Gość: blink IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.06.04, 20:14 Posuzkuję kwatrey nad jakimś jeziorem w Polsce... czy macie jakieś sparwdzone miejsca. Zależy mi na wyjeździe dla dwóch osó w miarę nidrogim. Pomóżcie,proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: Jeziora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 22:00 Jezioro Dziadkowskie , niedaleko Rogowa (okolice Żnina i Gniezna) Malutka wioska Kowalewo, małe jezioro , miła okolica, skromnie, sympatycznie i czysto. Gospodarz jest sołtysem wsi,my płaciliśmy po 20 zł od osoby za nocleg po 6 zł za śniadanie i kolację. P.Amrozińska Kowalewo 8 62-212 Mieleszyn tel. 0 61 427 74 44 kwatera zrzeszona w wielkopolskim stowarzyszeniu agroturystycznym misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jeziora IP: *.gizycko.mm.pl 08.06.04, 10:34 mam propozycję: mały domek nad jeziorem Jagodne w miejscowości Jagodne Małe kolo Gizycka, z własnym pomostem, (pokój + kuchnia, łazienka). Tel do właściciela 0 507 866 175 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blink Re: Jeziora IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 10.06.04, 15:01 dziękuuę dziewczyny!! czy ktoś jeszcze coś zaproponuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek27 Re: Jeziora 20.06.04, 22:27 Witam1 Proponuje ci Kaszuby jezioro Wdzydzkie, mam takiemiejsce gzie warto pojechac: www.wakacje.agro.pl/oferty/index.php?option=pokaz&oferta=921 Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: Jeziora 23.06.04, 12:06 Polecam Suwalski Park Krajobrazowy, miejscowość Błaskowizna leżącą nad jeziorem Hańcza. Mieszkaliśmy u państwa Kwaterskich tel. (087) 568-34-22, Błaskowizna 19. Prywatna plaża, kajaki i łódki do dyspozycji (bez dodatkowych opłat), można wykupić całodzienne wyżywienie, lub obiady na miejscu (gospodyni wspaniale gotuje, wszystko świerze, ogromne porcje). Nowy, 3-letni dom, doskonale wykończony i wyposażony, każdy pokój z osobną łazienką, nowiutkie sosnowe mebelki, czyste wykładziny dywanowe, pachnąca pościel, przestronne łazienki, nowoczesna armatura, gospodarze mili i kulturalni, dbają o gości. W sezonie nocleg kosztuje 25 zł, a obiad 12 zł. A jezioro.... ech można w nim nurkować i moczyć się cały dzień! woda I klasa czystości, rezerwat, strefa ciszy, piękne krajobrazy, jest co zwiedzać w okolicy, w pobliżu Wiżajny, Smolniki, dużo tras rowerowch, gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Zapraszam do Przeborowa nad Drawą IP: *.drezdenko.sdi.tpnet.pl 23.06.04, 19:30 tak jak w temacie zapraszam do Przeborowa nad Drawą (w niedalekiej odleglosci piekne jezioro polodowcowe) wiecej informacji na stronie www.drawaclub.prv.pl pozdrawiam tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Jeziora IP: *.cluny.iresam.net / *.w80-15.abo.wanadoo.fr 28.06.04, 20:04 Byc moze znajdzie Pani/Pan cos ciekawego w dziale "Noclegi": www.e-Mazury.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agroczarne Re: Jeziora 28.06.04, 23:34 Nad samym jeziorem Rospuda na Suwlszczyźnie. tel 87 569 60 98 cena coś ok. 50- 60 zł za domek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 211 Re: Jeziora IP: *.acn.pl 16.07.04, 10:21 Na lato serdecznie polecam ośrodek wypoczynkowy w Łupkach nad jeiorem Roś. jest to osrodek wypoczunkowy ,,Wodnik" Łupki 11 koło Piszu Informacje namaila anisia@aster.pl lub gg 1475322 :D . jest tam duza restauracja gdzie mozna zamowic posiłki...(pyszne ) jezioro Ros jest na terenie osrodka,wiec bardzo bliziutko jest mozliwosc wypozyczenia łodek wjeziorze sa ryby:D Domki spore dobrze wyposażone .Jest takze pole naiotowe Serdecznie polecam. TANIO !!! Anita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Moja oferta IP: 217.153.71.* 16.07.04, 10:36 Mam do wynajęcia domek na Pojezierzu Iławskim. Więcej informacji aracin@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś