Dodaj do ulubionych

znow duphaston

24.10.06, 10:33
dziewczyny wiem ze w necie jest tego pelno, ale nie moge za dlugo szukac
[jestem w pracy] i potrzebuje waszej pomocy
od 16dc do 25 bralam duphaston dzis jest 30dc [14dpo i piaty od otatniej
tabletki] @ wciaz brak , temperatura 37,1 [zawsze w granicach 12-13dpo byla
juz na poziomie36,8-9 a w 14dpo 36,8-7 ... wykonany test ciazowy ujemny
czy test mogl sie mylic , jak dlugo ewentualnie moge jeszcze czekac na ta
paskude :o(

dodam jeszcze ze te 37.1 mam juz od 5 dni

z gory dziekuje za odpowiedz Kasia
Obserwuj wątek
    • iwonag77 Re: znow duphaston 24.10.06, 11:13
      Kasia, i ja czekam, dziś mam ósmy dzień po ostatnim duphastonie, brzuch boli
      nieziemsko od kilku dni, czekam i czekam na tę @, tylko, że moja temperatura
      jest niższa, a przy Twojej powtórzyłabym test jak najszybciej. Trzymam kciuki smile
      • nefree Re: znow duphaston 16.01.07, 08:04
        Hej dziewczynki, i jak, udalo sie Wam? Ja mam podobna sytuacje, biore bromergon
        a od 2 cykli duphaston od 16 dc 2 tabl. dziennie przez 10 dni. Tabletki
        skonczylam brac 2 dni temu. dzis 28 dc i nic. Ostatnio przed @ mialam plamienie
        przez kilka dni, teraz zupelnie nic. Niestety test (wczorajszy) ujemny. czekac
        na @ czy nie... jest jakas regula jesli chodzi o czas na przyjscie @ po
        duphastonie?
        • kasia-1978 Re: znow duphaston 16.01.07, 08:49
          niestety nie, @ przysla po 10 dniach od odstawienia duphastonu, w kolejnym
          cyklu tez nic nie wyszlo w kolejnym tez chyba nie -mialam podany Pregnyl [
          wlasnie robilam test i wielki minus]... jednak nie poddaje sie od nastepnego
          cyklu zaczynam znow zabawe z clo ... wierze ze kiedys sie uda

ps czekam juz niestety 2 lata na zdrowa fasolke, mam za saba jedno poronienie
          zatrzymane [*] i zabieg 10.marca.2006 ... ale kiedys sie doczekamy :o)
          • iwonag77 Re: znow duphaston 16.01.07, 08:57
            E tam, u mnie też nie, ten pierwszy post pisałam 24 października i w tym samym
            dniu przyszła @
            Jeśli chodzi o duphaston to @ po nim powinna przyjść w pierwszym tyg po
            odstawieniu, a martwić powinno się zacząć wtedy kiedy @ się nie pojawi w ciągu
            dwóch tyg a test pokazuje jedną krechę.
            POzdrawiam i życzę powodzenia smile
            • nefree Re: znow duphaston 16.01.07, 09:21
              ale jesli poprzednio po duphastonie przyszla po 2 dniach? to mozliwe, ze teraz
              moze sie przeciagnac o wiele dluzej? Do tego biore brom a on jest na regulacje
              cylku, poprzedni mialam 27 dni a teraz juz 28...
              • iwonag77 Re: znow duphaston 16.01.07, 09:30
                Myślę, że nie masz jeszcze powodu do niepokoju. Poczekaj ze dwa-trzy dni,
                faktycznie, jeśli poprzednio przyszła już po dwóch dniach to teraz nie powinnaś
                na nią czekać o wiele dłużej.
                Ja po duphastonie dostawałam średnio między 5 a 8 dniem od odstawienia,
                wynikało to chyba z długich cykli.
              • kasia-1978 Re: znow duphaston 16.01.07, 09:31
                moze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka