bluma1976 10.08.06, 08:45 Dziewczyny, czy ktoś leczył sie u dr. Pazio? Czy jesteście z niego zadolowolne. Jakie są Wasze opinie o Panu doktorze? Bede wdzieczna za wszelkie informajce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to-ja-007 Re: dr. S.Pazio 10.08.06, 11:04 Moja opinie moge napisac na priva. Bylam jego pacjentka przez ladnych pare lat. Jak chcesz to daj znac. pozdr. Odpowiedz Link
bluma1976 Re: dr. S.Pazio 10.08.06, 11:33 dziekuje za odp. jesli mozesz to daj znac na gg 5772213. pzdr Odpowiedz Link
baska-35 Re: dr. S.Pazio 10.08.06, 12:01 czesc, tez mam zamiar sie wybrac do tego lekarza, kolezanka z pracy chwali, napisz jak sie czegos wiecej dowiesz pozdrawiam Odpowiedz Link
bluma1976 Re: dr. S.Pazio 10.08.06, 12:27 Dr. Pazio poleciła mi znajoma. Byłam u niego na 3 wizytach i jak narazie moje wrażenie jest pozytywne. Aczkolwiek nie wiem jaki będzie rezultat i skuteczność leczenia przez pana dr. ponieważ własnie chodzę do niego z problemem zajścia w ciążę. Jak narazie zlecił nam badanie nasienia, które wykonaliśmy. Badanie wyszło nawet pozytywnie, ale nie rewelacyjnie. Ale pan Pazio stwierdził, że przy takich wynikach można naturalnie zajść w ciążę. Natomiast mnie zlecił badanie HSG. Przepisał mi także CLO, który już brałam wcześniej ( bez rezultatu ) i kazał brac nadal Castagnus ( ten mi ładnie wczesniej uregulował cykl ). Więc chcę poznać Wasze opinie na temat skuteczności w leczeniu przez dr. Pazio. Odpowiedz Link
baska-35 Re: dr. S.Pazio 10.08.06, 13:22 mhhh. podobna sprawa, ja dopiero planuje ciaze i robie rozne badania,nmam zanizone TSH, wczoraj zrobilam prolaktyne i jest strasznie wysoka ok. 54 a poobciązeniu ponad 500, kiepsko wybiore sie do niego po urlopie i zapewne do jeszcze innego, bo nie wiem czy jednemu mozna zaufac pozdrawiam Odpowiedz Link