Dodaj do ulubionych

Testowanie 26.08 - kto się przyłącza?

16.08.06, 10:58
Dziewczyny ja zamierzam testowac 26.08 - kto zamierza tez w ten dzien?
Jakby sie udalo to u mnie bylaby super niespodzianka dla mnie i mojego męża -
w sobotę wydajemy wielkie przyjęcie z okazji 1 rocznicy ślubu. Achhh już się
rozmażyłam na myśl o takim prezencie....
Więc ile nas będzie na weekend 26-27.08? Buziaczki
Obserwuj wątek
    • brakochoty Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 16.08.06, 15:25
      jasmile
      • megi_25 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 16.08.06, 15:29
        A ja dwa dni po Was.
        • agulka25 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 16.08.06, 17:44
          ja chyba zatestuje 27.08- moj brat ma 30 te urodziny....ale nie łudze sie, bo
          tempka nie wskazuje na to, ze wogole byla owulacja...choc staranka byly, hihi

pozdrawiam

aga
          • agnieszka2211 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 16.08.06, 19:00
            Ja powinnam 24.08, ale testuje jutro. Juz nie moge wytrzymac.
            • agatta-a1 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 16.08.06, 19:08
              ja tez bym chciałą zatestować 26 08 ale nie ma odwagi spojrzeć później na ten
              test bo boje się kolejnej I krechy sad(( więc poczekam na @ która planowo ma byc
              ok. 26.08. bosko by było gdyby nie przyszła, tez miałabym dla meza prezent na I
              rocznice ślubu tak jak koleżanka.
    • magda_bb Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 16.08.06, 19:26
      Bardzo bym chciala i taki byl moj pierwotny plan gdyz na ten dzien miala
      przypadac @, ale podobnie jak u Agi tez mam watpliwosci czy owu w ogole byla,
      bo temperaturki na to nie wskazujasad
      • panda2000 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 16.08.06, 20:34
        Mogłabym zatestować też 26.08 ale sie też boje i mam przeczucie ze tylko I
        krecha bedzie sad, poczekam wiec do @ a jak nie przyjdzie to 30.08 zatestuje dla
        pewności...
        • agulka25 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 16.08.06, 22:12
          ja @ tez mam dostac planowo 26.08...wiec z testem sie wstrzymam do niedzieli
          rano...choc nie wiadomo kiedy termin @ powininen tak naprawde byc, bo ovu nie
          stwierdzono....wiecie co dziewczyny, ja szukam sobie nowego Hobby!!! i chyba juz
          znalazłam...to ASG - bede biegac po lesie i strzelac do ludzi...chyba mi odbiło!!!

pozdrawiam ( szcególnie magdebb, agatte i pande....)

trzymam kciuki!!

aga
          • bpools Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 16.08.06, 22:44
            Hej, ASG to super sprawa - moj brat zajmuje sie tym od 2 lat i bardzo sobie
            chwali - swietna zabawa, mozna sie odstresowac, doskonala forma i kondycja.
            Mysle ze pomysl trafiony w 10!!!smile))
          • wirbelwind Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 17.08.06, 05:54
            Siema !

Biedny Twój mąż - napewno w pierwszej kolejności zostanie rozstrzelany jak sam
            znów nie trafi wink

pozdro - Guziec Afrykański !

( kłi, kłi, chrum chrum !! )
            • milena2006 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 17.08.06, 06:54
              Ja testuje 30smile Tralallaa..
            • ivi9 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 17.08.06, 06:54
              Powinnam testować ok. 25-26.08, ale nie będę. Przytulanko było tylko jeden
              raz!!!!, a teraz przez to zapalenie pęcherza to bezpieczniej by było jakby nic
              nie było;-(((
            • agulka25 do WIRBELWIND! 17.08.06, 17:11
              KOCIO!

nie psuj mi zabawy i nie wchodz na moje forum, ja nie wchodze na twojego
              odkrywce....

i nie wszyscy musza wiedziec co to Guziec Afrykanski- to przeciez nasza mala
              tajemnica!

p.s. DO DZIEWCZYN: przepraszam, ale kocio (wirbelwind) to moj maz....niestety,
              zaczal nas podczytywac....ach te chłopy!!!

pozdrawiam

agulka
    • cierpliwa79 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 17.08.06, 07:26
      ale nas dużo na tego 26 sierpniawink jak tez tyle że chyba nie zdecyduje sie
      testowac....poco się nakręcac??? jak @ nie pojawi sie początkiem września to
      chyba dopiero wtedy zatestuje....zreszta akurat 26 idziemy na weselicho
      kolezanki więc po co się stresować--będe się poprostu dobrze bawićwink
      • cierpliwa79 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 18.08.06, 06:54
        ep cos mi się wydaje że nic z sierpniowego zabrzuszenia... zaczyn amni
        epobolewać prawa piers--jakoś tak ostatnimi czasu zawsze na ok tydzień przed
        spodziewaną @ zaczyna bolec i teraz też.....sad
        • agatta-a1 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 18.08.06, 07:44
          ja niestety tez tak mam i w tym cyklu mnie to nie ominęło więc pewnie nic z tego
          sad(( bolą piersi z boków od wczoraj a @ ma być za ok. tydzień. załamać sie można.
    • ja-goda1 I ja też i ja też!!!! 18.08.06, 09:21
      Czesćsmile

Faktycznie niesamowite jak nas dużo na to weekendowe testowanie. Ja też
      powinnam testować 26.08 i mam wielką nadzieję i wielkie przeczucia na 2 krechy.
      Starania były codzienne w płodnym okresie, a wcześniej tylko do 11 dc ( na
      dziweczynkę). Wierzę że nam się uda dziewczyny - to będzie szcześliwy wątek.
      Buziaki i oby do 26...
      J-Aga
      • onna79 Re: I ja też i ja też!!!! 18.08.06, 10:02
        Witam, starające się dziewczyny!
        Moje testowanie przypada w tym samym terminie co Wasze, ale zaczekam do ..@,
        mam nieregularne cykle, więc jeśli się nie pojawi w terminie to nie będzie dla
        mnie dziwnesmileTo bardzo denerwujące, nigdy nie wiem kiedy przyjdzie sad
        ps. to moje pierwsze staranie.
        Pozdrawiam Was!!! powodzenia ||
      • bpools Re: I ja też i ja też!!!! 18.08.06, 12:11
        Hej ja-goda1 !
        u nas tez starania na dziewczynke, to takie nasze małe marzenie by pierwsze
        dziecko bylo dziewczynka... Choc oczywiscie chlopczyk też supersmile)) Oby były 2
        kreseczki a za ok 9 miesiecy całe grono bobasków z tego forum smile)
    • katy222 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 18.08.06, 10:06
      Hej dziewczyny, ja też się przyłączam, testuję 26.08. Gdyby teścik wyszedł
      pozywnie to dla mnie i mojego męża również byłby to cudowny prezent i miła
      niespodzianka na 3 rocznicę ślubu. Testy owu z apteki robiłam, najmocniejsze
      krechy wyszły właśnie w 16,17,18 dc. Niby szanse są, ale raczej małe bo 16 dc
      byłam u gina i nie widział pęcherzyka dominującego, a owu powinna być 17-18 dc,
      chociaż powiedział tez ze nie jest wykluczone, że owu w tym miesiącu odbyła się
      wcześniej.... Tak bym chciała żeby 26.08 na teście pokazały się dwie
      tłuściutkie kreseczki....

Pozdrawiam

Katy222
      • bpools Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 18.08.06, 12:36
        Ale mi wpadł do głowy pomysł - w niedziele idę na mszę i będę się modlić " W
        intencji 2 kresek forumowiczek Dss" smile) Musi zadziałać! Może ktoś wie kto jest
        patronem dzieci?
        *Dss - dla starajacych sie...wink
        • agatta-a1 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 18.08.06, 13:12
          dziewczynki dziś 23 dc a @ ma byc najwczesniej w czawrtek. owu nie wiem kiedy
          była. tempki nie mierze ale z ciekawości zmierzyłam sobie cztery ostatnie i było
          36,7 a dziś 37 i tak mnie od paru minut boli brzuch (dość dziwnie, ból kojarzy
          mi się z tym na @ i jednoczesnie pomieszany jakby ze skurczami) ze szok. oprócz
          tego od wczoraj piersi tak ze spać na brzuchu znów nie będę mogłą ale to u mnie
          normalka. ja chyba nie testuję ale będę trzymac kciuki za nas wszystkie.martwi
          mnie trochę ten ból brzucha...
          • bpools Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 18.08.06, 14:39
            Wiesz co.. nic sie nie martw i jeszcze nie odpuszczaj! Mnie tez zaczal bolec
            brzuch jak na @ ale kto mowi ze to musi byc to? Poza tym mam mnostwo innych
            objawow typowo ciazowych (echh to pewnie moja podswiadomoscwink ale dlaczego mam
            od razu sie poddawac? Przecie nie codziennie mdli mnie i mam straszny
            ślinotok... Nie wiem skad to sie przyplatalo ale tak jest...wink I to mnie trzyma
            przy nadzieji do testow w dniu 26.08.2006. Bardzo ladna data, tak apropossmile)
            • agnieszka2211 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 18.08.06, 16:50
              ja zatestowalam wczoraj. I nie zaluje! jest blada druga kreseczka. Jutro
              powtorka
              • bpools Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 18.08.06, 21:31
                Gratuluje wobec tego z calego serca!!! Oj żebyśmy do Ciebie jak najszybciej
                dolaczyly...!!! Przeslij nam pozytywne fluidy...smile)
                • brakochoty Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 19.08.06, 12:37
                  nie wiem czy wytrzymam do tego 26 z testowaniem, pewnie nie, chyba, ze się
                  zawezmę i zrobię nawet 27. Obym wcześniej okresu nie dostała. Dziś jest 8 dzień
                  od (oby) zapłodnienia i dziś strasznie bolą-kłują mnie piersi. Co
                  najdziwniejsze nie mam PMS tylko jestem pobudzona jak od pierwszego dnia
                  okresu, pełna radości. Zawsze to wszyscy uciekali jak najdalej, a w domu
                  talerze frówały przed okresem, a teraz nic. No i strasznie mnie pali w
                  przełyku. Od odstawienia małej od cyca zawsze miałam zgagę i wszystkie objawy
                  ciążowe przed okresem, ale teraz jest całkiem inaczej. NIe bolą mnie jajniki,
                  ale brzuch i od wczoraj czuję jak gdybym lada moment miała okres dostać(2 razy
                  już tak miałam, ale zarodek nie zagnieździł się, mimo, ze miałam II krechy).
                  Strasznie się nakręcam, a wy?? Macie już jakieś objawy dające nadzieję???
                  • bpools Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 19.08.06, 16:42
                    No jak tak jak juz pisalam mam takie napady ze mi nie dobrze sie robi nie
                    wiadomo z czego no i naprawde duzo sliny produkuje... Tez nie moge sie doczekac
                    do 26.08 chyba ze wczesniej przyjdzie @ ale poki co nawet tak nie mysle. Mam
                    pytanie odnosie temperatury - moze dziewczyny odpowiecie mi mądrze bo ja
                    jeszcze nie we wszystko sie wczytalam. W 2 fazie cyklu temperatura rosnie, to
                    wiem i ja tak od owulacji mam 36.9-37C ale dzis mialam 36.7 czy to cos znaczy?
                    Gdzies chyba czytalam ze jak sie jest w ciazy to utrzymuje sie wysoka. Ale czy
                    cos juz na podstawie mojej dzisiejszego spadku mozna wywnioskowac? Prosze o
                    odpowiedz. Buziaki
    • viinga Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 19.08.06, 17:11
      ja,- zawsze cierpliwie czekam na 18 dni wyższych temp, niedoczekalam się
      jeszcze, tym razem w sobote mam wesele i chcę wiedzieć czy mogę wypić drinka
      czy nie, bedzie to 13 dzień wyższej temperatury
      • brakochoty Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 19.08.06, 17:51
        ja też mam ślinotok, ale to już od 5 dnia po owu, ale piersi i brzuch coraz
        bardziej mnie bolą. To prawda tempka powinna być w okolicach 37 cały czas,
        nawet po dniu spodziewanej miesiączki. Jeżeli nie jest się w ciązki to tempka
        od owu do PRZEDDNIA miesiączki trzyma się 37, a potem spada do normalnej
        • brakochoty Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 19.08.06, 17:55
          gdzieś wyczytałam, ze nasz Papa ma zostać patronem matek pragnących dzieci i
          jeszcze jeden święty, ale to musicie poszperać tu na forum.
          • brakochoty Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 19.08.06, 18:01
            mam
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=39182786&a=39182786
            • brakochoty a moze zrobimy wcześniej betę?? 19.08.06, 18:04
              dla tych co niemal pewne są, ja bym chciała już w poniedziałek robić (raz
              poroniłam w 5tc, a druga ciąza była stale zagrożona i połowę w szpitalu
              spędziłam)
              • mamamisi2 Re: a moze zrobimy wcześniej betę?? 20.08.06, 08:23
                11dpo-zero cienia krechy,zatem 26@,testuje durna juz od 2dni,7miesiecy
                staran,piekne nasionka,owulacja,córki tez,a ciazy brak-pozostaje wrogośc sluzu
                lub zrosty.jak upłynie pełny rok bez efektow zabieram się za szczegółowe
                badania i pozostanie zbierac pieniązki,w marcu kończę 35lat i do 38
                zalozyłam ,ze zaciąze po raz ostatni-św Gerardzie!,to tyle u mnie
                • brakochoty Re: a moze zrobimy wcześniej betę?? 20.08.06, 11:10
                  mamamisi-powodzenia, napewno się uda. Ja niestety czuję, zę dostanę lada moment
                  okres, a to oznacza, ze po raz trzeci (7cykl) doszło do zapłodnienia, ale nie
                  potrafię utrzymać.
                  • cierpliwa79 Re: a moze zrobimy wcześniej betę?? 20.08.06, 19:52
                    a u mnie zachowanie organizu standardowe jak przed @ na tydzien przed planowaną
                    @ zaczeła mnie bolec pierś prawa z boku (to normalne od jakiegos czasu) tylko
                    że jak nigdy pobolewa tez druga-
    • niesiek6 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 20.08.06, 20:25
      Witam no jak wszystkie zaciażymy to tłok na porodówkach murowany hi hi
      ja tez mam termin @ na 26 sierpnia ale oprócz bobolewania brzucha jak na @ nie
      mam zadnych obiawów wczesniej troszke mrowienie w sutkach ale teraz spokuj
      miałam sie nie nakręcac ale same wiecie -sie nie da
      to pierwszy cykl ze starankami na całego i sie pewnie łudze

a tak na marginesie to w sobote tez mam wesele u kolezanki
      jakis zbieg okolicznosci ...
      a moze jednak
      • agulka25 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 20.08.06, 20:40
        a mnie boli brzuch i mam drażliwe piersi....jedynie tempka nie wskazuje na
        ciaze....po pierwsze wykres w ogole nie pokazuje owulacji, po drugie cały czas
        mam temke na granicy 36,3 -36,5 wiec dupa blada....ale to dziwne, zeby po clo
        cykl był bezowoulacyjny, co?wrzesien nalezy do męża-musi isc na badania...i
        tyle-dół, dół, dół...

pozdrawiam
        aga
        • agatta-a1 agulka25 21.08.06, 08:27
          czesc kochana! mam to samo niestety, więc powiem wprost, ze 10 cykl się nie udał
          sad(((((( nic tylko strzelic sobie w łeb z rozpaczy! dziś 26 dc piersi bolą juz
          od tygodnia, brzuch czaem pobolewa od trzech dni, raz boli lewy raz prawy jajnik
          a do tego skurcze miałam w zeszłym tygodniu. tempka (zaczęłam mierzyć parę dni
          temu z ciekawości) dziś 36,75 więc kapa na całej linii. poza tym z męzem jakoś
          nie mozemy się dogadać i tracę ochotę na ciągnięcie tego związku.
          • agulka25 Re: agulka25 21.08.06, 08:35
            rozumiem jak najbardziej.......czym dalej w las tym gorzej...ja dlatego chce sie
            czyms zajac, co pozwoli mi byc blizej mojego M. i oderwać sie od ciegłego
            liczenia i starania....

ale to boli...wiem, wiem....ja tez czekam na @...mysle, ze w tym mcu sie spozni,
            bo nie bylo owulacji...

pozdrawiam

aga
            • magda_bb do Agulka25 i Agatta-a1 21.08.06, 15:01
              Czesc Kochane Dziewczyny, ja jestem w podobnej sytuacji: zaczynaja mnie bolec
              piersi (jak zwykle na tydzien przed @), jestem rozdrazniona, kloce sie z
              wszytskimi i z moim Ukochanym takze i on tez nie bardzo to wszystko pojmujeuncertain
              owu chyba byla- tak przynajmniej wynika z moich obserwacji i tego co wskazywal
              ff.Czekam wiec, ale zawsze jest nadzieja poki @ nie ma wiec tego Kochane sie
              trzymamy.Pozdrowionka smile
              • agatta-a1 Re: do Agulka25 i Magda_bb 22.08.06, 08:01
                no czesc Wam moje drogie babki! jak dziś sytuacja na froncie wygląda?? u mnie
                dziś 27 dc przy 30-32 dniowych choć nie wiem bo ostatnio @ przyszła w 28 dc co
                mi się zwykle nie zdarzyło. piersi nadal bolą a brzuch rzadko ale jak juz ćmi to
                tak jak na @ bądź na zmianę lewy i prawy jajnik. tempka dziś 36,9 więc @ jeszcze
                nie nadchodzi. a co u Was????
                • magda_bb Re: do Agulka25 i Magda_bb 22.08.06, 09:14
                  U mnie dzis bez zmian - 28dc, spodziewana @ ok.28 sierpnia (cykle roznie raz 32
                  innym razem 34 dni), tempka 36,7 wiec i tak wysoko bo zazwyczaj 36,3. Lekki bol
                  prawej piersi i to wszystko. W zeszlym miesiacu o tej porze czulam sie znacznie
                  gorzej,ale wydaje mi sie ze te upaly tez sie przysluzyly.Nie pozostaje nam nic
                  innego jak czekac cierpliwie i obysmy za tydzien testowalysmile pozdrowionka
                  • agulka25 Re: do Agulka25 i Magda_bb 22.08.06, 17:48
                    witam!

u mnie dzis tempka skoczyła na 36.8 co oznacza bardzo wysoko, bo do tej pory
                    było 36.5 ( najwyzej wczoraj 36.7)....pozatym objawowo brak...ale dół, bo dziś
                    byłam na spotkaniu ,,ciężarówek'' z pracy- opowiadały o swoich wymiotach,
                    kłuciach, pierwszym kopnieciu itp. pierwszy raz poczułam sie jak intruz, jak
                    ktos obcy, kto nie nalezy juz do grona (one tez długo sie starały wiec mialysmy
                    wspolne tematy, do dzis)...jakos smutno mi sie zrobiło...dobrze, ze juz za
                    tydzien do pracy, moze nie bede juz tak myslec...

pozdrawiam

aga
      • bpools Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 20.08.06, 20:48
        Ja juz tak sie niecierpliwe ze nie moge wytrzymac!!! Dzis juz kilka razy mialam
        mysl zeby jutro po test leciec, ale sie powstrzymuje - ostanio kupilam bo @
        spozniala sie 5 dni, byla jedna krecha i na drugi dzien @ przyszła.. Ale
        wiadomo ze w naszej sytuacji chcemy wiedziec jak najszybciej...smile No i chyba
        co mnie tez powstrzymuje w nowym cyklu to to ze u mnie testy ok 40pln
        kosztuja! Jednak musze wytrzymac do 26.08smile) Buziaki.
    • ja-goda1 Bociany, bociany!!! 21.08.06, 09:39
      Dziewczyny nie wolno się załamywać, ja wiem, ze to łatwo powiedzieć ( za mną
      dopiero 3 cykl starań - jestem w trakcie czwartego ), że trudniej wykonać, ale
      pomyślcie, te dzieciatka, których tak bardzo pragniemy wierzą w naszą siłę, w
      nasz upór, więc musimy wykazać się ogromną odpornością psychiczną. Tym
      bardziej , ze nie od dziś wiadomo, że psychika potrafi bardzo wpłynąć na nasze
      starania. Więc głowa do góry dziewczyny, wszystko będzie dobrze, uda się nam
      tylko musimy w to mocno uwierzyć.
      Ja spędziłam weekend na wsi i w sobotni wieczór krążyły ostro bociany nad
      naszym domkiem. Wprawdzie usiadły na dachu sąsiada, ale i ja wyłapałam co
      mojebig_grin.
      U mnie dziś 23 dc, 11 dpo. Objawów żadnych - piersi bolą jak na @, jestem
      strasznie spiąca i zmęczona, non stop ziewamwink Czyli nic specyficznego...
      Bardzo, ale to bardzo mnie korci , zeby zatestować wcześniej - normalnie wydaje
      mi się że nie wytrzymam do soboty!!!!
      A w domu dwa teściki czekają w szufladcebig_grin
      Buziaczkismile
      J-Aga
      • kinga38 Re: Bociany, bociany!!! 21.08.06, 10:28
        ja testuję ale 28,w dzień spodziewanej(nie wyczekiwanej)@.Jak się nie uda to we
        wrześniu podchodzę do IUI!!!!!

-----------------------------
        32cykl starań
        • brakochoty Re: Bociany, bociany!!! 21.08.06, 12:20
          mam szklisty bardzo skąpy śluz, ale sstale "tam" mokro. Miesiączki mogę się
          spodziewać od wczoraj i narazie nie przychodzi(cykle 21-25dni). Poza tym mam
          ładną cerę(???) no i brak MS, pocieszcie, ze to to. Te objawy mnie mobilizują,
          żeby nie testować czekać do tego 26. Nie chcę się rozczarować. Piersi stale
          czuję, a tak to wszelkie objawy naraz zniknęły.
          • bpools Re: Bociany, bociany!!! 21.08.06, 14:35
            Hej, u mnie tez buzia gladka a zwykle przed @ wyskakuja mi wypryski... To juz u
            mnie 3 objaw jakby nie patrzecwink) Do testowania jeszcze tylko 5dni...!!!
            • brakochoty Re: Bociany, bociany!!! 21.08.06, 14:53
              a co do bocianów to jadąc na słowację(gdzie płodziliśmy rodzeństwo dla naszego
              szkraba w prezencie na 2 urodzinki) było ich multum, bociany, bociany i
              bociany, oza tym dziśmiałam sen coś o wózkach i dzieciach, poza tym mojej mamie
              się śniło, ze pchała mi piłkę pod bluzkę, zebym w ciąży była. Więc chyba to
              prawda!!, boże, jeżeli się uda to przyżekam, ze nie będę jużnie wiem czego, ale
              wymyślę...
              • brakochoty Re: Bociany, bociany!!! 21.08.06, 14:56
                już wiem!! że już nigdy nie zrobię sobie kawy siekiery-którą uwielbiałam(od
                miesiąca-ze względu na dziecko-piłam lure w dodatku z mlekiem) Kwestia
                rzyzwyczajenia.
    • ja-goda1 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 22.08.06, 08:41
      Cześć i czołemsmile

Z pamiętnika starającej się...
      22 sierpień, 24 dzień cyklu, 12 dpo. Jakby nie fakt, że dzień powszedni to nie
      jest dobry dzień na robienie testu i wspólną radość zatestowałabym już w
      czwartek. Brzuch mnie pobolewa cały czas, jestem strrrrasznie śpiąca i
      zmęczona. Piersi wylewają mi się z każdego stanika. Brzmi obiecujaco, prawda???
      Do testowania zostało 4 długaśne dni. A jak u Was dziewczyny - nie korci Was
      żeby zatestować wcześniej???
      Pozdrawiam, miłego dzionka, J-Aga
      • bpools Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 22.08.06, 14:20
        Dziewczynki ja niestety odpadam z grupy "26.08" - dzis przyszla @...sad
        Przechodze na wrzesien wobec tego i zakladam nowy watek. Wrzesien tez ladny
        miesiacsmile Wszystkim testujacym w ten weekend zycze tylko 2 kresek!!!smile)) Jestem
        z Wami, piszcie wiec na biezaco co u Was. Buziaczki
        • brakochoty Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 22.08.06, 17:21
          dzisiaj-4rano- zryw na równe nogi-ooo pewnie "ciota" i już prawie ryk, a tu
          nic, fałszywy alarm, zamiast tego-pełno śluzu i stale mi leci. I śniły mi się w
          jednym śnie: dzieci w wuzku, ledwo okocona kotka co zaczeła czyścić kociaki z
          łożyska, potem byłam przy porodzie źrebaków-pomagałam klaczy-wkładałam rękę i
          takie tam, a obok stał kosz ze świeżo urodzonymi szczeniakami, i co wy na
          to???? hihihi oby oby, aż strach się cieszyć, ale się cieszę...
          • agatta-a1 narobiłam sobie dziś nadziei - niepotrzebnie!!! 23.08.06, 08:08
            czesc Wam kochane. u mnie dziś 28 dc a @ mam zwykle co 30 dni ale ostanio
            przyszła w 28 dniu. tempki nie mierze od dwóch mesięcy prócz paru pomiarów na
            tydzień przed @ zeby upewnić się kiedy przyjdzie i trochę z ciekawości (tempka
            mi spada zawsze rano w tym dniu kiedy @ będzie). zawsze ok. 28 dc tempka jest
            ok. 36,7 a w tym misiącu mierze od tygodnia i tylko raz była 36,7 a do dziś
            utrzymuje się na 37, trochę narobiłam sobie nadziei, całkiem niepotrezbnie bo
            zupełnie nie czuję się ciążowo tylko ta tepmka nie daje mi spokoju. tłumaczę
            sobie, ze jeszcze ma czas spaść i wtedy przyjdzie @. piersi są wieksze i bolą
            boki, brzuch boli czasem w dzień tak skurczowo i okresowo albo w nocy jak wstanę
            do wc to potem boli parę minut po czym przechodzi. nie mam żandych objawów
            ciążowych.!!! mogłam nie mierzyć tempki - nie byłoby nadziei, która później
            zmieni się w ryk jak przyjdzie małpa!!!
            • brakochoty Re: narobiłam sobie dziś nadziei - niepotrzebnie! 23.08.06, 09:43
              dzieweczki uda wam się!! Mnie wczoraj strasznie dół bolał i przestraszyłam się-
              zrobiłam test-I krecha cryingcrying grzecznie i pokornie spodziewam się lada moment @
              choć wcale mi do niej nie spieszno!!! cryingcryingcryingcryingcrying
    • ja-goda1 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 23.08.06, 09:51
      U mnie dzis 25 dc, temperatura zaczyna spadać, brzuch zaczyna mocno boleć i w
      piersich pojawiły się charakterystyczne zgrubienia. Jaki wniosek - choć nie
      czekam na @ to ona czai się tuż za progiem. Ale nie będę krakać, choć wydaje mi
      się że do testowanaia sobotniego poprostu nie doczekam - małpa mnie wyprzedzisad:
      (sad
      Ale czekam, czekam, czekamsmile
      Na każdą optymistyczna wieść od Wassmile
      Pozdrawiam, J-Aga
      • niesiek6 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 23.08.06, 10:27
        Witam mi w poniedziałek wyszedł pozytywny test nastepnego dnia powtórzyłam i
        tak samo 2 kreseczki
        termin @ w sobote do ina w piatek bo pierwsza ciaze poroniłam i ide po
        duphaston i na badanie zeby potwierdził ciąze
        boje sie jak cholera ze cos nie tak
        miałam 2 dniowe plamienia ale nigdy nie miałam plamien przed @ tylko w
        poprzedniej ciązy
        no i wstaje w nocy na siku w pracy tez biegam często
        boje sie jeszcze cieszyc wie tylko mąz i bratowa
        • brakochoty Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 23.08.06, 10:32
          a umiecie spać?? ja jakoś popadam w bezsenność-dziś o 4 wstałam i książkę
          czytałam do 5:30
          • niesiek6 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 23.08.06, 10:34
            No właśnie od tygodnia nie moge usnąc a i budze sie bez problemu
            • ja-goda1 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 23.08.06, 12:07
              A ja śpię rewelacjnie - powiem więcej, nie moge do 22 dosiedzieć bo mnie spanie
              łamie i gdyby nie parcie na pęcherz spałabym spokojnie do 8:00. Tak więc budzę
              się, mierzę temperaturę, idę sikać i... śpie dalej, aż mnie nasz junior obudzi
              okrzykiem:
              Wstawać Lodzice!!! Już Ranek!!!
              Podczas weekendu na wsi jeszcze dodawał : już ranek, kogut ryczał big_grin
              • brakochoty Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 23.08.06, 13:29
                a jak u was ze śluzem??Ja mam go multum(zawsze miałam przed@, ale teraz jest go
                naprawdę multum i jest zdrowy, biały i gęsty-kaszka manna ale bez grudek smile O 2
                dni temu od owulacji miałam stale "śluz płodny" ylko dlaczego test wyszedł
                ujemny?? MOże za wcześnie, albo mże zły(9zł kosztował-podróbka quick view).
    • emilkaq Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 24.08.06, 11:00
      cześć Kobietki

Ja odpadam - nie doczekałam 26.08 dziś przyszła wredna @. Życze Wam powodzenia,
      a ja idę na wątek pt: Wrzesień miesiącem..., założony również przez bpools.
      Papa, tzrymam za Was kciuki
    • katy222 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 24.08.06, 11:56
      Czesć Kochane, dawno się nie odzywałam bo obserwowałam organizm i chyba coś się
      dzieje.... od 10 dni mam powiększone nabrzmiałe piersi, które cholernie bolą
      jak nigdy przedtem, już sama nie wiem jak czasem po bokach czasem całe i sutki
      tez mnie bolą, są okropnie wrażliwe, mam dziwne bóle brzucha, troszke chyba się
      zaokrągliłam...wczoraj 29 dc wieczorem miałam niewielkie plamienie o
      zabarwieniu bardzo ciemnym czerwonym. Nawet się przygotowałam że dzisiaj rano @
      przyjdzie ale nic na bieliźnie czyściutko. Nigdy nie badałam sobie szyjki w
      środku ale dzisiaj chciałam sprawdzić jaka jest wydzielina i czy na @ się
      zanosi, delikatnie i płytko włożyłam palec i jak go wyjęłam zobaczyłam
      niewielką ilość brunatnego bardzo ciemnego rozciągliwego śluzu. Wyglądał jak
      płodny. Nie wiem czy to zapowiedź @ czy ciąży ..... bo czuje się osłabiona a @
      teoretycznie powinna przyjśc jutro. Jeśli do jutra nic nie będzie się działo to
      zatestuję jutro. A wy co o tym myślicie....?
      • katy222 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 24.08.06, 12:05
        Zapomniałam dodać, że inne fajne objawy tez pojawiły się wcześniej w jakimś 22-
        25 dc takie jak senność, zmęczenie, trzęsawki jak przy przeziębieniu i w
        związku z tym wieczorami wskakiwanie pod kocyk i bezsenność nad ranem - to
        znaczy taki głupi moment że się budziłam ok. 4 rano i nie mogłam zasnąć, albo
        było mi gorąco albo zimno, albo poduszka wydawała mi się niewygodna.... i takie
        tam. Co do testowania....robiłam test 27 dc po południu, bo szłam do dentysty i
        miał mi stosować znieczulenie, wyszedł jakiś cień drugiej kresecznki ale
        wcześniej już tyle tych testów robiłam i tez mi tak wwychodziły więc nie
        wzięłam tego na powiażnie....sama nie wiem co myśleć.....fajnie by było żeby
        jutro teścik wyszedł pozytywny a @ nie przyszła....smile

Pozdrawiam Was i życzę wszystkim oczekującym tych 2 kreseczek
        • milena2006 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 24.08.06, 13:14
          Ketty,
          ja tez mialam trzesawki w 21 dc i kocyk poipoludniowy. Juz nawet sie
          przerazilam, ze sie zaziebilam jakby co.
          Dzis 23 dc. i jakby spokojniej. Oby do weekendu!
          • agulka25 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 24.08.06, 15:48
            a mi sie @ rozkreca pomimo porannej wysokiej tempki(37.1)....zaczelam plamic i
            brzuch mnie boli...
            wiec chyba pzrejde na watek wrzesniowy....buuuu

aga
            • magda_bb Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 24.08.06, 15:53
              Agulka, u mnie podobnie ;-( @ chyba sie zaczyna, brzuch boli z kazda godzina
              coraz bardziej.Tempka tez wysoko jak na mnie - zwykle 36,3, dzis rano 36,8.Nie
              pozostaje nic innego jak szykowac sie na wrzesien.Ale kolejny cykl to kolejna
              szansa...tak na to trzeba spojrzec.Pozdrawiam cieplutko
              • agulka25 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 24.08.06, 15:57
                dzieki za pocieszenie Madzik, ale ja zaczne juz 10 cykl i zawsze sobie
                powtarzam, ze jestem przed kolejna szansa....jednak powoli brak mi juz
                sil....psychicznych...dobrze, ze jestescie...

aga
                • magda_bb Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 24.08.06, 17:23
                  Wiem ze jak juz nadchodzi @ to lzy jakos same leca, zwlaszcza ze poki jej nie
                  ma to jest nadzieja, nawet wydaje sie ze sa objawy i caly czar pryska z chwila
                  kiedy pojawia sie @.Potem mija te kilka dni i znowu jest nadzieja. Mysle ze na
                  ten kolejny cykl staranek musimy znalezc sobie jakies pozyteczne zajecie, tak
                  zeby nie myslec nieustannie i zeby moc sie troche wyluzowac, przyjemnie spedzic
                  czas. Ja sie chyba wybiore na jakies zajecia z fitness, moze basen? W kazdym
                  razie cos trzeba zrobic. Pozdrawiam i przesylam pozytywne mysli. Zobaczysz we
                  wrzesniu zaciazymy.Buziaczkismile
              • ivi9 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 25.08.06, 16:49
                Trzymam kciuki za Te, które jeszcze mają szansę.
                A ja już czekam na śliczny, ciepły wrzesień i nowe staranka.
            • agulka25 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 24.08.06, 21:01
              Madzik,

dzieki za wsparcie....plamienie ustało, tempka nadal 37.0.....dziwne, nie?

ale nie nakrecam sie i juz planuje brac diane 35 i zaciazyc z odstawki tak jak
              mamamisi2...

pozdrawiam

aga
              • agatta-a1 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 25.08.06, 07:47
                ja odpadam tak jak podejrzewałam. dziś tempka tylko 36,75 po wczorajszej 37. cóż
                takie życie... godzę się powoli z hsg bo juz nie mam sił się starać.
              • magda_bb Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 25.08.06, 09:17
                Agulka, u mnie podobnie, wczoraj niewielkie plamienie myslalam ze to na @ ale
                juz wieczorem nic, tylko taki kremowy ale rzadki sluz. Tempka tez sie na razie
                utrzymuje wyzej niz zwykle. Tez staram sie nie nakrecac, ale moze jeszcze jest
                szansa... pozdrawiam Cie i czekam na wiesci od Ciebie. Informuj na biezaco
                • agulka25 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 25.08.06, 16:03
                  a gatko! umnie dzis tylko, 36.5....idzie @ jak nic...

ja tez godze sie zmysla hsg...niestety...buuuu

Madzik! trzyymam za Ciebie kciuki

aga
                  • agulka25 Do Agatki! 25.08.06, 17:17
                    Agatko...

wyslalam ci wiadomosc na priva...

pozdrawiam
                    aga
                    • agatta-a1 Re: Do Agatki! 25.08.06, 21:10
                      odpisałam Ci kochana!!!!!!!!
                      • brakochoty Re: Do Agatki! 25.08.06, 21:24
                        odpadam @ :cryingcryingcryingcryingcrying mam dosyć rezygnuję na jakiś czas
    • cierpliwa79 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 25.08.06, 19:13
      ciekawe czy jotro przyjedzie nie oczekiwana @... przez ostanie kilka miesięcy
      była baardzo punktualna 26, 27 dc i już była w sobote jest 26... to już juro ,
      a aaa a wiecxzorkim zamierzamy się wyhasac na weselichu wink
      • bpools Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 26.08.06, 07:53
        Witajcie Dziewczyny!
        jak tam sytuacja na froncie? Kto staje do dzisiejszego/jutrzejszego testowania?
        Trzymam za Was bardzo barzdo mocno kciuki aby byly tylko 2 kreski!!! Koniecznie
        dajcie znac co u Was!!! Buziaki
        • agulka25 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 26.08.06, 09:30
          ja chyba wstrzymam sie do poniedzialku...dzis termin @...tempka podskoczyla
          znowu na 36.9...wiec jzu glupieje...w sumie po wczorajszych wydarzeniach w domu
          chyba wolalabym, zeby ta wstretma @ przyszla....

pozdro

i trzymam kciuki za Wszsytkie testujace! Agatko- w szczegolnosci za Ciebie!

aga
          • agatta-a1 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 26.08.06, 10:37
            czesc kochane! ja juz tez zgłupiałam. dziś 31 dc @ powinna być wczoraj (tempka
            wczoraj 36,75) a dziś rano zmierzyłam i 37!!!!! zatkało mnie. na dwoje babka
            wrózyła bo brzuch przestaje mnie boleć, piersi bolą po bokach i sutki są
            wrażliwe, piersi jakby nieznacznie większe. nie boli mnie głowa ani nie mam
            przyszczy jak zwyklę przed @. poza tym w og.óle nie czuję się ciązowo 0 zadnuch
            mdłości, zapachów, zadnego przeczucia. juz się boję ze @ się przesuwa tylko
            dlaczego????? testu nie robie bo nie wierze w II kreski i nie chce
            rozcarowania. plamień tez nie mam jtak jak przed @ tylko niewiele kreistego
            kremowego śluzu. i co ja mam robić??????? Agulka ja jednak mam nadzieję ze się
            wszstko u Ciebie wyklaruje. Tepkę masz ładną. powoedzenia dla wszystkich
            dziewczyn.
            • katy222 Re: Chyba się udało.... 26.08.06, 21:06
              Hej ....sama nie wiem co napisać ale chyba się udało.
              Wynik bety robionej 30 dc 151, test sikany 31 dc - 25 sierpnia (nie wytrzymałam
              i zrobiłam dzień wczesniej) i jest troszke jaśniejsza ale jest druga
              krecha.....jestem w szoku....nie wiem czy mogę się cieszyć...nie wiedziałam że
              uda się tak szybko - pierwszy prawdziwy miesiąc starań a lekarz powiedział że
              to cykl bezowulacyjny....i to własnie w sierpniu minęła nasza 3 rocznica
              ślubu...Mąż szczęśliwy ja chyba też ale jeszcze nie wierzę...

Katy

• agulka25 Re: Chyba się udało.... 26.08.06, 21:53
                gratuluje i chce troszke fluidkow....

pozdrawiam

aga
                • panda2000 Re: Chyba się udało.... 27.08.06, 10:14
                  ja mam zamiar testować we wtorek ale chyba nie zdąże bo czuję zbliżającą się @,
                  niestety sad
                  • agulka25 Re: klapa!! 27.08.06, 10:31
                    tempka spadła i przyszla @.....ale to moze i lepiej tak sobie mysle...trzymam za
                    Was kciuki Dziewczynki!

aga
    • katy222 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 28.08.06, 10:46
      Dziewczynki, życzę Wam wszystkim starającym się jak najszybszego szczęśliwego
      zaciążenia. Mnie udało się w tym miesiącu i jestem ogromnie szczęśliwa. Jestem
      Pewna, że każdej z Was także wkrótce się uda. Ja odpuściłam, przestałam tak bez
      przerwy myśleć o ciąży i udało się!. Przesyłam pozdrowienia i fluidki dla was --
      --------------------------------------------------------------------------------
      --------------------------------------------------------------------------------
      -
      Katy
      • bpools Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 28.08.06, 15:53
        Łapiemy fluidki całymi garściami i myśl o nas nadal - by w tym cyklu i do nas
        bociek zapukałsmile) Z calego serca gratuluje i zycze wszystkiego najlepszego dla
        calej rodzinkismile)
      • ivi9 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 28.08.06, 21:38
        Katy gratuluję i cichutko zazdroszczę.
        A ile cykli trwały starania?
        • ivi9 Re: Testowanie 26.08 - kto się przyłącza? 28.08.06, 21:39
          Ups, teraz zauważyłam, że to pierwszy cykl.
          Tym bardziej gratuluję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka