whiteladyg 16.01.08, 13:41 Witam, mam ogromna prośbę do osób leczących się w Provicie w Katowicach. Proszę o polecenie mi tam lekarza, sprawdzonego, bo wreszcie chciałabym trafić do specjalisty...Pozdrawiam i z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0aga30 Re: Provita Katowice 17.01.08, 13:22 Witam Ja leczę się w P od zeszłego roku, jestem pacjentką dr Kiecki. Polecam go jak najbardziej- jest otwarty i zawsze w humorze. Poza tym świetny specjalista. Ale podchodząc parę razy do IUI miałąm okazję poznac innych lekarzy, i mogę polecić z czystym sercem Grettkę , dr Mańkę, dr Ogrodnika. Odpowiedz Link
whiteladyg Re: Provita Katowice 17.01.08, 17:22 Dziękuję bardzo za odpowiedź. I proszę innych o swoje spostrzeżenia Odpowiedz Link
madzienka1981 Re: Provita Katowice 19.01.08, 08:10 Witaj, ja moge polecic dr Tomanka. Bardzo solidny i kompetentny specjalista, a do tego uroczy czlowiek. Jestem po udanym IMSI w 14tc. Dr Grettka to rowniez swietny specjalista, z tym ze malomowny, wszystkie informacje trzeba z niego "wyciagac". Odpowiedz Link
samanta25 Re: Provita Katowice 19.01.08, 11:16 Dr Kiecka i Grettka niestety nie przyjmują już nowych pacjentek ******** 78 cykl starań 3 programy ICSI/2 transfery ... świat się pomylił...... Odpowiedz Link
whiteladyg Re: Provita Katowice 19.01.08, 13:51 Niestety wiem,że już nie przyjmują nowych pacjentek.Zapisano mnie na 25 lutego do dr Mańki. Może ktoś się u niego leczy????I z jakim efektem...Pozdrawiam Odpowiedz Link
misia322 Re: Provita Katowice 19.01.08, 19:03 witaj no moze ja nie jestem pacjentką w Prowicie...ale...podchodziłam do icsi w 2006 r w kwietniu w nowomedice (nie udane) z dziewczyną która leczyła sie juz 10 lat była nawet w białymstoku...nikt nie potrafił jej pomóc... i mąz namówił ja jeszcze raz na in vitro w prowicie czyli nowe imsi.. i wyobraz sobie ze jej sie udało i to podwójnie ) bedzie miała dwóch chłopców )) a udało jej sie to z pomoca własnie dr Mańki )jest nim zachwycona i powiedziała ze przez 10 lat nie spotkała takiego lekarza który naprawde interesuje sie pacjentką ,jezdzi do niego nadal i jest bardzo zadowolona,wiec mysle ze dobrze trafiłas)) a ja w poniedziałek podchodze do krio juz ostatniego....i jesli sie nie uda od razu umawiam sie na wizyte do prowity do dr Mańki pozdrawiam cie mocno paa Odpowiedz Link
lilithv Re: Provita Katowice 20.01.08, 16:37 Witaj!! Ja polecam Tomanka - dzięki niemu w pokoju obok śpi mój 11-to miesięczny Syn! Jest opanowany, cierpliwy rzeczowy i, co njaważniejsze dla mnie - nie stara się ściągnąć maxymalnie kasy. A niestety Grettka z nas zdarł a niewiele z tego wyszło. Możesz w wyszukiwarce znaleźć moje wcześniejsze posty, to sprawdzisz sobie całą historię. Tomanek podszedł do rzeczy spokojnie i po paru wizytach naturalnie zaskoczyło. Dużo siedzi w psychice, Kobiety, naprawdę. My się staraliśmy przez 5 lat. Dopiero po badaniach przepisanych przez Tomanka wyszło mi, ze mój śluz jest zabójczy dla plemników ( przeżyły DWA!!), a poza tym mam niedrożny jeden jajowód. I co?? Jak się o tym dowiedziałam, olałam sobie sprawę, zapisałam się na laparo, bo doszłam do wniosku, że naturalnie przy tym wszystkim nigdy się nie uda. i nie doczekałam jej. Bo dwa miechy po HSG już byłam w ciąży!!! Ale to nie stałoby się bez Tomanka, który wreszcie skierował mnie na KONKRETNE, RZETELNE i naprawdę potzrebne badania.Grettka zrobił mi 2 inseminacje, bez JAKICHKOWIEK badań. Oczywiście obie nie wyszły, ale 800 zł poszło się ...Tak samo jak inne, niepotzrebne ...ech...już nawet nie wspominam, bo się denerwuję. Zatem - TYLKO I TYLKO TOMANEK!!!! Życzę szczęścia i trzymam kciuki!!! Odpowiedz Link
gocha500 Re: Provita Katowice 23.01.08, 17:59 ja polecam dr kiecke!!!fantastyczny lekarz!odpowie na kazde pytanie czasem rozladuje napiecie jakas smieszna hjistoryjka-jak dla mnienajbardziej kntaktowy i rzeczowy lekarz!!! Odpowiedz Link
gocha500 Re: Provita Katowice 23.01.08, 18:01 acha i kieka tez nie zdziera nepotrzebnie1!!najpierw wwszystkiepotrzebne badania zeby wsjo bylo jasne a pozniej dopiero iui bo my sie kwalifikowqalismy ale teraz myslimy nads in vitro ale musimy sobie jeszcze z kiecunia pogadac Odpowiedz Link