lusiasia 08.06.08, 12:43 zrobilam u nich badania i moge tylko zadzwonic czy podaja wyniki przez telefon? czy moga przyslac poczta? dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joach30 Re: czy Novum poda mi wyniki badan przez telefon? 08.06.08, 13:36 Nie wiem jak jest w Novum, ale invimed nigdy nie podaje wyników przez tel. Zawsze jak wiem że wyniki już na mnie czekają dzwonię do swojego lekarza prowadzącego i on mi przez tel podaje wynik lub pisze sms. W razie czego zaproponuj im pocztę. Myśle, że powinni Ci wysłać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ko_ma1 Re: czy Novum poda mi wyniki badan przez telefon? 08.06.08, 15:20 tak i tak w kazdym razie w moim przypadku tak bylo Odpowiedz Link
bulinkaj Re: czy Novum poda mi wyniki badan przez telefon? 08.06.08, 20:12 Mi zawsze podawali. I kiedy poprosiłam o przesłanie wyników pocztą, też nie było żadnego problemu. Odpowiedz Link
aaaaaaa37 Re: czy Novum poda mi wyniki badan przez telefon? 08.06.08, 21:28 Bulinkaj co u Ciebie? Pamietam Cie , ale jakos nie widze abys sie odzywala. Odpowiedz Link
bulinkaj Re: czy Novum poda mi wyniki badan przez telefon? 08.06.08, 22:04 Miło, że pamiętasz )) Co u mnie? Nie podchodzę do in vitro, koniec starań. Jeszcze dwie sesje i kończymy szkolenie dla przyszłych rodziców adopcyjnych!!! I z tego jak nas informują panie z ośrodka "wszystko będzie dobrze" i mamy ogromną szansę na pozytywna kwalifikację! I jestem szczęśliwa jak cholera! Odpowiedz Link
pine-ska77 lusia 08.06.08, 21:29 Odpisalam Ci na Twoj post w moim watku dot ivf w Niemczech, ale przezucili go na nieplodnosc-kliniki-nie wiem czy widzialas Odpowiedz Link
lusiasia dzieki dziewczyny 11.06.08, 15:47 teraz tylko musze sie zdobyc na odwage i do nich zadzwonic ostatnio przechodze okres obojetnosci, nie zrobilam nic w ciagu pol roku,a lekarze mnie straszyli ze czas ucieka...ale ja sie zaczelam starac jak mialam 25 lat! robilam juz badania pol roku temu ( niektore juz sa w novum niewazne), wszystko to wydaje mi sie bezsensu Odpowiedz Link