• angelm24 plodny sluz 02.01.06, 18:28
      a u mnie za 6 dni spodziewana @ a ja mam dzis sluz plodny.........co sie
      dzieje???????
      • b.dori Re: plodny sluz 03.01.06, 17:25
        może to na fasolkę ,choc podobno jeszcze zawcześnie .ja ostatnio tez miałam duzo
        sluzu podobnego jak na owu ale u mnie chyba przez luteine ,tak czytałam ,może
        hormonki u ciebie ostro szaleją .W sumie juz powinno byc sucho w tych dniach
        ,ale różnie to bywa .
        Ja juz mam 8 dz.c i coraz blizej ,oszczędzamy teraz plemniczki .przymusowy post
        a potem od czwartku co 2 dni ,choc zastanawiam sie czy może nie lepiej co 1,5
        dnia bo w sumie zanim plemniki będą zdolne do zapłodnienia muszą z 6,7 godzin
        pobyć w śluzie ,a stare może juz nie będą żyły.
        Trzymam kciki za ciebie oby nienadeszła @ .
        Pozdrawiam
        • angelm24 plemniczki 03.01.06, 18:05
          widze ze masz takie same podejscie do plemniczkow jak ja. mnie tez jest zawsze
          glupio przytulac sie co dwa dni jak wiem ze to okres najwiekszych szans,wiec
          tez czasami przytulamy sie czesciej. u mnie dzis sluz gesty i jest go duzo,
          zeczywiscie pewnie te hormony. byleby do 8 stycznia ,ale boje sie ze nie
          bralam clo i moj cykl juz nie bedzie mial 34 dni i jak nie przyjdzie @ 8
          stycznia to bedzie nadzieja a pozniej sie okaze ze nic z tego,ze cykl byl
          dluzszy. no nic zobaczymy.pozdrawiam cie goraco a u nas naprawde bylo dzisiaj
          bardzo goracosmile ale biala zima tez jest ladnasmile
          • b.dori hej 04.01.06, 17:51
            ja z drugiej strony trochę martwię się że jak będzie zaczęsto to plemniki będą
            słabe.No ale w tym cyklu co 1,5 dnia będzie ,zobaczymy co wyjdzie z tego.
            Może juz clo nie był ci potrzebny ,a jakie miałaś cykle przed tabl anty też
            takie długie.Ja też miałam 2 lata temu takie cykle długie ,ale to przez
            prolaktyne ,teraz jak ją juz zbiłam są dosyc krótkie ,ale gin powiedział że są o.k.
            Miałam iśc do gina ale nie idę ,postanowiłam że niebiorę już luteiny ,juz w 24
            d.c dostałam @ a brałam jeszcze lek i jest strasznie bolesna.Brałam 3 cykle .
            U nas nad morzem nie ma niestety śniegu ,był tylko kilka dni przed sylwestrem i
            po,ale ja w sumie sie ciesze ,lubię zimę ale jest dla mnie uciążliwa ,bo lubie
            ciepełko i tez chciałabym mieszkać gdzieś w ciepłym kraju.Rowniez pozdrawiam .Pa.
    • angelm24 Re: dentysta 05.01.06, 18:11
      a u mnie dzis tak duuuuuuuuuzo sluzu....... a godzina zero w niedziele. oprocz
      sluzu nie czuje nic nadzwyczajnego..... koncentruje sie na pracy zeby czas
      szybciej lecialsmile
      • b.dori oj u mnie tez duzo sluzu 06.01.06, 12:47
        u mnie tez duuuzo śluzu od wczoraj ,zaczęły się dni płodne i strania.
        • angelm24 oj oj oj chyba nic z tego???? 06.01.06, 17:39
          no to trzymam kciuki za starania. u mnie natomiast do duzej ilosci sluzu doszly
          lekkie bole w podbrzuszu takie jak na @ sad myslisz ze juz nic z tego???
          czytalas gdzies o bolach jak na @ a pozytwnym tescie ciazowym smile
          • b.dori Może jednak nie!!! 07.01.06, 12:40
            Bardzo duzo dziewczyn ma takie bóle jak na @ i jest w ciąży , takie bóle moga
            być nawet do 3 miesiąca ciąży.
            Szukałam juz wcześniej coś na tem temat bo w listopadzie sama tak miałam ,ale u
            mnie jednak nadeszła.jeszcze nic straconego ,dbaj o siebie.
            Ja mam dzis 12 d.c i były znowu rano starania ,leżałam pupa w górze ,dzis mam
            juz duzo śluzu podbarwionego krwią,troche sie martwie ale ja tak mam juz od
            kilku miesięcy i gin badał powoedział że to z owu ,mam nadżerkę i mam nadzieję
            że to nie z niej .Trzymaj sie .Pozdrawiam. Pa.
    • angelm24 godzina zero 08.01.06, 08:29
      dzien dobry.dzisiaj godzina zero!!!!!narazie nic nie przyszlo, nadal duzo sluzu
      wiec chyba @ nie dostane, moze zaburzenia hormonalne......a moze nie smile czy
      kilka dni przed @ nie powinno byc sucho???????
      • b.dori Re: godzina zero 08.01.06, 12:25
        Witaj Angelm
        Może nienadejdzie i będzie fasolka .
        Niby przed @ powinno byc sucho ,ale u mnie zawsze mokro ,może z zaburzen horm
        które w sumie mam.A może grzyb mnie łapie bo często przed @ ma sie skłonności
        do niego a ja takie mam.
        U nas dzis wieczorem znowu starania .Pozdrawaim.
        • angelm24 Re: godzina zero 08.01.06, 12:36
          no to zycze milych staran smile u mnie narazie nic.dam znac.pa pa
          • b.dori Angelm co u Ciebie!!! 09.01.06, 10:13
            Wiadomo juz cos.
            U mnie 14 d.c ,i jeszcze trwaja staranka .są od 10 d.c co 1,5 dnia myślisz że
            nie zaczęsto .
            Ale u nas dzis zimno mrozik dosyc spory ,ja chce żeby juz wiosna była .Tobie to
            dobrze.Pozdrawiam Cię i prześlij mi troche ciepła od Ciebie.Pa.
    • angelm24 post 09.01.06, 16:15
      hej b.dori napisalam post testowac czy nie. przeczytaj prosze.pozdrawiam
      • b.dori Re: post 09.01.06, 16:23
        Jesli do jutra nie dostaniesz to testuj ,jest duża szansa ,w sumie to juz po
        terminie @.Pa.
        • angelm24 cieplo 09.01.06, 17:45
          testuje testuje i dam znac jutro.mam nadzieje ze to tylko nie przedluzony
          cykl.zobaczymy.przesylam ci duuuuuuuuuzo ciepla afrykanskiego i fluidki tez
          afrykanskie smile zeby wam sie udalo. ah.... zobacz jaki mamy juz dlugi post
          dentysta smile
          • b.dori Re: cieplo 09.01.06, 19:15
            To daj znac , oby to nie był przedłużony cykl .dzieki za fluidki.
            No niezły juz nasz post.Pa.
    • angelm24 po tescie 10.01.06, 16:25
      napisalam post zrobilam test i az mnie oczy rozbolaly,prosze przeczytaj.czekam
      na odpowiedz i odpisze pozniej.
      • b.dori Re: po tescie 11.01.06, 13:13
        Angelm co u Ciebie robiłas 2 test.
        Ja teraz juz czekam na efekty starań.
    • berta70 Re: dentysta 11.01.06, 14:19
      fajnie jak sie ten moj watek rozciagnal, i tak czytam, czytam
      i wyglada na to ze zrobila sie z tego postu calkiem prywatna rozmowa.
      Ale dziewczyny, czy wy to tak nie mozecie na Private pisac,albo gg?

• angelm24 do b.dori 12.01.06, 16:07
        na poczatku to smutne wiesci bo powtorzylam drugi test i kreseczka bardziej
        blada niz pierwszy wiec polecialam na bete no i niestety nic z tegosad @ nadal
        nie przyszla wiec od dzisiaj zaczelam wywolywanie. dzisiaj rano tata wyslal
        mnie rano jeszcze raz na hormonki i odebralam przed chwila wyniki i wszstko
        jest w normie na faze lutealna, wiec czemu nie dostaje @ to juz sama nie
        wiem.czekam na tate jak wroci z pracy to cos mi wiecej powie. mam nadzieje ze
        tobie sie udalo w tym cyklu,trzymam mocno kciuki. acha sprawdz swoja skrzynke
        pocztowa.pozdrawiam
        • b.dori Re: do b.dori 12.01.06, 19:23
          Kurcze widze że obydwie jesteśmy problemowe jeśli chodzi o hormony .A może to
          przez prolaktynę ,badałas ja teraz .
          Ja przez prl miałam nawet ponad 40 dniowe cykle.zaraz otwieram poczte .Trzymaj się.
          • b.dori Re: do b.dori 12.01.06, 19:37
            odpisałam Ci na poczte.
    • angelm24 dluga odp 14.01.06, 15:24
      hej.dzieki za odp.na poczte. wiesz chyba jeszcze troche zostane na forum ale
      moze troche rzadziej zagladac np co 2 dni hi hi hi. albo zalezy w jakiej fazie
      cyklu ( nie zagladac przed owu) smile a po owu to i tak juz wkoncu samo czekanie.
      narazie dzisiaj zaczelam brac tabl na wywolanie @, mam brac przez 5 dni. w tym
      cyklu tata zwieksza mi dawke clo na najwyzsza czyli 150 mg na dzien , bo te
      slabsze dawki juz wyprobowalam i nic z tego wiec. mam tylko nadzieje ze nie
      bede sie tak zle czula jak ostatnim razem przy dawce 100 mg. zobaczymy. a
      odnosnie taty to pytalam sie jego o twoj jajnik i mowil ze moze bolec z dwoch
      powodow. moga bolec po owu albo po zaplodnieniu. przy zrostach raczej nie bo
      wtedy by byla bardziej zaburzona owu a ty wiesz ze owulujesz. wiec ja
      oczywiscie trzymam kciuki za fasolke smile a kiedy masz planowana @?
      odnosnie mojej prolaktyny to tez w normie. wszystkie hormonki cud. tata mowi ze
      u mnie to ewidentne zaburzenia po pigulkach. nie nawidze pigulek !smile my
      wczoraj z mezem pojechalismy do RPA bo mielismy kilka spraw do zaltwienia.
      wrocilismy kilka godzin temu. w miescie przygranicznym w RPA bylo chyba z 38 c
      calkiem inny klimat niz u nas w stolicy. dawno sie tak nie spocilismy na
      dworzu, nie mila pogoda na podrozowanie. acha dziekuje za kartke
      sylwestrowa.dopiero ja odebralam w czwarte bo ja tez rzadko sprawdzam poczte na
      gazecie. pozdrawiam i daj znac co u ciebie. pa pa
    • angelm24 nie ma cie? 16.01.06, 18:35
      zaraz zaraz to ja mialam tu rzadziej zagladac ha ha ha. ale tak na powaznie to
      co tam u ciebie?ile zostalo ci dni do godziny zero?pozdrawiam
      • b.dori Jestem jestem !!! 16.01.06, 19:32
        Witaj ,sory że nie było mnie kilka dni , ale mielismy zepsuty internet ,dopiero
        naprawili .
        Fajnie że i ty zostajesz na forum ,może rzeczywiście w trakcie owu lepiej tu
        niezaglądać.
        Dzieki że pytałas o mnie tate ,mam nadzieje że to właśnie z tego powodu mnie
        boli jajnik.
        Ja mam mieć @ 21 .01
        Dzis rano miałam duże n.p.m ,a teraz prawie nic.
        Dostałaś juz @ ,może nie będzie tak zle po zwiększonej dawce ,musisz byc dzilena
        i jakoś sie trzymać .Napewno niebawem wszystko wruci do normy.
        Fajnie że u was tak ciepło ,u nas zimno , a w nocy maja byc wielkie mrozy teraz
        przez kilka dni.Tak chciałabym juz wiosnę ,niecierpie zimna.
        Trzymaj sie .Pa.

• angelm24 kiedy @? 18.01.06, 18:33
      hej.jak sie czujesz?ja mocno trzymam za ciebie kciuki bo twoja godzina zero tuz
      tuz smile ja dzisiaj zakonczylam brac tabl na wywolywanie i czekam na @.a po ilu
      dniach po odstawieniu powinna przyjsc @? bo taty nie ma a zapomnialam sie
      zapytac. moze ty wiesz? jejciu ten moj cykl to jakas istna wiecznosc!!!!!!!!!
      • b.dori Re: kiedy @? 19.01.06, 12:11
        Nie jestem pewna ale kiedys czytałam na bocianie że może przyjść 2 dni po
        odstawieniau a nawet do tygodnia.Tak więc różnie to bywa.
        Ja mam już 24 d.c strasznie dużo śluzu ,ciągle mi mokro i cały czas myślę że juz
        nadeszła ,ale sprawdzam i jeszcze jej nie ma .Brzuch boli jak na n.p.m ale jakos
        mniej niz zawsze ,ale mam przeczucie że to jednak na @ ten bol ,chyba jednak
        razem dostaniemy @.
        Kurcze ale masz długie te cykle ,jak wytrzymujesz ,ja cię juz doganiam a owu
        miałam ze 2 tyg po tobie.
        U nas nad morzem w końcu pada snieg ,zima na calego się chyba robi , a i mrozy
        niezłe nadaja nawet do 30 stopni ,ale naszczęście bardziej na wschodzie , u nas
        mam nadzieję że nie będą aż tak srogie.tobie to dobrze.
        Pozdrawiam pa.
        • angelm24 Re: kiedy @? 20.01.06, 17:39
          ja @ jeszcze nie dostalam(drugi dzien po odstawieniu) jak tak dalej pojdzie to
          rzeczywiscie mozemy zaczac nowy cykl razem ........czego oczywiscie tobie nie
          zycze!!!!!!!!! jak piszesz o tych bolach brzuchach to mi sie przypomina te
          kilka dni przed @ kiedy nawet najmniejszy bol rejestrowalam. a teraz jak wiem
          ze nie jestem w ciazy to wogole na nic nie zwracam uwagi. ach te nasze mozgi smile
          trzymam kciuki i daj koniecznie znac.
          • b.dori chyba jednak dostaniemy razem. 20.01.06, 18:39
            Ja juz dzis mam plamienia (brązowe).
            Niestety chyba nadchodzi @ , sad(
            Niby mogą być i na fasolkę zwłaszcza że ja mam problemy z hormonami ,ale mam
            przeczucie że to jdnak na @.Boli coraz mocniej brzuch.
            I razem zaczniemy kolejny cykl moj będzie juz 4 ,myślisz że kiedy mogę się
            zacząć martwić że nic nie wychodzi.Ja boję się bo mam problemy z hormonami.
            ty jak pamietam masz juz chyba 6 cykl ,kurcze żeby ci owu już wróciła.
            Czemu teraz nawet zdrowym pannom tak ciezko teraz zajść w ciąże .
            Trzymaj się i niech @ już ci nadejdzie bo napewno sie męczysz , i będziesz coraz
            bliżej nowych staranek.
            Pa.

• b.dori Jednak nadeszła @ 22.01.06, 11:27
              A co u Ciebie ,masz jusz @.
              Pa.
              • angelm24 Re: Jednak nadeszła @ 22.01.06, 12:32
                no to mi przykro sad szkoda. to co myslisz o nowym cyklu i niezagladniu na forum
                przed i w trakcie owu? smile u mnie zobaczylam wczoraj 2 plamki krwi i juz bylam
                zadowolona ze @ nadchodzi( zadowolona.......co za przeciwnosc losu hihihi) ale
                dzisiaj @nadal nie ma wiec juz sama nie wiem kiedy nadejdzie. dzis 4 dzien od
                odstawienia tabl. ej zaraz zaraz nie pedz tak z tymi cyklami bo ja cie nie moge
                dogonic ha ha ha .pozdrawiam i uwazajcie z mezem na mrozy. my ogladamy w tv jak
                strasznie zimno w naszej czesci europy. ja pamietam taka zime jak bylam na
                drugim roku studiow w lodz. nosilam dwie pary rekawiczek bo jedna to nie
                wystarczyla. smile
                • b.dori hej 24.01.06, 10:54
                  Masz juz @ . Co tam u Ciebie słychać.
                  Ja juz 3 d.c i coraz blizej do staran bo od 10 d.c zaczynamy ,no faktycznie u
                  mnie to wszystko szybko leci,ale tez niezadobrze jak u ciebie ,bo troche mam
                  zakrótkie cykle choc ten ostatni był 27 dniowy.
                  Wiesz zastanawiałam się nad tym i chyba jednak może lepiej niezaglądac na forum
                  w tych dniach.
                  Podałam ci adres na w.p ja tam mam poczte i codziennie ja sprawdzam ,może i ty
                  mi podaj będziemy pisać ze swojej poczty i wtedy tu nie bedziemy zaglądać .Co o
                  tym myslisz.
                  No niezłe mrozy ,choc u nas nad morzem to jeszcze najmniejsze rano był -17 jak
                  wstałam teraz troszke mniej .
                  Kurcze jak w domu zimno ,kaloryfery na maxa i jeszcze farelka chodzi.Mogło by
                  sie juz tgo skończyc
                  Ale inni maja jeszcze gorzej .Tobie to dobrze.
                  Pozdrawiam Cie i odpisz czy zgadzasz sie pisać na poczte .Ja ci ja juz podawałam
                  ale jak nie masz to moge napisac ci na poczte gazety jeszcze raz .Pa.
    • angelm24 hura!!! 24.01.06, 18:17
      hura hura hura 1 dc!!!!!!!!!! smile nareszcie sie doczekalam.no to jestesmy w tym
      cyklu razem, tylko ze ty tak pedzisz z ta owu smile dzis kupilam sobie
      tableteczki clo. i leza gotowe.zaczynam 5 dnia cyklu,dobrze ze akurat to bedzie
      weekend to jesli beda skutki uboczne to moge lezec w lozku. jestem za pisaniem
      na e mail. mozesz pisac na gazete.pl. bede sprawdzac reguralnie. twoj e mail
      mam. to kiedy wychodzimy z forum?
      • b.dori Re: hura!!! 25.01.06, 12:16
        to dobrze że jusz masz nowy cykl ,obys miała jak najmniejsze skutki po tabl.
        Wiesz ja juz postanowiłam tu niezaglądać od jutra , następna wiadomość wyślę ci
        na poczte z w.p ,bo tu na gazetę niezaglądam codziennie.Chyba tak bedzie lepiej
        może sie troche odblokujemy ,bo naprawdę to ciągłe myslenie nie jest dobre dla
        zafasolkowania.
        Mam nadzieję że będziemy pisać na poczte i nie urwie się nasz kontakt bo Cie
        polubiłam.
        A ty jeszcze bedziesz tu zaglądać?
        Dzis mam już 4 d.c i starania coraz bliżej , dobrze że i ty mnie juz doganiasz
        .Może tym razem nam się uda.
        Pozdrawiam Cie i trzymaj się.Pa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka