Gość: kuli IP: 80.48.164.* 03.01.05, 18:58 Szukam czegoś w przyzwoitej cenie ( do 100 za trzyosobowy pokój). Czy jest możliwe znalezienie czegos takiego w Zieleńcu w terminie lutowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiam1 Re: Czy ktoś może polecić kwaterę w Zieleńcu? 05.01.05, 16:15 Obawiam się, że o kwatery w Zieleńcu należy się dowiadywać na jesieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuli Re: Czy ktoś może polecić kwaterę w Zieleńcu? IP: 80.48.164.* 05.01.05, 18:19 A dlaczego? Taka słaba baza? Tylu chętnych? Już któryś raz z rzedu próbuję się czegoś dowiedzieć na różnych forach i nic.Nikt tam nie jeździ? A może wszyscy i dlatego tak trudno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: Czy ktoś może polecić kwaterę w Zieleńcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:39 Przez Zieleniec przejeźdżałam prawie codziennie w lato 2004 , ale kwatery znam w położonej dalej- Lasówce misia@street.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Czy ktoś może polecić kwaterę w Zieleńcu? 07.01.05, 23:47 Tam jest trochę kwater,ale ponieważ śnieg leży od marca i jest pewny, to jeździ tam wiele osób. Ja nie jeżdżę na nartach, ale w Zieleńcu był dwa czy trzy razy mój mąż z córką i zawsze było to samo - w większości ośrodków brak miejsc - ale byc może to dlatego, że wiele z nich nastawionych jest na zimowiska, czyli w trakcie ferii zimowych cały ośrodek jest zarezerwowany. W tym roku chcieliśmy tam jechać wszyscy, ale w listopadzie nie było już nigdzie wolnego pokoju dla 4 osób na 10-14 dni, najwyżej jakieś niedobitki po 3- 4 dni. Jednak warto wejść na stronę Zieleńca i sprawdzić - są tam opisy ośrodków - a nuż ktoś zrezygnuje i uda się pojechać... A najlepiej jechać tam w marcu - moja rodzinka również była w tym czasie i podobno było świetnie - dłuższe dni, słońce, mnóstwo śniegu i mało ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuli Do mysiam1 IP: 80.48.164.* 08.01.05, 12:21 Udało się. Mamy pokój w penjonacie Hanka.Nietanio, ale ponoć miło. Też nie jeźdże na nartach, (chociaz może w tym roku uda się to zmiuenić) i jestem kibicem dla męza i syna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam1 Re: Do mysiam1 09.01.05, 00:51 Gość portalu: kuli napisał(a): > Udało się. Mamy pokój w penjonacie Hanka.Nietanio, ale ponoć miło. Też nie > jeźdże na nartach, (chociaz może w tym roku uda się to zmiuenić) i jestem > kibicem dla męza i syna. Pozdrawiam. Cieszę się :-) Może ktoś zrezygnował - wydaje mi się, że gdy dzwoniłam tam w listopadzie, nie było już miejsc. Życzę miłego wypoczynku (chociaż ja...brrr...nie lubię śniegu i śliskiego lodu...;-))) )! :-) Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: Czy ktoś może polecić kwaterę w Zieleńcu? IP: *.devs.futuro.pl 06.01.05, 07:41 niestety w Zieleńcu nie znam kwater ale może w Polanicy to stosunkowo blisko ładn kwatera ul. Bystrzycka 69 u Pana Wilińskiego tel. 074 8681 690, może są jeszcze miejsca dominika18.spanie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jita Re: Czy ktoś może polecić kwaterę w Zieleńcu? 06.01.05, 09:27 Polecić nie mogę, bo nie byłam :-( A parę adresów znajdziesz tu: pokoje.info/dsdusznikizdroj.html#zie www.ziemiaklodzka.it.pl/infolis.asp?l=pwi&p=w1x1xy1x15x1x20xy pknet.pl/portal/katalog/?kategoria=agroturystyka pknet.pl/portal/katalog/?kategoria=kwatery_prywatne Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuli Re: Czy ktoś może polecić kwaterę w Zieleńcu? IP: 80.48.164.* 06.01.05, 15:05 Bardzo dziękuję za wszystkie informacje. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś