niunka24 Re: jak na dziewczynkę 06.04.06, 17:04 przepraszam,wysłał mi się sam temat. Chciałam zapytać, jak z testami i z planowaniem płci-dziewczynki. dziś rano wyszedł mi test pozytywny... Wczoraj się przytulaliśmy. czy to znaczy,że teraz powinnam zaniechać starań? pozdrawiam! Odpowiedz Link
sloneczko271 Re: jak na dziewczynkę 06.04.06, 21:43 tak niunka24, jak już wyszedł ci test owulacyjny pozytywny to powinniście już się nie starać jeśli chcecie mieć dziewczynke> pozdrawiam i życze powodzenia Odpowiedz Link
blondynka111 Re: jak na dziewczynkę 18.05.06, 14:37 ja miałam identyczną sytuację. teraz ma wymarzoną córeczkę. powodzenia Odpowiedz Link
nalewkaj Re: jak na dziewczynkę 28.04.07, 13:53 czesc przeczytalam ksiazke Karola Wojcika pt. Chlopiec czy dziewczynka i dowiedzialam sie ze starajac sie o dziewczynke trzeba bardzo dokladnie okreslic dzien owulacji czyli nalezy wspolzyc 48 godzin przed owulacja . Mozna sobie doskonale pomoc testem na owulacje dostepnym w aptece, wskazane jest wspolzycie przed stosunkiem zapladniajacym nie nalezy wspolzyc tydzien po tym stosunku .Trzeba kategorycznie unikac soli i w trakcie stosunku zaplodniajacego kobieta nie powinna miec orgazmu. pozdrawiam > Odpowiedz Link