aga_ta5 07.04.06, 14:33 Czy ktos zna dobrego lekarza zajmujacego się leczeniem niepłodności w Bydgoszczy lub okolicy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandosia77 Re: Bydgoszcz 07.04.06, 15:11 Cześć, Z całego serca mogę polecić dr Marka Szymańskiego. Wiem, że pomógł wielu parom i wierzę, że nam też pomoże. mandosia Odpowiedz Link
aga_ta5 Re: Bydgoszcz 07.04.06, 18:11 Czy mogłabyż mi jeszcze napisać gdzie ten doktor przyjmuje? Z góry dzięki za informacje. Odpowiedz Link
honeybeam Re: Bydgoszcz 07.04.06, 19:45 Aga, nie chcę Cię zniechęcać ale ani w Bydgoszczy ani w Toruniu nie ma niestety nikogo sensownego, kto zajmuje się niepłodnością i ma zadowalające efekety. Uwierz mi. Dla regionu kuj.pom najbliższe sensowne ośrodki to Gdańsk, Warszawa, Łódź no i dla wszystkich - Białystok. Jedź do tych miast bo będziesz tracić czas i pieniądze, a byc może i zdrowie. Na tym forum i Niepłodność-kliniki były już pytania o Bydgoszcz i Toruń i odpowiedź zawsze jest jedna. Renomowane kliniki, które specjalizują się tylko w tym temacie od lat, ponoszą tez fiasko, a co dopiero Pan i gabinet...Naprawdę szkoda Twojego zachodu, szukaj dobrych klinik w Polsce. Odpowiedz Link
rafulka Re: Bydgoszcz 10.04.06, 10:34 Zgadzam się z honeybeam. I nie problem w samych lekarzach, bo oni wiedzą jak, problem w tym, że nie mają czym, a dokładniej laboratorium specjalizującym się w IVF czy ICSI. Bo co z tego, że "pojadą" z Tobą którymś z protokołów, zaordynują masę badań, pointerpretują je, kiedy nie podadzą ci plemników przy IVI, bo nie ma kto podrasować plemniczków, czy też nie zrobią zarodków... Ja tak straciłam 3 lata. Choć nie do końca bo zrobiono mi HSG i laparo, dzięki czemu wiedziałam na czym stoję. Jeśli jednak zależy Ci na czasie - to wybierz któryś z tych podanych przez honeybeam. Ja leczę się w Łodzi. Odpowiedz Link
nulki1 Re: Bydgoszcz 01.05.06, 20:44 szkoda czasu i kasy na Bydgoszcz.Oni wszyscy pięknie mówią i kasa leci.Ja zmarnowałam w ten sposób 10 lat.Teraz leczę się w biaymstoku,nie wiem jakie będą efekty ale tutaj widzisz zupełnie inne podejście,czujesz ze jesteś w rękach profesjonalistów.Wybierz się do kliniki kyóra zajmuje się problemem niepłodności....popzdrawiam Odpowiedz Link
Gość: anador Re: Bydgoszcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:05 Potwierdzam to z całą pewnością Dr Marek Szymański to człowiek któremu będę wdzięczna do końca życia. To właśnie dzięki niemu po ponad 7 latach starań zostałam mamą. Dodam,że wcześniej leczyłam się w Toruniu, w Poznaniu i Warszawie. Przeszłam 2 zabiegi ivf icsi , przestymulowanie itp... gdy straciłam już nadzieję przypadkowo trafiłam do dr.M.Szymańskiego i udało się po 3inseminacji Wiem,że każdy chwali tego lekarza który mu pomoże ale o tym lekarzu mogę śmiało powiedzieć, że facet zna się na rzeczy, jest konkretny, traktuje każdego pacjenta indywidualnie a nie jak kolejny przypadek medyczny a to też jest bardzo ważne.... Życzę powodzenia Odpowiedz Link
aga7411 Re: Bydgoszcz 13.12.06, 22:47 ja polecam novum warszawa a u szymańskiego rodziłam i jestem zawiedziona Odpowiedz Link
Gość: anka Re: Bydgoszcz IP: *.man.bydgoszcz.pl 03.01.07, 17:46 www.ivf.bydgoszcz.pl - Szymanski Odpowiedz Link
Gość: krysia1974 pytanie o dra Szymańskiego IP: *.torun.mm.pl 03.01.07, 22:41 Nie orientujecie się przypadkiem, czy dr Szymański z Gensis z Budgoszczy i dr Szymański przyjmujący w Toruniu w Matopacie to ta sama osoba...? Pewnie tak, ale chciałam się upewnić, bo bliżej mam do Matopatu Odpowiedz Link