Dodaj do ulubionych

Wielka Niedziela i... czekamy :)

18.04.06, 10:21
Mieliśmy poczekać jeszcze jeden cykl... powtórzyć badania (bakterie sad(((( ), zobaczyć co z tą moją tarczycą...

Nie udało się smile)) Czekamy na efekt smile

Kto jeszcze...?
Obserwuj wątek
    • marta76 Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 12:43
      no w Wielka Niedzielę był 16 dc więc też czekamy na wyniki
      • justakoko Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 13:22
        ja też czekam na wyniki, bo w Wielką Niedzielę miałam 14 dc i owu smile
        wynik na majówce.
    • baskokvet Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 15:20
      Ja tez czekam, ale staram sie nie nakręcać. Prawda jest taka że w poniedziałek
      wielkanocny widziałam pierwszego w tym roku bociana. Może coś mi przyniesie...
      • justakoko Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 15:27
        oby ci przyniósł, ja nie widziałam bociana ale tez mam nadzieje na II kreski 1
        maja smile
        • ewuniaa10 Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 17:35
          ja w prawdzie w poniedziałek ale też liczę na bocianasmile) czekamy dziewczynki na
          majówkę.. oby szczęśliwą ... oboje z męzem urodzinki mamy w maju a to byłby
          najcudowniejszy prezentsmile)
    • marta76 Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 17:35
      o matko najchetniej pobiegłabym juz po testwink)Padne chyba do 1 maja.
      • abc15 Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 22:56
        ja tez czekam. owu w wielką sobotęsmile))
        • marta76 Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 22:58
          zaczynam odczuwac kolke w lewej stronie przy pępku wiem,ze to po pierwsze za
          wczesnie po drugie za wysoko.To chyba efekt tego,ze nie moge sie opanowac i
          pożeram synkowi czekoladowe króliki w dużej ilości.
          • claudiak Ja troszkę wcześniej :) 18.04.06, 23:44
            Czesc. Ja powinnam dostac @ 25 kwietnia ale mam nadzieje że tak sie wreszcie nie stanie bo już psychicznie wysiadam. To ciągłe czekanie i comiesieczne rozczarowanie. Pozdrawiam wszystkie oczekujące smile
            • marta76 wrrrrr 19.04.06, 00:03
              a ja chyba zablokuję sobie dostęp na to forum i wszystkie inne o ciąży.Właśnei
              usypiałam sunka i nagle parę razy poczułam ostry ból po lewej stronie koło
              jajnika.Normalnie jakby ktos mnie na pręt zadziewał.Bałam się wstać do
              toalety.Kurcze mam schize i pewnie przez to,ze czułam,ze sie udało kurcze
              wrrrrrrrrrrr.
              • justakoko Re: wrrrrr 19.04.06, 10:04
                mnie na razie nic nie kuje, ale za to zaczynam sobie wmawiać nadwrażliwość na
                zapachy chociaż oczywiście wiem ze to za wcześnie smile
                wrrrrr.
                oby do maja.
                • marta76 Re: wrrrrr 19.04.06, 10:13
                  tylko,ze to kłucie to raczej dla mnie był niepokojący objaw.Z nowości
                  powiększyły mi sie znacząco piersi.Wrażliwe tylko sutki.Efekt świateczego
                  obzarstwa albo zaszlam w ciaze 12 dc i coś sie zaczyna juz dziac.
                  • justakoko Re: wrrrrr 20.04.06, 15:33
                    no to moze przyjmijmy ze zaszłas bo to przyjemniejsz perspektywa niz
                    obzarstwo wink
                    kłucie moze np swiadczyć o zagniezdzającym sie zarodku czego ci zycze.

mnie trochę bolą piersi i chyba się powiększyły więc nadzieja mnie nie
                    opuszcza smile
                    • marta76 Re: wrrrrr 20.04.06, 15:36
                      cały czas mnie kłuje latam co chwila do kibelka bo wydaje mi sie,że zaczynam
                      plamić.Pewnie to schiza z pierwszej ciąży kiedy 3 miesiące musiałam leżeć bo
                      plamilam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka