szczesliwiec 17.06.08, 15:20 Mamy przyjemność Wam przedstawić owoc naszej wielkiej i wspaniałej miłości. OTO NASZ SKARB - JULCIA . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosienta Re: Oto ONA ... :-}}}}}}}}}}}}} 17.06.08, 15:49 Szczęśliwcze, Ale z Ciebie szczęśliwiec, ale Ty to już wiesz!!! Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Oto ONA ... :-}}}}}}}}}}}}} 17.06.08, 16:21 Nie przypadkowo wybrałem taki nick. Tak wiem , jestem szcześliwcem i jestem dumny ,że mogę Wam pokazać naszą piękną córeczkę. Jak się zapatrzycie, rozmarzycie to również będziecie w brzuszku nosić taką istotkę.(Oczywiście od samego patrzenia w ciąże się nie zachodzi.Walczcie o swoje i wytrwale zmierzajcie do celu.) WIARA, NADZIEJA I MIŁOŚĆ Odpowiedz Link
pirania81 Re: Oto ONA ... :-}}}}}}}}}}}}} 17.06.08, 16:41 Wzruszający film życzę Tobie, Szczęśliwcze i Twojej Żonie dużo radości z dzidzi i oby Wam zdrowo się chowała Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: Oto ONA ... :-}}}}}}}}}}}}} 17.06.08, 16:51 Hmmm?????Ja napewno będę miał dużo radości z Julci ale żona niestety nie bo szczęśliwą mamusią jest kto inny. Odpowiedz Link
bushko Re: post numer 3300 17.06.08, 17:01 To już nie musze pytać czyj był post 3300 )) Szczęśliwiec, śliczna ta Twoja córcia ;-DDD Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: post numer 3300 17.06.08, 17:11 Oj śliczna śliczna !!! Ja mam swoje powiedzenie na temat urody. Wszystkie dzieci piękne są, my wszyscy jesteśmy piękni. KAŻDY CZŁOWIEK JEST PIĘKNY - ZALEŻY KTO NA NIEGO PATRZY. Odpowiedz Link
1.madera Re: Oto ONA ... :-}}}}}}}}}}}}} 17.06.08, 21:44 Jak się zapatrzycie, rozmarzycie to również będziecie w brzuszku > nosić taką istotkę. No ja się już zapatrzyłam i rozmarzyłam tylko co z tym w brzuszku???? Odpowiedz Link
jenifer1 Re: Oto ONA ... :-}}}}}}}}}}}}} 17.06.08, 17:56 szczesliwiec napisał: > Mamy przyjemność Wam przedstawić owoc naszej wielkiej i wspaniałej > miłości. > OTO NASZ SKARB - JULCIA . Gratuluję ślicznej córeczki)) Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: Oto ONA ... :-}}}}}}}}}}}}} 17.06.08, 18:22 Gratulacje szczęśliwy Szczęśliwcze podziałało na mnie motywująco i mnie to zawsze wzrusza taka duma ojcowska, to coś pięknego. I koniecznie chcę zobaczyć zdjęcie małej Julci w Twoich wielkich ramionach - taka pocztówkowa poza ale mnie rozczula do łez. Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: Oto ONA ... :-}}}}}}}}}}}}} 17.06.08, 18:35 Wiesz to bylo piekne i oczywiscie sie wzruszylam - potrojnie!!! Bo po pierwsze Julcia jest slodka,po drugie moja coreczka taka byla jak odeszla i po trzecie nie moge sie doczekac aby znowu nosic swoje szczescie w brzuszku ale tym razem do szczeliwego zakonczenia ) Jestes Wielki!!!! Odpowiedz Link
szczesliwiec Viktoria... 17.06.08, 19:20 A nie byłaś na imprezce z okazji 3 000 postu tam było fajne zdjęcie.Coprawda ręka podobna do mojej ale dzidzia większa ( w wyobraźni wszystko można a ja lubię takie zdjęcia) Imprezka 3 000 NASZA DUMA Odpowiedz Link
groszkowa74 JULA 17.06.08, 19:49 No to bijace serduszko mnie rozlozylo, cudowne uczucie widziec kawalek siebie, owoc Milosci. Gratuluje! Odpowiedz Link
gosiek_1981 Re: Oto ONA ... :-}}}}}}}}}}}}} 17.06.08, 22:35 To najpiekniejszy film jaki widzialam!!! Cudowna jest! Odpowiedz Link