Dodaj do ulubionych

Białystok???

05.02.07, 11:08
Pisałam też na forum dot. Klinik ale jakoś tam sporadycznie zaglądacie.
Dziewczyny dojrzewa we mnie decyzja o in vitro rozważam AM ewentualnie
Kriobank. Proszę o wpisy kogo polecacie? Czy w Krio jest skuteczniej bo
koszta dwókrotnie wyższe.
Obserwuj wątek
    • malesa.m Re: Białystok??? 05.02.07, 12:58
      Witam!
      Ja mialam 3 razy In Vitro w Białymstoku u doc. Wołczyńskiego i Domitrza(na
      zmianę się mną zajmowali). Nie polecam. Bardzo źle tamte wydarzenia wspominam.
      Wiadomo ze każdy poleci tą klinikę w której się udało.
      Niestety mnie się tam nie udalo ( ale nie dlatego nie polecam). Ja przeniosłam
      się potem do Gamety w Łodzi i za drugim razem z mrozaczków się udało.
      Kriobanku nie znam. Powodzenia
      • asiat99 Re: Białystok??? 05.02.07, 15:40
        Ja podzielam zdanie malesa.m. Też miałam 2 programy ivf w Białymstoku, też
        robione prze dr D. i dr W. Zdecydowanie odradzam.Szkoda pieniędzy,czasu, nerwów
        i pieniędzy. Teraz jestem stymulowana do 3 ivf ale już nie w Białymstoku.
        • aaaaaaa37 Re: Białystok??? 05.02.07, 15:43
          a dlaczego odzadzacie tak domitza??? napiszcie cos wiecej prosze
          • maretina Re: Białystok??? 05.02.07, 15:50
            kazdy chwali miejsce, gdzie mu sie udalo a gani to, w ktorym nie bylo efektow.
            normalne. ja polecam bialystok. nie mialam in vitro, moj problem na czym innym
            polegal, ale wolczynski to moj idol. facet z charakterem i wiedza.
            generalnie wrzuc w wyszukiewarke forumowa haslo "bialystok" znajdziesz setki
            wypowiedzi. wiecej na plus niz na minus. te negatywne sa sporadycznie.
            lekarza wybieraj po tym czy Tobie pasuje a nie innym. ja wczsniej sugerowalam
            sie opiniami o innej klinice i tam spotkala mnie najwieksza krzywda. bylam
            krolikiem doswiadczalnym i kims na kim pan z rozbuchanym ego testowal swoje
            widzimi sie.
            najwiecej o klinikach , lekarzach i pacjentkach znajdziesz na forum naszego
            bociana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka