Dodaj do ulubionych

Jutro termin @ i nic :))))

19.02.07, 15:11
Od kilku m-cy mam 28 dniowe cykle i zawsze na 2 dni przed @ dostawałam
plamienia. Dziś jest mój 27dc i nic smile). Zero plamienia i w dodatku nie mam
bóli takich jak zazwyczaj miałam przed @. Ale za to mam od wczoraj lekkie
mdłości i okropny ból głowy.
Czekam niecierpliwie do jutra. Aż się boje testować. Może mi się poprostu @
przesunęła...

Czyżby po 1,5 roku starań i jednym poronieniu coś się wykluło w
brzuszku? smile)))
Obserwuj wątek
    • olutek_m Re: Jutro termin @ i nic :)))) 19.02.07, 15:27
      Gosbi, oby to było tosmile Jak jutro rano zjarzę to mam nadzieję ujrzeć odpowiedni
      post z odpowiednim tytułemsmile
      Trzymam kciuki!!! Mocno Cie ściskam!!!
      Pozdrawiam!!!
      Ola
      • gosbi Re: Jutro termin @ i nic :)))) 19.02.07, 15:46
        Olutek, Ty jak zwykle pierwsza smile))
        • olutek_m Re: Jutro termin @ i nic :)))) 19.02.07, 16:25
          Hehe... Mam reflekssmile Mężuś wcześniej wrócił z pracy, zajmuje się Małą, a ja mam
          tyci czasu dla siebiesmile
    • owieczka36 Re: Jutro termin @ i nic :)))) 19.02.07, 21:52
      Trzymam mocno kciuki!
      • gosbi Re: Jutro termin @ i nic :)))) 20.02.07, 07:21
        Dziewczyny, u mnie nadal ani tyci plamienia. Za to wczoraj do wieczora
        obrzydliwe mdłości i okropny ból głowy ale to raczej z przepracowania (1 dzień
        po tygodniu nieobecności w robocie...bleee). Do tego taki dziwny posmak w
        ustach i dziś rano też to mam.

Jestem wściekła, bo w domu padł mi internet i moge pisać tylko w pracy sad((...
        Jak dziś też tak się będę czuła, to lecę po test do pobliskiej apteki. Ostatnio
        też testowałam w robocie smile).

• olutek_m Re: Jutro termin @ i nic :)))) 20.02.07, 08:30
          Gosbi, na co Ty jeszcze czekasz. Ja tu się niecierpliwie! Zamiast już pewnej
          "diagnozy" to domysłytongue_out Uś uś do aptekismile
          3mam kciukaskismile
          • gosbi Re: Jutro termin @ i nic :)))) 20.02.07, 09:07
            Normalnie załamka! Test negatywny !! sad((
            Nie wiem, ale w ogóle był jakiś dziwny. długo nie naciągał a potem tak bardzo
            powoli i ta testowa jakas blada nawet.

Poprawię go jutro rano jeśli nic nie będzie śladu @.

Eh...
            • gosbi Re: Jutro termin @ i nic :)))) 20.02.07, 09:15
              Zapomniałam dodać, ze zamiast @ (poczułam wilgoć więc poleciałam zobaczyć) mam
              biały śluz..Czy to coś znaczy?
              • deigratia Re: Jutro termin @ i nic :)))) 20.02.07, 09:38
                Ja od wielu miesięcy mam przed @ mętny/białawy śluzik. Podobno oznacza to spadek
                progesteronu.. a więc @.. Nie chcę Ci odbierać nadziei, bo sama pod koniec
                każdego cyklu czepiam jej się kurczowo mimo tego śluzu. Ja mierzę temperaturę i
                zawsze spada, więc nie robię nawet testów uncertain
                • nikitka78 Re: Jutro termin @ i nic :)))) 20.02.07, 09:54
                  Ja ekspertem oczywiście nie jestem, ale ostatnio byłam u swojej lekarki
                  zaniepokojona spóźnionym o 2 tygodnie @ i niegatywnym wynikiem testu. Na temat
                  takiego śluzu usłyszałam może oznaczać: początek ciąży albo zbliżający się
                  okres, u mnie było to 2 sad
                • infomed Re: Jutro termin @ i nic :)))) 20.02.07, 09:55
                  Ja mam na 23 @, oczywiscie tez nie czekam, mało tego zapewne dzis kupie test a
                  jutro go zrobie, a przeciez i tak nic nie pokaze.... a co tam zrobie
              • olutek_m Re: Jutro termin @ i nic :)))) 20.02.07, 09:48
                Ja pamiętam że w cyklu w którym się zaciążyłam miałam biały śluz. Może jeszcze
                za wcześnie na testowanie? Mi w dniu planowanej @ wyszła tylko bladziuteńka
                kreseczka (widziałam ja pod światło) Dwa dni później już II krechysmile Jaki to był
                test?
                • gosbi Re: Jutro termin @ i nic :)))) 20.02.07, 10:05
                  Nie znam nazwy. Taki cieniutki jak flamaster. Bez pipetki. Siusia się
                  bezpośrednio na wystający paseczek. A to ma jakieś znaczenie? wudaje mie isę ze
                  wszystkie są tak samo czułe.
                  • gosbi Re: Jutro termin @ i nic :)))) 21.02.07, 08:29
                    Dziś mój 29dc i nadal nic sad( (?) Nawet białego śluzu.

Wczoraj wieczorem znowu dziwny posmak w ustach. Temo ciała (mierzona pod
                    paszką) nadal 37,1 i tak też było ostatnio smile)

Pocieszam się ze jak zaszłąm w zeszłym roku to zorientowałam się dopiero w 34
                    dc (na 28 dniowe dykle), bo bardzo bolały mnie piersi i miałam podwyższoną
                    temp. Więc może mam jescze szanse.
                    • groszek28 Re: Jutro termin @ i nic :)))) 21.02.07, 09:03
                      A co biały śluz to objaw zbliżającej sie miesiączki?
                      • gosbi Re: Jutro termin @ i nic :)))) 21.02.07, 09:36
                        W sumie to opinie są różne. Przeczytaj wyzej w tym poście.
                        • anna7755 dziewczyny! 21.02.07, 10:12
                          ja mam długie cykle, obecnie się staramy, teoretycznie powinno się udać, ale
                          dzisiaj dostałam okres, tylko, że jakoś mnie nie boli, zazwyczaj muszę odrazu
                          wziąć proszki przeciwbólowe, a jest już 10 godzina i żadnych większych bóli.
                          jakieś dwa dni wcześniej też miałam biały śluz, jak dlamnie to wszystko jest
                          strasznie skompliwowane? macie na ten temat jakieś uwagi??

pozdrawiam
                        • gosbi Witam w 30dc bez @! 22.02.07, 08:23
                          U mnie bez zmian w zasadzie. Nawet nie wiem o czym pisać ...

Jestem w rozterce....
                          • ma.dzia Re: Witam w 30dc bez @! 22.02.07, 08:29
                            W u mnie zdaje sie 35dc i tez mam dosc ale spokowink damy rade, czekac trzeba.
                            Pogoda paskudna co?
                            • maggga1 a u mnie 29dc też bez@:-) 22.02.07, 09:05
                              temp. 36,97-troche spadła od wczoraj.@ nie widać, popołudniu będę miała bete i
                              wtedy zobaczymy co sie dzieje.moj pies szaleje bo od 2 dni nie był na porządnym
                              spacerze (na takie chodzi tylko ze mna bo moj maz duzo pracuje) i stradsznie mi
                              go szkoda.
                              Trzymam kciuki za brak @ dla nas wszystkichsmile
                              • maggga1 straszni mi przykro:-( 22.02.07, 21:22
                                beta spadła do 1,2 czyli nic z tego. tak mi strasznie przykro, caly wieczór
                                siedze i rycze mimo, że to samo powtarza sie od kilku miesiecy a 2 poronienia
                                mam za sobą. juz mi sie nawet nie chce pisac, mam nadzieje, ze chociaz ktorejs
                                z was sie uda....
                                • groszek28 Re: straszni mi przykro:-( 23.02.07, 07:44
                                  biedactwo, nawet nie wiem jak Cie pociesyzć sad Bardzo mi przykro... Nie daj
                                  się, doczekasz się swoejgo maleństwa, musisz w to wierzyć kochana. Trzymam za
                                  ciebei kiuki, ściskam moooocno.
                                  • maggga1 Re: straszni mi przykro:-( 23.02.07, 18:56
                                    groszku, dziekuje za pocieszenie. teraz czekam na @ a potem kolejny cykl.
                                    najgorsze jest to ze juz nie mam sily a nie moge nie miec bo przede mna jeszcze
                                    bardzo długa droga. a jak tam u Ciebie?
                                    • groszek28 Re: straszni mi przykro:-( 23.02.07, 19:18
                                      Ja dopiero na początku starań, więc się nei stresuję jeszcze. Nie nastawiaj się
                                      tak pesymistycznie, to na pewno nie pomaga. Wiem, że łatwo mówić, ale spróbuj,
                                      ja wierzę, ze grunt to dobre nastawienie i że wiekszośc problemów z zajściem w
                                      ciążę ma podłoże psychiczne. pozdrawiam
                                      • maggga1 Re: straszni mi przykro:-( 25.02.07, 21:44
                                        Wiesz, ja juz dwa razy byłam mamą do 13 i 10-go tygodnia więc samo zajscie to
                                        poczatek drogi. I nawet zajść teraz od 7 miesięcy nie mogęsad
                    • aleksandra1977 Re: Jutro termin @ i nic :)))) 24.02.07, 20:36
                      gosbi, domyslam sie, ze niecierpliwisz sie bardzo, ale spokojnie. Zrob test
                      ponownie, bo byc moze ten pierwszy nie byl na tyle czuly, aby wykryc poziom
                      bety w dniu spodziewanej miesiaczki. Ja robilam test 2 razy, gdy miesiaczka mi
                      sie spozniala - najpierw 2 dni po terminie (i wowczas test wyszedl negatywny),
                      a nastepnie tydzien pozniej i wtedy byly wyrazne 2 kreski (robilam Pre-test
                      plytkowy, ktorego wiarygodnosc odpowiada testowi laboratoryjnemu i wynosi ponad
                      99%). Objawy mialam takie, o jakich piszesz - dziwny, jakby metaliczny posmak w
                      ustach i temp. w okolicach 37.
                      Trzymam kciuki!
    • deigratia Re: Jutro termin @ i nic :)))) 26.02.07, 13:37
      Gosbi, i co?
      • olutek_m Re: Jutro termin @ i nic :)))) 26.02.07, 19:38
        Gosbi, ja również czekam na wieścismile POzdrawiam!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka