Gość: Magda IP: 212.244.59.* 28.08.06, 14:26 Czy ktoś leczy sie u Dr Bałajewicza? będę wdzięczna za wszelkie opinie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grace Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:52 Ja jestem przez całą ciążę u doktora Bałajewicza. Wcześniej miałam 2 poronienia. Jest to naprawde znający sie na rzeczy lekarz. Bardzo polecam. Można liczyc na niego w każdej chwili. Jeśli masz jakieś pytania to pisz astrabora@interia.pl Odpowiedz Link
intuicja77 Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków 09.10.06, 16:34 mam złe wspomnienia związane z tym panem. Faszerował mnie lekami bez zrobienia podstawowych badań , nie rozpoznał PCO , a poza tym-czy nie został przypadkiem aresztowany kilka miesiący temu? Odpowiedz Link
Gość: Magda Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: 212.244.59.* 12.10.06, 10:03 Dziewczyny dziękuję za odpowiedz. Nie wiem co robić mam mieszanie opinie o nim.Jak mialam lat 13 mialam wypalana nadzerke, teraz ponoc moja szyjka jest bardzo waska co utrudnia zaplodnienie- konieczna jest sonda aby ja poszerzyc? Odpowiedz Link
Gość: magda78 Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: *.pp.htv.fi 22.08.07, 13:01 Beznadziejny specjalista, konował i tyle. U mnie nie rozpoznał nadżerki, leczył by mnie pewnie nadal i naciągał na kasę, co wizyta USG i takie różne podejrzenia, sugerował nawet pobyt w krakowskiej klinice (za odpowiednią kasę jak wywnioskowałam). Później trafiłam do zwykłego lekarza bez żadnej znanej reputacji niedaleko mojej wioski i od razu zrobił mi zamrażanie nadżerki (podwójne. Kosztowało mnie to 200 zł ale od tego czasu koniec męki i żdnych krwawień juz od 2 lat. Ja nie polecam!!! Odpowiedz Link
Gość: Kasia Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 08:46 Ja leczę się u dr. Bałajewicza już kilka lat. Miałam duże problemy z zajściem w ciążę, raz poroniłam, ale w końcu się udało. To świetny fachowiec i zawsze można na niego liczyć. Polecam! Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: 212.244.59.* 27.10.06, 14:19 Zgadzam sie to swietny fachowiec.Nie wiem czy jednak wiecei, ze za lapowki zostaw wyrzucowny z pracy z kliniki w Krakowie.Nie wiem czy wyrok juz zapadl. Teraz prowadzi tylko praktyke prywatna. Odpowiedz Link
Gość: mała Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: *.malopolska.mw.gov.pl 03.11.06, 15:52 ja tez sie u niego leczyłam , to bdb doktor, zawsze chodziłam do niego na klinike nie wiecie kiedy przyjmuje prywatnie i ile teraz bierze Odpowiedz Link
madziulaz Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków 07.11.06, 14:31 nie mam dobrych wspomnien z kontaktow z nim..ze slyszenia jeszcze gorzej...a za łapówki go na Kopernika zatrzymali..ciekawe czy siedzi? Odpowiedz Link
Gość: Gaga Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:09 Świetny lekarz, prawdziwy profesjonalista! Zawdzięczam mu dwoje dzieci. Leczyłam się wcześniej u sławnego profesora, przez 10 lat! Gdyby nie dr Bałajewicz, moich 11-letnich dzieci nie byłoby na świecie. Zawsze wysoko się cenił, ale był również bardzo uczciwy i miał plan dotyczacy leczenia. Nie omieszkał również informować o tym,że gdy wypróbuje ostatni punkt planu, on sam nic nie będzie juz w stanie zrobić. Wiele moich znajomych dzięki niemu cieszy się dziećmi. Odpowiedz Link
Gość: gonia_00 Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: 86.42.68.* 08.01.07, 22:32 Czy ma ktos namiary na Dr Mariusz Bałajewicz Kraków Odpowiedz Link
Gość: monika Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:28 adres prywatnego gabinetu dr Bałajewicza ul. Retoryka 9, tel. 12/424-85-74 Odpowiedz Link