kita36 05.07.07, 15:45 Co sądzicie, jutro idę na wizytę w celu umówienia się na HSG. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaresz Re: Dr Tomasz Fuchs we Wrocławiu 05.07.07, 16:22 do dr Wojciechowskiego nie idziesz na HSG? Zrobisz jak czujesz. A u dr Fuchsa się płaci za HSG czy w szpitalu robi? Odpowiedz Link
kita36 Re: Dr Tomasz Fuchs we Wrocławiu 05.07.07, 18:01 Aniaresz niestety mamy różnicę zdań na ten temat z mężem. I też bym chciała tak jak Ty, jadę załatwiam, płacę, biorę zdjęcia i do domciu. No ale już sobie odpuściłam Wojciechowskiego. Po tym co przeżyłam w moim szpitalu jestem pełna obaw. Odpowiedz Link
aniaresz Re: Dr Tomasz Fuchs we Wrocławiu 05.07.07, 18:38 Powiem ci że ja swojemu nic nie mówię. Także tylko oznajmiłam że jadę na badanie a kaskę sama uzbierałam. Kurcze ja cierpię nie on. Wogóle mam taki charakter że nie lubię się tłumaczyć z takich babskich spraw, a mój M to akceptuje i nie podejmuje tematu. Jak trzeba to zapytam czasem o radę. Pozdrawiam. Oczywiście jak razem podejmujecie decyzje to spoko. Odpowiedz Link
kita36 Re: Dr Tomasz Fuchs we Wrocławiu 05.07.07, 19:45 Ania Ty to mądra kobitka jesteś, ja to żle rozegrałam. I wyszło na to że jestem rozkapryszoną księżniczką, która chce za coś płacić niepotrzebnie skoro można to zrobić w ramach ubezpieczenia. No ale ja już to przerabiałam, i ne uważam że to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Ale on chyba naprawdę nie rozumie że znam inny przyjemniejszy sposób wydawania pieniędzy. Dzięki za wsparcie, trzymaj się. Odpowiedz Link
aniaresz Re: Dr Tomasz Fuchs we Wrocławiu 05.07.07, 22:20 To prawda że wszystko zależy od nas jak pewne sytuacje przedstawiamy facetom. Także może jakoś odkręcisz sytuację a jak nie to życzę żeby poszło wszystko dobrze. Tym bardziej teraz jak lekarze strajkują to lepiej iśc prywatnie i człowieka inaczej potraktują. Pozdrawiam Odpowiedz Link