Gość: Kasia IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:03 Byłam w Osówce. Naprawdę robi wrażenie.Przez cały czas bardzo dziwnie się czułam, tak jakby ktoś mnie obserwował. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Smyku [...] IP: *.opole.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 18:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kunkura Re: Tajemnice Gór Sowich 07.03.05, 12:30 Miałam przyjemność zwiedzić forty srebrnogórskie. Z pewnością osobliwością gór sowich jest panująca tam atmosfera nierzeczywistości. Jestem wielką fanką tamtych rejonów i mam nadzieję, że uda mi się tam jak najszybciej wrócić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: Tajemnice Gór Sowich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 22:15 tak fotry w srebrnej gorze są świetne. ostatni raz tam byłam rok temu w środkowy weekend maja. pamietam było zimno jak nie wiem (okołó 5 stopni) deszcz lał prawie ciagle a my spaliśmy 2 noce pod namiotami na polanie koło głownego fortu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr kidler Re: Tajemnice Gór Sowich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 15:09 Ja też tam byłem ale niczego takiego nieczułem. A byłaś we Włodarzu? Podobno tam można przejechać się czołgiem. (hahaha - przejechać się) www.gildia.com/teksty/kormak/galerie/sowiegory/gory04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tajemnice Gór Sowich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 21:21 jak byłam 2 lata temu w okolicy, to Włodarz jeszcze nie był udostępniony. ale i tak nie zapłaciłabym tyle kasy za kilka minut zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr kidler Re: Tajemnice Gór Sowich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:17 Z tą zabawą to chodzi o ten czołg? Ile to kosztuje? Ja we Włodarzu też niebyłem ale pojadę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Tajemnice Gór Sowich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 14:47 Włodarz robi wrażenie. A przejazd czołgiem jest dość drogi - nie skorzystałem... Odpowiedz Link Zgłoś
ry-bka Re: Tajemnice Gór Sowich 10.03.05, 15:27 > A przejazd czołgiem jest dość drogi - nie skorzystałem... Ile konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tajemnice Gór Sowich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 17:41 fajowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Tajemnice Gór Sowich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.05, 10:23 Sznowni autorzy artykułu - drugie zdjęcie to wejście do podziemi Osówki, a nie do Książa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el coyote Re: Tajemnice Gór Sowich IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.05, 12:02 a może zapomniałaś ubrać butki...lub całej reszty garderoby ? ;))))))))) i sie ludziska gapili..., ewentualnie pasuje też mania prześladoecza :p Odpowiedz Link Zgłoś
aisuga1 Re: Tajemnice Gór Sowich 07.05.06, 19:07 Byłam w Górach Sowich podczas długiego weekendu majowego. miejsca, w których byłam: - Sztolnia w Rzeczce - ruiny zamku Grodno - podziemne miasto Osówka - twierdza w Srebrnej Górze - Wielka Sowa - Krzeszów - Głazy Krasnoludków - Świdnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
onaolala Tajemnice Gór Sowich 13.01.08, 04:38 calosciowo przecudowne gory!!! ...i co wazne: nie ma tloku:) polecam: wiosna, latem, jesienia i zima!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mordial Re: Tajemnice Gór Sowich 14.01.08, 19:10 Rejon świetny na samotne wędrówki, kompas, mapa czy gps dla nowocześniejszych. W sezonie, który jest tu ledwo widoczny w porównaniu do tatr czy biesow bez problemu znajdzie się tu nocleg tak że można chodzić od zabytku do uroczyska. Polecam! Konkurs - GPS - MIO Odpowiedz Link Zgłoś
adamuska Tajemnice Gór Sowich 19.03.08, 15:51 Góry Sowie i wogóle rejony Kotliny Kłodzkiej sa super. Polecam. uwielbiam tam wracać.Artykuł chyba przepisany skądś i to bezmyślnie po podawane ceny są ...nieaktualne !!! Nawet na stronach Książa i Osówki możemy wyczytać inne ceny, więc autor nie zadał sobie większego trudu ich sparwdzenia !!!! NIeładnie. Zapraszam na www.tamizpowrotem.info więcej zdjęć Książa i Kotliny właśnie tam Łodzianin Odpowiedz Link Zgłoś
dobrozly Tajemnice Gór Sowich 11.03.10, 02:04 Jugowice, Gontowa i Soboń - nieprawdą jest, że są zasypane. Można je zwiedzić ale tylko na swoją odpowiedzialność Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszk87 Tajemnice Gór Sowich 23.03.10, 15:57 Trochę fajnych atrakcji ze zdjęciami można znaleźć tutaj: atrakcje w Górach Sowich Odpowiedz Link Zgłoś
rb25dett Tajemnice Gór Sowich 23.03.10, 23:53 Witam prosze o pomoc ludzi ktorzy wiedza cos o gorach sowich jestesmy 5 osobowym skladem mamy troche sprzetu ( krotkofalowki do 10km kombinezony do nutkowania liny pontony chcemy wybrac sie na zbadanie jakiegos kompleksu zdala od ludzi moze ktos wie gdzie prawdopodobnie mozna cos znalesc bo czytam te artykuly i cos jest nie tak jat w tyk czasach majac dostep do takiego sprzetu nie mozna spenetrowac gor sowich P.S jesli ktos mi moze pomoc 8335234 to moje gg jestem zawsze wieczorem z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
asterzd1982 Tajemnice Gór Sowich 28.04.10, 21:54 MIałem przyjemność zwiedzić te okolice bardzo dużo informacji znajdziecie na tej stronie TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
gornikmarek Tajemnice Gór Sowich 19.12.10, 20:40 Jeszcze tam mnie cholera nie zaniosla ,ale obiecuje ze sie tam wybiore,i nie zapomne powiesic drogowskazy DO BURSZTYNOWEJ KOMNATY TEDY.Mysle ze pierwrzy turysta cos znajdzie ,nie koniecznie stara puszke po sowieckich saldatach.A choj poszukiwacze. Odpowiedz Link Zgłoś
rudi42 Re: Tajemnice Gór Sowich 08.03.12, 12:58 ja na tych terenach mieszkam u podnurzy gor sowich , to fakt sa piekne i najstarsze w europie znam duzo ciekawych miejsc takze tych mniej znanych Odpowiedz Link Zgłoś