ajlii 18.04.06, 10:21 Mieliśmy poczekać jeszcze jeden cykl... powtórzyć badania (bakterie (((( ), zobaczyć co z tą moją tarczycą... Nie udało się )) Czekamy na efekt Kto jeszcze...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta76 Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 12:43 no w Wielka Niedzielę był 16 dc więc też czekamy na wyniki Odpowiedz Link
justakoko Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 13:22 ja też czekam na wyniki, bo w Wielką Niedzielę miałam 14 dc i owu wynik na majówce. Odpowiedz Link
baskokvet Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 15:20 Ja tez czekam, ale staram sie nie nakręcać. Prawda jest taka że w poniedziałek wielkanocny widziałam pierwszego w tym roku bociana. Może coś mi przyniesie... Odpowiedz Link
justakoko Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 15:27 oby ci przyniósł, ja nie widziałam bociana ale tez mam nadzieje na II kreski 1 maja Odpowiedz Link
ewuniaa10 Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 17:35 ja w prawdzie w poniedziałek ale też liczę na bociana) czekamy dziewczynki na majówkę.. oby szczęśliwą ... oboje z męzem urodzinki mamy w maju a to byłby najcudowniejszy prezent) Odpowiedz Link
marta76 Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 17:35 o matko najchetniej pobiegłabym juz po test)Padne chyba do 1 maja. Odpowiedz Link
abc15 Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 22:56 ja tez czekam. owu w wielką sobotę)) Odpowiedz Link
marta76 Re: Wielka Niedziela i... czekamy :) 18.04.06, 22:58 zaczynam odczuwac kolke w lewej stronie przy pępku wiem,ze to po pierwsze za wczesnie po drugie za wysoko.To chyba efekt tego,ze nie moge sie opanowac i pożeram synkowi czekoladowe króliki w dużej ilości. Odpowiedz Link
claudiak Ja troszkę wcześniej :) 18.04.06, 23:44 Czesc. Ja powinnam dostac @ 25 kwietnia ale mam nadzieje że tak sie wreszcie nie stanie bo już psychicznie wysiadam. To ciągłe czekanie i comiesieczne rozczarowanie. Pozdrawiam wszystkie oczekujące Odpowiedz Link
marta76 wrrrrr 19.04.06, 00:03 a ja chyba zablokuję sobie dostęp na to forum i wszystkie inne o ciąży.Właśnei usypiałam sunka i nagle parę razy poczułam ostry ból po lewej stronie koło jajnika.Normalnie jakby ktos mnie na pręt zadziewał.Bałam się wstać do toalety.Kurcze mam schize i pewnie przez to,ze czułam,ze sie udało kurcze wrrrrrrrrrrr. Odpowiedz Link
justakoko Re: wrrrrr 19.04.06, 10:04 mnie na razie nic nie kuje, ale za to zaczynam sobie wmawiać nadwrażliwość na zapachy chociaż oczywiście wiem ze to za wcześnie wrrrrr. oby do maja. Odpowiedz Link
marta76 Re: wrrrrr 19.04.06, 10:13 tylko,ze to kłucie to raczej dla mnie był niepokojący objaw.Z nowości powiększyły mi sie znacząco piersi.Wrażliwe tylko sutki.Efekt świateczego obzarstwa albo zaszlam w ciaze 12 dc i coś sie zaczyna juz dziac. Odpowiedz Link
justakoko Re: wrrrrr 20.04.06, 15:33 no to moze przyjmijmy ze zaszłas bo to przyjemniejsz perspektywa niz obzarstwo kłucie moze np swiadczyć o zagniezdzającym sie zarodku czego ci zycze. mnie trochę bolą piersi i chyba się powiększyły więc nadzieja mnie nie opuszcza Odpowiedz Link
marta76 Re: wrrrrr 20.04.06, 15:36 cały czas mnie kłuje latam co chwila do kibelka bo wydaje mi sie,że zaczynam plamić.Pewnie to schiza z pierwszej ciąży kiedy 3 miesiące musiałam leżeć bo plamilam. Odpowiedz Link