betka24 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 12:28 też się ciesze i już na jej wątku gratulki przesłałam, ale tego nigdy za wiele!! cudnie ))) Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 12:33 A dla mnie to po prostu szok, tyle miesięcy starania się o dzidzię i nic z tego nie wychodziło, a tu jedno podejście do iui i bach - ciąża gotowa Uccellino - gratuluję. Z pewnością będzie to zachęta dla tych, które długo się starają i mają dylematy - iui or not iui Odpowiedz Link
mmisiaaa Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 13:02 ja też się bardzo cieszę i gratuluje z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
uccellino Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 13:03 Och, Kochana, a gdzie Ty byłaś? Jak się, Skarbie, czujesz? Odpowiedz Link
ankups Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 20:33 Tysiące i miliardy bilionów wszytskie mocnego i prorozwojowego dla Maluskiego Człowieczka pod serduszkiem! a dla Rodziców - gratulacje i owacje! Odpowiedz Link
mmisiaaa do uccellino 31.07.08, 13:54 miło że o mnie pamiętasz) bardzo się ciesze że ci się udało, gratuluję z całego serca!!! a ja jestem przed urlopem i myślę tylko o tym staram się nie myśleć o dzidzi i cały czas czymś zajmować. zaglądam do was prawie codziennie, ale boję się że znowu się nakręcę gdy będę czytać jak niektóre z nas czekają na termin @, a ja niestety jak się nakręcam to na maxa, a potem zresztą sama wiesz jak to boli... No ale dość mojego biadolenia, cieszymy sie dziś z twojej mróweczki!!! Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 12:31 No rewelka!!! Angielskie powietrze sprzyja ostatnio... Viktoria,Justmaga teraz Uccellino... moze kiedys mi sie poszczesci.... Odpowiedz Link
dottie001 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 12:32 WOW! WOW! WOW! NAJLEPSIEJSZA WIADOMOŚĆ OD DAWNYCH CZASÓW!!!!!!!!! UCCELLINO1 HIP HI HUUUUUUUUURRRRRRRRRA!!!! OGROMNE GRATULACJE! Odpowiedz Link
kasia.kul Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 12:49 Uccelino GRATULUJĘ CI z caaaaaaaaaaaaałego serca Odpowiedz Link
agi_78 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 12:53 Ja jeszcze raz Ci gratuluje HIP HIP HURA !!! Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 13:09 juuuuuuuuuuuuupi Gratulacje Ja wierzę że każda z nas zagroszkuje, to tylko kwestia czasu Odpowiedz Link
martucha90 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 13:23 > Ja wierzę że każda z nas zagroszkuje, to tylko kwestia czasu Wierzę dokładnie tak samo, Dabrowianko! Uccellino, spokojnej ciąży bez zaprzyjaźniania się z kibelkiem Ci życzę )))))))) Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 13:25 No prawie herbate wylalam )) Siadam sobie z herbatka,wlaczam Misje a tu taka!!!! niespodzianka No po prostu wspaniala nowina!!! Uccelino brawo,super,gratulki HURA!!! Odpowiedz Link
asica.p Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 13:41 pieknie!!!!bardzo Ci zyczylam tego Groszka!!!!!! Odpowiedz Link
rodzynek1000 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 13:50 Ja to już wiedziałam jak o tych wyższych tempkach mówiłaś! Ale jazda, jesteś teraz w stanie BŁOGOSŁAWIONYM!!!! Odpowiedz Link
moni.qa1 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 14:14 Uccellino, ogromne gratulacje )) Odpowiedz Link
audrey2 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 14:39 Naprawde??????????!!!!!!!!!!! Uccellino, WIELKI gratulacje!!! Daje mi to nadzieje!! Odpowiedz Link
zosienta Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 14:51 Wspaniała wiadomośc!!! Gratulacje i pozdrowienia. ---- Mój wykres Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 16:06 Zosiu jesteś twarda Niedługo będziemy czytać twój wątek że masz mrówkę Szczeże tego życzę A dla Uccellino jeszcze raz, HIP HIP HURA!!!! Odpowiedz Link
uccellino Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 16:08 > A dla Uccellino jeszcze raz, HIP HIP HURA!!!! Ło matko, udało Ci się nie przekręcić nicka! )) Odpowiedz Link
uccellino Zapomniałam dodać, że urodzę Mrówkę... 30.07.08, 16:19 ...przed moimi 30. urodzinami ;-DDDDDD Ledwie się załapałyśmy ) Wprawdzie miałam mieć do trzydziestki dwoje dzieci, ale cóż, życie to nie koncert życzeń... ;-( Odpowiedz Link
betka24 Re: Zapomniałam dodać, że urodzę Mrówkę... 30.07.08, 16:25 no to tymbardziej należą Ci się podwójne gratulacje ) ściskam i jeszcze raz wszystkiego dobrego, lekkiej i przyjemnej ciąży ) Odpowiedz Link
rewolka404 Re: Zapomniałam dodać, że urodzę Mrówkę... 30.07.08, 17:55 > Wprawdzie miałam mieć do trzydziestki dwoje dzieci, ale cóż, życie > to nie koncert życzeń... ;-( Zmienisz zdanie, jak będziesz miała zamówioną czwórkę Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 17:05 Wracam i co widzę? Jakiś szalony wysyp Groszków! Na wiosnę porodówki zapełnią się Mamami z Misji...Mam nadzieję, że zagroszkowane nie maja zamiaru wynieść się z tego forum bo niedługo nikt nie zostanie.Te wszystkie dzieciaczki urodzą się gdzieś koło kwietnia, jak mój synek. Podtopiona w Bieszczadach skomroch Odpowiedz Link
uccellino Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 17:12 > dzieciaczki urodzą się > gdzieś koło kwietnia, jak mój synek. Poprzedniemu rzutowi (Agi, Marta...), to chyba jeszcze w marcu ) Odpowiedz Link
uccellino Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 17:13 > (Agi, Marta...), I Magda oczywiście ) Odpowiedz Link
uccellino Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 17:25 Umówiłam się do lekarza na 01.09 ) 9 tc ) Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 17:57 Ta puszka z groszkami na prawdę została otwarta, aż się chce napisać"like the rolling stone's"są te mróweczki.GRATULACJE!!!!! Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 17:59 Wiosna, wiosna, wiosna ech że ty! Jak śpiewał jeden fajny pan. Odpowiedz Link
1.madera Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 18:30 Jasny gwint!!!!!!!!!!!1 Ale JAJA no nie wytrzymam ale szczęście... Uccellino gratulacje i tak za pierwszym razem SUPER;} Odpowiedz Link
pirania81 działa!!!! 30.07.08, 18:39 Misja Groszek DZIAŁA)) gratuluje Uccellino Która następna w kolejce?? hihi, ale się cieszę))) Odpowiedz Link
1.madera Re: działa!!!! 30.07.08, 18:50 To ja się zastanawiam czy może jednak jakoś ( nie wiem jeszcze jak) przekonać M żeby spróbować iui. Oj tylko jak ....taki uparty Baran ! Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Madera 30.07.08, 19:22 może pokaż małżowi wątki Martuchy, Viktorii i Uccellino zwaną Uniccello Takie historie powodują, że człowiek zaczyna wierzyć w aku i w cuda Odpowiedz Link
1.madera Re: Madera 30.07.08, 19:33 Właśnie ja to czytam i wiem że wszystko jest możliwe ale on już w to nie wierzy On już nigdzie do lekarza ze mną nie pójdzie mam tylko nadzieję że może naturalnie się uda. Ale to jest tylko nadzieja.. Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Madera 30.07.08, 19:43 A Twój Małż wcześniej się leczył? Szkoda, że jest zniechęcony, bo bądź co bądź do ciąży potrzeba partnera. Szczerze Ci życzę, aby się udało naturalnie. Ale może spróbuj Go jeszcze jakoś przekonać. Wiadomo, że bujanie się po lekarzach nie jest przyjemne, ale robicie to dla wspólnego celu. A cel jest wielki Warto więc wstyd i uprzedzenia schować do kieszeni. Odpowiedz Link
1.madera Re: Madera 30.07.08, 19:49 Tak leczył się tzn brał tylko jakieś tabletki nic poza tym. Głównie to ja byłam "poszkodowana ". Ale on właśnie ze względu na mnie nie chce, boi się że znowu " będą mnie kroić"(tak mówi). Odpowiedz Link
1.madera Re: Madera 30.07.08, 19:54 Ale to nic jestem przyzwyczajona że innym się udaje a mnie nie! Ja się cieszę że inne dziewczyny nie muszą przechodzić tego co ja. Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Madera 30.07.08, 19:56 a co znaczy, że będą Cię kroić? Miałaś laparo? Co w ogóle macie stwierdzone i jak długo się staracie? Jeśli pary mają cokolwiek stwiedzone to chyba lepsze to niż w wyniki w miarę ok, a ciąży wciąż brak. Jeśli mąż wzbrania się z Twojego powodu to powiedz mu jakie to dla Ciebie ważne i chcesz byście razem przeszli tę drogę do upragnionego celu. Odpowiedz Link
bushko Uccellino... 30.07.08, 20:24 Wielgachne gratulacje i dzieki za smsa ))))) Bardzo sie ciesze kochana... przywracasz mi nadzieje ze iui cos daje)) Pozdrawiam... Bushko... Odpowiedz Link
1.madera Re: do po_trzydziestce 30.07.08, 21:24 Kroić tzn. 1 ciąża - cięcie cesarskie (aniołek), 2. poronienie - czyszczenie 3.pozamaciczna -usunięta operacyjnie, 4.Laparoskopia, 5. ciąża pozamaciczna -laparoskopia-usunięcie jajowodu. I to już koniec teraz zajdę w ciąże naturalnie i donoszę taki mam plan... Odpowiedz Link
1.madera Re: do po_trzydziestce 30.07.08, 21:26 Aha a wyniki mam OK mój M trochę gorsze ale nie bez szans. Odpowiedz Link
uccellino Re: Madera 30.07.08, 21:55 > Uniccello Taaa, to sugeruje, że posiadam tylko jedną komórkę. Mam nadzieję, że nie chodzi o szarą ;-/// Odpowiedz Link
1.madera Re: Uccellino 30.07.08, 21:57 O jesteś już, jeszcze raz serdeczne gratulacje i dbaj o Mrówkę ;} Odpowiedz Link
dabrowianka21 Uccellino zwana Unicello :) 30.07.08, 22:10 ale się uśmiałam Tak Uccellino, zrobiłaś takie wrażenie że mało kawy nie rozlałam na kawiature i do tego nie przekreciłam twojego nick'a Tak bardzo sie ciesze 1.madera, czytałam twoje wypowiedzi, jeszcze wszystko przed tobą Będzie dobrze. Buziaki Odpowiedz Link
koralik00 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 22:17 HUUURRRA udało się !!!! Gratuluje przyszłym rodzicom )))))))) Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 30.07.08, 23:00 GRATULUJE Uccellino, poplakalam sie. Szczerze. Bardzo sie ciesze ze sie udalo!! Odpowiedz Link
e-dziunia pobeczałam się ze wzruszenia.... 31.07.08, 14:53 i z radości )))))))))))))) Uccellino, jak się cieszę!!!!!!!!! Cały czas czekałam na takie właśnie wieści!!! GRATULUJĘ Wam! Z całego serca DD Odpowiedz Link
uccellino Re: pobeczałam się ze wzruszenia.... 31.07.08, 14:56 Dziękuję ) A czytałaś, jak doszło do tego odkrycia? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54221&w=82786675 Jak się czujesz? Odpowiedz Link
e-dziunia Re: pobeczałam się ze wzruszenia.... 31.07.08, 15:51 a jednak głos wewnętrzny wygrał hihihi bo nie głos wewnętrzny Cię wołał tylko przeznaczenie!!!! DD Super kochana!!! A u nas powoli leci, czuję się świetnie )) w poniedziałek o 9:00 mam usg genetyczne, a to znaczy, że mamy już 12 tc Buziaczki dla Ciebie i dla Mrówki! Odpowiedz Link
zosienta Re: pobeczałam się ze wzruszenia.... 31.07.08, 17:57 To już 12tc? Ale to zleciało.. Kciuki za usg w poniedziałek!!!! ---- Mój wykres Odpowiedz Link
e-dziunia zosienta :) 31.07.08, 19:23 dzięki kochana kciuków nigdy za wiele ) Buziol wielki! Odpowiedz Link
betka24 Re: pobeczałam się ze wzruszenia.... 31.07.08, 19:38 E-dziunia nie mogę uwierzyć że to już 12tyg!! jak dziś widzę Twój 1szy szczęśliwy test... gratuluję raz jeszzce i powodzenia... Odpowiedz Link
lilith76 Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 02.08.08, 16:51 Dopiero jestem w necie po kilkudnjowym wyjeździe. GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiedziałam, że będzie dobrze Odpowiedz Link
uccellino Re: Dziewczyny, uccellino ma Mrówke!! 02.08.08, 16:59 Dziękować, dziękować, dziękować ) Odpowiedz Link