Dodaj do ulubionych

17 dc ALE SIĘ STARAŁAM...

12.03.06, 01:21
Jejku jak teraz nic nie będzie z tych wysiłków to ja nie wiem. Przytulalśmy
się po 3 razy dziennie, a mój facet już dosłownie nie mógł...Dziś miałam ból
jajników . To już chyba koiec owu ??!!! Tak? Bo ja od niedawna siedzę na
forum i jeszcze tak wszystkiego niewiem sad Prowadzę temperaturki,ale nawet ie
daję linka , bo tam istny chaossmile Poza tym przeziębiona byłam i miałam
temperaturę od choróbki. No. Ale zobaczymy. To czekanie mnie tylko rozwala,
ja wchodzę na to forum średnio 20 razy dziennie!!!! Kiedy mam test zrobic? Ja
to już bymzrobiła. Ale to przecież bez sensu. Oststnią @ miałam 24.02.. Robi
któraś ze mną test??
Obserwuj wątek
    • annullka Re: 17 dc ALE SIĘ STARAŁAM... 12.03.06, 11:53
      Hej
      Ale sie nakręcasz, ja miałam ostatni @ 23.02. Nauczona doświadczeniem wiem, że
      to na pewno jeszcze za wcześnie na test, ale też chcecią bym już chciała zrobić
      i mieć jasność sytuacji. U nas to pierwszy cykl stanań, a zazwyczaj
      potrzebujemy ok 5, więc ograniczam moje nakręcanie, mimo, iż mam podwyższona
      temperaturę, spać mi sie chce i czasmi nie dam rady jeść, ale to i tak za
      wcześnie na objawy (chyba podświadomie się nakręcam) i na testy. Więc chyba
      musimu jeszcze poczekać, choć u mnie ostatni cykl trwal tylko 23 dni. No nic,
      tak odsuwam od siebie myśl, że może jednak sie udało, nie chcę później się
      niemiło rozczarować.
      Więc kiedy umawiamy sie na test?
      Pozdrawiam i trzymam kciuki za nas obie.
      • goshca Re: 17 dc ALE SIĘ STARAŁAM... 12.03.06, 12:25
        O miło,że napisałaś. Sama nie wytrwam wink No to może 23 zrobimy???Pozdrowionka
        • annullka Re: 17 dc ALE SIĘ STARAŁAM... 13.03.06, 13:07
          kurcze jak my to wytrzymamy jeszcze 10 dni. Staram sie o tym nie myśleć, ale
          zaraz sie cos zdaży, a to źle się poczuję, a to spać mi się chce i znowu myśli
          wracają. Narazie nie ma podstawowego objamu (u mnie przynajmniej) bólu piersi,
          więc staram sie bardzo nie nakręcać. Jeszcze 10 dni, pa
    • buzios Re: 17 dc ALE SIĘ STARAŁAM... 13.03.06, 14:00
      Dziewczyny, dolaczam sie do was z czekaniem i trzymam kciuki. @ ma przyjsc niby
      22/23. FF pokazuje dzien testu 27 dopiero, a niemiecki kalkulator dzien testu
      22. Dodam, ze wcale sie nie nakrecam, bo ten cykl byl taki porabany, do tego
      stresy i inne schizy sie przyplataly, wiec praktycznie juz spisalam cykl na
      straty, wcale nie mam zadnej nadziei, jakos tak sobie odpuscilam i juz mysle o
      nastepnym cyklu. Pokibicuje wam jednak do 22 ( a wiem ze wytrzymacie !).
      Trzymajcie sie i nie dajcie sie!
      • goshca Re: 17 dc ALE SIĘ STARAŁAM... 13.03.06, 14:13
        No zobaczymy czy wytrzymamy. Ja o niczym innym nie myślę , tylko o tym czy
        jestem w ciąży. Non stop!!! Wariactwo jakieś . Ja pierdziele
        • goshca ZROBIŁAM DZIŚ NIE DAŁAM RADY... 20.03.06, 21:30
          I wyszedł negatywny crying Ostatnio okres miałam 24 .03 cykle równe 30 dniowe, a
          owu prawdopodobnie było 12.03. Zrobiłam 6dniowy Pre test. Mógł się mylić?
          potrzeba mi pocieszenia
          • goshca Re: ZROBIŁAM DZIŚ NIE DAŁAM RADY... 20.03.06, 21:38
            Sorry ostatnią@ miałam 24.02 oczywiście
            • enno1 Re: ZROBIŁAM DZIŚ NIE DAŁAM RADY... 20.03.06, 21:52
              Test sikany może się mylić. Zaczekaj jeszcze 4-5 dni i powtórz. Możesz też
              zrobić test z krwi (beta hcg) i ten da Ci najbardziej wiarygodny wynik.
              Powodzenia smile))
    • buzios Re: 17 dc ALE SIĘ STARAŁAM... 13.03.06, 14:39
      Ja tak mialam w zeszlym cyklu, jazda bez trzymanki, kreski mi sie snily po
      nocach. Ale jakos sie tym razem ostudzilam, czytam sobie te posty i widze ze
      trzeba chyba bedzie poczekac bo cudow nie ma, niektore dziewczyny tak dlugo sie
      juz staraja. Poza tym chyba poziom emocji mi opadl po tym jak okolo owu mialam
      takie natezenie stresu ze szok, wiec teraz czuje sie jak klapnieta przebita
      opona. Nawet na imprezke poszlam w piatek i nie odmowilam drinka, nie rezygnuje
      z kawy i skonczyl mi sie folik, a jeszcze nie doszlam do apteki po drugi.
      Totalne zaniedbanie. Trzymajcie sie dziewczyny i mam nadzieje, ze za 10 dni
      bedziecie odliczac i czekac juz na cos zupelnie innego... 9 miesiecy smile Trzymam
      kciuki.
      • agakukla Re: 17 dc ALE SIĘ STARAŁAM... 13.03.06, 20:38

Dziewczynki!Jestem z Wami, ostatnia @ 24.02 nono stop myślę o ciąży już w
        wyobraźni mam objawy ciąży...to byłaby druga ciąża pierwszą poroniłam sad
        (Aniołek 24,07,2004)aha przyczyną prawdopodobnie była tarczyca mam
        nadczynność...ale teraz jestem wyregulowana i mogę zajść,no zaszłam już mam
        nadzieje...powodzenia!!!!!
        Aga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka