Dodaj do ulubionych

Dr Mariusz Bałajewicz Kraków

IP: 212.244.59.* 28.08.06, 14:26
Czy ktoś leczy sie u Dr Bałajewicza? będę wdzięczna za wszelkie opinie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Grace Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 22:52
      Ja jestem przez całą ciążę u doktora Bałajewicza. Wcześniej miałam 2
      poronienia. Jest to naprawde znający sie na rzeczy lekarz. Bardzo polecam.
      Można liczyc na niego w każdej chwili. Jeśli masz jakieś pytania to pisz
      astrabora@interia.pl
      • intuicja77 Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków 09.10.06, 16:34

mam złe wspomnienia związane z tym panem.
        Faszerował mnie lekami bez zrobienia podstawowych badań , nie rozpoznał PCO , a
        poza tym-czy nie został przypadkiem aresztowany kilka miesiący temu?
        • Gość: Magda Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: 212.244.59.* 12.10.06, 10:03
          Dziewczyny dziękuję za odpowiedz. Nie wiem co robić mam mieszanie opinie o
          nim.Jak mialam lat 13 mialam wypalana nadzerke, teraz ponoc moja szyjka jest
          bardzo waska co utrudnia zaplodnienie- konieczna jest sonda aby ja poszerzyc?
          • Gość: magda78 Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: *.pp.htv.fi 22.08.07, 13:01
            Beznadziejny specjalista, konował i tyle. U mnie nie rozpoznał
            nadżerki, leczył by mnie pewnie nadal i naciągał na kasę, co wizyta
            USG i takie różne podejrzenia, sugerował nawet pobyt w krakowskiej
            klinice (za odpowiednią kasę jak wywnioskowałam). Później trafiłam
            do zwykłego lekarza bez żadnej znanej reputacji niedaleko mojej
            wioski i od razu zrobił mi zamrażanie nadżerki (podwójne. Kosztowało
            mnie to 200 zł ale od tego czasu koniec męki i żdnych krwawień juz
            od 2 lat. Ja nie polecam!!!
    • Gość: Kasia Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 08:46
      Ja leczę się u dr. Bałajewicza już kilka lat. Miałam duże problemy z zajściem w
      ciążę, raz poroniłam, ale w końcu się udało. To świetny fachowiec i zawsze
      można na niego liczyć. Polecam!
      • Gość: Aga Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: 212.244.59.* 27.10.06, 14:19
        Zgadzam sie to swietny fachowiec.Nie wiem czy jednak wiecei, ze za lapowki
        zostaw wyrzucowny z pracy z kliniki w Krakowie.Nie wiem czy wyrok juz zapadl.
        Teraz prowadzi tylko praktyke prywatna.
        • Gość: mała Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: *.malopolska.mw.gov.pl 03.11.06, 15:52
          ja tez sie u niego leczyłam , to bdb doktor, zawsze chodziłam do niego na
          klinike nie wiecie kiedy przyjmuje prywatnie i ile teraz bierze
          • madziulaz Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków 07.11.06, 14:31
            nie mam dobrych wspomnien z kontaktow z nim..ze slyszenia jeszcze gorzej...a za
            łapówki go na Kopernika zatrzymali..ciekawe czy siedzi?
            • Gość: Gaga Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:09
              Świetny lekarz, prawdziwy profesjonalista! Zawdzięczam mu dwoje dzieci.
              Leczyłam się wcześniej u sławnego profesora, przez 10 lat! Gdyby nie dr
              Bałajewicz, moich 11-letnich dzieci nie byłoby na świecie. Zawsze wysoko się
              cenił, ale był również bardzo uczciwy i miał plan dotyczacy leczenia. Nie
              omieszkał również informować o tym,że gdy wypróbuje ostatni punkt planu, on sam
              nic nie będzie juz w stanie zrobić. Wiele moich znajomych dzięki niemu cieszy
              się dziećmi.
              • Gość: gonia_00 Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: 86.42.68.* 08.01.07, 22:32
                Czy ma ktos namiary na Dr Mariusz Bałajewicz Kraków
                • Gość: monika Re: Dr Mariusz Bałajewicz Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:28
                  adres prywatnego gabinetu dr Bałajewicza ul. Retoryka 9, tel. 12/424-85-74

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka