpowiedz Link
olka9917 Re: Pytanie :) 12.10.05, 23:51 Hej misia9944,to lepiej poczekaj az bedzie gotowy moze faktycznie potrzebuje troche czasu,zawsze sie mowi ze kobiety sa bardziej dojzalsze,i ty jestes gotowa a maz nie.Ale czas szybko leci,moze nawet sam szybciej sie zdecyduje Dzieki za mile slowa,dzis robilam test owulacyjny i wyszedl mi pozytywny,wiec zaczelismy starania,to nasz 3 cykl staran,mam nadzieje ze tym razem sie uda,pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
misia9944 Re: Pytanie :) 14.10.05, 07:14 A więc czekam ostatnio rozmawialiśmy ze jeszcze 6 miesięcy i zaczynamy starania, na co On- mam nadzieje ze pierwszy bedzie syn . Nie wiem czemu zawsze chlop chce pierwszego syna. Mi to jest obojętne czy dzieczynka czy chlopczyk wazne zeby bylo zdrowe Buziaczki dla Ciebie olka9917 powodzenia. P.S. Aha nie mam męża narzeczony narazie. Odpowiedz Link
kasiulka82 Re: Pytanie :) 14.10.05, 17:55 Misia, a kiedy wychodzisz za mąż? Ja czasami nazywam narzeczonego "mąż", bo ślub już wkrótce. Odpowiedz Link
misia9944 Re: Pytanie :) 14.10.05, 21:39 Cześć ja nie mam ustalonej daty slubu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
daka100 Re: Pytanie :) 13.10.05, 09:07 Ja też zaczynam starania w kwietniu może w maju. Mam nadzieję,że uda się od razu. Nie wiem tylko kiedy rzucić tabletki antykoncep. Gin proponuje na 1-2 miesięcy przed, a potem to tylko iść na całego. Oczywiście wcześniej odpowiednie badania. Odpowiedz Link
misia9944 Re: Pytanie :) 14.10.05, 07:16 Witam daka100 No to fajnie nie bede sama w tym kwietniu Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link
daka100 Re: Pytanie :) 14.10.05, 09:10 Razem zawsze rażniej! Ale tyle się na forum naczytałam, także o wyluzowaniu - a ja obawiam się - jestem już porządnie nakręcona. Nie moge się doczekać kwietnia. We wrześniu 2006 mam poważny egzamin i chcę do niego podchodzić w ciąży. Wczsniej niż kwiecień poprostu nie mogę. Odpowiedz Link
misia9944 Re: Pytanie :) 14.10.05, 13:45 No właśnie razem raźniej a wiec musimy sie razem trzymac Skad Jesteś ? Ja mam na imię Angelika i jestem z Siemianowic Śl. Odpowiedz Link