Dodaj do ulubionych

nadwaga a bromergon

09.03.07, 13:07
Witam dziewczyny,
czy bardziej doswiadczone forumowiczki moga mi odpowiedziec czy branie lekow
z bromokryptyna (np. bromergonu) ma skutki uboczne w postaci przybierania na
wadze. Obilo mi sie ze wspomaganie zajscia w ciaze lekami ma takie skutki
(np. chyba wielu znany ostatni wywiad P. Doroty Wellman). prosze o
wyrozumialosc jestem nowa w tych tematach, dzieki za wyczerpujace wyjasnienia.
Obserwuj wątek
    • wosebka Re: nadwaga a bromergon 11.03.07, 13:32
      Cześć. Ja brałam bromergon, duphaston i clostylbegyt. Co prawda miałam lekką
      nadwagę przed, ale w trakcie brania nie praytyłam więcej. Było to ponad rok
      temu. Nawet w ciązy przytyłam tylko 2-3 kg. A teraz mam swoje cudowne maleństwo.
      • fairycharlotte Re: nadwaga a bromergon 11.03.07, 18:40
        Ja brałam bromergon pół tabletki przez ok. 4,5 miesiąca, nie przytyłam, a gdy
        się zaczęłam łagodnie odchudzać, schudłam. Podsumowując: nie zauważyłam żadnej
        zależności pomiędzy bromergonem a tyciem.
        • malutka1939 Re: nadwaga a bromergon 12.03.07, 19:52
          ja stosuje Bromergon od 8 stycznia 2 x 1/2 tabl. i przytyłam 3kg. nie wiem czy
          to po nim, apetyt mam niesamowity więc może po prostu szukam winnych smile
          • malutka1939 Re: nadwaga a bromergon 18.03.07, 09:50
            oczywiście Lidek masz rację. U mnie chyba powoduje ona wzrost apetytu bo tak jak
            wspomniałam jestem głodna non stop smile No ale ja waże juz po przytyciu 3 kg 47 kg
            więc bardzo sie tym nie przejmuje smile
    • lidek0 Re: nadwaga a bromergon 14.03.07, 06:42
      Samo łykanie tabletek nie może powodować tycia bo tabletka nie zawiera kalorii.
      Skutkiem ubocznym może być zatrzymanie wody w organiźmie bądź zwiększony a
      petyt i tu może pojawic się nadwaga, ale nie bezpośrednio jako skutek łykania
      leków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka