gonia59 17.05.06, 18:35 jest taka możliwość czy w Wałbrzychu nie ma takiego labolatorium? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa2000 Re: Wałbrzych- badanie nasienia? 17.05.06, 19:52 Hej!! Ja też jestem z Wałbrzycha!Miarodajne laboratorium jest na ulicy Konopnickiej,powyżej PKS.po lewej stronie.Nazywa się Vena,czy coś podobnego.Wykonuje je mgr Tomaszewski.Wiem że jest miarodajne,bo podobne parametry wyszły w specjalistycznym gabinecie,już nie w Wałbrzychu. U kogo leczysz się w Wałbrzychu? Odpowiedz Link
gonia59 Re: Wałbrzych- badanie nasienia? 18.05.06, 14:12 nie leczę się w Wałbrzychu, to dla koleżanki. ja jestem już po leczeniu we Wrocławiu! efekt jest słodki!dziękuję za namiary! Odpowiedz Link
iwa2000 Re: Wałbrzych- badanie nasienia? 18.05.06, 15:25 Goniu,powiedz mi kto jest z Wrocławia dobry,do kogo można się udać.Proszę cię też o namiary.Nie mam zupełnie rozeznania jeśli chodzi o dobrych specjalistów od niepłodności z Wrodławia. Odpowiedz Link
gonia59 Re: Wałbrzych- badanie nasienia? 19.05.06, 15:14 najlepszym specjalistą z Wrocławia jest dr Polak. jestem najszczęśliwszą mamą dzięki niemu! www.polak.med.pl Odpowiedz Link
iwa2000 Re: Wałbrzych- badanie nasienia? 19.05.06, 21:22 Goniu wyślę ci wiadomość na prywatną pocztę,ok?Miałabym kilka pytań Odpowiedz Link
finni Re:iwa2000 21.05.06, 11:46 Iwa, widze ze szukasz lekarza. To znaczy, ze ivf sie nie udalo? Bardzo mi przykro Wspolczuje. Jakie masz plany? Odpowiedz Link
iwa2000 Re:iwa2000 21.05.06, 19:04 Próbujemy ostatni raz w Poznaniu,gałtownie zareagowałam na leki,doszło do hiperstymulacji,miałam sporo komórek ale tylko 1 dojrzała.Trzeba było wcześniej kończyć stymulację,gwałtownie narastał estradiol.Drugą stymulację będę miała łagodniejszą. A pozatym chciałam się rozeznać w lekarzach. o Polaku wiem dopiero z internetu. Odpowiedz Link
finni Re:iwa2000 21.05.06, 20:02 W Poznaniu w tej samej klinice? Na kiedy sie szykujesz z kolejnym podejsciem? Jak dlugo trwala stymulacja. Czy wiedzilas od razu po punkcji, ze jest jedna dobra komorka czy okazalo sie to pozniej. Jestem w podobnej sytuacji. Odpowiedz Link
iwa2000 Re 21.05.06, 21:22 O niedojrzałych komórkach dowiedziałam się jak przyjechałam na transwer.Mieliśmy 1 zarodek.Szkoda mi moich komórek,mój organizm gwałtownie odpowiedział na gonadotropiny.Jedyna dobra wiadomość to że moje jajniki mają jeszcze duże zasoby. Odpowiedz Link
weronusia Re: Wałbrzych- badanie nasienia? 21.05.06, 11:50 goniu ja też wyśle Ci zapytanie na priva Odpowiedz Link
weronusia do gonia 59 21.05.06, 11:54 Goniu wysłałam do Ciebie zapytanie poczta prywatną. Odpowiedz Link
lomre Re: Wałbrzych- badanie nasienia? 22.05.06, 18:48 Oj szkoda, że piszecie na priv. Mnie też interesuje dr Polak, ale póki co , nie wiem o co zapytać. Mam wrażenie że mnie nie lubi? Czy on taki jest, czy trzeba mieć na niego sposób? Piszcie też do mnie na priv, chętnie pogadam. Idę do gin jutro Odpowiedz Link
iwa2000 Re: Wałbrzych- badanie nasienia? 22.05.06, 20:57 Nie piszemy na priva.Czemu mówisz ,że Polak cię nie lubi?Z opisów dziewczyn jest taki dostępny i bardzo zagłębia się w przypadki.Na Bocianie jest dużo na jego temat,poprzeglądaj sobie. Odpowiedz Link
lomre Re: Wałbrzych- badanie nasienia? 22.05.06, 22:44 Byłam u niego parę razy. Wg mnie jest trochę "zamotany". Nie bardzo zagłąbia się w przypadki, mam wrażenie że mnie zbywa - jakby nie wierzył że pojawię sięnastępnym razem. Może to tylko moje wrażenia. OWszem czytałam opisy i opinie na jego temat - dlatego tam poszłam. Zobaczymy jutro Odpowiedz Link