Dodaj do ulubionych

Kto się leczy w Invimedzie w Wawie? Polecacie?

02.04.06, 21:14
Witajcie, myślę nad zmiana lekarza i poważniejsze wzięcie się za siebie,
któraś z Was polecała mi kiedyś Invimed w Warszawie, mam pytanie do tych z Was
które miały stycznosć z tą kliniką - warto? Czy możecie tam mi polecić
jakiegoś endokrynologa? Jakie są ceny wizyty itp? Jakie są Wasze opinie?
Obserwuj wątek
    • anais_de_loin Re: Kto się leczy w Invimedzie w Wawie? Polecacie 03.04.06, 13:13
      polecam ci doktor Anette Karwacką, bardzo bardzo fajna i kompetenta kobieta,
      kilka dziewczyn u niej sie leczy, tutaj, zacznie napewno nie od twoich hormonów
      a od badań nasienia, by wykluczyc problemy z mezem, napewno wam bardzo pomoze i
      nieczego nie zbanalizuje, ma usg dopochwowe w gabinecie zawsze na kazdej
      wizycie je robi, wiec widzisz czy jajeczkujesz czy nie, endomtetrium itd, cala
      wizyta 100 zl,
      • fairycharlotte Re: Kto się leczy w Invimedzie w Wawie? Polecacie 03.04.06, 18:35
        Anais, dzięki wielkie... smile Brzmi to zachęcająco. Myślę, że spróbuję. A co u
        Ciebie, mniej się teraz jakoś tu udzielasz?

POzdrawiam ciepło
        • stokrotka76 Re: Kto się leczy w Invimedzie w Wawie? Polecacie 03.04.06, 20:53
          Napewno warto, wezmą Cię w obroty smile. Tak jak wspomniała anais, zaczną od
          badania nasienia, potem będziesz chodziła na monitoring, żeby podglądać
          jajeczkowanie smile. Ja czekałam 10 miesięcy i w zeszłym cyklu udałam się właśnie
          do Invimedu, też do dr Karwackiej, żeby zacząć konkretniej działać smile. I
          okazało się, że nie mam owu, dostałam clo i teraz czekam aż zadziała smile.
          • anais_de_loin Re: Kto się leczy w Invimedzie w Wawie? Polecacie 03.04.06, 22:21
            charlottawink mniej sie udzielam bo mam kupe roboty, remontuje 130 m2! na
            poddaszu...wiec jest co robic, znaczy jestesmy w fazie projektowania i starania
            jako takie zarzucilamwink znaczy jak wpadke zalicze to trudnowink ale daje sobie
            czas do "po wakacjach" ale wlaze tu i sciskam za was kciuki!
            • tromysza ja chodziłam do Anetty Karwackiej 04.04.06, 14:27
              i mam dwumiesięcznego synka. Sama kiedyś udzielałam się na tym forum. Doktor
              Karwacka naprawdę mi pomogła. No, w końcu dowodem na to jest mój cudny syn!
              Starałam się o niego ponad 8 m-ce
              • fairycharlotte Re: ja chodziłam do Anetty Karwackiej 04.04.06, 17:43
                Dzięki wielkie, to budujące smile
            • fairycharlotte Anais:) 04.04.06, 17:43
              130 m2, super...smile My za jakiś czas będziemy robic remont sypialni w naszym
              nieco mniejszym mieszkanku, może też się wtedy czymś zajmę konstruktywnym
              zamiast zastanawiać się, czy już, czy jeszcze nie, czemu nie, etc... Życzę
              "wpadki"! smile)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka