Dodaj do ulubionych

Invitro w Bydgoszczy

07.05.07, 14:32
Mam pytanko któraś robiła? Ile taka akcja kosztuje, jak wyglądają
przygotowania......mi ręce już opadły jakiś czas temu...teraz nawet czasami
zapominam brać leków ....skoro i tak nic z tego nie wychodzi....jedyne
pocieszenie, że po wielu trudach mam moje ukochane maleństwo....a pragnienie
drugiego ...... eh ciężko jest.....biadoliłam i litowałam się nad sobą jak
nie było kruszynki teraz mam pragnienie drugiego bobaska...i też
nic....bieganie co miesiąc do lekarza mnie wykańcza psychicznie.....a może
kupić sobie tester owu i próbować tylko z nim przez jakiś czas...może nie
broję kiedy trzeba?smilebo z owu u mnie różnie...poradźcie coś...
Obserwuj wątek
    • ataner30 Re: Invitro w Bydgoszczy 08.05.07, 19:41
      tu jest troche informacji na temat invitro w bydgoszczy:
      www.ivf.bydgoszcz.pl/
      z tego co czytalam na bocianie to "klinika" jest zbyt szumna nazwa. Jest to po
      prostu troche wiekszy prywatny gabinet. I sa w fazie "raczkowania" jezeli chodzi
      o doswiadczenie. Ogolnie opinie na bocianie sa takie ze szkoda na nich kasy.
      Ja probowalam sie tam kiedys dodzwonic - przez tydzien bezskutecznie sad(((
      Chociaz moja kumpela az z Wloclawka tu dojezdza i na razie zadowolona tylko ze
      ona nie podchodzi jeszcze do invitro.

Niestety sa jedyni w bydzi i alternatywa sa profesjonalne kliniki w innych
      miastach (najblizej Warszawa).

U jakiego lekarza w Bydzi sie leczysz? Ja chodzilam do Lisiaka ale od tego cyklu
      wybieram sie do Kotzbacha - sporo dobrych opinii o nim na bocianie wiec sproboje.
      • misiekxx Re: Invitro w Bydgoszczy 09.05.07, 13:43
        Jestem z Torunia chodzę do Wojtynka w Matopacie, ale ze względu na mój wiek
        poważnie myślę o invitro....tylko nie wiem na jaki koszt mam przygotować mężasmile
        no i jak to wygląda od podszewki..czytałam tą stronkę...za wiele to mi nie
        mówi...wiadomo że najpierw jest stymulacja, potem wybór komórek ...plemnika...i
        to chyba wszytsko ale jakie są poszczególne koszty?ile taka imprezka mnie
        całościowo będzie kosztować....i jaka jest gwarancja....wiesz coś więcej?
        • Gość: R Re: Invitro w Bydgoszczy IP: *.chello.pl 28.11.07, 20:40
          Chcesz pogadać to zapraszam na GG 2994061. Z żoną bylismy na
          programie w Białymstoku i się udało!
      • raviador Re: Invitro w Bydgoszczy 09.05.07, 13:50
        Przecież na tej stronce są podane koszty leczenia. etap 1+2+3+ koszty + stymulacji + badania. Może w 10.000 się zmieścicie. W każdym razie i takie kwoty trzeba brać pod uwagę.....
    • Gość: Rynio z Bydgoszczy Re: Invitro w Bydgoszczy IP: *.chello.pl 08.12.07, 09:00
      Cześć. Służę pomocą na GG2994061. Nasz mały bobas ujrzy świat w
      kwietniu-udało się na w Białymstoku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka