justmaga 16.03.09, 17:45 i237.photobucket.com/albums/ff299/Miss_Elainious/champagne.jpg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justmaga Re: Szampan dla B 16.03.09, 17:47 zapomnialam napisac jak sie ciesze )) I ze jeszcze bardziej sie ciesze. Wreszcie wreszcie dwie kreski. Nie jakies tam cienie. Marzenia sie spelniaja. Bog modlitw slucha. Odpowiedz Link
ziabolka Re: Szampan dla B 16.03.09, 18:50 Właśnie, skoro już wreszcie nie cienie, to może zrób sobie jutro sikańca i wreszcie będziesz mogła zobaczyć dwie mocne krechy No i przyłączam się do szampana, chociaż Bushko już nie może go pić bo jest w ciąży... Odpowiedz Link
bushko Re: Szampan dla B 16.03.09, 19:10 Dzięki kochane.... chciałam zobaczyć swojego groszka w tym linku 'tu jest groszek', ale tam nie ma roku 2009.... Odpowiedz Link
liivia Re: Szampan dla B 16.03.09, 19:37 Tu zobacz, tylko tc zmień www.babycenter.com/fetal-development-images-7-weeks a tu z opisem: www.babycenter.com/6_your-pregnancy-7-weeks_1096.bc gdzieś na tej stronie dało się dojść do zdjęć porównujących zarodek w danym tygodniu do różnych rzeczy, np pokazane było kiedy wygląda jak pestka, fasolka czy borówka, ale nie mogę teraz tego znaleźć Odpowiedz Link
agus7 Re: Szampan dla B 16.03.09, 20:15 ja tez pije bo MOGE a i okazja NIEBYLEJAKA za Bushko i Busheczka! sie dzieje na forumie... Odpowiedz Link
bushko Re: Szampan dla B 16.03.09, 20:21 Dzięki kochane, też wznoszę toast ale Kubusiem... Odpowiedz Link
zosienta Re: Szampan dla B 16.03.09, 21:44 Ja tego szampana przewidziałam, chyba moce jakieś mnie nadzwyczajne natchnęły Ja poproszę, ale tylko ciut-ciut! Dla poprawy humoru jeszcze Wam romowę z moim 3,5latkiem zacytuję: - Mamusiu, a co dzidziuś je w brzuszku? - Ma taką specjalną rureczkę i je wszysko to co ja. Po chwili namysłu: - To dlaczego na Sylwestra piłaś szampan dla dorosłych, a nie ten dla dzieci? Tak, moje drogie panie, jak sie ma dziecko trzeba życ odpowiedzialnie - albo ściemniac : "Jak się tylko ciut-ciut wypije, to do tej rurki nie wleci" Zdrowia dla BuskoBrzuszko ---- Nie mam alergii na cudze szczęście! Odpowiedz Link
dottie001 Re: Szampan dla B 17.03.09, 19:02 jej ale cuuuuuuuuuudownie ale się wzruszyłam Bushko kochana to świetna wiadomość! cuuuudownie! trzymam mocno kciuki! Odpowiedz Link