jollyb 13.03.08, 10:09 Dla mnie to cudotworca.inni lekarze skreslili mnie z listy osob mogacych zajsc w ciaze, nawet zagraniczni, a dziki cudownemu doktorowi - jestem w ciazy , wlasnie sie dowiedzialam 2 dni temu. )) kazdemu polecam krakow i dr janeczko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_g Re: TYLKO dr Janeczko 13.03.08, 10:56 Z całego serca gratuluję i myślę, że nie będę odosobniona w swojej ciekawości jakie problemy poprzedziły tą fantastyczną wiadomość i w jaki sposób udało Ci się zajść. z góry dziękuję i życzę spokojnych 9 m-cy Odpowiedz Link
katarzyna.br Re: TYLKO dr Janeczko 13.03.08, 11:13 No to wielkie gratulacje!!!!!! Nam też lekarze mówili że naturalie w ciąże nie zajdę. Na szczęscie nie mieli racji. Obecnie to mó 18 tc. Pozdrawiam i życzę spokojnej ciąży! Odpowiedz Link
majak81 Re: TYLKO dr Janeczko 13.03.08, 12:36 Szczere GRATULACJE!!! ja lecze sie u dr Przybycienia - pracuje z dr Janeczko - mam tez ogromna nadzieje na cud, bo chyba tylko na to moge liczyc oprócz invitro. A jakie dziewczyny problemy miałyscie ze lekarze Was przekreslili??? Czasem jak człwoiek przeczyta cudza historie z happy endem to ma nadzieje ze sie uda!! Pozdrawiam Was i zycze cudownej ciązy!!! Odpowiedz Link
arhplus Re: TYLKO dr Janeczko 13.03.08, 13:03 pamiętam Twoje dylematy, jak jeszcze byłas w Kanadzie. Gratuluję z całego serca! Spokojnej ciązy! Odpowiedz Link
katarzyna.br Re: TYLKO dr Janeczko 13.03.08, 13:17 U nas problemem było kiepskie nasienie męża. Lekarze z kliniki niepłodności mówili, że nie ma nawet po co odwiedzać androloga. Ja ja jednak się uparłam, jak się dowiedziałam że androlog z Novum pomógł znajomym, którzy kilka lat strali się o dziecko. Bardzo możliwe że to leczenie andrologiczne pomogło mężowi, ale na 100% trudno to oczywiście stwierdzić. Odpowiedz Link
majak81 Re: TYLKO dr Janeczko 13.03.08, 13:45 to dobrze ze sie uprałąś bo jesli problem był tylko po stronie meza to przeciez jest troche mozliwosci....chyba ze jest totalny brak plemników. u nas jest znacznie gorzej bo maz tez ma słabe nasienie, ale tym sie narazie mniej martwimy - u mnie jest fatalnie, bo nawet po stymulacji pecherzyki nie pekaja i zamieniaja sie w torbiele. Mam PCO. pOZDRAWIAM Odpowiedz Link
majak81 Re: majak 13.03.08, 14:24 wiesz juz nie wiem, bo po kazdej wizycie kiedy to wychodza coraz wieksze komplikacje to trace nadzieje... i widze ze wszystko zmierza ku in vitro.... i lekarz juz mi powiedzaił ze mozemy tak probowac jeszce kilka cykli ale jesli one nie beda pekac, to tylko in vitro. A dla mnie to raczej niemozliwe ze wzgledów finansowuych. Odpowiedz Link
katarzyna.br Re: majak 13.03.08, 14:52 Rozumiem. Ale może nagle będziecie mieć jakiś nagły przypływ gotówki. Niektórzy biorą kredyt - słyszłam że niektóre kliniki mają podpisane umowy z bankami o kredyt na leczenie. No ale to już Wasza decyzja. No a może uda się naturalnie - czego Wam gorąco życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
jollyb Re: TYLKO dr Janeczko 13.03.08, 18:02 Wlasnie odebralam wyniki drugiej bety , bardzo wysoka ciesze sie niezmiernie, ja juz czasami tracilam wiare. wlasciwie przyczyn nie bylo ani u meza ani u mnie, niby poczatki endometrizoy ale tak na dobra sprawe wlasciwie nic nam nie bylo. dzieki cudownemu doktorkowi udalo sie nam. dzieki za wszystkie gratulacje bede dawac znac co i jak , usg mam 2 kwietnia -moje pierwsze a teraz trzymajcie kciuki aby sie utzrtymalo. wszystkim wam powodzenia zycze calym sercem Odpowiedz Link
edytka45 Jollyb 13.03.08, 19:11 Tak się cieszę gratuluję z całego serca! Cały czas często myślałam o Tobie! Jak Ty sama sobie radę w Polsce dajesz no i jak efekty! Kiedy wracasz i czy w ogóle wracasz? Będziemy mieć dzieciaczki z tego samego roku!!!! Ja jestem w 12 tc. Całuję i się odezwij tu albo na maila! Odpowiedz Link
annba Re: TYLKO dr Janeczko 13.03.08, 21:07 super, gratulacje czasami nawet ten cudotwórca to za mało - tak było u nas ale najważniejsze, że Wam się udało - bardzo się cieszę Odpowiedz Link
lusiasia Re: TYLKO dr Janeczko 16.03.08, 09:55 Gratuluje! chcialam sie spytac ile zrobilas iui /in vitro za granica? dlaczego sie nie udaly, co ci powiedzieli? kiedy i dlaczego sie zdeycdowalas na polske? ja wlasnie jestem po dwoch in vitrach nie w polsce tzn raczej stymulacjach, duzo sie nasluchalam o krakowie dobrego, mam troche problem z przyjazdem bo mam tu obecnie zbyt dobra prace no i pieniadze (ktore niestety sa potrzebne na leczenie) ale... jeszcze raz gratuluje !!! Odpowiedz Link