milipi78 24.07.08, 13:33 Gdzie leczycie bądź leczyłyście niepłodność? Jakieś sugestie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: audi81 Re: Pacjenti z Podhala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 13:34 Ja lecze sie w Warszawie w Invimedzie. Ma dobrą opinie i dojazd nie jest zły. Można pojechać i wrócić w ciągu jednego dnia Odpowiedz Link
milipi78 Re: Pacjenti z Podhala 07.08.08, 17:39 hej, dzięki ale szczerze mówiąc myslałam o krakowie? Nie próbowałaś gdzieś?A może masz jakieś informację gdzie w krakowie są kliniki godne polecenia? A byc może wybrałaś warszawę bo już krakowa masz dość? Napisz jeśli możesz jak ida tam wobec tego starania?DZięki bardzo Odpowiedz Link
jollyb Re: Pacjenti z Podhala 07.08.08, 21:27 polecam klinike dr jaroslawa janeczko w krakowie al.29 listopada.pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: audi81 Re: Pacjenti z Podhala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 08:59 Ja mam doświadczenia z Łodzią fatalne. Warszawe poleciła mi moja pani doktor. Lekarze są bardzo konkretni i szybcy w działaniu, miła atmosfera. U nas jest czynnik męski więc nie było na co czekać. Jestem po IVM teraz czekam na wynik transferu, ale mam złe przeczucia, trudno będe próbować dalej Odpowiedz Link
milipi78 Re: Pacjenti z Podhala 12.08.08, 16:58 ja jestem umówiona do dr Janeczko zobaczę jak mi pójdzie. Trzymam kciuki za Ciebie audi81 Odpowiedz Link
Gość: lucyna12 Re: Pacjenti z Podhala IP: *.xdsl.centertel.pl 05.08.09, 17:29 cześć ja w piątek mam pierwszą wizyte u doktora Janeczki ja możesz to napisz jak długo jesteś jego pacjentką Odpowiedz Link
milipi78 Re: Pacjenti z Podhala 06.08.09, 09:39 Lucyna12- leczyłam się u dr Milewicza z Krakowa, on przygotowywał mnie do inseminacji a samą inseminację miałam u janeczko. Byłam tam 1 raz więc niewiele mogę napisać, ogólnie miła atmosfera mnie inseminacja sie nie udała niestety. Życze powodzenia Odpowiedz Link
Gość: dominika2 Re: Pacjenti z Podhala IP: *.xdsl.centertel.pl 06.08.09, 17:39 cześć mam pytanie jak długo leczysz się u doktora Janeczki i z jakim efektem ja chciałabym u niego zrobić invitro i nie wiem czy dobrze robię bo byłam pacjentką w Macirzyństwie ale bez żadnego efektu Odpowiedz Link
Gość: milipi Re: Pacjenti z Podhala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 18:04 jak pisałam wyzej ja byłam u Janeczko na samej inseminacji - dosłownie podanie do macicy i koniec. Po nieudanej próbie pojechaliśmy do Białegostoku do kliniki Bocian, niestety i tam nasze 1 ivf się nie powiodło, jutro wyjeżdzam ponownie na criotransfer więc prosze Was o kciuki. Jesli chodzi o klinikę Janeczko to niewiele mogę powiedzieć Odpowiedz Link