17lipiec1976 28.02.07, 12:20 i za ktorym razem? prosze o wpisywanie sie ja robie drugie podejscie -- Szczęśliwa)bo ten rok dużo zmieni w moim życiu na lepsze lipiec z grudniem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zemfira.m Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 28.02.07, 14:31 Martwi mnie trochę, że nikt się nie wpisuje. Ja sama jestem po 7-ym transferze. Po sześciu nie było ani jednej ciąży. Może teraz będzie inaczej. Dziewczyny piszcie jeśli się udało!!! Odpowiedz Link
mojachwila Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 28.02.07, 14:42 ja wam nie pomoge,a sama jestem ciekawa...ja mialam dwa transferki i oba zakonczone ciaza biochemiczna Odpowiedz Link
majorka79 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 28.02.07, 14:51 i ja pesymistycznie dotychczas jeden nieudany transfer w Invimedzie wiem, że udało się batutce. Odpowiedz Link
beata402 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 21.04.07, 23:13 witam mi się udało za 1 razem mam rocznego synka wam też się uda pozdrawia beata Odpowiedz Link
zerozdziwien Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 28.02.07, 16:09 ja jestem po 2 in-v po 5 transferze j.n. po 3 tr.też byłam w ciązy,ale niesety tylko dotrwała do 10 tyg. Odpowiedz Link
batutka Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 28.02.07, 20:00 mnie sie udalo za 1 razem, ze mna lezala dziewczyna w dniu transferu i tez jej sie udalo za 1 razem Odpowiedz Link
hania2005 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 28.02.07, 22:11 ja się dowiem w poniedziałek czy się udało, ale.......moim trzem koleżankom udało się za pierwszym razem pozdrawiam Odpowiedz Link
hamaa Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 28.02.07, 22:19 mi sie nie udało- dwa transfery. Zmienilam klinike Odpowiedz Link
yolis_75 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 02.03.07, 13:37 cześć, Mam nadzieję podniosę na duchu- mnie się udało za pierwszym razem- i to podwójnie, jestem w 13 tc.Punkcję i transfer robił mi doktor Rokicki, natomiast stymulację prowadził mój doktor z Wrocławia. Pozdrawiam i trzymam kciuki żeby Wam się udało!!! Odpowiedz Link
Gość: kaamea Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? IP: 83.238.13.* 02.07.07, 09:57 Witam, czy robiłaś in vitro pod okiem Gizlera? Jak oceniasz jego fachowość? Ja zastanawiam się nad in vitro i w grę wchodzi tylko Wrocław, bo do kolejnego miasta gdzie mogłabym podejsc jest ok 260km... dlatego rozważam czy lepiej Gizler czy też Polak... Co u Ciebie zdecydowało że wybrałaś Invimed? Bardzo Cie proszę o maksimum informacji pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: ATOS122 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 01:13 INVIMED JEST SPOKO A DOKTOR WIE CO ROBI Odpowiedz Link
eszka32 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 30.04.07, 12:18 Witam. Mnie się udało za pierwszym razem.Czekam do września na moją córeczkę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
aneczka2607 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 02.03.07, 14:26 Dowiem sie we wtorek 13.03. Oby ten trzynasty był szczęśliwym dniem. jestem po pierwszym in-v. Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 02.03.07, 18:36 dzieki za wpisy. szczesciarom gratuluje, a tym co sie nie udalo zycze powodzenia ja dostalam wczoraj zastrzyk z diphereliny i czekam na @. wizyte mam 14 marca Odpowiedz Link
julia56 Lipiec... 02.03.07, 20:53 Kochana, a u kogo się leczysz w Invimiedzie? (w Warszawie?) Odpowiedz Link
marion35 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 02.03.07, 22:04 A tu Cię mam lipcu-zastanawiałam się co u Ciebie-pozdrawiam! Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 03.03.07, 10:49 czesc Marion czasami zagladam tez na nasze nowe prywatne forum Odpowiedz Link
lesiowa Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 31.03.07, 18:04 Miałam 2 pełne programy INV w Invimedzie,3 transfery,w sumie podanych 8 zarodków i nic się nie przyjęło. To było w tamtym roku od czerwca do sierpnia. Potem postanowiliśmy poczekać chwilę nim zdecydujemy się na kolejne INV. Nie kryję,że były i względy finansowe i psychiczne:mój M. bał się o mnie,o moje zdrowiei moją psyche. No i przytrafiła nam się ciąża naturalna. To było dziecko przedsylwestrowe,niespodziewane i wielka radość. Piszę,że była,bo niestety już jej nie ma. W Walentynki dowiedziałam sie,że moje dziecko się nie rozwija,że umarło.Miałam zabieg,bo samo nie chciało mnie opuścić.Boję się,że już może mi się nie udać,niedługo,za 3 tyg.skończę 40 lat i już niewiele czasu mi pozostało na nietrafione próby. Co mam robić:czekać czy znów próbować INV? Odpowiedz Link
Gość: eva To bardziej optymistycznie IP: *.acn.waw.pl 03.04.07, 09:22 1. moja koleżanka- pierwszy transfer, w tej chwili dzieciaczki mają 1,5 roku 2. ja- pierwszy transfer- efekt dwie 8-mio miesięczne dziewczynki 3. koleżanka- pierwszy transfer- prawie roczna córeczka 4. koleżanka- pierwszy transfer- bliźniaki - 10-cio dniowe Przypadki 1-3 to efekt pracy z dr Karwacką, nr 4- to dr Dworniak I Wam też tego życzę Odpowiedz Link
paula005 Re: To bardziej optymistycznie 04.04.07, 12:35 Pierwsze ICSI: 1 transfer (świeżaczki)- nieudany 2 transfer (mrozaczki)- ciąża biochemiczna 3 transfer (mrozaczki)- UDANY- od wczoraj wiemy, że to synuś )) Dr Rokicki- do końca życia będę mu wdzięczna. Odpowiedz Link
agnienienia Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 05.04.07, 15:24 5 nieudanych IUI, 1 udane IVF-bliźniaki-chłopiec i dziewczynka, w tej chwili mają po 4 miesiące)), a wszystko to dzięki dr DWORNIAKOWI (nie jestem w stanie wyrazić mojej dozgonnej wdzięczności)oraz innym pracownikom INVIMEDU-DZIĘKUJĘ!!! Odpowiedz Link
karolina2 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 08.04.07, 10:15 Mi za pierwszym razem u Dr Dworniaka. Odpowiedz Link
Gość: Penny Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? IP: *.chello.pl 29.06.07, 21:13 Ja też za pierwszym razem u dr-a Dworniaka. Jest super specjalistą, a ja mogę się cieszyć 9mies. córeczką Odpowiedz Link
Gość: Kaja30 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? IP: *.aster.pl 03.07.07, 16:55 Pierwsze ICSI: 1 transfer (świeżaczki)- nieudany 2 transfer (mrozaczki)- nieudany Drugie ICSI: 1 transfer (świeżaczki) - nieudany 2 transfer (mrozaczki) - udany - jestem w ciąży!!!! Musicie być cierpliwe a i Wam się uda, ja przy ostatnim podejściu zupełnie wrzuciłam sobie na luz i nie myślałam o tym i kto wie czy to nie pomogło. Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 22:35 Czy ktoś zna dr Ciebierę? Wybieram się do Niego, proszę o info....... Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link
joarch1 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 14.07.07, 01:41 W kwietniu pierwszy transfer 2 świeżaczków-nieudany w czerwcu drugi transfer 3 mrozaczków-nieudany. Nie mamy nic już w zapasie z 17 pobranych tylko 5 było OK. Teraz już nie wiem co robić.... dr D.-super specjalista i człowiek tylko nam szczęścia brak(( Odpowiedz Link
elpom Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 21.07.07, 21:33 Witam, należymy razem z mężem do grona tych szczęśliwych osób, którym in vitro w Invimedzie Wa-wa udało się za pierwszym razem. Nie było lekko, pięć lat starań, tabuny lekarzy (a co za tym idzie, dużo kosztów) i my w tym wszystkim z naszym przeogromnym pragnieniem posiadania dziecka. Teraz jesteśmy szczęśliwymi rodzicami bliźniaków: dwóch chłopców. Ktoś napisał "wyrok - in vitro", ja bym napisała "nadzieja". Dziękuję mężowi i klinice Invimed, pani dr Karwackiej Odpowiedz Link
batutka udalo sie za pierwszym razem 30.05.08, 21:38 u dr Dworniaka wczesniej leczylismy sie prawie 6 lat Odpowiedz Link
Gość: ATOS122 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 21:39 NAM SIĘ UDAŁO ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM DO IN VITRO W KLINICE WE WROCŁAWIU U DR.GIZLERA JEST TO WSPANIAŁY LEKARZ I WIE CO ROBI .POLECAM Odpowiedz Link
malediwy2007 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 20.06.08, 12:17 nam sie udalo za pierwszym razem u dr Karwackiej Odpowiedz Link
iw80 Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? 22.06.08, 10:32 mnie się udało za pierwszym razem Odpowiedz Link
Gość: gość wiolka Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 17:15 Za pierwszym dr.Dworniak,to już 34 tydzień,i do tego parka!!! Odpowiedz Link
Gość: kasiac Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? IP: *.wspiz.edu.pl 04.07.08, 13:24 Mi też się udało za pierwszym razem. Mały człowiek przyjdzie na świat już na początku pażdziernika. Oczywiście ogromna w tym zasługa dr T. Dworniaka i dr Rokickiego. Polecam gorąco obu lekarzy. Niesamowici ludzie i wybitni specjaliści. Życzę wszystkim starającym wytrwałości w dążeniu do "celu" i powodzenia. Odpowiedz Link
Gość: szczęściara Re: invimed-komu sie udalo in vitro?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 21:07 6 lat starań kilka nieudanych inseminacji (nie tylko w InviMedzie),rok przerwy, wrzucenie na luz i 1 in vitro... - nasza córeczka ma już prawie 8 miesięcy Dzięki dr. Rokickiemu ))))))) Jest fantastycznie i wszystkim tego życzę Odpowiedz Link