lisek78 02.02.06, 12:02 nie mam już siły,nie jestem nawet smutna.To taka wielka,bezdenna pustka jak mgła w dolinie.Nie nadaję się,nie mogę patrzeć na siebie w lustrze,nie mogę płakać,nie mam siły czekać i ciągle głupio wierzyć.Mam dość...koniec. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatta-a1 Re: @ w 25dc 02.02.06, 12:26 to tak jak ja. musimy być cierpliwe i zając się czymś innym. mnie tez zaskoczyła @ bo znowu miałam nadzieje. głupia baba ze mnie. będziemy się starać 5 cykl ale mam w nosie robienie czegokolwiek. na forum odezwę się dopiero pod koniec lutego pochwalić albo znów pożalić. do tego czasu zero mierzenia tempki, zero sprawdzania owu, poprostu NIC na siłę. Odpowiedz Link
lisek78 Re: @ w 25dc 02.02.06, 15:44 cierpliwości też mi już brakuje,ale...ciągle jeszcze wierzę. Masz rację-nic na siłę.Też mam dość tych wszystkich "zabiegów"-temp,owu,liczenie,kalendarz,dni takie i siakie!Dość!Zajrzę tu pod koniec następnego cyklu.Tymczasem pozdrawiam i życzę szczęścia! Odpowiedz Link
agatta-a1 Re: @ w 25dc 02.02.06, 16:43 no to powodzenia i do zobaczyska za niecały miesiąc. Odpowiedz Link
fairycharlotte Re: @ w 25dc 03.02.06, 11:25 ...Ja sie staram od ok. 7 cykli (sama sie pogubiłam w obliczeniach, bo odkąd się staramy, skrociły mi się cykle! 25 dni to norma...), na razie się nie wgłębiam w kwestie owulacji, mierzenia temperatury, etc... ale coraz bardziej się niepokoję... Odpowiedz Link