Dodaj do ulubionych

Poznań - doktor Banaszewski

10.08.06, 09:59
Jestem zapisana do doktora Banaszewskiego
(Poznań - Polna)
Czy ktoś może się podzielić opinią
na temat jego diagnoz lekarskich?
Dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: klara Re: Poznań - doktor Banaszewski IP: *.echostar.pl 14.11.06, 20:49
      Stanowczo odradzam tego człowieka. Chodziłam do niego przez całą ciąże i
      właściwie w ogóle mnie nie kojarzył - za każdym razem sprawiał wrażenie jakby
      mnie pierwszy raz widział na oczy!!! Oczywiście "skrobał" coś na swoich
      karteczkach, ale nie wiem po co, bo właściwie chyba nigdy potem do nich nie
      zaglądał. Chodziłam do niego prywatnie i wydawałoby się, że wszystko ok bo nawet
      USG za każdym razem robił - ale pytam po co- skoro nawet jak coś go
      zaniepokoiło, albo raczej mnie to to olewał kompletnie. Skutki- tragiczne:
      dziecka nie ma, a wiem dokładnie, że mogłoby być gdyby ktoś "nie olał"
      niepokojących sygnałów i nie czekał (co przypuszczam) by dać mu w łapę. A niby z
      niego taki specjalista w patologii ciąży, a nie przejął się w ogóle tym, że
      miałam bardzo silne skurcze i tym, że dziecko nie urosło praktycznie nic w ciągu
      3 tygodni, oraz tym że nie widział ruchów oddechowych.
    • Gość: milusia Re: Poznań - doktor Banaszewski IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.06, 22:18
      hej
      szczerze mówiąc byłam już tam kilkanaście razy ale nie mogę rozszyfrować tego
      człowieka a tym samym trudno mi się odnieść do jego działania. zachowuje się
      kompetentnie ale nie mam porównania - jest pierwszym specjalistą w tej branży
      do jakiego się udałam. najpierw było badanie nasienia męża i badanie moich
      hormonów, później 2 oceny jajeczkownia, następnie HSG, tera jest w planie test
      penetracyjny.niby wszystko jak w schemacie diagnozowania niepłodności. dalej ma
      być inseminacja 3 razy no i później laparoskopia. list, który tutaj
      przeczytałamzrodził moje wątpliwości ale jeszcze poczekam.nie jest to raczej
      lekarz - kolega, buduje barierę przez co trudniej o porozumienie.
      może jeszcze ktoś coś wie na temat Pana doktora?
    • iii10 Re: Poznań - doktor Banaszewski 16.11.06, 18:58
      Przez pewien czas byłam jego pacjentką. U niego miałąm zrobione wszystkie
      podstawowe badania hormony, mąż, HSG itp. oczywiście wszystko ok. Ale on jest
      bardzo dziwny, miałam monitoring owu ale jakoś nigdy się nie dowiedziałam czy
      jest ok. Zresztą gdybym nie pytała to chyba niczego bym się nie dowiedziała.
      Obecnie jestem po pierwszej wizycie w novum i tam na pierwszej wizycie
      dowiedziałam sie wiecej niż po roku wizyt u dr B.
      Osobiście nie polecam, ale to tylko moje zdanie.
      • Gość: milusia Re: Poznań - doktor Banaszewski IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.06, 15:58
        hej
        a co po wizytach w tej klinice, o ktorej piszesz? jaka dalsza diagnostyka i co
        proponują? czy są jakieś postępy?i do kogo się tam ewentualnie zgłosić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka