Dodaj do ulubionych

witaminki dla mężczyzn:)

12.01.06, 12:50
Mam pytankosmile Czy Wasi mężowie biorą jakieś witaminki, jeśli tak to jakie?
Mój mężulek zaczyna łykać kwas foliowy i tak sie zastanawiam czy może mógłby
sobie zaaplikować dodatkowo jakieś witaminkismile W necie wycztałam o witaminach
pod nazwą AndroVit dla mężczyzn i teraz z mężem sie zastanawiamy czy to może
są witaminy dla mężczyzn w czasie andropauzy( a na to to chyba jeszcze troche
za wcześniewink)Dlatego prosze podzielcie się swoimi uwagami... Pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • fiamma75 Re: witaminki dla mężczyzn:) 12.01.06, 13:10
      Może być Androvit lub Salfazin.
      • aghatta1 Re: witaminki dla mężczyzn:) 12.01.06, 13:47
        Mók łyka Promen i magnez. Uważa, że się świetnie teraz czuje.
    • kruszynka27 Re: witaminki dla mężczyzn:) 12.01.06, 14:17
      Hej mój M. stosuje taki zestaw kwas foliowy wit. a+e to zalecił mu lekarz androlog a ja dokupiłam mu PROMEN bo najbardziej się opłaca jest na 42 dni osobno na rano i osobno na wieczór! Dawał mu tę androwit ale niestety jest drogi 30 kapsułek 2 razy dziennie to na dwa tygodnie kosztuje 30 zł a Promen ostatnio udało mi sie kupic za 34 zł i to jets jak juz wspomninałam na 42 dni!! Jak masz jakies pytania konkretnie składu to pisz! Jeden i drugi maja bardzo podobne zastowowanie! Pozdrowionka Aga
      • aghatta1 Re: witaminki dla mężczyzn:) 12.01.06, 15:29
        kruszynka Promen za 42zł? Gdzie go wycziłaś. Ja zapłaciłam ok80zł.
        • kruszynka27 Re: witaminki dla mężczyzn:) 12.01.06, 18:22
          Wiesz sama sie zdziwiłam a kupiłam w aptece w Rybniku a poprzednim razem zapłaciłam 60 zł! A teraz zapłaciłam 34 zł !! Jak chcesz to moge ci przesłac piorytetem za pobraniem a ty pokryjesz mi do tego koszty przesyłki ok 13-14 zł i odbierzesz i zapłacisz na poczcie ! Pisz na mój adres jakbys reflektowała.
          Pozdrawiam Aga
      • niesia77 Re: witaminki dla mężczyzn:) 12.01.06, 16:31
        Ja w internetowej aptece widzialam promen za 99 zł... Zastanawiam sie między
        własnie Promenem a Androwitem i chyba bardziej przekonuję sie do Promenu...
        • princessa1 Re: witaminki dla mężczyzn:) 12.01.06, 22:51
          ja kupiałam wlasnie przez net za 69 zł + 5 za przesyłkę, w sumie drogo, ale
          może bedą efektysmile
    • ineze Re: witaminki dla mężczyzn:) 12.01.06, 17:08
      Poza tymi witaminami o których piszecie wyczytałam że Maca, L-karnityna,
      Vitrim, Capivit A+E, Selen, Cynk. Mojemu znajomemu androlog polecał też tran.
    • elieka salfazin!! 12.01.06, 19:29
      polecam salfazin, naprawdę działa!
      www.holbex.pl/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=25
      Mojemu mężowi pomogła dwumiesięczna kuracja salfazinem + łykał wit C w dawce
      1000 j. Zaowocowało smile)
      Zresztą wpisz sobie go na wyszukiwarce, napewno znajdziesz dużo pozytywnych
      opinii smile
      Powodzenia.
      • beettinna Re: salfazin!! 14.01.06, 18:25
        mój cynk i kwas foliowy
        Pozdrawiam
    • maja78r Re: witaminki dla mężczyzn:) 14.01.06, 19:56
      Ja dawałam mężowi selen z wit. e, kwas foliowy, salfazin (bo wychodziło taniej
      niż androvit), agapurin (przepisany przez lekarza, stosowany w zaburzeniach
      krążenia obwodowego, choć nie wiem czy to jest konieczne?!) i Pycnogenol -
      wyciąg z kory sosny śródziemnomorskiej- b. silny przeciwutleniacz, podobno
      skuteczny. "Faszerowałam" męża, bo wyniki nasienia wyszły kiepskie, ale nie
      badaliśmy po raz drugi.
      Poczytaj forum niepłodność, tam jest dużo wypowiedzi na temat "polepszania"
      nasienia. Ale lekarze mówią, że to nie ma większego znaczenia. Pozdrowionka!
    • lidek0 Re: witaminki dla mężczyzn:) 14.01.06, 21:54
      dużo zdrowiej jest pić soki i jeścowowce. Czy ktokolwiek zastanawiał się ile z
      tego co łykamy zostaje w organiźmie a ile zostaje wydalane? Mnie ginka
      odradzałą witaminy w ciąży właśnie dlatego, że większośc jest wydalana, lepiej
      jeść i pić je w bardziej naturalnej i lepiej przyswajalnej postaci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka