1.madera 07.08.08, 06:36 Witam pierwszy raz zakładam wątek dzienny i nie mam pojęcia komu dedykować wię dedykuję Nam wszystkim staraczkom. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pirania81 Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 07:00 przylaczam sie do dedykacji)) zycze wszystkim udanych zbiorow groszkowych i milego dnia ja lece na ostatnie 8 godzin pracy i urlooooopik hura!!! Odpowiedz Link
keegan Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 07:14 To ja też się przyłączam a przy okazji chciałam życzyć wszystkiego najlepszego dla tych co mają dziś rocznice: Betka i Izryn, chyba dobrze zapamiętałam ? Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 08:32 Witam i oczywiscie,ze sie dolaczam Aniu ale masz fajnie zycze milego wypoczynku! Keegen a Ty kiedy masz swoja rocznice bo tez jakos niedlugo z tego co pamietam. Odpowiedz Link
bushko Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 08:47 Witaj Misjo, Dołączam się do życzeń i dedykacji)) Betka i Izryn, wszystkiego naj naj naj groszkowego Keegan, Ty to jesteś Cud Dziewczyna... o wszystkich pamietasz)) Jak Ty to robisz??? Przytulam wszystkich smutnych.... Do mnie @ jeszcze nie dotarła... ff wyznaczył mi datę testu na wczoraj... nie testowałam, nie zniosę kolejnego cienia...ani bety 0.5 Miłego dnia zyczę.... Bushko... P.S. Sorry za brak fotek ;-( z laptopa wywalało mnie co chwila ;-((( jak tylko kliknęłam na upload, to było 'nie można wyświetlić strony'.... Odpowiedz Link
keegan Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 09:02 Bushko, bo ja mam fioła na punkcie dat Jedni kolekcjonują motyle a ja daty, głównie urodzin ale rocznice też mogą być. Mój M uważa, że jestem wariatka, może to dziwne hobby ale ja takie mam Przypuszczam, że jest tak, że pamiętam daty urodzin ludzi, którzy już nawet mnie samej nie pamiętają ale co tam Co do testowania to może faktycznie lepiej nie testuj, poczekaj jeszcze trochę żeby się samo rozwiązało, wiem, że to czekanie jest dobijające ale nie będziesz sama tylko z nami Na fotki czekam cierpliwie, sama mam problem z dorzuceniem... Odpowiedz Link
keegan Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 09:05 Ja mam razem z Asicą, 21 sierpnia, ale nie musicie o mnie pamiętam, jest nas tu tyle, że trudno byłoby to wszystko ogarnąć Biedronko jak się czujesz z naszym odliczaniem? Bo mi ciężko, chciałabym ten wrzesień przyspieszyć a tu ani rusz... Odpowiedz Link
a-n-i-k-a Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 09:06 Mila dedykacja . Dolaczam sie: by kazdej z nas sie poszczescilo, bysmy zagroszkowaly jak najszybciej i byśmy nie musialy znosic tych co miesięcznych frustracji z okazji pojawiajacej sie @. Mnie te frustracje i zlosc chyba wlasnie po raz kolejny dopadaja, chociaz obiecalam sobie, ze od teraz ma byc wszystko na luzie... Odpowiedz Link
asica.p Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 09:24 Betka ,Izryn wszystkiego dobrego!wszystkim dziewczynom zycze groszkow i jeszcze raz Groszkow. Bushko-trzymam kciuki\ Keegan--oooo to Ty masz jak ja!ja tez mam tak z datami-oczywiscie ja o wszystkich urodzinach znajomych pamietam a vice versa to juz ni ma) milego dnia-ja obiecalam dzieciakom basen,wiec gotuje szybko obiadek... a od poniedzialku mam remont pokoju dzieci,jeju nie wiem jak to przezyje-czeka nas kucie sciany ktora odpadla Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 10:42 Witam Misje! U mnie po spotkaniu z Uccellino wczoraj emocje opadly, bo @ sie rozkreca znow Czeka mnie dluga droga, a myslalam, ze luteina pomoze. Narazie wysylam M. na badanie. Milego upalnego dzionka. Odpowiedz Link
bushko Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 10:50 A ja wciąż czekam na @.... jest tylko słabe brązowe plamienie.... Odpowiedz Link
biedronka.online Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 12:24 Ja tez sie przylacze Zyczac nam wszystkim szczescia Moze ktorejs z nas w sierpniu sie poszczesci ... Odpowiedz Link
agnese_zb Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 12:33 Wszystkiego dobrego dziewczyny, które macie dziś rocznicę. Dobrze że Keegan jest z nami, bo to takie miłe gdy tu sobie zyczenia składamy lub wspólnie się wspieramy, a ona pamieta nasze ważne daty. Bushko trzymam bardzo bardzo mocno kciuki, aby @ trzymała się od Ciebie z daleka na najbliższe miesiące. No i że ten dzień jest dla nas to i nam życzę tego samego. Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 12:40 Keegen ja bym bardzo chciala zapamietac ten 21 zeby ci zrobic mila niespodziane tyle,ze z moja pamiecia nie jest najlepiej No ale moze sie uda ) Wiesz ja sie nie czuje za dobrze bo cos mi sie zdaje,ze moje odliczanie bedzie dluzsze niz do wrzesnia ale nie chce krakac (( Wczoraj pisalam,ze znowu cos mi sie przyplatalo tzn.jakas infekcja ukladu moczowego i zaraz po @ lece do lekarza.Dlatego mam przeczucie,ze najpierw bede musiala to wyleczyc...ale pocieszam sie,ze moze to "cos" nie bedzie az tak grozne i gin pozwoli mi na staranka.Zobaczymy.A poki co to mamy dzis 24 dni do konca. Busho ja juz wczoraj pisalam,ze moze te plamienia to nie z powodu @. Oj zaciskam mocno kciukaski i czekam z niecierpliwoscia na wynik! Odpowiedz Link
maesstra Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 12:58 I hejka wszystkim, jakis dzisiaj bezsensowny dzien normalnie, w sumie dobrze się zapowiadało w tym miesiącu ale rezultat jest opłakany czyli lipa... @ mnie zaskoczyla wcześniej, nawet cienia szansy nie zostawila na zrobienie testu boli mnie brzuch, ulamał mi się ząb, nic mi się nie chce.... ech powiało pesymizmem i marazmem, a może ktoś ma dziś dobre wieści??? Odpowiedz Link
keegan Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 14:06 Biedronko, nie przejmuj się moim 21, naprawdę, mnie największą frajdę sprawia jak zapamiętuję Wasze daty i Wam jest potem miło Z tą infekcją to czytałam i tak myślę, że może spróbuj tego co pisała Bushko, może infekacja się wycofa. Odpowiedz Link
betka24 Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 15:43 witajcie marnie ostatnio z moim myśleniem, więc przepraszam za kolejny zbyt wczesny enter! Keegan bardzo dziękuję za pamięć i życzenia, dziewczyny Wam również... Izryn i dla Ciebie wszystkiego najlepszego, 9 lat temu to był dzień... miłego popołudnia Wam życzę... Odpowiedz Link
izryn Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 17:13 Dzięki dziewczyny za pamięć i życzenia. Betka dla Ciebie wszystkiego dobrego, no i Groszka oczywiście. Nie mogę uwierzyć, że to już 9 lat minęło... No i zgodnie z dzisiejszą dedykacją niech nam wszystkim groszkami sypnie P. S. Zapraszam na pyszny sernik na zimno. Odpowiedz Link
bushko Re: 7 sierpnia dla NAS 07.08.08, 19:19 A u mnie plamienie ustało ;-o ale brzuch jakby trochę niespokojny.... no i znowu zaczynam się nakręcać....;-((( aż chciałoby się rzec do @ ... 'kończ waść wstydu oszczędź'.... Bushko... Odpowiedz Link