Dodaj do ulubionych

dr. S.Pazio

10.08.06, 08:45
Dziewczyny,
czy ktoś leczył sie u dr. Pazio? Czy jesteście z niego zadolowolne. Jakie są
Wasze opinie o Panu doktorze?
Bede wdzieczna za wszelkie informajce.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • to-ja-007 Re: dr. S.Pazio 10.08.06, 11:04
      Moja opinie moge napisac na priva. Bylam jego pacjentka przez ladnych pare lat.
      Jak chcesz to daj znac.
      pozdr.

• bluma1976 Re: dr. S.Pazio 10.08.06, 11:33
        dziekuje za odp. jesli mozesz to daj znac na gg 5772213.

pzdr
    • baska-35 Re: dr. S.Pazio 10.08.06, 12:01
      czesc, tez mam zamiar sie wybrac do tego lekarza, kolezanka z pracy chwali,
      napisz jak sie czegos wiecej dowiesz
      pozdrawiam
      • bluma1976 Re: dr. S.Pazio 10.08.06, 12:27
        Dr. Pazio poleciła mi znajoma. Byłam u niego na 3 wizytach i jak narazie moje
        wrażenie jest pozytywne. Aczkolwiek nie wiem jaki będzie rezultat i skuteczność
        leczenia przez pana dr. ponieważ własnie chodzę do niego z problemem zajścia w
        ciążę. Jak narazie zlecił nam badanie nasienia, które wykonaliśmy. Badanie
        wyszło nawet pozytywnie, ale nie rewelacyjnie. Ale pan Pazio stwierdził, że
        przy takich wynikach można naturalnie zajść w ciążę. Natomiast mnie zlecił
        badanie HSG. Przepisał mi także CLO, który już brałam wcześniej ( bez
        rezultatu ) i kazał brac nadal Castagnus ( ten mi ładnie wczesniej uregulował
        cykl ). Więc chcę poznać Wasze opinie na temat skuteczności w leczeniu przez
        dr. Pazio.
        • baska-35 Re: dr. S.Pazio 10.08.06, 13:22
          mhhh. podobna sprawa, ja dopiero planuje ciaze i robie rozne badania,nmam
          zanizone TSH, wczoraj zrobilam prolaktyne i jest strasznie wysoka ok. 54 a
          poobciązeniu ponad 500, kiepsko sad wybiore sie do niego po urlopie i zapewne do
          jeszcze innego, bo nie wiem czy jednemu mozna zaufac
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka