Gość: dawi IP: *.stat.gov.pl 04.10.06, 14:12 w piątek wyjeżdżam do karpacza, pochodzić po górach, może ktoś jeszcze jedzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bav Re: karkonosze IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.10.06, 17:19 Od dzisiaj w okolicach Karpacza ok. 500 osób :) nikt nie będzie narzekał na brak towarzystwa, wręcz odwrotnie :) www.ptsmluban.vipserv.org/kark2006.htm Odpowiedz Link Zgłoś
filemonka79 Re: karkonosze 05.10.06, 08:45 Niedawno wróciłam z Karpacza, urokliwe miasteczko, ciekawe szlaki, wiele możliwości wypoczynku. Życzę powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawi Re: karkonosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 20:10 a może podasz na jakiej kwaterze byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawi Re: karkonosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 18:50 no trudno jade sam. cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarotka Re: karkonosze IP: *.mofnet.gov.pl 16.10.06, 07:22 A podzielisz się wrażeniami o jesieni w Karkonoszach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawi Re: karkonosze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 16:40 ja akurat trafiłem na słoneczną pogodę (ale tak zaplanowałem ;)), na główniejszych szlakach np. pod Śniezką sporo ludzi (również niemców), na mniej uczęszczanych szlakach cisza i spokój, w mieście np. w Karpaczu sporo ,,zielonych szkół" (tego nie przewidziałem) generalnie pogoda + wrażenia+ kwatera = 5+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarotka Re: karkonosze IP: *.mofnet.gov.pl 23.10.06, 08:39 No to super. Jesień w górach to jest to! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: karkonosze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 21:21 Moi rodzice właśnie są, dzisiaj dzwonili,że jest przepięknie, jak ja im zazdroszczę:(( Odpowiedz Link Zgłoś