exit.ka 10.08.06, 09:59 Jestem zapisana do doktora Banaszewskiego (Poznań - Polna) Czy ktoś może się podzielić opinią na temat jego diagnoz lekarskich? Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klara Re: Poznań - doktor Banaszewski IP: *.echostar.pl 14.11.06, 20:49 Stanowczo odradzam tego człowieka. Chodziłam do niego przez całą ciąże i właściwie w ogóle mnie nie kojarzył - za każdym razem sprawiał wrażenie jakby mnie pierwszy raz widział na oczy!!! Oczywiście "skrobał" coś na swoich karteczkach, ale nie wiem po co, bo właściwie chyba nigdy potem do nich nie zaglądał. Chodziłam do niego prywatnie i wydawałoby się, że wszystko ok bo nawet USG za każdym razem robił - ale pytam po co- skoro nawet jak coś go zaniepokoiło, albo raczej mnie to to olewał kompletnie. Skutki- tragiczne: dziecka nie ma, a wiem dokładnie, że mogłoby być gdyby ktoś "nie olał" niepokojących sygnałów i nie czekał (co przypuszczam) by dać mu w łapę. A niby z niego taki specjalista w patologii ciąży, a nie przejął się w ogóle tym, że miałam bardzo silne skurcze i tym, że dziecko nie urosło praktycznie nic w ciągu 3 tygodni, oraz tym że nie widział ruchów oddechowych. Odpowiedz Link
Gość: milusia Re: Poznań - doktor Banaszewski IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.06, 22:18 hej szczerze mówiąc byłam już tam kilkanaście razy ale nie mogę rozszyfrować tego człowieka a tym samym trudno mi się odnieść do jego działania. zachowuje się kompetentnie ale nie mam porównania - jest pierwszym specjalistą w tej branży do jakiego się udałam. najpierw było badanie nasienia męża i badanie moich hormonów, później 2 oceny jajeczkownia, następnie HSG, tera jest w planie test penetracyjny.niby wszystko jak w schemacie diagnozowania niepłodności. dalej ma być inseminacja 3 razy no i później laparoskopia. list, który tutaj przeczytałamzrodził moje wątpliwości ale jeszcze poczekam.nie jest to raczej lekarz - kolega, buduje barierę przez co trudniej o porozumienie. może jeszcze ktoś coś wie na temat Pana doktora? Odpowiedz Link
iii10 Re: Poznań - doktor Banaszewski 16.11.06, 18:58 Przez pewien czas byłam jego pacjentką. U niego miałąm zrobione wszystkie podstawowe badania hormony, mąż, HSG itp. oczywiście wszystko ok. Ale on jest bardzo dziwny, miałam monitoring owu ale jakoś nigdy się nie dowiedziałam czy jest ok. Zresztą gdybym nie pytała to chyba niczego bym się nie dowiedziała. Obecnie jestem po pierwszej wizycie w novum i tam na pierwszej wizycie dowiedziałam sie wiecej niż po roku wizyt u dr B. Osobiście nie polecam, ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link
Gość: milusia Re: Poznań - doktor Banaszewski IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.06, 15:58 hej a co po wizytach w tej klinice, o ktorej piszesz? jaka dalsza diagnostyka i co proponują? czy są jakieś postępy?i do kogo się tam ewentualnie zgłosić? Odpowiedz Link