kaja5 27.12.05, 19:14 Czy jest coś takiego do mierzenia temperatury?Ile kosztuje, jak działa?Gdzie go morzna kupić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
100ania Re: Termometr owulacyjny 28.12.05, 09:18 Temperaturę możesz mierzyć zwykłym termometrem. Ważne jest ścisłe przestrzeganie zasad mierzenia, żeby wyniki można było brać pod uwagę, oto one: www.npr.prolife.pl/plansza_07.htm Jeżeli chodzi Ci o jakieś inne urządzenia pomiarowe, to na stronach NPR czytałam coś o takich możliwościach, ale jak nie masz malutkiego dziecka i prowadzisz w miarę regularny tryb życia, to zwykły termometr wystarczy. Odpowiedz Link
kaja5 Re: Termometr owulacyjny 28.12.05, 12:36 Mam małe dizecko do którego wstaje w nocy.Ale jak na razie ten zwykły termometr też dobrze sie spisuje. Odpowiedz Link
100ania Re: Termometr owulacyjny 28.12.05, 12:41 To ciekawostka którą znalazłam www.apt.republika.pl/Index.html Obawiam się, że koszt jest dużo wyższy niż zwykłego termometru, ale jeżeli jesteś zainteresowana tematem, to warto dowiedzieć się czegoś więcej. Odpowiedz Link
aloska11 Re: Termometr owulacyjny 30.12.05, 22:08 Jest. Posiadam rteciowy termometr owulacyjny firmy AS Polonia. Niestety nie udalo mi sie go zdobyc w aptece, wiec zamowilam przez internet na stronie www.iner.pl w dziale materialy. Kosztuje 6 zl, ale doplacasz za przesylke (w sumie 20 zl). Jestem zadowolona z zakupu. Polecam! Odpowiedz Link
paula.anna AS Polonia 31.12.05, 14:49 ja też mam termometr owulacyjny firmy AS Polonia. kupiłam go w aptece za 5 zł z groszami. co prawda w większości aptek słyszałam, że nie miewają czegoś takiego, ale w jednej pani mi powiedziała, że w hurtowni jest i może sprowadzić. i miałam go za kilka godzin a to była sobota. mieszkam w Lublinie, więc sądzę, że w innych miastach, szczególnie tych większych, nie powinno być problemu Odpowiedz Link