emkz 03.07.06, 15:58 No i jak Magda? Jakieś objawy? Jak samopoczucie? Trzymamy kciuki! Inka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emkz Re: do sky1980 i nie tylko oczywiście;-) 03.07.06, 19:18 jak Darcia z @? Przyszła wreszcie? Co u Ciebie Malutka? Odpowiedz Link
malutka1939 Re: do sky1980 i nie tylko oczywiście;-) 03.07.06, 20:11 hej ja na razie zadnych objawów czuje się ok, troche brzuch wczoraj bolała ale tak jak na @. Czekam , po prostu czekam zobaczymy dzis 28 dc owu była poźno więc cykl chyba się wydłuzy. Na razie jestem zakatarzona chyba te upały i przeciągi tak na mnie wpływają. temp nie mierze więc nie wiem nic. Ciekawe jak tam sky? Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 03.07.06, 21:54 czesc dziewczyny...nic z tego..temka mi leci na łeb na szyje...znów nici z ciąży,Robert zdziwiony,upiera sie zebym plackiem lezala po kazdym przytulanku,ja mu na to ze 15 min.wystarczy inaczej istotnie "na stojąco" zastąpiłoby pigułki,po slubie przebadamy go dokladnie i tak to wszystko wygląda...cały dzień dziś biegałam,dopracowywaliśmy przedślubne ustalenia w knajpie,jeszcze cukiernik został i pare spraw na jutro...ale to pierwszy dzien kiedy nic mi mocno nie dokucza!plecy nie bola jak przedtem i jest ogolnie znacznie lepiej)jak ja sie ciesze!!!a u Was co tam?to malutka nadal ma szanse na bejbi!bravo! Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 04.07.06, 16:01 www.fertilityfriend.com/home/138098 dziwnie,no nie? a jak tam u Was sprawy sie mają? Odpowiedz Link
malutka1939 Re: do sky1980 04.07.06, 17:49 hej u mnie biały śluza poza tym troche bolą mnie piersi ale te objawy zawsze mam przed @ 29dc czekamy nadal )) Na razie nie testuje czekam z reszta jeszcze jest czas owu była późno a Ty sky masz jeszcze szanse, może te bóle pleców itp to.... )) Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 04.07.06, 22:07 malutka ten śłuz masz tylko biały?a duzo go?u mnie ciutek kremowego a reszta dolegliwości minęła)!czuje sie świetnie!!tylko spać mi sie chceeeee!!!jestem bardzo spokojna i nawet nie probuje sie komu i czemukolwiek sprzeciwiac zwyczajnie zbyt bardzo jestem spiaca i nic mnie nie boli!nie wiem co to...niby w ciazy jest taka spiaczka ale w ogole ciazy tu nie czuje;- )...ech...czas spac!pozdrawiam i do jutra! Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 04.07.06, 22:30 co,co????właśnie wysłalam Ci maila.ide spatki,papa Odpowiedz Link
malutka1939 Re: do sky1980 04.07.06, 22:44 hej śluz mam biały moze trozke kremowego jest nie mam go bardzo dużo, poza tym nic tak jak pisałam troche piersi bolą ale tak zaszemam, a śpiąca tez jestem ale wiesz co to dla mnie nie jest żaden objaw bo ja wiecznie śpiąca jestem ehehehhe sky zobaczymy co nam z tego wyjdzie ) Odpowiedz Link
malutka1939 Re: do emkz 04.07.06, 22:45 emkz a co u ciebie? ty odłozyłaś staranka tak na serio tak ) Odpowiedz Link
emkz Re: do emkz 05.07.06, 00:02 A odłożyłam staranka, bo mam za bradzo cykl pokierany, żeby się za cokolwiek zabierać... Zaczęłam więc brać catagnus, na razie I miesiąc mija, efekty prawie żadne, ale zobaczymy w następnym cyklu. A na razie sprawy zawodowe mnie pochłaniają, bo nową knajpę otwieramy i zamieszanie jest straszne. Od jutra przez najbliższe dwa tygodnie życia prywatnego prawie nie mam, ale przynajmniej myśleć nie będę o tym jak bardzo chce mi się dzidzi Ale tym bardziej trzymam kciuki za Was!!! Ta tempka u sky mi się bardzo ładnie klaruje... A Ty, malutka, tempkę mierzysz? Ja osobiście do tego nie mam cierpliwości, a ponadto w nocy się bez przerwy budzę, chodzę sikać po dwa razy, wiec u mnie to bez sensu - no i o różnych porach wstaję... Pozdrawiam!!! PS. ciekawe co u darci... Odpowiedz Link
aagniesiaa Re: do emkz 05.07.06, 09:50 hej dziewczyny wysyłałam coś Darci na gazetowego , widzę że macie tu zgrane grono, nie wiecie czy ona odbiera ? pozdrawiam was serdecznie Aga Odpowiedz Link
sky1980 Re: do emkz 05.07.06, 09:57 www.fertilityfriend.com/home/138098 a moze to po castagnusie taki inny wykres??? darcia?jak tam @?jest?jak Twój wykres? Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 05.07.06, 11:56 zaczęłam plamić...czyli zaczyna sie @..i po ptokach...a mieliśmy w weekend jechać nad jezioro!!jak ja sie boje tamponów!malutka,jak tam? Odpowiedz Link
darcia74 Re: do sky, malutka, aagniesiaa, emkz 05.07.06, 13:57 Witajcie dziewczyny, Przeczytalam Was wszystkie -Malutka, trzymam kciuki! -Sky, jeszcze nic stracone, moze bedzie dobrze! (A moze wasza fasolka czeka az bedziecie zaobraczkowani -Aagniesiaa, dzieki za maila, odpowidzialam Ci... -emkz, zycze powodzenia w pracy i wyluzowania do czasu staranek U mnie bez zmian. Obecnie 45dc i nadal nie zapowiada sie na @, na ktora czekam jak nigdy. Chodze z tego powodu strasznie sfrustrowana! Termin u gina panstwowego mam dopiero na 26lipca, wiec pozostaje mi tylko czekac i nadal sie frustrowac. Poza tym za duzo sie naczytalam w internecie (nie tylko na forum) o roznego rodzaju dolegliwosciach, powodach nieregularnych cykli, zanikajacych miesiaczkach i innych, ze powoli wpadam w depresje, boje sie ze to wlasnie mnie dotyczy!!! pozdrowionka Odpowiedz Link
malutka1939 Re: do sky, malutka, aagniesiaa, emkz 05.07.06, 17:35 hej u mnie nadal cisza kurcze dzis 30 dc, ehh jakbym mierzyła temp. to moze było by wszystko jasne sky wiesz ze to jeszcze nic straconego lepej sie oszczędzaj a jęsli @ nie przyjdzie do soboty zrób moze teścik jeśli bedzie negatywny to tamponik i na opalanko nad jezioro w kożcu ślub za tydzień nie ) darciu ty nie czytaj tyle bo mozna oszaleć wiem to po sobie emkz powodzonka pracy i myślę ze u ciebie to dzidzia przyjdzie niespodziewanie ) zaskoczy was no chyba że zabezpieczacie się hihihihih dziewczyny ja jestem wyjątkowo wyluzowana w tym cyklu i to mnie najbardziej dziwi w tym wszystkim ahahah moze to objaw ciąży ) Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky, malutka, aagniesiaa, emkz 05.07.06, 18:36 właśnie Darciu,nie czytaj bo taka wiedza nie zawsze przysparza mądrości!malutka- ale fajnie!stale jest nadzieja!...ja juz nadziei nie mam,zbyt dobrze znam te plamienia...to na pewno@ sie zaczyna...tylko jak długo bede plamić?biore castagnus..po to by nie plamić!!!a to mój 23 chyba dc...diabli by to wzieli... Odpowiedz Link
malutka1939 do sky, darcia , emkz 05.07.06, 21:30 dziewczyny tak sobie myśle ja nie mam plamień!! sky przecież ja tak jak ty zawsze przed @ mam plamienia, troche mnie ćmi brzuszek moze coś się szykuje, kurcze na test jeszcze za wcześnie i dalej nic nie wiadomo owu miałam późno więc wszystko moze się zdażyc ale juz coraz więcej o tym myśle i zaczynam chyba się nakręcac kurcze a byłam taka wyluzowana.... Odpowiedz Link
emkz Re: do sky1980 05.07.06, 21:49 Super malutka, trzymaj tak dalej!!! A do sky: może to fasolka się zagnieżdża? Oby!!! U mnie beznadzieja z @;-( Wczoraj myślałam, ze już się kończy (trwałaby wtedy 4 dni), ale wieczorem tak się czułam jakym miała znowu @ dostać (ból podbrzusza, krzyża i straaaaszne doły), no i dziś: tak jak zawsze I dnia: różowe plamionko. Ech, nie wiem czy to ten castagnus, czy ja już się rozkładam chyba... Strasznie mnie denerwuje taka sytuacja - mogę więc sobie wyobrazić co Ty, darcia, czujesz! Uff, ledwo żyję po 12 godzinach w pracy... (Przepraszam więc sky, że nie skrobnę dzisiaj maila - postaram się jutro przy śniadanku) Trzymam za Was wszystkie kciuki: za fasolki sky i malutkiej, za @ darci i za nie wiem co moje, chyba zdrowie... No i za aagniesięę - co prawda nie znam sytuacji, ale co tam Może skrobniesz coś o sobie? Pozdrowionka dziewczynki! Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 05.07.06, 22:00 dzięki emkz,Ty też sie trzymaj i jutro czekam na "śniadanko" nic mi sie nie zagnieżdża...to plamienie to dokładnie to samo co w ubiegłym cyklu...brązowawe,skąpe,nijakie...po kiego grzyba to w ogóle jest?!?dołączam do tej zdesperowanej,zdołowanej i sfrustrowanej grupy...ni to @ ni to nic...i sie zaczynam odgrywać na domownikach...zdaje sie heejakowa miała coś podobnego niedawno a malutka jak nie masz plamień to suuuper!a 30dc tez super!jakie masz długie?ja bym mogła w 30dc testowac jak nic!mam przeczucie!oby trafne ! i tak sie juz zastanawialam dzis...a po co nam sa dzieci...mamy jedno...może dac sobie spokój...i tak nic nie wychodzi,tylko rozdrażnienie,irytacja,juz nawet nie żal i wyciszenie... ide do wyrka,poczytam sobie -zawsze to jakiś inny swiat,inne problemy.trzymajcie sie dziewczyny,malutka ty chyba jesteś w ciąży Odpowiedz Link
aagniesiaa Re: do sky1980 06.07.06, 10:07 a napiszę wam dziewczyny pewnie u mnie 6 cykl po odstawieniu tabsów, kazdy w inna stronę był, ale zawsze jakoś @ przychodzi, przed nami 4 cykl starań, wesprę się testami owu teraz, chociaz w porzednim cyklu mi nie wyszło bo najpierw za wczesnie testowałam a potem z a pozno staramy się z mezulkiem i chcemy zafasolkowac (zreszta jak wy wszystkie tu) ale jak narazie bez echa, myslałam kiedys że to takie proste - pstryk i już pozdrawiam was dziewczyny i trzymajcie sie w oczekiwaniach na nie przychodzenie @ a może kto wie są juz jakies fasolki wsrod was Odpowiedz Link
malutka1939 Re: do sky1980 06.07.06, 17:16 hej dziewczynki moje cykle są rózne od 27-35 dni w każdym cyklu inaczej. owu była 26 (27) czerwiec- mam nadzieje ze była ))) czyli tak naprawdę jest jeszcze czas do testowania ale ja chyba jutro zatestuje a moze w sobote ? nie wiem co robic zaczynam sie nakrecć wiecie troche ćmi mnie brzuch zadnych plamien tylko biały mleczny śluz ale niezbyt duzo no i ból piersi wczoraj a dziśjuz nie Zobaczymy po teście ) sky głowa do góry dzieci są Wam potzrebne inaczej Anulka będzie sama jak palec!! Musi mieć rodzeństwo przecież ) Odpowiedz Link
darcia74 Re: do sky1980 06.07.06, 18:28 Witajcie, ...a ja wlasnie wrocilam od dermatologa bo mi te wypadajace garsciami wlosy juz nie daja nawet spac w nocy... Szkoda, ze ta pani dermatolog nie jest moim ginem - odrazu zapisala skierowanie na badania hormonow !!!! (A gin powiedzial, ze nie ma sensu) Uspokoila mnie mowiac, ze po pigulkach to czesty przypadek, sprawdzila skore glowy i wlosy i powiedziala, ze mi sie lamia, w kazdym razie dodala ze lysa nie zostane! Teraz tylko zrobie badanka hormonow to sie wkoncu cos dowiem o moim ciele. malutka, czekamy na Twoje II na tescie! sky, nie rezygnuj z drugiego dziecka! Ja dopiero teraz doceniam macierzynstwo, po tylu latach, mimo ze nie mam jeszcze dzieci, ale wiem ze to najwiekszy skarb. Odpowiedz Link
heejakawa za szybko polecialo;) 06.07.06, 18:37 Tak sobie czytam co sie u was dzieje i zauwazylam ze nawet ja sie pojawilam w waszych rozmowach wiec postanowilam skrobnac troszke. Tak to prawda w poprzednim cyklu bylo okropnie, chyba najwiekszy dol z mozliwych i odbijalo sie to oczywiscie na bliskich. Teraz jest lepiej co prawda to 8dc wiec wtedy z regoly jest dobrze, tak to juz z nami jest i musimy my i bliscy to jakos przezyc. Jutro moje kochanie ma urodzinki ale bedzie nieststy caly dzien w pracy Pozdrowionka papa Odpowiedz Link
emkz Re: za szybko polecialo;) 06.07.06, 19:47 O, heejakawa, to my prawie łeb w łeb idziemy - u mnie dziś 7 dc mija. Ja co prawda jeszcze się nie staram tylko czekam na cud, czyli na wyregulowanie cyklu (rozregulował mi się parę miesięcy po odstawieniu anty), ale jak coś się przy tej regulacji przytrafi to płakać nie będę A poza tym dobra nowina: @ się chyba jednak skończyła Oj dziewczynki, jaka ja zmęczona jestem - mieliśmy dziś dzień próbny w pracy (przed wielkim otwarciem jutro), czyli znajomi i rodzina przybywali - jedna wielka tragedia. Jesteśmy nowym zespołem, strasznie ciężko nam się porozumieć; nie mam pojęcia co będzie jutro. Ok, pozdrowienia serdeczne; dołów już tu proszę nie mieć, za to jak najwięcej II Buziaczki, Inka Odpowiedz Link
malutka1939 Re: za szybko polecialo;) 06.07.06, 20:16 witaj heejakowa bedziemy Ci kibicowac moze w tym cyklu sie powiedzie darciu super ze dermatolog coś poradził myślę ze te badania do dobry pomysł tylko wiesz moze okazać sie ze są w normie (oby) i dalej bedziesz w kropce ale pani doktor na bank coś poradzi. sky a ty co dziś strajkujesz? nie bedziesz z nami gadała ))))) Odpowiedz Link
sky1980 Re: za szybko polecialo;) 06.07.06, 20:32 hej hej!!!witam drogie kolażnki!!!jutro robie sobie wolne-nie ide do pracy,rozmrażam lodówke,myje okna i zrobie sobie jakieś cud maseczki na twarz może....przyszli teściowie za tydzień przyjeżdzają....!!! mleczny śluz malutka...sporo lasek ma go na tym etapie...ciąży Daria,wreszcie ktoś rozsądny sie wziął za Ciebie,jaka to ulga,no nie!heejakawa- czyli nerwy mijają?to u mnie zaczyna sie dopiero nerwowy okres przed @ i te plamienia tak mnie drażnią!!!i rozczarowana lekko jestem ze znów cykl do niczego...mimo wszystko... dobrze ze pogoda ładna(więcej niż ładna )bo gdyby padało to dopiero by była deprecha...trzymajcie sie dziewczyny!jutro będe w większym kontakcie z netem- mam nadzieje!!! Odpowiedz Link
malutka1939 sky 06.07.06, 20:50 za szybko enter ) sky na depreche najlepsza praca hihihi pomyj okna dokładnie bo skoro teściowie mają przyjechać to ... )) będzie dobrze zobaczysz musisz mieć dobty humorek przecież za tydzień ślub Trzymaj się Odpowiedz Link
heejakawa :-) 06.07.06, 21:49 spokojnie Te nerwy mijaja i nawet sie nie bedziesz wiedziala kiedy Jestem pewna ze jutro po tych pozadkach bedzie duzo lepiej. Wiem doskonale co czujesz mowiac ze znowu sie nie udalo, ale trzeba te mysli odpychac i zastepowac je tymi dobrymi ze kiedys dzidzia przyjdzie i to w najdogodnieszym okresie Odpowiedz Link
heejakawa Re: za szybko polecialo;) 06.07.06, 21:55 No oby sie udalo, chociaz coraz mniejsze szanse widze, trace nadzieje ale samopoczucie narazie jest ok Odpowiedz Link
heejakawa ;-) 06.07.06, 21:52 No to bedziemy sie wspierac w tych najgorszych dniach, narazie nastroj u mnie ok ale pewnie za ok 20 dni moze byc nie dobrze (bardzo sie boje po tym ostatnim dole) Ale poki co powodzonka jutro i nie przejmuj sie za bardzo Odpowiedz Link
emkz Re: do sky1980 06.07.06, 22:07 Oho, ktoś nowy w naszym wątku WITAJ AGULKA1001!!! Heejakwa - żadnego doła nie będzie, bo teraz to zobaczysz II Jak tu się tą pracą nie przejmować... Ja się wszystkim przejmuję;-( Malutka - u Ciebie to już chyba czas na teścik co? Zatestuj i uciesz nas bardzo!!! A Darcia! Jakie wyniki z hormonów? Mamy nadzieję, że się wszystko po nich okaże! Tak mi się starać chce, a mąż w pracy - no sama nie będę, sąsiedzi nie tacy jak trzeba. Cholircia... Odpowiedz Link
agulka1001 Re: do sky1980 06.07.06, 22:15 ano zaglądam sobie,co tu piszecie!prawie jak czat hehe! ja jestem miedzy "przed staraniami" a "dla starajacych" juz bym chciala,jak nie wiem co hehe na razie sledze Wasze testy,objawy,ciesze sie razem z Wami...wiem,jaka to radosc...przezywalam to 9 tyg temu....od 8,5jestem juz sama... Odpowiedz Link
malutka1939 agulka 06.07.06, 22:20 agulka a kiedy dostaniesz zielone światło? długo jeszcze musisz czekać moze już mozesz siestarac jak to jest? wiem ze lopez nie czekała tylko wzieła sie do roboty od razu tylko ze ona była krócej w ciazy. przykro mi bardzo ale na pewno uda się... Odpowiedz Link
agulka1001 Re: malutka 07.07.06, 17:23 ja tez bylam krotko w ciazy-7tyg... pod koniec lipca przy @@ ide do gin na usg piersi,i wtedy zapytam,co proponuje! bede go naciskac,zeby przychylił sie do prosby hehe zartuje-ale jesli to czekanie zalezy tylko od psychiki,to czuje sie wysmienicie! Odpowiedz Link
emkz Re: do sky1980 06.07.06, 22:26 agulka, bardzo mi przykro, nie wiem co powiedzieć/napisać: że wszystko sie ułoży, trochę to banalne..., ale prawdziwe Odpowiedz Link
malutka1939 emkz 06.07.06, 22:18 emkz sąsiadów to zostaw w spokoju hihih bo jak tak bardzo chce ci sie staranek to jeszcze ich wykończysz a jak mężulek wróci i bedzie miał odrobinke siły po pracy to bierz się za niego ehehehehhe i powodzenia a ja zatestuje jutro lub w sobote wszystko bedzie wiadomo ) a ja popijam teraz piwko z męzusiem kurcze moze juz nie powinnam.... Odpowiedz Link
emkz Re: emkz 06.07.06, 22:24 Jutro, jutro, jutro!)) A tam nie powinnaś, jedno na przeczyszczenie nereczek Odpowiedz Link
emkz Re: emkz 06.07.06, 22:28 Na pewno nie zaszkodzi! To ja idę kąpiele brać i kolację robić - może go na coś skuszę...? Odpowiedz Link
sky1980 Re: emkz 06.07.06, 22:30 ale tu sie naprawde milutko zrobiło!!!jakbyśmy sobie na jakiejś werandzie wieczorkiem przy tym wspomnianym piwku siedziały,nie ?!podoba mi sie!to trzymajcie sie dziewczęta,czekamy na jutrzejsze wieści od malutkiej i wspieramy sie w walce z cyklem,@ i zmianą nastrojów wiecie...mi sie nie chce starać...normalnie zrobiłam sie aseksualna ,moze przez niepowodzenia,moze to dzialanie castagnusa ktory byl cudowny i I fazie cyklu a moze nerwy...sama nie wiem...ale do nocy poślubnej chyba sie odmieni,co? Odpowiedz Link
emkz Re: emkz 06.07.06, 22:35 Ale byłoby romantycznie, jakby tak w noc poślubną byście zafasolkowali, hihi Odpowiedz Link
malutka1939 Re: emkz 06.07.06, 22:27 emkz a ty w ogóle to jakis urlopik bedziesz miała czy nc w tym roku? słyszę o nowej knajpie ale nie wiem czy to twoja czy twojego pracodawcy czyli chyba ciężki sezon przed tobą co? a urlop to pewnie najchętniej w Polsce? czy się mylę Odpowiedz Link
emkz Re: emkz 06.07.06, 22:33 malutka, czekaj, noramalnie nie nadążam Ci odpowiadać A będę miała urlopik: we IX do Polski przyjeżdżamy na ślub kolegi i chrzciny bratanka. Wakacje to to raczej nie będą - zawsze po przyjeździe z Polski potrzebuję jeszcze paru dni odpoczynku tutaj Ale tak w ogóle to zamierzamy sią na weekend kiedyś do Paryża wybrać. Zobaczymy co z tego wyjdzie. A knajpa na razie to pracodawcy jest. Ale zamierzam w niezadługim czasie własną otwierać, może tu , może w Polsce, więc teraz muszę się pilnie wszytskiego 'uczyć', żeby zdobyć trochę doświadczenia Podobno zadatki na managera mam Na razie jestem team leaderem haha Papatki i prosze tu jutro II obwieścić!)) Odpowiedz Link
malutka1939 Re: emkz 06.07.06, 22:41 Paryz jest fajny byliśmy tam w ubiegłe wakacje mój mąz ma tam wujka super było )a jeśli chodzi o knajpke to fajny pomysł koniecznie musisz się uczyć bo jeśli bedzie to knajpa w Polsce przydadza sie rózne ciekawe pomysły i nowe drinki ihihihih ale słuchaj co ty mówiesz jaka knajpa? a dziecko? z nianią zostanie ehehehheeheh oczywiście żartuje wszystko dasie pogodzić zyczę Wam powodzenia i oby udał się wypad do Paryża. polecam Paryz nocą tzn. tak od 21:00 jest bosko a w dzień szaro i smutno ale tez ma to swój urok ) Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 06.07.06, 23:32 agulka!!!czy myśmy sie wczoraj na zdrowiu(na tych wymazach i posiewach) przypadkiem nie spotkały?laski takie popaprane w większosci tam były i agresywne-jedynie nasza chrumpsowa do rzeczy,z wiedzą i kulturą!tu jest lepiej! tematycznie,miło i fajnie sie gada,normalnie jak w ogródku ale teraz do wyrka....mój man ma dziś duuużą nadzieje na to ze wieczór spaniem sie nie skończy...ponoć to dzień pocałunku...ojej...a ja bym pospała chętnie Odpowiedz Link
agulka1001 Re: do sky1980 07.07.06, 17:27 no tak tak!bylam na forum!jak one mnie zdenerwowaly,Ci mowie! wchodze tam rzadko,bo tu jest o niebo lepiej! ja do nich z sercem,sama chcialam sie dowiedziec co i jak,a one na mnie! jakis nerwowy rocznik! Odpowiedz Link
emkz Dzień dobry! 07.07.06, 06:32 Wstawać kobietki, piękny dzionek przed nami! O ludzie, czy tylko ja muszę wstawać o 5 rano???;-(((((((((((( Odpowiedz Link
aagniesiaa Re: Dzień dobry! 07.07.06, 09:28 hej emkz !! i dziewczyny ja musze wstawac o 6 wiec odrobine pozniej niz ty zobaczycie dziewczyny w to lato fasolek bedzie duzo !! Darcia dobrze ze dermatolog rozsądna, moze wreszcie się coś wyjasni trzymam kciuki za przyszłe testujące i pozdrawiam hejakawa która przestała zagladać na folikówki Buziaki Odpowiedz Link
heejakawa Re: Dzień dobry! 07.07.06, 18:40 Zagladam, zagladam ja tylko malo sie odzywam ale jestem na biezaco Odpowiedz Link
sky1980 Re: Dzień dobry! 07.07.06, 15:46 to dziwne ze jedna...moze jeszcze za wczesnie na te drugą?takie piękne objawy i I?hmmm...ale @ jeszcze nie ma@?trzymaj sie malutka,czekamy dalej Odpowiedz Link
malutka1939 Re: Dzień dobry! 07.07.06, 18:09 hej @ jeszcze nie ma rano bolały mnie piersi teraz nic ani nie mam plamień ani brzuch nie boli cholerka jak ma przychodzic to niech przylezie juz mnie to wkurza taka niepewność albo w prawo albo w lewo jak to mówią u mnie dzis32 dc myśle ze już powinno coś wyjść jeśli owu była 26 lub 27 czerca no ale czekam dalej zatestuje najwyżej w środku tygodnia jeśli @ nie bedzie trzymcie sie lece prac dywan bleee Odpowiedz Link
sky1980 Re: Dzień dobry! 07.07.06, 19:08 o malutka!ambitnie poczynasz z tym dywanem!rozmroziłam lodówke,zrobiłam pranie,wywiesiłam je,zmieniłam trociny naszym myszkom i na tym koniec pracy...zostały mi dwa okna do umycia i jakieś kurze na zsafkach czy inne pierduszki...jednak jest taaak gorąco ze czekam do wieczora...bede po nocy okna myła agulka,nie sugeruj sie tą nerwicą zbiorową-jedna od drugiej mądrzejsza,myślałby kto...ja tez nie lubie tamtego forum.a tematy są czasem tak ambitne ze głowa boli. daria nadal czekasz na @?ja też i bardzo bym chciała dostać ją w niedzielny wieczór!w weekend skorzystałabym z jeziorka a do soboty kolejnej zdążyłaby sie skończyć wiecie...zauważyłam że sąsiadka jest w ciąży...bardzo to dobrze ) bo oni są po przejściach(w 7mc stracili córeczkę.ja tez bym chciała być w ciąży...to miłego,chłodnego wieczorku życzę! Odpowiedz Link
agulka1001 Re: Dzień dobry! 07.07.06, 19:14 oj,u mnie wieczor bedzie gorący!mąz wraca po 3tyg!i nie mam okresu! kurde,nie pamietam jeszcze waszych "imion",chcialabym jak sky1980 pisac do Was personalnie,musze sie wgrysc w Wasze wypowiedzi! Odpowiedz Link
sky1980 Re: Dzień dobry! 07.07.06, 19:26 hihihi no tak,to noc macie typowo upalną,gorącą i wyczekaną)oby z miłym rezultatem! Magda Odpowiedz Link
malutka1939 Re: Dzień dobry! 07.07.06, 19:34 hej dywanik juz umyłam teraz biore się za okna hihih sky podążam za tobą bierz sie do pracy )))miałam zrobić to jutro ale cholera do pracy musze iść na 4 godziny no i jak wróce do jedziemy nad jeziorko opalać się a wieczorkiem grill i zimne piwko i mam to gdzieś niech toczy się wszystko swoim torem tylko jak @ ma przyjśc to niech przyłazi bo chce juz nowy cykl zacząc biez liczenia i mierzenia ) Odpowiedz Link
darcia74 Re: Dzień dobry! 07.07.06, 20:02 hehe malutka, "nie wzywaj imienia @ nadaremnie" !!!! Bo faktycznie przyjdzie !!! Ja to wiem na 100% ze u mnie brak @ to jest spowodowany brakiem owulki, ale Ty?! Ty masz szanse wielka i nie chcialabym zapeszac (i tez jakims medium nie jestem), ale mam jakies przeczucie co do Ciebie Wy to macie chyba motorki w..., mowicie o jakis praniach dywanow, mycia okien, wymianie czegos tam u myszek, i to wszystko w taka gorac! ehhh Ja nie mam na nic sily. Chyba w przyszlym tygodniu zrobimy sobie wakacje 2 tyg. Moze jak wyjade to dostane @ (mam nadzieje). Co do forum "Zdrowie" czy cos tam... nie pamietam, tez tam bylam i juz nie wroce! Jakas pani aptekarka z jakas tam dewotka na moim watku sie klocily o moj problem, ktora ma racje. W kazdym razie ta dewotka mnie tam zaczela straszyc jakimis chorobami i kara piekielna za branie pigulek. Juz tam nie wroce! Odpowiedz Link
darcia74 do agulki 07.07.06, 20:19 agulka, jak chcesz pisac personalnie to pare krotkich info o mnie to Ci oszczedzi czytania wszystkich postow -mam na imie daria, lat 32.. -jestem wroclawianka ale mnieszkam w slonecznej Italii (gdzie giny sa z tej samej gliny co polscy) z moim mezem hehehe poludniowcem (ale czasami nie przyslowiowym -staramy sie o pierwsze baby, 1 cykl straran i obecny bezowulacyjny (nie zaliczam go do "staranych"), to jest 4 cykl po antykach. -wypadaja mi wlosy -jestem ostatnio sfrustrowana bo czekam na @ jak nigdy - juz 46dc i chce rozpoczac nowy cykl. -moj wykres: www.fertilityfriend.com/home/daria74 buzka Odpowiedz Link
agulka1001 Re: do agulki 07.07.06, 20:31 dzieki za wyczerpującą odp!wiem wszystko! -jestem Agulka,mam 26 lat!woj dolnoślaskie! -staram sie o pierwsze malenstwo,nie wracajac tutaj do przeszlosci... -10.05 poronilam ciaze,w ktorą udalo mi sie zajsc po pierwszym razie bez zabepzieczenia -bralam anty 8lat,odstawilam w grudniu 05,poczekalam 2cykle,i przy drugim bomba! -miewalam kiedys dlugie cykle-wiem,co to znaczy czekac 40dni i nic! -obecnie czekam na zielone swiatlo,wtedy bede z Wami przezywac hehe! -tez mi wlosy wypadaja,nawet fryzjerka to zauwazyla! -wczor scielam na polkrotko! -dzisiaj wraca moj mąż,nie widzialam go 3tyg!nie bede pisac,co to sie bedzie dzialo! -wykresu nie wkleje,bo wstyd-raz mierze,a raz nie,i jakos tak dziwnie wyglada hehe Odpowiedz Link
malutka1939 Re: Dzień dobry! 07.07.06, 20:21 widzisz darciu dobrze że ty masz przeczucie bo ja go nie mam hihhihi nic nie czuje więć jestem w kropce ani na @ ani na ciaże sprzątamy z Magdą wieczorkiem bo w dzień to gorąc ufff ja na urlopik ood 24 VII śmigamy do bułgarii juz nie mogę się doczekać i tak sobie myśle czy ta @ bedzie wczesniej czy nie. moze ja tez owulki nie miałam moze nie doszło do pęknięca pęcherzyka no kto wie... Idę dalej sprzątać przynajmniej o tym nie myślę Odpowiedz Link
darcia74 Re: Dzień dobry! 07.07.06, 20:29 czyli nie mierzylac tempki? - sorki przeoczylam. Odpowiedz Link
malutka1939 do agulki 07.07.06, 20:30 skoro sie przedstawiamy to ok)) jestem Iwona, stramy się 9 cykli, badania ok, męża nie badaliśmy. cykle nieregularne, 2 cykle z testami owu, temp nie mierze. W tym cyklu pewnie juz czytałas po pozytywnym teście owu staranka (przed tez) no i czekamy na wyniki. Dziś robiłam test ciązowy negatywny. No i czekam sobie na @ Odpowiedz Link
agulka1001 Re: do agulki 07.07.06, 20:32 a jak dlugie masz cykle??ja robilam w dzien @@,a cykle 35dni i wyszedl negatywny!dopiero tydz pozniej pozytywny! Odpowiedz Link
malutka1939 Re: do agulki 07.07.06, 20:47 cykle mam nieregularne ale raczej wahaja się między 27-35 dni 35 dniowe mam rzadko ale bywają, przewazają 30,32 dniowe. Dziś 32 dc i nie ma nawet cienia II kreski chyba nic z tego. Robiłam przecież rano. Odpowiedz Link
agulka1001 Re: do agulki 07.07.06, 20:50 skoro miewasz nawet 35dniowe,to nie mozesz wykluczyc,ze ten taki jest!a wiec owu mogla byc zaledwie 2tyg temu!siedz cicho i czekaj!bedzie dobrze!ale trzeba czasu! Odpowiedz Link
malutka1939 wróżka 07.07.06, 20:54 sorki znowu enter za wcześnie wiecie co mi się przypomniałao kiedyś moja siostra była u wrózki dawno temu moze z pół roku i ona powiedziała jej że w czerwcu zajde w ciąże ahhaha nigdy nie wierzyłam w wrózki ale moze rzeczywiście ) Niezłe co Odpowiedz Link
darcia74 Re: wróżka 07.07.06, 21:07 hahaha, miejmy nadzieje ze twoja wrozka byla naprawde wrozka. Ja kiedys (ponad 10 lat temu) bylam u wrozki, ktora mi wywrozyla wpadke na wakacje czyli dziecko na 2-gim roku studiow (a bylam wtedy na 1-szym). Skonczylo sie tak, ze z tego strachu nie dopuscilam do siebie dlugo mojego owczesnego chlopaka, no i nie wpadlam, a potem zafundowalam sobie te cholerne tabsy. Teraz to bym sie cieszyla z tej wpadki Ehh czlowiek byl mlody i glupi! Choc pewnie potem bym zostala sama z dzieckiem, ale jakie to ma znaczenie - lepiej byc samej niz z kims kto jest nas nie wart. Odpowiedz Link
emkz Dobry wieczór! 07.07.06, 21:31 Ojej, wreszcie wróciłam. Co prawda wróciłam po 15., ale z miejsca poszłam spać, po prostu byłam tak strasznie zmęczona. W sumie nie było tak źle, tylko tak straaaasznie dużo ludzi było... Spałam, do 19., a teraz sobie siedzę i popijam mairtini bianco Słuchajcie! Rzecz niesłuchana, mój mąż chce się juz starać w tym cyklu. Ja chcę jeszcze poczekać jeden cykl, żeby zobaczyć jak Castagnus działa, a on po wczorajszym przytulanku stwierdził, że z tego na pewno będzie fasolka (7 dc hahaha). Na każdym kroku mnie przytula, głaszcze brzuszek, aż mi się chce śmiać. Szok normalnie - nie spodziewałabym się tego po nim... Szczególnie, że do owulacji jeszcze daleko - oj faceci Odpowiedz Link
emkz Dla agulki o mnie;-) 07.07.06, 21:38 Na imię mam Ewelina, ale nikt tak się do mnie nie zwraca - dla wszytskich jestem Inka W sumie to jeszcze się nie staram, bo chcę sobie z cyklami dojść do porozumienia... Ale kto wie, czy jak nam coś do głowy nie strzeli, to czy w tym cyklu nie zaczniemy (patrz wątek powyżej) A tak w ogóle to mieszkamy w Anglii, a na forum przesiaduję, bo Was wszystkie po prostu lubię To chyba tyle o mnie, a! anty brałam 4 lata, teraz już rok po odstawieniu i parę miesięcy temu zaczęłam mieć problemy z progesteronem, a tempki nie mierzę, bo nie mam powołania do tego, czego bardzo żałuję. Odpowiedz Link
agulka1001 Re: Dla agulki o mnie;-) 07.07.06, 21:44 a na czym polega Twoj problem z progesteronem?? kurde,zamiast z "cyklami",przeczytalam z "cyckami" hehehe juz chcialam Cie pytac na czym polega twoj problem hehe Odpowiedz Link
agulka1001 Re: do darcia,emkz,malutkiej i reszty 07.07.06, 21:46 dzieki za przyjecie mnie do grona! nawet nie wiecie,jaka to dla mnie radocha, jak czytam watki adresowane SPECJALNIE DO MNIE hehe siedze sobie sama w domu,mąz dzisiaj wraca "na zawsze", juz nie bede sama!bo byl w rozjazdach! milo,ze moge sobie z kims tak pogadac...rodzina daleko,siostra tez... Odpowiedz Link
emkz Re: do darcia,emkz,malutkiej i reszty 07.07.06, 21:56 hihi, to my już gronem jesteśmy, na szczęście nie zamkniętym, więc witamy wszytskich z radością! Im nas więcej tym większe doświadczenie zdobywamy, mamy więcej radości i mniej smutków, bo mamy się z kim dzielić A mój problem z progesteronem polega na tym, że mam plamionko tydzień przed @ i wsyztko razem (@ i plamienie) trwają 2 tygodnie... Cykle nie bardzo regularne - od 27 do 35 dni... Teraz był mój pierwszy cykl z castagnusem - cykl 30 dniowy i tylko dwudniowe plamionko przed Odpowiedz Link
malutka1939 Re: do darcia,emkz,malutkiej i reszty 07.07.06, 22:20 "A mój problem z progesteronem polega na tym, że mam plamionko tydzień przed @ i wsyztko razem (@ i plamienie) trwają 2 tygodnie... Cykle nie bardzo regularne - od 27 do 35 dni... " kurcze emkz jakbym siebie słyszała ja też tak mam tylko teraz plamien jeszcze nie mam i nie biore castagnusa ale chybazacznę Dobranocka lecę do mężusia bo z pracki wrócił papa Odpowiedz Link
sky1980 Re: do darcia,emkz,malutkiej i reszty 07.07.06, 22:22 no witam rzesze koleżanek!!!jak ja lubie takie wieczory okienka pomyte,co z tego ze po ciemku!norma na dziś wyrobiona! no to ja teraz cos o sobie powinnam...oj ksiazke bym tu mogla napisac ale w skrocie-lat ile mam kazdy wie-26(jeszcze 25 przez dokladnie miesiac !!!),mam córke Anie z poprzedniego związku ,ma prawie 5 lat a za tydzień wychodze za mąż za kochanego człowieka z którym od roku budujemy co dzień rodzine a od pół roku staramy sie ją powiększyć!ja jestem zdrowa jak koń a plamieniami nie przejmuje sie zaden gin...-mam podobnie jak Inka.Roberta zbadamy wkrótce.mieszkamy we Wrocku...jeszcze...za kilka tygodni wyjeżdżamy podzielić los Inki-oby z podobnym sukcesem!i ogólnie rozgościłam sie tu na dobre nawet nie sądziłam ze będzie tak fajnie!! Darciu-ponad pól dnia zalegałam z książką na kanapie bo na myśl o myciu okien pot mi kapał...ale po 21szej dało rade sie z nimi uporac i mam to z głowy na szczęście!!!malutka ja tez uważam ze jeszcze nic przesądzonego! no,to piszcie dalej co słychać Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 07.07.06, 22:35 tak sobie przejrzałam agulka ten drugi wątek i pewna jestem ze w życiu nie mogłabym zachować poronienia(oj nie daj Boże!)w tajemnicy.zwłaszcze przed mężem.może to wielki heroizm z Twojej strony a już na pewno ogromna siła.ja bym szukała u niego wsparcia,otuchy,empatii,pocieszenia...u wszystkich wkoło zresztą...nie umiem trzymać takich spraw tylko dla siebie,zwłaszcza jak cierpie...nawet tutaj beztrosko sie wywnetrzniam...ale prawdą jest że nikt nigdy nie spojrzy podejrzliwie z powątpiewaniem w Twoje potencjalne macierzyństwo,nie zobaczysz lęku czy nawet niemej obawy w oczach..ale drogo za to zapłaciłaś,oj drogo.obyś niebawem mogła radośnie obwieścić wieść o szczęśliwej zdrowej ciąży a potem pozapraszać na chrzciny!!! Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 07.07.06, 22:37 aaaa-wciskam opcje "odpowiedz" nie bacząc na temat,tak juz mam-zawsze na łatwiznę mam nadzieje ze sie nie gubicie? Odpowiedz Link
emkz Re: do sky1980 07.07.06, 23:37 nie pogubiłyśmy się maila do Ciebie skrobnęłam, a sama teraz już na dobre spać idę - ale fajnie się odprężyłam w wannie pełnej piany Malutka, skoro Ty te palmienia masz tak jak ja przed @, a teraz nie masz, to jest naprawdę duuuuuuuża szansaa, więc poczekaj do wtorku-środy i testuj raz jeszcze oy tym razem z pozytywnym skutkiem)) Przyjeżdżajacie do Anglii - tu 23 stopnie, wiaterek powiewa, deszczyk od czasu doczasu pokropi, słoneczko świeci - baaardzo miło Odpowiedz Link
malutka1939 do wszystkich :) 08.07.06, 10:05 hej dziewczynki dziś pobolewa mnie brzuszek, bolą mnie od rana piersi i plecki a to wskazuje tylko jedno @@@@@! No ale zaraz jade się opalac i słonko wszystko wygrzeje i zobaczymy co bedzie dalej Trzymajcie się cieplutko do wieczorka papapa Odpowiedz Link
agulka1001 Re: do sky1980 08.07.06, 20:58 czesc sky!nie jest mi łatwo,ale coraz lepiej! drogo zaplacilam przecodząc przez to,a juz nie mowiąc o tym,ze sama... ale ja chyba tak lubie w samotnosci... mam taką tesciową,ze jakby do niej doralo,to by mnie przekreslila,ze juz nic z dzieci nie bedzie....juz teraz tak mowi,a nie wie wszystkiego...dzieki za Twoje slowa,zreszta-wszystkei dziewcyzny z forum bardzo mi pomogly,pozwolily zrozumiec,wyciszyc sie... Odpowiedz Link
malutka1939 do sky1980 08.07.06, 10:07 Madziu, u nas w Aptece salfazin kosztuje 20 zł 100 tabletek Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 08.07.06, 10:44 o dziękuje!!!! ale masz fajnie z tym opalaniem...do mnie przylazła @...nie jade nad jezioro...bede cierpiec w ten weekend ;-(po co kobiecie kilkudniowa @ z tymi wszystkimi atrakcjami wątpliwej jakości?! miłego dnia dziewczęta,korzystajcie z lata. Odpowiedz Link
malutka1939 Re: do sky1980 08.07.06, 11:03 hej i do mnie właśnie przyszła @ wstrętna wrrr ale i tak jade nad jeziorko wziełam tableki, tampony i jade mam to gdzieś buziaki papa Odpowiedz Link
darcia74 Re: do sky1980 08.07.06, 11:57 dziewczyny, oddajcie mi wasze @@ jak nie chcecie Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 08.07.06, 13:44 no szkoda malutka,szkoda.ale dobrze ze choc tych plamien nie bylo!Darcia ja Ci ją chętnie oddam! no tak,okna umyłam wczoraj a teraz zaczyna sie burza,typowe,zawsze tak jest jak umyje okna ale przynajmniej ciut chłodniej bedzie przez chwile i mój żal z utraty wyjazdu nad wode sie zmniejszy Odpowiedz Link
emkz Re: do wszystkich 08.07.06, 17:05 Wy tu sobie nad jeziorkiem siedzicie, a ja dopiero co z pracy wróciłam;-( Co prawda u nas jakiegoś gorąca szczególnego nie ma, ale sobota to w końcu sobota - ma być dla nas Buuu, no i czemu te @@ przychodzą? Do darci niech teraz przyjdą, a nie do tych, co mają nadzieję na fasolkę... Odpowiedz Link
malutka1939 Re: do wszystkich 08.07.06, 18:15 hej dziewczynki własnie wróciłam, troszke sie opaliłam a teraz prysznic i jedziemy do przyjaciół na grilla i zimne piwko. wcale sie nie martwie @. Widocznie jeszce nie czas. W ubiegłym cyklu byłam strasznie przybita negatywnym testem i @ a teraz proszę jaki luzik. W Bułgarii to takiego bobasa zrobimy ze hej!!! hahahah Do jutra dziewczynki Odpowiedz Link
agulka1001 Re: malutka 08.07.06, 21:02 bo tak mialo byc!co do za "radocha" zrobic na miejscu??to musi byc cos wyjątkowego!wiec bedzie-niespodzianka z Bulgarii! Odpowiedz Link
agulka1001 Re: do wszystkich 08.07.06, 21:03 i sie narobilo!dzisiaj poszlam z meżem na calosc...kurde,8,5 tyg po zabiegu... lekarz kazal czekac 3 m-ce (3 cykle pewnie),a ja dopiero drugi zaczelam... to moj 19dc,a cykle mam 35dni....troche sie boje....bo i sluz sie jakis dziwny wczor pojawil...to chyba za wczesnie???? Odpowiedz Link
malutka1939 Re: do wszystkich 09.07.06, 12:55 agulka nic sie nie mart moja koleżanka miala zabieg (ciąża pozamaciczna) lekarz kazał odczekac pół roku a ona zaszła w ciąże juz w 2 cyklu po i wszystko jest ok ) terz jest w 6 m-cu ciązy i jest przeszczęśliwa. A tak to teraz dopiero zaczynali by działać. Nic się nie martw organizm sam bedzie wiedział co ma zrobić Iwona Odpowiedz Link
sky1980 Re: do wszystkich 09.07.06, 17:30 jak tam kolejny upalny dzień?ależ gorąco!!!i znikąd ochłody agulka nie martw sie,każdy lekarz radzi inaczej a co ma być to będzieciesz sie że mąż wrócił Odpowiedz Link
malutka1939 Re: do wszystkich 09.07.06, 19:30 sky ja dzis tez na opalanku byłam ale króciutko a dziewczyny też się chyba opalają bo nic nie piszą Darcie juz zaczeła chyba kibicować Italii a agulka zajęła się męzulkiem emkz to nie wiem czy pracuje czy też mężusiem zajęta hehe a ty co siedzisz w domku sky? ehhhhhhhhh jutro od nowa praca, praca brrr Odpowiedz Link
emkz Re: do wszystkich 09.07.06, 19:35 oj, ja mam strasznego doła, dlatego nic nie piszę, żeby przygnębiającego nastroju nie wprowadzać... Z powodu mojego nastroju to jestem mężem w ten czarujący sposób zajeta, że się na niego obrażam i wybucham płaczem jak o coś się pyta... Odpowiedz Link
sky1980 Re: do wszystkich 09.07.06, 19:56 emkz-będzie lepiej jak sie dyktat hormonów skończy!a może wieczorkiem tak winka sie z mężem napijecie i zły nastrój sie ulotni? malutka ja dogorywam w tym upale,cała sie lepie.byliśmy na zakupach maleńkich i kupiłam sobie sukienke-naturalnie czuje sie dobrze bogatsza o nową szmatkę mój mężczyzna ogląda mecz razem z moim tatą,musze im przypomniec ze sie winko chłodzi w lodówce-kto by nie wygrał-okazja do toastu bedzie Odpowiedz Link
agulka1001 Re: emkz 09.07.06, 21:44 ej,"mloda",co Ty sie tak udułas??na slubnego,no co Ty?? Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 09.07.06, 20:29 dziewczyny!!!ale mecz jest super!podoba mi sie-wreszcie sie coś dzieje! Odpowiedz Link
malutka1939 Re: do sky1980 09.07.06, 20:42 no mecz fajny my z mężusiem pijemy sobie Martini bianco z lodem ehh jakie orzeźwienie i kibicujemy iltalii emkz głowa do góry ! co się dzieje nie ma co smutkować będzie dobrze..... Odpowiedz Link
agulka1001 Re: do sky1980 09.07.06, 21:43 hej!ja tez jestem!i mecz ogladam jednym okiem! drugim przygotowuje sie do pracy,jutro mam ciezki dzien! co do męza do on sie mną zajął...kurde,w 19 i 21dc bez zabezpiecz... ale sie boje...znaczy z jednej strony chce bardzo,z drugiej boje sie, ze to za szybko... a wy jak tam-opalone na mahoń?? Odpowiedz Link
aagniesiaa Re: Do Inki Iwony Madzi Darcai i Hejakawa ... 10.07.06, 09:53 za szybko poszło Ja Agnieszka 4 cykl starań 2 z testami owu, ale w tym 10 dc i jeszcze nie zaczęłam testowanka 8 lat brania tabsów i efekty tego że szkoda gadać ... ale mam nadzieję na lepsze jutro dziewczyny dla tych dla których nowy cykl się zaczął - spokoju, bo przeciez kiedyś się uda!! każdej z Nas, a w to wierzę bardzo głęboko i czekam na tą naszą fasolkę ... ale jeśli przez wakacje nie zasiejemy idę do gina, zeby cos z tym zrobił ! Odpowiedz Link
darcia74 DO WSZYSTKICH 10.07.06, 23:43 dziewczyny!!! wygralismy !! (tzn. moj maz wygral Bylismy wczoraj w Monachium (to od nas 3 godz.) zeby razem z innymi Wlochami pokibicowac (i zobaczyc mine Niemcow, ktorzy w wiekszosci kibicowali Francuzom) a potem swietowac zwyciestwo. Do rana byly wielkie zabawy na ulicach, cos niesamowitwego!!! Ok.. przynajmniej na jeden dzien zapomnialam o moich wypadajacych na potege wlosach i wciaz nienadeszlej @ KOMUNIKAT ! Jutro wyjezdzamy na 2-tyg na wakacje (do tesciow na poludnie)!!!! Bardzo was prosze... Jak wroce, chce zobaczyc, ze przynajmniej jedna z was rozpoczela nowy watek p.t. : MAM II KRESKI ! Ja natomiast postaram sie napisac : DOSTALAM @ Aha i jeszcze jedno - nie zapomnijcie o mnie!!! UDANYCH STARANEK Odpowiedz Link
emkz Re: DO WSZYSTKICH 11.07.06, 10:36 O jaaa, ale super!!)), być na finale Mistrzwostw Świata!!!))))))) Najwspanialszych wakacji pod słońcem życzę, oderwania się od rzeczywistości i też II po powrocie. A czemu by nie? Za siebie gwarantować nie mogę, ale ja już przypilnuję te dziewczyny!!! Odpowiedz Link
aagniesiaa Re: DO WSZYSTKICH 11.07.06, 11:18 no Darcai wypoczywaj, a ten finał to rzeczywiście z jednej strony radość a z drugiej płacz i cisza, ale ktoś musi wygrać a ktoś przegrać ja dziewczyny zaczynam testy owu, zobaczymy czy w tym miesiacu mi wykaza owu, zdaje sie ze w poprzednim za pozno zrobiłam pogoda super Odpowiedz Link
sky1980 Re: DO WSZYSTKICH 11.07.06, 12:27 Darusiu!!!ale mieliście fajnie!!!my tez włochom kibicowaliśmy !!!!choć żal mi osobiście Zidane'a,poniosło faceta,no trudno wypoczywaj ile wlezie a po powrocie zaskocz nas miłą wiadomością!!!teraz niech @ sobie przyjdzie ale potem wyślijcie ją z mężem na przynajmniej roczne wakacje!!!!(wliczam tu karmienie piersią-jest wspaniałe,karmiłam 2 lata i 4 m-ce)a my już tu sie tez postaramy o to becikowe póki jeszcze dają ( bo jeszcze dają ,tak?)albo zubożymy delikatnie socjal innych państw UE powodzenia i wszystkiego najlepszego-pamietaj-czeka Cie tu komitet powitalny! Odpowiedz Link
sky1980 Re: DO WSZYSTKICH 11.07.06, 16:52 no jak tam laseczki?te posiane i te przed sianiem? powiedzcie mi prosze-jak juz zrobi sie badania nasienia i jesli trzeba "coś" z nasieniem zrobić,podrasowac je np. to do jakiego lekarza sie udac?bo chyba nie do gina,co?czy ma to być androlog?tak pytam na wszelki wypadek,bedziemy sie znow zaraz starac ale i "sie" zbadamy -mam nadzieje jeszcze w lipcu i jak bedzie ok-to ok ale jak bedzie mniej ok to musze wiedziec co dalej robic...szybko. trzymajcie sie,pa. Odpowiedz Link
emkz Fajną stronkę znalazłam;-) 11.07.06, 22:47 a oto adres: www.mamo-tato.pl Miłej lektury! Odpowiedz Link
malutka1939 do wszystkich 12.07.06, 19:51 dziwczyny co u Was?? sky jak tam przed slubem stresik już jest? darcia to wiem że wypoczywa a reszta? agniesia co tam u ciebie testy robisz i co? a agulka? jakieś objawy? emkz a ty jak tam w pracy? u mnie @ była 2 dni w 3 dniu plamienia i koniec nie wiem o co chodzi.... ale zobaczymy co dalej będzie moze przez te upały tak się skróciła 3majcie się bużka Odpowiedz Link
agulka1001 Re: do wszystkich 12.07.06, 20:40 czesc!jestem!mąż caly czas na kompie,powiedzial,ze mi strone zablokuje,jak tak dalej bede tu siedziec hehe! a wiec ja ide do gin-dostalam najpierw plamien,a wczor lekkiego krwawienia po stosunku,mąz byl w szoku,bo nie byly to sladowe ilosci,ale dosyc spore-i to na jego udzie!przy tym zabolal mnie brzuch ze szok!to jest 3tyg po okresie (tym pierwszym okresie po poronieniu) sky to pewnie pojawi sie po podrozy poslubnej! darcia lezy bykiem na plazy i ma nas gdzies hehe! a reszta juz odlicza dni do testu!ale sie porobilo! malutka,a u Ciebie co tak skąpo z tą @@??moze u Ciebie jakas nadzieja?? Odpowiedz Link
malutka1939 do agulki 12.07.06, 20:44 agulka wiesz co nadziei to chyba nie m a bo przeciez w piątek testowałam a w sobote @ przyszła i wynik testu był negatywny chyba coś się poprzestawiało przez te upały Odpowiedz Link
malutka1939 Re: do wszystkich 12.07.06, 20:48 dziwczyny powiedzcie czy ja jestem inna... nie wiem jak wy ale my mieszkamy z rodzicami tzn. z moja mamą i ja mam schize nie chcę się kochać z męzem dopóki wszyscy juz nie spią, rano absolutnie bo moze mama bedzie pukać a wieczorem tez nie bo moze bedzie słyszeć.. wiem ze nie jesteśmy dziećmi i wiem że ona to zrozumie choćby nawet słyszała ale nie mogę sie przemóc kurcze tak fajnie było jak mieszkaliśmy sami no ale takie zycie... w nocy często nie mam ochoty na przytulanko bo padam z nóg więc powiedzcie mi jak ja mam zaciążyć ehhhh Odpowiedz Link
emkz Re: do wszystkich 12.07.06, 21:06 dać rodzicom na kino... A poza tym to u mnie praca, praca i praca. Szefowa się mnie spytała kiedy będę się zaciążać, a jej na to, że czasu nie mam, bo tyle pracuję... No i dała mi dwa dni wolne (niedziela, poniedziałek)). A u mnie z tym zaciążaniem to nie wiem jak będzie, bo teraz już drugi cykl z kolei nie widzę płodego śluzu - wszystko mi tonie i jest mleczne;-((( Nie wiem o co chodzi, dlatego w tym cyklu mamy wszelkie zabepieczanie w nosie... Brak śluzu = brak owu...? A jak nie to się będę stresować A co mi tam... Odpowiedz Link
sky1980 Re: do wszystkich 12.07.06, 21:35 cześć! no u nas nerwowo sie robi,jutro pierwsi goście zjeżdzają-rodzina narzeczonego.zdążyliśmy sie rano pokłócić - o bzdury naturalnie ...niby juz sie atmosfera klaruje ale zal zostaje...ogólnie faceci są do...no wiecie co do podróży poslubnej to nie zdecydowalismy czy pojedziemy -ani dokąd..niby Kreta albo Tunezja wchodziła w gre ale jak tam jest cieplej niż tutaj to chyba nie damy rady...byłam dziś u fryzjera...chyba mi odbija bo mi sie wydawało ze moja fryzjerka w ciąży...normalnie mam obsesje...same ciężarne i niemowlęta widze na każdym kroku... moja Anula szaleje z radości-że goście,ślub,)preznty i dla niej!),galowe stroje,obrączki-normalnie skacze z radości i odlicza dni-pewnie mi dzis nie usnie bo wie ze goscie zjawią sie z samego rana. kurcze-co to moze byc te Wasze plamienia,krwawienia...po stosunku zwłaszcza!? radziłabym do lekarza...lepiej chuchac na zimne. emkz-czyli masz zielone światło na ciążę od pracodawcy?!i bardzo dobrze,piszą ze każdy śłuz jest oznaką płodności-ale bywa lepszy i gorszy.a kto wie co tam masz u "podstawy"szyjki?może akurat śluz przyjazny mężulkowym plemniczkom!!miłego wieczoru dziewczyny...ja chyba tez nie zasnę...a to dopiero początek... Odpowiedz Link
emkz Re: do wszystkich 12.07.06, 21:43 sky! właśnie Ci pocieszającego maila wysłałam! I pamiętaj, ze masz dzień ślubu wspominać jako coś pięknego, a nie być wtedy kłębkiem nerwów! A pracodawczynię mam super!)) W ogóle u mnie w pracy wszyscy czekają kiedy będę w ciąży (bo tylko ja młoda mężątka) i wszyscy chcą być wujkami i ciociami Dobranoc, zaciągam mężulka do łóżka, hihi Odpowiedz Link
aagniesiaa Re: do wszystkich 13.07.06, 08:42 hej dziewczyny! sky nie denerwujcie się - ten dzień to naprawdę jeden z piękniejszych w życiu i nie ma czym się denerwować, my owszem troche sie denerwowalismy ale zwłaszcza tym czy sie wszystko uda, ale w sobote juz byl luzik, usmiechy i nasze radosne miny to naprawdę fajny dzien, bardzo miło wspominam Emkz jaka mila sytuacajw pracy, u mnie o ciąży lepiej nie wspominac zeby se nie narażac na zły humor szefa rozwodnika, bez rodziny, pracoholika dla ktorego tylko praca sie liczy ! dlatego siedze cicho i czekam az to się wydarzy a wtedy mu powiem i wszystko bedzie zalezalo od niego jak nie przystopuje to ide na L$ a co tam ja testuje narazie testy owu negatywne - czekam na pozytyw, to moze byc lada moment, albo w ogole bo nie wiem w zeszłym miesiacu nie trafiłam, 13dc byl negatyw, 14dc nie zrobiłam, a 15dc juz zanikajacy pozytyw, wiec do konca nie wiem czy ten pozytyw byl czy nie, dlatego teraz robie codziennie a wy macie jakies doswiadczenia jesli chodzi o testy owu? Odpowiedz Link
sky1980 Re: do wszystkich 13.07.06, 10:43 dzięki aagniesiaa!!faktycznie-jest ok juz po śniadanku,goście pojechali zaopatrzyc sie w nowe buty,japosprzatam i na 18ta idziemy do moich rodziców! jest milutko i juz emocje opadły teraz juz bedzie tylko coraz lepiej a testy owu jak juz wiem nie nalezy robic rano!!poza tym wychodza mi roznie- ostatnio tak jak Tobie-najpierw kreska blada a potem znikakająca bo juz po...nic to,próbujemy dalej!pozdrawiam Was!pa Odpowiedz Link
aagniesiaa Re: do wszystkich 13.07.06, 10:55 hej ale ja nie robię rano, robię zawsze po pracy cos mnie dzis nawet brzusio pobolewa ...? a tak zobaczysz ze bedzie fajnie, wiadomo adrenalinka skacze troche bo to tak inaczej, jestescie caly dzien i całą noc w centrum uwagi a jeszcze masz gości na głowie, oni to pewnie dopiero robią zamieszanie a juz ten dzien to zleci, ja wstałm bardzo rano wtedy, fryzjer, kosmetyczka itd i zleciało jak z bicza, będzie dobrze a ja juz czekam na twoje opowiesci z tego dnia pozdrawiam Aga Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 13.07.06, 16:51 dziewczyny!!!!ja chce mieć znów dziecko...siostra mojego przyszłego męża dziś przyjechała !!!jest w pięknym 8 miesiącu ciąży!wygląda ślicznie a mały (to chłopczyk!)jest słodki w tym okrągłym brzuszku !!!normalnie wymiękam!!! ryczec mi sie chce na samą myśl o ciąży-i swojej(mam nadzieje niebawem) i czyjejś-to takie wzruszające!!albo zwariowałam...upały mi przygrzały za bardzo może...jejku...taka miękka typowa roztkliwiona baba sie robie... Odpowiedz Link
emkz Re: do sky1980 13.07.06, 17:14 i ja, i ja! ja też chcę! Tylko jak to zrobić bez płodnego śluzu?!?! ;-(( PS. U mnie szefem jest kobieta - Włoszka, która ma sama 3 dzieciaków, w tym jedno 2-letnie. A tak w ogóle to ja chcę pracować jak będę w ciąży - chyba bym z nudów w domu umarła... Odpowiedz Link
agulka1001 Re: hej hej 13.07.06, 19:31 witajcie forumowiczki! dzisiaj byla u gin...powiem Wam niusa-luteina nie blokuje owulacji!!!! bralam od 17dc do dzis!wykres temp nie pokazal owulacji,tylko juz na dzis nieplodne! a lekarz powiedzial,ze owulacja byla kilka dni temu!!!!!!!!!!!!! a ja 4dni temu z moim męzem,wiecie,ten teges...ale to bylby prawdziwy cud!! dostalam anytbiotyki,tez na krwawienie,bo jakas bakteria sie pojawila, ale mam czekac tydzien,i zrobic bete......... sky-nie wariuj,prosze Cie!Ty,taka silna,a takie tu wylewki i zale??? nu nu nu! Odpowiedz Link
sky1980 Re: hej hej 13.07.06, 23:16 no agulka!!!a moze akurat sie uda i maluch bedzie! no,ponioslo mnie troche widac zegar zegar bilogiczna coraz bardziej nerwowy sie robi. dobrej nocki-padam!!! Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 14.07.06, 15:13 drogie koleżanki mężatki-ja już teraz rozumiem po co jest konieczna podróż poślubna,rozumiem jej geneze i sens!!!jest ona po to by świeżopoślubieni mogli dojść do siebie fizycznie i psychicznie po tym całym zamieszaniu ślubnym!!!! sprostuje Wam tylo-mój jutrzejszy ślub to tylko cywilny i przyjątko w knajpce na 30osób,za rok chcemy zrobić kościelny i wielkie wesele,tego koscielnego to sie w ogole nie boje bo bede juz wtedy żoną oswojana z byciem żoną ale teraz...ciągle sie coś tu dzieje,stale przygotowania i czyjeś nowe pomysly do realizacji mimo ze my ich nie przewidywalismy...ale co tam,w dobrej wierze no nie, chce mi sie spac ale nie moge...nerwy,jedno dobre ze jesc tez nie moge (kiecka bedzie lepiej lezec)ucze sie ze wraz z obraczką a nawet predzej otrzymuje również smycz-zawsze ktoś może zadzwonić (teściowa np)i ja ten tel.MUSZE odebrać!nie daj Boże jak właśnie bede bez komórki w sklepie...co juz mi sie zdarzyło..o zgrozo!!!zabawne to wszystko,miłe w sumie ale kurcze- męczące.ja chce na bezludna wyspe w ta podróż,moze nawet sama na troche-zeby odespac...i bez komorki!ale ogolnie to zmeczona jestem rowniez radoscia ze to sie dzieje ze przyjezdzaja juz znajomi,przysylaja kartki ze pamietaja ze sie ciesza i zycza wszystkiego najlepszego wyjatkowy okres - na pewno.jak dobrze ze nie jestem teraz w ciazy-zwyczajnie bym to przespala a jak u Was czas i wydarzenia?co sie dzieje w cyklach?pozdrowienia.Magda Odpowiedz Link
agulka1001 Re: do sky1980 14.07.06, 15:31 hej sky! ale Ci zazdroszzce,to taki fajny okres-wlasny slub!chociaz ja prawie nic nie pamietam hehe bylam tak podekscytowana hehe!to zamieszanie jest takie fajne! wszyscy sie Tobą interesuja,ciesz sie! hej dziewczyny! u mnie jakos leci,dzis mialam wolne,sprzatam,ale glownie to wchodze na Neta hehe!ja jestem juz od Was uzalezniona! ale wieciec co-program komp dzis zmienil zdanie,juz nie mam dni nieplodnych,tylko owulacja byla 23dc (3dni temu),i od 3dni mam temp powyzej 37! czyli lekarz miala racje,bo tam pokazalo usg!staranko bylo 21dc...teraz drżę,czy te plemniki przezyly 2dni i czy doszlo do zaplodnienia? Odpowiedz Link
malutka1939 do sky1980 14.07.06, 17:00 Droga Madziu juz dziś chcę ci złozyć najserdeczniejsze zyczenia. Dużo szczęścia na nowej drodze życia no i oczywiście dzidka!!!!!!!! ) i tego będą zyczyć Wam wszyscy hihihih Ucałuj swojego Roberta trzymajcie się cieplutko Iwona Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 14.07.06, 19:00 dziękuje bardzo za życzenia!!!fajnie tak,rzeczywiście.tylko zaczyna sie robić wariactwo-myśmy tak spokojnie wszystko sobie przygotowywali a tu przyjechała teściowa podekscytowana ze hej i z ogromną pasją przejęła pałeczkę i wyobrazcie sobie ze co dzien zwieksza nam sie liczba gości!!!hihihi-normalnie jazda jak nie wiem,juz mnie to tylko smieszy....obym nie dała sie ponieść tej nerwówce to owocnych starań-my tez nie poprzestajemy Odpowiedz Link
aagniesiaa Re: do sky1980 i jak po slubie :) 17.07.06, 09:06 mam nadzieje ze sie udalo i było fajnie w takim razie na nowej drodze zycia samych radości miłosci i bobasków wam życzę u mnie klęska z testami nie wychodzą mi, nie osiągam juz drugi cykl takiej mocnej krechy tylko taką ciut bledszą od testowej a potem ona znika, nie ma mowy zeby była dłużej niż jeden dzien, co to może znaczyć? moze pownnam w tym dniu dwa razy testowac? jestem trochę przez to rozbita, ale pozdrawiam was serdecznie Odpowiedz Link
sky1980 Re: do sky1980 i jak po slubie :) 17.07.06, 09:55 cześć kochane!!! u nas milutko po śllubie i było bardzo fajnie-mi tam sie podobało odezwe sie potem bo zaraz zmykamy(mamy dzień wolny) trzymajcie sie zdrowo i w nadziei!pa Odpowiedz Link
emkz Re: do sky1980 i jak po slubie :) 17.07.06, 11:55 oj aagniesiaa, ja co prawda testów owu nie robię, ale i tak dałabym sobie głowę uciąć, że owu w tym cyklu nie było: śluzu brak i już czuję PMS (17dc!). Miałam identycznie 3 miechy temu i gin stwierdził brak owu, a poza tym powiedział że jak nie ma owu to hormony szaleją i organizm tak się dziwnie zachowuje... PS. Ale czemu po pół szklanki martini wczoraj byłam już porządnie wstawiona...? Ech, nie chcę się nakręcać, więc się nie obraźcie jak nie będę się tu za często pojawiać. Ale i tak trzymam kciuki za Was wszystkie! Odpowiedz Link
malutka1939 aagusia 17.07.06, 17:48 Ach sorki znowu za wczesnie enter Aga ja tam miałam testowałam koło 14 dc i wychodziły mi krechy ciemne ale nie identyczne, a nestepnego dnia juz nie było, a potem znowu jasna i tak w kółko. Kiedys po wizycie u gina okazało sie ze 14 dc mój pecherzyk ma dopiero 14mm i testy zaczełam robic znowu od 18 dc i wyszła mi bardzo mocna krecha 22 czy 23 dc Moze po prostu owu jeszcze nie było. Odpowiedz Link