aga.zetka 17.04.09, 22:12 Mam prośbę w sprawie sygnaturki. Chciała bym aby zamiast tego długiego linku było tylko Misja Groszek. Nie umiem tego zrobić, a słyszałam że Ty znasz się na tym Dzięki z góry i buziaki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justmaga Re: Justmaga 18.04.09, 11:46 Misja Groszek O to chodzilo?? Wysle ci na gazetowego maila linka,ktorego musisz wstawic w zdanie. Odpowiedz Link
aga.zetka Re: Aga.. 20.04.09, 20:49 Dostałam maila ale na yahoo. I wkleiłam. Dziękuję bardzo. Właśnie uaktualniłam kalendarium. Chyba się pospieszyłam, bo Ty już jesteś na forum Odpowiedz Link
justmaga Re: Aga.. 21.04.09, 14:48 aaa widze. Ladnie wyglada. Nie pospieszylas sie bo ja teraz przy kompie to tylko bardzo przelotem z racji tego ,ze moj M w domu siedzi po wypadku bo go wszytskie kosci bola... i mam misje smarowania go Voltarolem... Odpowiedz Link
aga.zetka Re: Aga.. 21.04.09, 14:57 Tak mi się wydaje że to sama przyjemność ta Twoja nowa misja Życz Twojemu M. powrotu do zdrowia Odpowiedz Link