Dodaj do ulubionych

opinie o mlodym szamatowiczu

13.03.07, 10:52
czy wiecie cos o nim? ja jestem pod opieka domitza ale mam w zastepstwie isc
do mlodego we srode, taki dostalam przykazsmile jaki on jest? dobry specjalista?
podzielcie sie swoimi informacjami
Obserwuj wątek
    • maretina Re: opinie o mlodym szamatowiczu 13.03.07, 11:31
      poszukaj na bocianie.
    • ewe35 Re: opinie o mlodym szamatowiczu 13.03.07, 12:43
      Cześć, my z mężem do niego jeździliśmy, jest sympatyczny. Teraz staramy się o
      drugie dziecko i też pojechaliśmy do niego, nic się nie zmieniło. Nie masz
      czego się obawiać.
      Trzymam kciuki
      • alix1 Ewe35 13.03.07, 14:11
        Robiliście inseminacje czy in vitro? Ja też się u niego leczę, jutro podchodzę
        do inseminacji. Też staramy się o drugie. Przepraszam, że pytam... Czy masz 35
        lat? Ja w tym roku kończę 34 i dobija mnie, że to już ostatni moment... Na forum
        dziewczyny przed 30 chyba w przeważającej większości, czasami czuję się taka
        stara...... sad((
        • ewe35 Re: Ewe35 13.03.07, 15:18
          Nasze staranie o dziecko to długa historia. Najpierw mieliśmy trzy insyminacjew
          Łodzi.Potem dzięki mojemu ginowi trafiłam do docenta Szamatowicza. On chciał
          zrobić nam insyminacje, ale ja się uparłam, że już nie chce. No nie za chętnie,
          ale przystał na moją prośbę i zrobił in vitro. Za drugim razem się udało. Teraz
          staramy się o drugie, ale tym razem docent mnie przekonał, żeby zacząć od
          insyminacji. Jestem po jednej, czekam na efekt. Tak mam 35 lat i to jest
          rzeczywiście chyba ostatni moment.
        • sotie Re: do alix1 13.03.07, 17:28
          dobija mnie Twoja rozpacz, bo ja też mam 34 lata i też się staram, ale o
          pierwsze...
          • alix1 Re: do alix1 13.03.07, 17:40
            Przykro mi, mam nadzieję że Cię nie uraziłam....

Każdy po prostu przeżywa to inaczej sad
          • ewe35 Re: do alix1 13.03.07, 17:58
            Dziewczyny nie ma co rozpaczać. Każda z nas dopnie swego bez względu na wiek.
            Sotie trzymam za ciebie szczególnie kciuki, bo wiem jak ciężka jest ta walka,
            ale się uda. Wierzę w to
    • Gość: anna-joanna Re: opinie o mlodym szamatowiczu IP: 80.50.243.* 10.04.07, 09:15
      No cóż, dla mnie to najlepszy lekarz, bo nam pomógł smile))
      A Domitrza nie znam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka