Dodaj do ulubionych

CZY KTÓRAŚ Z WAS MA MIĘŚNIAKA?BŁAGAM!!!

10.11.05, 20:00
BO JUZ NIE MOGE I TAK SIE BOJEsad
Obserwuj wątek
    • angelm24 Re: CZY KTÓRAŚ Z WAS MA MIĘŚNIAKA?BŁAGAM!!! 10.11.05, 20:17
      ja miesniakow nie mam ale moja siostra miala.wiem ze jesli sa male to sie ich
      nie usowa tylko zaleca sie jak najszybsze zajscie w ciaze.usowa je sie w dniu
      planowanego ciecia cesarskiego( czyli wyjmuja dziecko a pozniej usowaja
      miesniaki) najawzniejsze to musisz wiedziec gdzie sa doklandnie czy nie blokuja
      ujscia jajowodow bo wtedy moze byc utrudnione zajscie w ciaze. co widac na usg?
      • ania12341 Re: CZY KTÓRAŚ Z WAS MA MIĘŚNIAKA?BŁAGAM!!! 10.11.05, 20:37
        dzięki za odp. ujścia jajowodu nie zasłania bo jest mały i z tyłu. A Twoja
        siostra gdzie miała? udało jej sie zajść w ciąże?
    • annanatali Re: CZY KTÓRAŚ Z WAS MA MIĘŚNIAKA?BŁAGAM!!! 10.11.05, 22:16
      Za dużo o tym nie wiem, ale na pewno jak sa małe to nie jest to przeciwskazanie
      do zajścia w ciąże i nawet same potrafią w tym okresie znikąć. Koleżanka tak
      miała i ma teraz córeczkę, szczegółów nie znam.
      • angelm24 Re: CZY KTÓRAŚ Z WAS MA MIĘŚNIAKA?BŁAGAM!!! 12.11.05, 19:08
        moja siostra niestety sie rozwiozdla i nie miala z kim zajsc smile dlatego lekarze
        zdecydowlai sie je usunac bo sie powiekszaly. jesli sa male i nie zamykaja
        ujscia jajowodow to jak najszybciej zachodz w ciaze, bo one sie powiekszaja.
        pozdrawiam
    • asiulka1976 Re: CZY KTÓRAŚ Z WAS MA MIĘŚNIAKA?BŁAGAM!!! 11.11.05, 14:03
      ja dowiedzialam sie z potwierdzeniem ciazy ze oprocz niej jest miesniak ,
      widocznei byl maly bo teraz go nie ma wchlonal sie czy jak hhmm
      • binne Re: CZY KTÓRAŚ Z WAS MA MIĘŚNIAKA?BŁAGAM!!! 11.11.05, 15:23
        ja mam i to dość sporego. ale że jes na zewnątrz macicy, lekarz orzekł, że nie
        przeszkadza zajść w ciążę i jej nie będzie zagrażał. ale jak się dowiedzialam,
        to tez bylam załamana. idź na dobre USG, tam ci stwierdzą,jak mocno jest
        ukrwiony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka