Dodaj do ulubionych

Witajcie ponownie!

28.04.06, 17:34
Hej dziewczyny!
Witajcie ponownie. Od dzisiaj ponownie moge sie starac o dziecko!
Usmiech nie schodzi mi z twarzy wink
Trzymajcie kciuki.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kwiatek3111 Re: Witajcie ponownie! 28.04.06, 17:52
      Cześć Ireczko,
      duuuuuużo uśmiechu i saaaaamych sukcesów. Zdrówka i optymizmu, obyś jak
      najkrócej gościła na tym, ze szczerego serducha życzę.

Pozdrawiam cieplutko
      • agatta-a1 Re: Witajcie ponownie! 29.04.06, 11:58
        Agniesiu ja tez Ci życzę szybciutkiego zafasolkowania. skąd jesteś? ja z
        zagłębia.
        • irka15 Re: Witajcie ponownie! 29.04.06, 12:12
          Z warszawy.
          Ale wlasnie dzisiaj, na cztery dni zmieniam miejsce zamieszkania na doline gornej
          wisly wink

No i wlasnie na ten czas wypadaja "nasze dni", a bedziemy spac w schronisku,
          gdzie sa tylko 13-osobowe sale... a mialy byc trzyosobowe...

Wiec w tym cyklu raczej nic z tego nie bedzie.
          Ale za ciebie trzymam kciuki i pozdrawiam
          • yskyerka Re: Witajcie ponownie! 29.04.06, 13:56
            Powodzenia! Mam nadzieję, że jednak znajdziecie chwilę dla siebie. smile
            • agatta-a1 do:irka15 30.04.06, 10:01
              ja niestety mam juz dzis palmienia, lada chwila bedzie @. przechodzę na maj. a
              Tobie życzę udanego pobytu w Wiśle.
        • enno1 Re: Witajcie ponownie! 30.04.06, 10:50
          Agatko, właśnie doczytałam, że jesteś z Zagłębia. Gdzie się leczysz?
          • agatta-a1 Re: Witajcie ponownie! 30.04.06, 11:08
            leczę się kochana w przychodni, pańswowo u dr. Kumora w Będzinie. bardzo dobry
            lekarz. a Ty z jakiego lekarza korzystasz? moze sobie zmienię. a @ nie ma!!!
            same plamienia. te dni ciągną się w nieskończoność, jak jeszcze ma się cykle 30
            dniowe to juz w ogóle tragedia.
            • enno1 Re: Witajcie ponownie! 30.04.06, 11:41
              Ja leczę się w Provicie w Katowicach u dr. Tomanka. Świetny lekarz i doskonały
              specjalista. Wiele mu zawdzięczam. Pierwszy raz czuję, że jestem w dobrych
              rękach, a mój lekarz ma plan i wie, co robi.
              • agatta-a1 Re: Witajcie ponownie! 30.04.06, 11:56
                słyszałam o tej klinice ale o lwkarzu nie. szczerzee mówiac mnie
                zaintrygowałaś. jakieś namiary moge dostac? ile płacisz za wizyte???
                • enno1 Re: Witajcie ponownie! 30.04.06, 18:40
                  Klinika znajduje się na ul. Żelaznej 1 w Katowicach. Tel. 359 09 27. Jeśli
                  chodzi o ceny, yo płaciłam bardzo różnie. Konsultacja ginekologiczna to 60 zł,
                  USG 50, wizyta ciężarnej 120 zł. Mają bardzo dobry sprzet USG 3D i USG 4D, poza
                  tym specjalizują się w leczeniu niepłodności i prowadzeniem trudnej ciąży. Mogę
                  tam polecić trzech lekarzy - dr. Gretkę, Kieckę i Tomanka. Sama wybrałam
                  Tomanka, bo jest bardzo komunikatywny i nie muszę wszystkiego od niego sama
                  wyciągać. Wiem, że nie jest tanio, ale warto ich odwiedzić. Dużym minusem jest
                  to, że mają bardzo odległe terminy. Na pierwszą wizytę czeka się ok. 3 tyg. i
                  ciągle są opóźnienia. Moją ostatnią wizytę miałam umówioną na 21.20, co dla
                  mnie było strasznym przeżyciem, bo o 21 chce mi się spać i zwyczajnie padam na
                  twarz smile. Pan doktor już na pierwszej wizycie podał mi numer telefonu i mogłam
                  do niego dzwonić i smsować z pytaniami. Teraz, kiedy jestem w ciąży, przy
                  każdej wizycie upewnia się, czy mam jego numer. Trafiłam do Provity po
                  poronieniu i jestem bardzo zadowolona z tej kliniki. Jeśli coś więcej Cię
                  interesuje, to pytaj śmiało smile)
                  • agatta-a1 Re: Witajcie ponownie! 30.04.06, 19:18
                    wielkie dzięki za te namiary i kilka słow na temat lekarza. jeśli będe miałą
                    jakies pytania to pa pewno zgłoszę się do Ciebie. Fajnie ze tez jesteż z
                    zaglębia, ja pracuje w katowicach więc wiem gdzie jest ulica żelazna. a Ty skąd
                    jesteś??? czasami sobie myśle ze fajnie byłoby się w Wami wszystkimi spotkać.
                    tak się gada na tym forum miesiącami i wiem sama po sobie, ze człowiem jakoś
                    sie z Wami wiąże mocjonalnie. jakby Was nie było to byłoby smutno. a umnie nie
                    ma niestety @, rano jakieś plamienia i na tym koniec.myśle, ze jutro się pojawi
                    bo mnie @ jakoś z rana zawsze atakuje. jak się czujesz kochana w stanie
                    błogosławionym???
                    • enno1 Re: Witajcie ponownie! 30.04.06, 21:51
                      W stanie błogosławionym czuję się rewelacyjnie. Co prawda całkiem niedawno
                      dopadły mnie mdłości i się nasilają i dobija mnie bezczynność, ale każdy
                      doddatkowy objaw ciąży mnie cieszy. Równocześnie mam świadomość, że ciąża nie
                      musi trwać 9 miesięcy i kończyć się porodem i to mnie przeraża. Strasznie się
                      tego boję, ale z całych sił staram się pozytywnie myśleć.

Dziwne te Twoje plamienia. Może powinnaś wykonać test, jeśli oczywiście @ jutro
                      nie przyjdzie, a z całego serducha życzę, żeby nie przyszła.

Co do mnie to mieszkam w Zawierciu, ale pracuję w Sosnowcu.
                      • agatta-a1 Re: Witajcie ponownie! 01.05.06, 14:03
                        czesc! w sumie pracujemy nie daleko od siebie. cieszę się, ze ciąża Ci służy,
                        ja za to mam problem i zaczynam się bac. okresu nie ma. wczoraj te plamienia,
                        dziś jakiś śluz czy plamienia z samego ana, beżowe i koniec. piersi bola i sa
                        powiększone, brzuch boli ale bardzo rzadko, jajnik czułam parę razy. boję się
                        ze gin wykrakał, nie było owu, z pęcherzyka zrobił się torbiel i nawet @ nie
                        ma. nie wiem czy zrobić ten testy czy nie. jeszcze nie tak dawno nie mogłam się
                        powstrzymać, zeby nie zatestować a teraz nie moge się zmusic do tego. boję się
                        I kreski. nie czuję sie ciążowo. oprócz dwóch dni kiedy miałąm zawroty głowy i
                        dzisiaj kiedy czuję się trochę dziwnie (słabo) to nic nie wskazuje na ciążę.
                        piersi się nie zmieniły (nie ściemniały), tylko wokół jednej brodawki pojawiła
                        się blada otoczka. nie wiem co robic. chyba poczekam jeszcze pare dni a teraz
                        zmykam na basen.
    • fairycharlotte Re: Witajcie ponownie! 30.04.06, 10:45
      Super, bardzo się cieszę i życzę Ci powodzenia !!! smile))
      • enno1 Re: Witajcie ponownie! 30.04.06, 10:50
        Życzę powodzenia w staraniach i krótkiego pobytu na tym forum.
        • irka15 Re: Witajcie ponownie! 04.05.06, 13:16
          Hej dziewczyny!
          Wielkie dzieki za pamiec. Juz wrocilismy. Na szczescie na miejscu okazalo sie,
          ze mamy osobny pokoj wink
          Ale jak nie urok to za przeproszeniem...
          Mam chyba wlasnie cykl bezowulacyjny. Dzis 14 dc (poprzedni cykl trwal 26 dni)
          a tu owu ani widu ani slychu. Zmarnowalam juz 4 testy owu... Zero bolu jajnika,
          odrobina sluzu plodnego od przedwczoraj, ale doslownie tyle jak na lekarstwo sad

Eh... moze owu sie przesunela (w poprzednim cyklu mialam 14 dnia), moze to przez
          wyjazd, ale u mnie t=raczej po takich eskapadach owu wystepowala wczesniej a nie
          pozniej...
          No nic to, czekam.

Za wszystkie starajace sie i oczekujace trzymam mocno kciuki.

Pozdrawiam

Aha, a tu moj wykresik:
          www.fertilityfriend.com/home/irka15

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka