Dodaj do ulubionych

tanie in vitro - gdzie i za ile ?? :((

22.11.05, 15:22
Witam !!
Poszukuję kliniki w której wykonuje się invitro- takiej w której będzie
stosunkowo taniosad niestety nie mam za dużo pieniędzy więc każda złotówka
mniej to dla mnie dużo - jeśli znacie takie kliniki albo możecie wpisać ile i
w jakiej płaciłyście i za co to będę bardzo wdzięczna. Najbardziej interesuje
mnie warszawa z racji tego że tu mieszkam i nie bede musiała doliczać kosztów
dojazdu
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • nika782 Re: tanie in vitro - gdzie i za ile ?? :(( 23.11.05, 10:25
      Witaj
      Ja polecam Białystok dr Domitrza to wspanialy człowiek i lekarz ON pracuje w AM
      Koszt programu IVF ET wynosi 1400 zł I etap czyli (stymulacja,usg,pobranie
      komorek jajowych)+1040 zł II etap(hodowla komorek ,zaplodnieniein
      vitro ,transfer zarodkow)+ ewentualnie 400 zł mikromanipulacja.Lącznie 2840 zł
      koszt lekow za ktore zapłacilam (narazie 1600 zł)
      I przy ewentualnym czwartm udziale to program jest nieodplatny
      pozdrowionka --Joanna
      • aurita Re: tanie in vitro - gdzie i za ile ?? :(( 23.11.05, 21:00
        Jezeli masz malo pieniedzy to szukaj skutecznej kliniki a nie taniej
        Mozebyc Bialystok , ja polecam Nowum.
        Leki mozna sprowadzic tansze z Czech
        • Gość: xxx Re: tanie in vitro - gdzie i za ile ?? :(( IP: *.range86-139.btcentralplus.com 14.12.05, 17:23
          Dobrze powiedziane,tanie moze znaczyc gorsze ,a nikt nie chce chorego dziecka.
          • Gość: krabi Re: tanie in vitro - gdzie i za ile ?? :(( IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 14.12.05, 17:44
            Czy wiecie cos o klinice Consilium w Wawie i dr,Korzyckim?
        • maretina aurita 17.12.05, 20:13
          moze nie wiesz... ale lekarze z novum nieplodnosc uczyli sie leczyc wlasnie w
          bialymstoku. nie twierdze, ze tylko tam jest ok, ale bialystok to kolebka
          polskiego inv. najwieksze doswiadczenie i sukcesy w tej dziedzinie. novum to
          dobry marketing.
    • maretina AM bialystok 17.12.05, 20:11
      rok temu 6 tysiecy.
    • bacardi2003 Re: tanie in vitro - gdzie i za ile ?? :(( 20.12.05, 22:37
      zgadzam się z maretiną! Białystok dał początek wsztkiemu co ma zw. z in vitro w
      Polsce
      a polemizując, drogo to nie znaczy dobrze tak jak taniej - źle
      różnica w cenie wynika głównie z ilości badań jakie są zalecane przed zabiegiem
      oraz z komfortu jaki zapewniają kliniki prywatna / a państwowa
    • kora144 Re: tanie in vitro - gdzie i za ile ?? :(( 23.12.05, 14:32
      Ja równiez polecam Białystok. Spotkałam tu pary z całej Polski. Korzystałam z
      usług lekarza z kliniki Kriobank i mam teraz 3-letniego urwisa. Pozdrawiam
      wszytskich.
    • raczek72 Re: tanie in vitro - gdzie i za ile ?? :(( 28.12.05, 21:44
      A ja polecam szpital na ul.Starynkiewicza. Poltora roku temu ok.3000 tys.
      Pozdrawiam. Anita i 8 miesieczne dziewczynki.
      • martaindianka Re: tanie in vitro - gdzie i za ile ?? :(( 28.12.05, 21:50
        Salve w Łodzi, 2500 +leki (we wrześniu)
        Marta+2 maluszki w brzuszku smile
      • zabbba Re: tanie in vitro - gdzie i za ile?Starynkiewicza 13.01.06, 21:21
        TAk - szczerze polecam lecze sie juz kilka lat -bylam w wielu Klinikach
        lepszych i gorszych i z uwagi na poniesione juz duze koszty zdecydowalam sie od
        pozostac od 2 lat w jednym miejscu. Na Starynkiewicza koszt bez lekow wynois
        obecnie 3.750,- (leki jakies 1.700 do 2.000) , ale za to za wizyty i duza czesc
        badan sie nie placi - wada? oczywiscie trzeba stracic sporoczasu, bo zasady jak
        w klasycznym polskim szpitalu czy przchodni - nie ma zapisow na godzine
        wszedzie trzeba swoje odsiedziecsmile ale cos za cos. Raz mi sie udalo na
        Starynkiewicza po inseminacji , ale poronilam w 8 tyg. Nie trace nadzieji choc
        z pewnoscia mam wiecej lat niz Wy - zblizam sie do 40 i moje szanse maleja...
        Leki najtaniej w aptece pod Arkadami na Raclawickiej.
        • mpa4 Re: tanie in vitro - gdzie i za ile?Starynkiewicz 13.01.06, 22:11
          cześć zabbba.Jesteśmy w podobnym wieku, nawiążmy kontakt.
          • zabbba Re: tanie in vitro - gdzie i za ile?Starynkiewicz 14.01.06, 13:33
            z przyjemnoscia - nawet nie wiesz jak dobrze slyszec , ze ktos jest wpodobnym
            wieku i nie poddaje sie. Wiekszosc dziwczyn z tego forum to mlodsze od nas ,
            ktore maja jeszcze duzo czasu na proby , aja wciza slysze cykanie zagera i jest
            przerazona. Napisz do mnie zabbba@gazeta.pl - to pogadamy bardziej prywatnie.
          • zabbba Re: tanie in vitro - Starynkiewicz - a moze ? 14.01.06, 13:36
            a moze jakie nowe PODFORUM , dla tych starszych - pewnie ich rozterki i
            problemy sa troszke inne ?
          • zabbba Re: MPA4 - czekam na Twoj list 15.01.06, 15:34
            napisz na adres zabbba@gazeta.pl - to pogadamy sobiesmile)
            • Gość: gogo775 Gdzie lepiej w Łodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 23:03
              Jestem po 3 iui w Gamecie.Ccyba zacznę szukać czegoś tańszego do zrobienia in
              vitro.Może ktos wie jak sie przedstawiaja w tym roku ceny w Salve?Podobno jest
              taniej, ale też warunki kiepskie. Pomóżcie!
              • donata72 Re: Gdzie lepiej w Łodzi? 04.04.06, 16:00
                ja jestem z wawy a jezdzilam do lodzi do salvy i tak mnie taniej wyszlo i nosze
                dwoch syneczkow pod serduchem wedlog mnie wazny jest efekt niema co sie
                nastawiac gdzie taniej ja mialam polecona ta klinike przez mojego gina i chwala
                mu za to

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka