klymenystra 19.07.04, 17:22 z wycieczki z rabki do krynicy i nie moge uwierzyc, ze krakow teraz moze wydawac sie tak brzydki i halasliwy :( Wy tez macie chandre po powrocie z gor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakusia Re: właśnie wróciłam 19.07.04, 19:16 Klemenystro, mnie nie udało się to przez ...naście lat. Jest to choroba nieuleczalna, zaraźliwa i dziedziczna. Jedynym lekarstwem jest tzw. szczepionka. Musisz ją sobie aplikowac kilka (ja kilkadziesiąt)razy w roku. Wtedy przeżyjesz...a i tak będziesz ciągle tęskniła :) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: właśnie wróciłam 19.07.04, 19:54 uo matko... no to juz zaczynam sie pakowac :) pozdrawiam krajanke (chyba ze sie myle i Krakusia nie z Krakowa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
krakusia Re: właśnie wróciłam 20.07.04, 15:47 Nie mylisz sie. KRAKUSIA z Krakowa :) Pozdrawiam i do zobaczenia na Rynku lub w górach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekito Re: właśnie wróciłam IP: 62.181.160.* 20.07.04, 15:51 A co ja mam powiedzieć - GDYNIA??????!!!!!?????? No ale robię co mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
krakusia Re: właśnie wróciłam 20.07.04, 16:01 Lekito koffany, łooo-matko, biedaku, nawet halny do Ciebie nie doleci. Odpowiedz Link Zgłoś
krakusia Re: właśnie wróciłam 20.07.04, 16:12 Lekito, polecam także www.topr.com.pl/_forum/default.asp sa tam czasmi bardzo fajne i ciekawe dyskusje a jakie zdjęcia...oj. Zobacz sam z dala od gór będąc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekito Re: właśnie wróciłam IP: *.gdynia.mm.pl 20.07.04, 17:09 Krakusia - dzięki za podtrzymywanie na duchu:) Najgrzej jest jak siedze w pracy.... :( Ale już niedługo - za niecale 4 tygodnie posmakuje Zlatego Bazanta i zobacze Tatry:) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_el Re: właśnie wróciłam 23.07.04, 09:52 To fakt że w Krakowie jest hałas ale nadal pozostaje pięknym miastem, w którym można znaleźć cisze i spokój Odpowiedz Link Zgłoś