Dodaj do ulubionych

MAMo - Marty!!

16.01.06, 11:13
jak obiecalam zostawiam wiadomosc tu, na forum....

testowalam, ale jedna niesutajaca kreska...jednak cos dziwnego sie dzieje.
Jezeli przyjac, ze mialam w koncu ta @, to 8 dc pojawil si baaaaardzo plodny
sluz, ktory zamienil sie wkolor mleczny i jest do tej pory (12
dc)....przytulanko bylo 8 dc, wiec zobaczymy czy cos z tego bedzie...hm...bo
od tego wlasnie dnia jestem we Wrocku bez mezusia...i co teraz???powinnismy
teraz szalec, a tak to nastepny mc na straty?

pozdrawiam mocno
agulka
Obserwuj wątek
    • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 16.01.06, 12:58
      Hej Agulkasmile)) ach mam nadzieje,że ten raz wystarczysmile.Powiem Ci,ze w grudniu
      zaszalelismy tylko dwa razy i cykl spisałam na straty,a jednak okazał sie
      owocnysmile.A i powiem Ci,ze przy Marcie w ciąże zaszłam w 8dc.Także kto wie,te
      nasze dni cyklu różnie wypadają.Agniesiu trzymam kciuki za Ciebie bardzo
      mocnosmile.Pozdrawiam ciepło i buziaki slekiss***
      • agulka25 Re: MAMo - Marty!! 16.01.06, 18:18
        moze i wystarczy...miejmy nadzieje...
        a ja zwariuje zaraz w tym wrocku...chce do domu, do meza i do mojego pieska
        Apollusia...a tu musze siedziec jeszcze 12 dni...zalamka i jeszcze sie uczyc,
        jescze wieksza zalamka- zamiast dzieci robic...

mam nadzieje, ze dobrze sie czujesz...

buziaki

agulka
        • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 17.01.06, 08:20
          jej 12dni to długo ale szybko minąłsmile no i ja również mam sporo naukisad.A czuje
          się nie najgorzej,rano mam mdłości a od popołudnia spokójwink.za to wieczorem
          czuje sie rewelacyjniewink.No i piątek nareszcie do lekarza ide,już sie doczekac
          nie mogę.Także miłej nauki i pozdrawiam gorącosmile)) pa
    • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 19.01.06, 16:50
      Agniesiu gdziesz Ty sie podziewaszwink.Słuchaj dziś byłam na wizycie u gina i
      miałam USG no i mam cudne maleństwosmile)) na dzisiejszy dzień czekałam bardzo i
      się opłacałosmile.Mam nadzieję,że i Ty do mnie dołączysz niedługo,buziaki i gorące
      uściski od naszej trójeczkikiss***
      • agulka25 Re: MAMo - Marty!! 20.01.06, 10:23
        Mamo -Marty!

zakuwam....buu

ale GRATULACJE z calego mego serduszka!!!! ciesze sie bardzo, ze wszystko jest
        o.k....ja przyznam szczerze, myslalam, ze to dzis idziesz do lekarza,
        zakodowalam sobie piatek....ale o.k.

u mnie chyba marne szanse na ciaze...przez caly cykl tylko 2 przytulanka i to
        ostatni w 8 dc. Znowu bola mnie piersi, ale chyba zaczynam sie przyzwyczajac,
        kiedys tego nie mialam, a teraz od 2 cykli jest cos takiego i boli
        niemilosiernie....czekam sobie do @ ( dopiero poczatek lutego). Ale w lutym to
        mezowi spac nie dam!!!!hihihi

agulka
        • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 20.01.06, 11:02
          no ja też zakówamsmile a tak miałam iść dziś do lekarza ale poszłam wczoraj bo tak
          to cały dzień miałabym rozwalony.No i czekam do lutego na Ciebiesmile)) Bużka i
          gorąco przytulam kiss** u mnie teraz -25 a w nocy było -30 koszmar...
          • agulka25 Re: MAMo - Marty!! 20.01.06, 19:55
            wiem, wiem....wczoraj podawali, ze w Bialymstoku radziecka zima nadeszla....w
            W-wie tez podobno nie lepiej....do Wrocka mrozik sie zbliza...
            mamm humor, bo dzis dowiedzialam sie,ze z 2 egz. jestem zwolniona, za samą
            obecnosc na wykladach i aktywnosc mam 4,5. Jutro pisze egz. z lteratury
            Niemieckiej( trzymaj kciuki, bo na dziennych 80% oblalo), a w niedziele jeszcze
            zalegle kolo mam.....straszne te zakuwanie, nie? ja tez przytulam mocno ( mala
            fasolke i Martunie tez)

agulka
            • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 22.01.06, 09:53
              No mam nadzieje,że masz egzaminy do przodusmile,ja wczoraj zdałam ostatnie dwa i
              mam feriewink.Mróz nadal trzyma sie nieżle i w dzień -25sad dośc mam juz tej
              zimy ,chce lata...wink Trzymaj sie cieplutkosmile
              • agulka25 Re: MAMo - Marty!! 23.01.06, 10:34
                zdalam, zdalam, zdalam....literature na 5!!! jako jedyna na dziennych nie bylo i
                na zaocznych tez nie- jestem the best!!! hihihi
                zostal mi jeszcze 1 egzamin w sobote- historia filozofii- bedzie ciezko, ale
                musze dac rade, bo chce juz do domu- do M. i pieska...buuuu, tesknie za nimi.

Mam nadzieje, ze dobrze sie czujesz.
                a, wczoraj dowiedzialam sie ,ze moja kuzynka ( mama mojej chrzesnicy) znowu jest
                w ciazy ( termin: wrzesien) i przyznam sie szczerze,ze zazdrosc mnie zzarła....

ja tez chce!!!

buziaki

agulka
                • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 23.01.06, 12:23
                  Hej Agulka cieszę sie ,że zadałaśsmile)) No jeszcze kilka dni i będziesz w
                  domkusmile.No i gratulacje dla kuzynkismile i wierzę,że niedługo i całkiem
                  niespodziewanie i Ty dołączysz do oczekującychkiss**
                  Ja czuje sie dobrze i tęskno mi za spacerami,to siedzenie w domu mnie dobijasad
                  a mróz nadal mocno trzyma niestety.Pozdrawiam cieplutko i miłej naukismile))
    • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 24.01.06, 16:19
      hej Agulka co u Ciebie? patrze,że mrozy przenoszą się na południe ale u Ciebie
      jeszcze chyba temp w miarę się trzyma.Ja zaczynam jakiegoś szału dostawać od
      siedzienia w domu.No mam juz serdecznie dość.Dzis poprosiałam brata,żeby z mala
      troche posiedział a ja dwie godziny po sklepach osiedlowych biegałam i zakupy
      robiłamwink.Nie przepuszczałam,że kiedykolwiek będę tak tęsknić za spaceramiwink.W
      piątek idę do gina założe kartę ciązy,wyniki porobiłam.Rety zaraz mi chyba
      głowa pęknie od tego siedzenia w domuwink)).Pozdrawiam Cie bardzo gorąco i
      ciepłych dnismile)
      • agulka25 Re: MAMo - Marty!! 24.01.06, 18:21
        ha, ha- widze, ze robimy to samo....ja dzis, pomimo mrozu - 20, biegalam po
        wrocku...kupilam sobie spodnie i sweterek- na poprawe hymoru...bo nauka mnie
        doluje( dostalam kase od rodzicow na imieninki)...

bylam dzis tez prywatnie na usg piersi ( baaaaaaardzo boliii), ale nic
        strasznego sie nie dzieje, pani doktor mnie pocieszyla, ze wiekszosc kobiet tak
        ma...
        jeszcze 4 dni i jade do domu....wtedy pogadamy na gg)

pozdrawiam i buziaczki sle...

agulka
        • agulka25 Re: MAMo - Marty!! 27.01.06, 17:36
          Justynko,

czemu sie nie odzywasz? co tam u ciebie? pojutrze bede juz w domu o tj porze
          (mam nadzieje), wyjezdzam w niedziele rano, bo odpuszczam sobie zajecia....

musze ci sie do czegos przyznac....chyba zaczelam histeryzowac, wmawiac
          objawy...czy to mozliwe, zeby sie udalo? w 8dc? dzis mija 15 dzien od ostatniego
          przytulanka...a mnie piersi i podbrzusze boli...piersi potwornie od tygodnia,
          mdli mnie, dzis myslalam rano ze zwariuje jak weszlam do kuchni zakopconej
          fajkami,no i nie moge jezdzic autobusem (ledwo dojechalam na uczelnie- tak mnie
          mdlilo) . Do tego szyjka jest nisko, jest miekka i rozpulchniona....chyba
          zwariuje...dzis 23 dc wiec za wczesnie na testowanie ( boje sie
          biochemicznej)...a jutro egzamin, ktory mi zwisa prawde mowiac...

justysia, pociesz mnie....

caluje

agulka
          • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 28.01.06, 08:54
            Hej Aguś kochana smile))przede wszystkim nie obawiaj sie ciąży
            biochemicznej.Zapomnij o tym!!! Jeśli ciąża jest to na pewno bedzie już do
            końca pażdziernikasmile)).Nie chce Cie namawiać i nakręcać,ale ja to bym pewnie
            test zrobiła po weekendzie hehe.Jeśli ciaża ma byc to bedzie.Słońce objawy masz
            naprawde niezłe.Ja tez nie dam rady jeżdzić autobusami.a przy Marcie wszystko
            mi śmierdziało.Przez weekend nie myśl o tym to ci chyba wyjdzie najlepiej,zero
            stresu.I przede wszystkim nie myśl,że cos może być nie tak!!! Dopinguje Ci z
            całej siły i tak po cichu wierze,że sie jednak udało.
            To zostało Ci około 5-6 dni do terminu @ to juz niedługo wszystko sie
            wyjasnismile.Aguś trzymam mocno kciuki i ściskam Cie bradzo ciepłosmile))
            • agulka25 Re: MAMo - Marty!! 28.01.06, 20:01
              Justysiu...

dziekuje bardzo....jestes kochana...ja wlasnie wrocilam z uczelni i
              przebukowalam bilet do W-wy...wyjezdzam za 3 godz., bo juz tak tesknie za
              mezem...ale dzieje sie cos nie tak chyba...boli mnie dziwnie podbrzusze, ale
              kluje...no i pzred chwila, przed kapiela zauwazylam brazowo-lososiowe plamki na
              bieliznie??? troszke sie martwie...z drugiej strony moze to @ sie rozkreca tak
              wczesniej, ale nigdy tak nie mialam...poza tym caly czas mnie mdli...i wglowie
              mi sie kreci...jutro chyba pojde do apteki...

mocno caluje

agulka
    • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 30.01.06, 16:51
      Agus czekam na wieścismile)) melduj mi sie tu natychmiastwink)) Buziakikiss**
      • agulka25 Re: MAMo - Marty!! 30.01.06, 19:17
        niestety....przyszla chyba @ (26 dc)....nie wiem czy to @ , bo krewka jaks
        dziwna..raz brazowa raz rozowiotka i jakos jej malo...tylko strasznie boli mnie
        brzuch... pojde chyba w czwartek do lekarza...troche sie zdolowalam...przyznam
        szczerze...tak liczylam, ze w pazdzierniku bedzie malenstwo...bububu

agulka
        • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 31.01.06, 08:55
          uuuuuuuuu no to faktycznie szkoda jeśli to @.Ale wiesz teraz jestes juz z meżem
          i możecie sobie poszalećsmile.Wiesz Agusiu ja bym olała te wylicznie dni płodnych
          i wszystkie inne objawy owulacyjne.Może powinnaś pomyslec o czymś innym a
          kochać sie dla przyjemnośći i nie myslec ,że juz teraz musimy począć
          maluszka.Nie wiem ja tak zrobiłam chyba.I przede wszystkim nie mysleć o
          skutkach przytulaneksmile.Aj wiem,że plote bzdury i to nie jest takie łatwe.Ale
          nastaw się,że pewnie i tak dostaniesz @ w terminie i na nia czekaj,ewentualnie
          rozczarowanie będzie mniejsze.A najlepiej to nie bierz do siebie tego co
          napisałam hehe.Bom jakieś głupoty powypisywaławinkBuziaki i molestuj meża przez
          cały miesiącsmile)))Pozdrawiamsmile.
          • agulka25 Re: MAMo - Marty!! 31.01.06, 15:33
            hihihi, łatwo mowic, co nie? ale zamierzam od piatku zajac sie mezulkiem dosc
            solidnie ( ma caly weekend wolny i ja tez)....a potem przez caly nastepny
            mc...hihihi

co ma byc to bedzie...pozdrawiam mocno i mam nadzieje, ze u ciebie idzidzi
            wszsytko o.k.

agulka
            • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 31.01.06, 16:34
              no własnie łatwo powiedziec wiem smile)))
              pewnie zajmij sie mężem bardzo dokładnie a poza tym musicie nadrobić dwa
              tygodniewink.Wiesz dzis pomalowałam włosy na mleczną czekolade pierwszy raz w
              życiu mam tak ciemne.Mam ciemny blad naturalny a tu taka zmianasmile.Ciekawe co
              mój M dziś powie jak z pracy wróci hehehe.A tak jakos mi sie zachciało i jestem
              zadowolona z efektu no zobaczymy na jak długosmile Pozdrawiam i całujekiss**
              • agulka25 Re: MAMo - Marty!! 01.02.06, 18:21
                jakas odmiana nie zaszkodzi...ka ciezko praccuje, zmienil mi sie plan lekcji po
                feriach i doszlo mi pare godzin....wlasnie samze kotleciki dla mezusia...od
                piatku bierzemy sie za milsze rzeczy...hihihi

pozdrawiam mocno

agulka
                • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 02.02.06, 08:21
                  no to juz zaciskam kciuki aby wszystko poszło gładkowink.Ja tera tez sie musze
                  pouczyc bo mam jeszcze jedni koło w lutym i dosyc ciezkie.U mnie nic ciekawego
                  sie nie dzieje,mdłości tfu tfu mam juz bardzo zadko,za to apetyt
                  wilczysmile.Najgorzej ,że nie chce mi się gotowaćsmile.
                  Pozdrawiam Cie i owocnych staran życzęsmile))
    • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 04.02.06, 11:05
      Hej Agus co tam u Ciebie? jak staranka?smile mam nadzieje,ze wsystko pięknie
      ładnie sie ułoży w tym miesiącusmile
      Pozdrawiamsmile))
      • agulka25 Re: MAMo - Marty!! 04.02.06, 21:50
        hm...to sie zobaczy...cos moj M. nie ma ochoty na....jutro sie odezwe, bo zarzaz
        M. nadejdzie i to przeczyta

pozdrawiam

agulka
        • agulka25 Re: MAMo - Marty!! 05.02.06, 18:31
          Moj M. ostatnio jakis dziwny ( tzn. od mojego powrotu), nie wiem co sie
          dzieje...nie weim naprawde i zaczynam sie martwic. Wczoraj co prawda bylo
          przytulanko, ale jakies dziwne, nic spontanicznego, tylko jakby spelnienie
          obowiazku...az mi sie plakac chce, bo ja tak bardzo sie cieszylam, ze wracam do
          domku, ze nowy cykl i zaczniemy stranka, a tu jaks atmosfera do
          dupy....bububuuuuuu...

agulka
          • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 06.02.06, 07:54
            uuuuuu to co on tak sie mało cieszy na powr ot żonyuncertain aj humory facetów...
            Mój tez tak czasem ma,a nawet czesto.Nie wiem,może wydus z niego co sie
            stało,może cos w pracy nie tak.Albo jest obrażony i tak odreagowuje to ,ze
            nie było Cie tak długo,mój zawsze tak robi.Szkoda.Buziaki i pozdrowienia
            ślemykiss**
            • agulka25 Re: MAMo - Marty!! 06.02.06, 18:13
              a ja zaczynam sie nie pokoic......bo to troche dziwne, zeby facet po tak dlugiej
              rozlace nie mial ochoty na przytulanko...dzis rano sie poklocilismy, wiec chyba
              ten cykl tez nie bedzie udany...a poza tym czy to ma w tej sytuacji jakis sens?
              ....ryczec mi sie caly czas chce, aon twierdzi, ze nic sie przeciez nie dzieje...

agulka
              • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 07.02.06, 07:31
                aj bidulko Ty mojakiss** cmokam Cię w zatroskane czółko.
                Szkoda by było zmarnowac ten cykl faktycznie.Ale może bedzie ok.Trzymam za Was
                kciuki i nie ma to jak się pogodzić poprzez przytulankowink.Pozdrawiam i
                ściskamsmile))
                • agulka25 Re: MAMo - Marty!! 08.02.06, 18:51
                  sytuacja na froncie sie poprawia - tak bym rzekla....uswiadomilam mojemu M. , ze
                  jak tak bedzie sie zachowywal to dziecka nie doczekamy sie za 10lat nawet...no i
                  ....wiesz co?smile

hihihi....zmykam

buziaczki

agulka
                  • mama-marty1 Re: MAMo - Marty!! 08.02.06, 19:45
                    hihihihi to trzymam kcikismile))
                    bużka pakiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka